- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.001
canm sabahtn sonrakı aran cok geldı bna 9 bademdünkü yediklerimin listesi
sabah:1 dilim ekmek ile klasık kahvaltı
ara:9 badem yeşilçay,şekersiz nescafe 3 form bisküwi
öğle:fırında bifteğim vardı,kıvırcık salata,ayran,1 bucuk dilim ekmek
ara:yok
akşam:biraz pastırmanın üstüne 1 yumurta,1 bucuk dilim ekmek
ara:elma
bol su içtim şu bir bucuk dilimi nie yiyosam şu bucuklardan kurtulmalı:)
bu hafta tv de bir dietisyen dediki sucuk yerine pastırmayı tercihedin hem daha yağsız ve işlenmemiş dedi kalorisini yazım size sizde bilgilenin
Pastırma 100 gr 250
Salam 100 gr 446
Sosis 100 gr 295
Sucuk 100 gr 452
nerdeyse yarı yarıya
gunaydn aaa ece mı msj attı yoksa
evet tatlım msj attı sımdı ne yapmam gerekıyo bana yardımcı olurmusunuz nerden baslıyım kızlar solekı ben dıete baslıyalı tam 1 hafta oldu ısyerınde yemek cıkıyor kendım ozel bısey yapamıyorum ama herdaım bol salata var ve corba suluyemek o tarz beslenıyorum sabah ıkı dılım tam bugday ekmegı ve sekersız cay aksamda yogurt ıspanak pırasa tavuk haslama yapıyorum yanlıs bısey varmı sımdı kendıme bı kılo cetvelı hazırlıcam eksık yaptıgım hatalı davrandıgım bı nokta varmıhe bıde sızı takıp etmekte zorlanıyorum mesaj takıbımı nasıol yapcam uff kndımı cok bılgısız hıssettım sımdı:26:
İnşallah canım. Baya bir artıdadydım son bildirdiğim kilodan İnşallah cumaya eksi olacak...
Rezzancım çook geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Gerçi bahar mevsimine de giriyoruz. Alerjileri olanlara Rabbim yardım etsin.
İnşallah cuma günü istediğin sonucu görürsün tartıda...
çok güzel maşallah
evet diyetisyen bu şekilde veriyor.Ben hem şeker hemde troid hastasıyım .belkide bana özel bu şekilde yapıyordur.İlk amacımız şekeri dengede tutmak çünkü.yavaş yavaş kilo vermek.bende bunun dışına çıkmaya korkuyorum.geçen sene çok hastalandım çok sorunlar yaşadım evde kendi kendime bayıldım.ani şeker düşmeleri nedeniyle.yakında kontrole gideceğim belki o zaman menüyü değiştirip ekmeği azaltır.
günaydın Hasretcim.Nasılsın?
Çok geçmiş olsun Rezzancım.Şuan önceliğin zaten sağlığın olmalı.Kilo vermsende o kadar sorun olmaz yeter ki bu arada kilo alma.allah acil şifa verir inşallah
begenmene cok sevındım canım
uhhh evet bende müzik açıp salla salla yaparım belki:)
gecmıs olsun rezzancım cocuklar da varmı senın alerji canım benım eşimde var hep ust hem alt solunum alerji ve astım var
Geçmiş olsun canım , ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileşirsin .
süper canm
ama kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş öyle duydum ben unonun 100 de yüz tam buğday ekmeğinden alıyorum çok beğeniyorum tavsiye ederim
ne güzel bi menüdür bu böyle
günaydınlar
çok geçmiş olsun canm havalardan herkes hasta bie bu sene grip olanlar hep zor atlatıyorlar
umarım en kısa zamnda iyileşirsin
burun yarasıda kötü oluyor yaa bende grip olduğumda hep burnum yara oluyor
geldim tatlım günaydın
evet tahmiler doğru geç kalktım 9 buçukta uyandım kahvaltımı yaptım ondan sonra
markete gittim ekmeğim az kalmıştı ekmek aldım
marul aldım, peynir aldım
tekrardan herkese tünaydınlar olsun canlarım
Aslıcm sevindim 69'lara gelmene. Gözün aydın. Bana yetiştin. ben yerimde sayıyorum. Azmim gitti.kızlarcığım tartılmıcaktım güya ay ne tutarsızım tutamadım kendimi tartıldım bugün
evet pazar günü su tutmuş vücudum yalancı kiloymuş o
hala 69 lardayım mutlu oldum
alısırsn cnm bn bıule kac aydır buradaım bazı selerı yenı ogrendım sole kı bnde calısıorum we yemegı kendm getırıorum ewden aksm da guzl beslenıosun aralara meywe koyablırsn mesla yeslcayla berabr yarn oglene kadr kılo bıldırımı yapmalısın her gun burada menunu bızımle paylasmalısın hergn 2 fıncn yeslcay 2 lırte yada daha fazla su ıcmelısın
