Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dünkü yediklerimin listesi

sabah:1 dilim ekmek ile klasık kahvaltı
ara:9 badem yeşilçay,şekersiz nescafe 3 form bisküwi
öğle:fırında bifteğim vardı,kıvırcık salata,ayran,1 bucuk dilim ekmek
ara:yok
akşam:biraz pastırmanın üstüne 1 yumurta,1 bucuk dilim ekmek
ara:elma
bol su içtim şu bir bucuk dilimi nie yiyosam şu bucuklardan kurtulmalı:)
bu hafta tv de bir dietisyen dediki sucuk yerine pastırmayı tercihedin hem daha yağsız ve işlenmemiş dedi kalorisini yazım size sizde bilgilenin

Pastırma 100 gr 250
Salam 100 gr 446
Sosis 100 gr 295
Sucuk 100 gr 452

nerdeyse yarı yarıya

canm sabahtn sonrakı aran cok geldı bna 9 badem hem nescafe hem yeslcay azcık azaltsan mıkı

gunaydn aaa ece mı msj attı yoksa

evet tatlım msj attı sımdı ne yapmam gerekıyo bana yardımcı olurmusunuz nerden baslıyım kızlar solekı ben dıete baslıyalı tam 1 hafta oldu ısyerınde yemek cıkıyor kendım ozel bısey yapamıyorum ama herdaım bol salata var ve corba suluyemek o tarz beslenıyorum sabah ıkı dılım tam bugday ekmegı ve sekersız cay aksamda yogurt ıspanak pırasa tavuk haslama yapıyorum yanlıs bısey varmı sımdı kendıme bı kılo cetvelı hazırlıcam eksık yaptıgım hatalı davrandıgım bı nokta varmı he bıde sızı takıp etmekte zorlanıyorum mesaj takıbımı nasıol yapcam uff kndımı cok bılgısız hıssettım sımdı:26:

alısırsn cnm bn bıule kac aydır buradaım bazı selerı yenı ogrendım sole kı bnde calısıorum we yemegı kendm getırıorum ewden aksm da guzl beslenıosun aralara meywe koyablırsn mesla yeslcayla berabr yarn oglene kadr kılo bıldırımı yapmalısın her gun burada menunu bızımle paylasmalısın hergn 2 fıncn yeslcay 2 lırte yada daha fazla su ıcmelısın

Geçmiş olsun canım , ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileşirsin .

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkür ederim. Ne çok konuşmuşunuz maşallah topiğimiz canlanmış. Hepsini alıntılayamadım. BegümD sana da teşekkür ederim cnm.

kızlarcığım tartılmıcaktım güya ay ne tutarsızım tutamadım kendimi tartıldım bugün
evet pazar günü su tutmuş vücudum yalancı kiloymuş o
hala 69 lardayım mutlu oldum
Aslıcm sevindim 69'lara gelmene. Gözün aydın. Bana yetiştin. ben yerimde sayıyorum. Azmim gitti. Şurada kaldı 3,5 kilo falan ama gitmiyo. Şoklamam lazım bünyeyi sanırım. Neyse benim acelem yok. Buna da şükür.

saol hasretcım kılo bıldırımını kıme nereye yapıyoruz ben kılomu bılıyorum dun aksam tartıldım bıde ben hergun tartılıyorum ya sınır oluyorum kendıme ama dayanamıyorum

saol hasretcım kılo bıldırımını kıme nereye yapıyoruz ben kılomu bılıyorum dun aksam tartıldım bıde ben hergun tartılıyorum ya sınır oluyorum kendıme ama dayanamıyorum

buraya yazıosun canm sabh ac karna tartl haftada 1 kere tartl bnce yada 2 bn cıplak tartılıorum kıyaftlerde kılo yapıo

ewe gıdeym soledıklerını uygulıcm aslıcm gaza gelcegıne emınm ozamn tabıkı de yemm hahahahay7yyyy
uygula bencede
günaydın şekerlerrr bir kişilik boş yeriniz varmış onada ben atladım:))

pastırmanın kalorisi daha azmış buu bilmiyordum sağol canım söylediğin için
bence pastırmalı yumurta sabah daha çok yakışırdı
ayrıca sabahki arda 9 badem yemişsin keşke 3 etiformuda öğleden sonraki aranda yeseymişsin
öğlenin çok güzel olmuş

canım kendini bize biraz tanıtırmısın kusura bakma boş yerimizin olmadığını söylemişti ece bize yoksa ben seni başka yere yönlendirmezdim
menünü günlük olarak tam bi şekile paylaşırsan yorumlaması klay olur bende hasret gibi yemeğimi evden geiriyorum ve şu şeekilde besleniyorum
sabah
ara
öğğlen
ara
akşam
sabah 2 dilim tam buğğday ekmeğiyle 1 kk peynir domates,salatalık,yeşil biber şeklinde besleniyorum
haftada 2 gün yumurta yiyorum(sabah kahvaltını asla atlama)
aralarda: 1 meyve veya 1 avuç siyah kuru üzüm veya 2 kuru ncir veya 2 kuru kayısı veya 3 tane etiform olabilir
öğlen :tavuk salata, yoğurt
veya et salata yoğurt
veya sebze salata yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği(et yediğim zamn ekmek yemiyorum)
akşamda sebze yoğurt salata 1 dilim tm buğday ekmeği veya çorba salata yoğurt olabilir
akşam et tüketmemeye özen gösteriyorum sindirimi zor olduğu için
baklagilide öğlen tüketebilirsin
böyle beslenirsen sağlıklı bi şekilde aç kalmayarak kilo vrirsin
ay evet rezzanım yetiştim çok mutluyum olsun yaza dha var verirsin hedefinede az kalmış zaten

kızlar gecen gun uzun zamndr gorusmedgm arkdsmla gorstm bna dırek aa saclarına noldu ck azlms dedım aglayasm geldı orada napcm ben ya asırı dokuluo ewde heryer sac oluo o sekl yanı bıoxn kullanıorum ama fayda etmıokı napcm ben akl wern bna aslıcm yardmcı olurmusn bna dha oncede sormustm ama acaba bıoxnın ıcıne koysm terbntıyı zararı olurmukı

ayy insanlar ne patavatsız ya ya çok kilo almışsın derler, ya zayıflamış çökmüşsün derler , ya saçın kalmamış derler
derlerde derler her daaimde bişey bulurlar dicek
yok canm bide öyle dene bi zararı olmaz

yarın cuma sızce grubumuzun durumu nolck

güzel olacak bennce ama listeye yansımayanlar olacak mesela sen ve nurcan
sen 70.5 la ayrıldığın için listede daha az vermiş görüneceksin
ama olsun yinede betülden begümden pınardan umutluyum
arzu abla, ecenin ve rezzanın durumuna tahmin üyürütemedim
deryada spora başladı bence oda verecek

aaa bu haftaya duzelck ama dmı bnde dereceye gırerz dıe dusnmustm

nasılsınız çıtırlar hasret senin düğüne ne kadar kaldı cnm benim.....aslıcım maaşallah derecelerden söz ediliyor maaşallah size inşallah dereceye girersiniz........
bu arada ben alew

nasılsınız çıtırlar hasret senin düğüne ne kadar kaldı cnm benim.....aslıcım maaşallah derecelerden söz ediliyor maaşallah size inşallah dereceye girersiniz........
bu arada ben alew

AAA alw ozledık senı ahh canm benım dugunum ertelendı seneye dugunum
nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…