Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar sizi biraz ihmal ettim kusuruma bakmayın,dün annenim tahlilleriyle uğraştık ameliyat günü aldık,bugün de misafirim vardı merak etmeyin çok yemedim...Yarın babamın katarak ameliyatı (Diğer göz) yapılacak,işte benden haberler böyle,bakalım siz neler yaptınız...

Ne kadar azimlisin Pınarcım hayranım sana,menülerinde çok güzel ve istikrarlı,,,
Evet spor hocamız 50 dk step yaptırıp,10 dk da aerobik yaptırıyor,zorlanmıyorum,alıştım artık...

Kızlar nevresim takımları çok hoş değil mi?
Ayyy Betül ben bayıldım bu nevresim takımlarına,nerede satılıyor bunlar,oğlanlara almak istiyorum da...

Evet canım belediye gerçekten güzel çalışıyor,biz de balkona pet şişeden kuşlar için yemlik yaptık oğlumla...

maaşaallah diyeyim Allah bozmasın canım,ama inan kayınvalidenin iyi olmasındasenin de payın büyük,eee herşey karşılıklı...Tabii istisnalar da var bazı anneler oğullarını paylaşmak istemiyor...

Seninki gelin kıskananlardan Hasret üstüne alınma canım,mecburen kabullenecek görürsün...

Aman canım çok geçmiş olsun,allerji çok illet birşey,benim oğlumda aynı durumda,gözler,burun çeşme gibi

Canım sana da geçmiş olsun,kızının kilosunu takma kafana,sonra yeme diyeceksin inan ki...Denenmiştir tecrübe konuşuyor...2800 kg doğan oğlum şimdi 1.90 boyunda 80 kilo...ne zor yemek yerdi bilemezsin,her öğün kusardı çıldırmıştım resmen.,sonra bir kilo aldı,diyetisyene götürdüm düşün yani...Ergenlikte de çöp gibi oldu,şimdi yukarıda yürüyüş yapıyor,neyine gerekse...

Canım hayırlı olsun maalesef prosedürler insanı çıldırtacak durumda...

gecmısolsun anneye babaya arzum abla demek senin oğlanda kusuyordu ufakken benimkide kusuyor mamayı.. zayıf biraz inş benimkide senin oğlan gibi uzun boylu kilosu normal olur benim eşimin 1.97 boyu babaya cekıcek sanırım uzun boylı olucak

ben o kadar alıştımki deyca içmeyince vücudum su tutuyor aslında alışabilirsin 500 ml şişeden günde 3 tane bitirmeye çalış en azından

bende fitnesss çalışma saatlerimi arttırdım
süperrr

ohh eline sağlık ev işi bitmiyor nurcancığım yaa
uzmanlar 2 ye kadar normal diyorlar ama sen bilirsin için nasıl rahat ediyorsa öyle iç tabi
yalancı tavuk gögüsün tarifini ben alabilirim cnm hasret sevmitormuş ben sütlü tatlılara bayılırım
iyi güzel günlerde gysin eşin inşallah beğenir

kolay gelsin ablam sen yoğunsun topikçe öğrendik
2 LT SU 1 kupa yeşil çay 1 kupa ıhlamur...

sağol arzu ablacığım yani bizde durumlar karşılıklı ben sayıyorum oda seviyor normaldede uyumlu insanımdır ben burcum terazi

kızlar ben ilkokulu bitirene kadar çöp gibiydim annem elinde sopayla bana yemek yedirirdi
sonrasındada durduramadı kadıncağız

eşin ne kadar uzunmuş... maşallah nerdeyse 2 metre
senn boyun kaç nurcancım merk ettim şimdi

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
bugün çok dikkat edin yarın cuma cısslara dokunmayın
hava burda güneşli ama soğuk ama olsun güneşli güne uyanmak süperr

gunaydn 5. takımn guzl cıtır mınımınnacık hatunları nasılsınız
ben bugn hc kacamk yapmıcm karrlıyım mutluym kı dun aksamda yapmadm markt alıswersıne cıktk bnmkısı doldurdu yne ckulataları ewe geldk bıde yemeye basladı ama ben yemedım tabıkıde o kahwe ıcerken ben form cay ıctım ırademe hayran kaldım kı ıns bole dewm eder

günaydınlar hayatımm bende pozitifim bugün allahım negatif insanlar göndermesin bana ve sizlerede
keşke durdursaydın almasaydı oda diyetyapıyor sonuçta damarına bassaydın iradesizsin kilo vermezsin böyle falan diyerek
bencede iradene ben eşim karşında tatlı yese çiko yese dayanamam yemeğe mecbur katlanıyorum

onn kılosu bellı olmuomus ole dıo bugnde tutturdu yarn tartlcaz bn zayflayamadysam rejm yapmıcm yıcem demeye dıorum sen ne rejımı yapıosun her dk cklata beze yıyosun aslıcm bn ona uysam 100 kılo olurum kesn kesn

kızdır işte sende sana öyle geliyor şu göbene bak falan de ay kendimi çok kötü gördüm seni nişanlına karşı dolduruyorum
ayy allah yardım etsin canm çiko falan karşında yiyosa işin zor
ama sen iradeli kıscesin yermisin
yemezsin

günaydın kızlar kahvaltı filan yaptım birazdan yeşilçayımı demlicem görşürz

ewe gıdeym soledıklerını uygulıcm aslıcm gaza gelcegıne emınm ozamn tabıkı de yemm hahahahay7yyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…