saol hasretcım kılo bıldırımını kıme nereye yapıyoruz ben kılomu bılıyorum dun aksam tartıldım bıde ben hergun tartılıyorum ya sınır oluyorum kendıme ama dayanamıyorum
uygula bencedeewe gıdeym soledıklerını uygulıcm aslıcm gaza gelcegıne emınm ozamn tabıkı de yemm hahahahay7yyyy
günaydın şekerlerrr bir kişilik boş yeriniz varmış onada ben atladım:))
pastırmanın kalorisi daha azmış buu bilmiyordum sağol canım söylediğin içindünkü yediklerimin listesi
sabah:1 dilim ekmek ile klasık kahvaltı
ara:9 badem yeşilçay,şekersiz nescafe 3 form bisküwi
öğle:fırında bifteğim vardı,kıvırcık salata,ayran,1 bucuk dilim ekmek
ara:yok
akşam:biraz pastırmanın üstüne 1 yumurta,1 bucuk dilim ekmek
ara:elma
bol su içtim şu bir bucuk dilimi nie yiyosam şu bucuklardan kurtulmalı:)
bu hafta tv de bir dietisyen dediki sucuk yerine pastırmayı tercihedin hem daha yağsız ve işlenmemiş dedi kalorisini yazım size sizde bilgilenin
Pastırma 100 gr 250
Salam 100 gr 446
Sosis 100 gr 295
Sucuk 100 gr 452
nerdeyse yarı yarıya
canım kendini bize biraz tanıtırmısın kusura bakma boş yerimizin olmadığını söylemişti ece bize yoksa ben seni başka yere yönlendirmezdimevet tatlım msj attı sımdı ne yapmam gerekıyo bana yardımcı olurmusunuz nerden baslıyım kızlar solekı ben dıete baslıyalı tam 1 hafta oldu ısyerınde yemek cıkıyor kendım ozel bısey yapamıyorum ama herdaım bol salata var ve corba suluyemek o tarz beslenıyorum sabah ıkı dılım tam bugday ekmegı ve sekersız cay aksamda yogurt ıspanak pırasa tavuk haslama yapıyorum yanlıs bısey varmı sımdı kendıme bı kılo cetvelı hazırlıcam eksık yaptıgım hatalı davrandıgım bı nokta varmıhe bıde sızı takıp etmekte zorlanıyorum mesaj takıbımı nasıol yapcam uff kndımı cok bılgısız hıssettım sımdı:26:
ay evet rezzanım yetiştim çok mutluyum olsun yaza dha var verirsin hedefinede az kalmış zatenKızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkür ederim. Ne çok konuşmuşunuz maşallah topiğimiz canlanmış. Hepsini alıntılayamadım. BegümD sana da teşekkür ederim cnm.
Aslıcm sevindim 69'lara gelmene. Gözün aydın. Bana yetiştin. ben yerimde sayıyorum. Azmim gitti.Şurada kaldı 3,5 kilo falan ama gitmiyo. Şoklamam lazım bünyeyi sanırım. Neyse benim acelem yok. Buna da şükür.
kilo bildirimini yarın buraya şu şekilde yapacaksın canmsaol hasretcım kılo bıldırımını kıme nereye yapıyoruz ben kılomu bılıyorum dun aksam tartıldım bıde ben hergun tartılıyorum ya sınır oluyorum kendıme ama dayanamıyorum
kızlar gecen gun uzun zamndr gorusmedgm arkdsmla gorstm bna dırek aa saclarına noldu ck azlms dedım aglayasm geldı orada napcm ben ya asırı dokuluo ewde heryer sac oluo o sekl yanı bıoxn kullanıorum ama fayda etmıokı napcm ben akl wern bna aslıcm yardmcı olurmusn bna dha oncede sormustm ama acaba bıoxnın ıcıne koysm terbntıyı zararı olurmukı
kızlar ben bu kılo cızelgesını hazırlarken kontrol panelındekı ımza kısmını bulamadım yardımcı olabılırmısınız
yarın cumasızce grubumuzun durumu nolck
güzel olacak bennce ama listeye yansımayanlar olacak mesela sen ve nurcan
sen 70.5 la ayrıldığın için listede daha az vermiş görüneceksin
ama olsun yinede betülden begümden pınardan umutluyum
arzu abla, ecenin ve rezzanın durumuna tahmin üyürütemedim
deryada spora başladı bence oda verecek
aaa bu haftaya duzelck ama dmı bnde dereceye gırerz dıe dusnmustm
kullanıcı kontol panlende profilimi düzenleye tıkla
aşağıya doğru in
Çizelge:
yazan yere yapıştıracaksın
nasılsınız çıtırlar hasret senin düğüne ne kadar kaldı cnm benim.....aslıcım maaşallah derecelerden söz ediliyor maaşallah size inşallah dereceye girersiniz........
bu arada ben alew
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?