- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.981
yeşil çay ve su içiyormusunuz kızlar?
hadi bakalım kim bugün ne kadar içmiş öğrenelim yazsın
Ne kadar azimlisin Pınarcım hayranım sana,menülerinde çok güzel ve istikrarlı,,,günaydın kızlar.
İzmirde şuan karla karışık yağmur var hava buz gibi.ama ben yılmadım işe gelmeden önce 75 dk yürüdüm.geldim üstüne de 1 lt su içtim
gayet güzel.1 saat step çok yorucu olmuştur.
Ayyy Betül ben bayıldım bu nevresim takımlarına,nerede satılıyor bunlar,oğlanlara almak istiyorum da...Kızlar nevresim takımları çok hoş değil mi?
istanbul belediyesi çok iyi çalışıyor arzum ablacım sokaktaki kimsesizleri topluyorlar filan yiğidi öldür ama hakkını yeme yani..Allah sokaktaki hayvanlarıda korusun ben pencere önüne ekmek kırıgı bulgur filan koyuyorum..ben beğendim menünü helvada az bişi batmadı gözüme o kadar
[/B]
ayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
ben ıspanağı seviyorum ama çok uğraştırdığı çin yapmış düşünceli kayınvalidem benm
Seninki gelin kıskananlardan Hasret üstüne alınma canım,mecburen kabullenecek görürsün...pardon genelleme gibi olmuş
yani bnm k.validemle ilişkimde karşılıklı olarak birbirimize iyiyiz demek istedim
ne ben oğlunu ondan kıskanırım nede o oğlunu benden kıskanır.. etraftan böyle saçma şeyler duyuyorum kıskanmak ne acayip:26:
düğer durumlardada öyle hiç saygısızlık etmedim şimdiye kadar kendi annene yeri geliyor bağırıyorsunama k.valideye olmuyor
Aman canım çok geçmiş olsun,allerji çok illet birşey,benim oğlumda aynı durumda,gözler,burun çeşme gibiGünaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Diyette tabi bekleme durumunda. Dikkat ediyorum ama çok sıkmıyorum kendimi. Bu hafta gram gitmez herhalde. Gerçi çok yediğimde yok hastalıktan. Bakalım tartılmıyorum cumadan beri. Umarım herkes iyidir. Geçmişi okuyamadım kızlar.
Canım sana da geçmiş olsun,kızının kilosunu takma kafana,sonra yeme diyeceksin inan ki...neyse hayıırlısı bnde çok fena gribim kızlar bütün vucudum ağrıyo başımda tabiki
bu sabah hatta 2 gündür kahvaltılarımı yapamaya başladım birazdan ev temizliğinide başalayacam
pilates yapamaıyorum heç grşpşm gecsin onada başlıcam
cuma günü rapor verecemm inşallahh
Canım hayırlı olsun maalesef prosedürler insanı çıldırtacak durumda...bu arada bugün bende arabamı sattım.noterden satışı yapıp parayı almadıkdan sonra kesin gözüyle bakmamak lazım ama dille anlaştık.yarın satışını yapacakdık ama ben bu arabayı bekarken aldım soyadım değişti şimdi.satışdan önce ruhsatı yenilemem gerekiyormuş.tc kimlik numaram değişmedi neden bizim memleketimizde bu kadar presedür olur anlamam ki.umarım ruhsat çabuk değişir
Selammmm:)
Kimler var burada
Ne kadar azimlisin Pınarcım hayranım sana,menülerinde çok güzel ve istikrarlı,,,
Evet spor hocamız 50 dk step yaptırıp,10 dk da aerobik yaptırıyor,zorlanmıyorum,alıştım artık...
Ayyy Betül ben bayıldım bu nevresim takımlarına,nerede satılıyor bunlar,oğlanlara almak istiyorum da...
Evet canım belediye gerçekten güzel çalışıyor,biz de balkona pet şişeden kuşlar için yemlik yaptık oğlumla...
maaşaallah diyeyim Allah bozmasın canım,ama inan kayınvalidenin iyi olmasındasenin de payın büyük,eee herşey karşılıklı...Tabii istisnalar da var bazı anneler oğullarını paylaşmak istemiyor...
Seninki gelin kıskananlardan Hasret üstüne alınma canım,mecburen kabullenecek görürsün...
Aman canım çok geçmiş olsun,allerji çok illet birşey,benim oğlumda aynı durumda,gözler,burun çeşme gibi
Canım sana da geçmiş olsun,kızının kilosunu takma kafana,sonra yeme diyeceksin inan ki...Denenmiştir tecrübe konuşuyor...2800 kg doğan oğlum şimdi 1.90 boyunda 80 kilo...ne zor yemek yerdi bilemezsin,her öğün kusardı çıldırmıştım resmen.,sonra bir kilo aldı,diyetisyene götürdüm düşün yani...Ergenlikte de çöp gibi oldu,şimdi yukarıda yürüyüş yapıyor,neyine gerekse...
Canım hayırlı olsun maalesef prosedürler insanı çıldırtacak durumda...
Ayyy Betül ben bayıldım bu nevresim takımlarına,nerede satılıyor bunlar,oğlanlara almak istiyorum da...
ben o kadar alıştımki deyca içmeyince vücudum su tutuyorBen okulda da etimek yemeği seviyorum , arkadaşlarda alıştılar , diyet yapmıyorlar ama acıkınca ondan atıştırıyorlar..
Ne güzel 2 lt den fazla su içiyorsunuz , benim vücudum bir türlü alışamadı ...
süperrrbende fitnesss çalışma saatlerimi arttırdım
Bu arada ben yokken çocuklar benim yerime yazılar yazıyorlar , sırf beni kızdırmak için ..garip yazılar görürseniz şaşırmayın , bilg başına oturunca başlıyorlar beni kızdırmaya..
Ellerinden zor kurtardım ..
ohh eline sağlık ev işi bitmiyor nurcancığım yaaselam kızlar bulasıklarımı koydum maki.geldim biraz bakim dedim aslı yeşilçay ve su içiyorum..ama yeşilçayı gnde 1 kez içiorum günde 2 di bilmiorum 1 düşrmek istedim herşeyın fazlası zarar sanki..yalancı tavukgöğsü tarifimi veririm hasret istersen..kocama lacivert bir kazak aldım bakalım bykm gelicek sanki büyk gelicek gibi ama bakıcaz..
ece gelmiş gitmiş bakıyorum özledim ece seni yaa yaz gelsede uzun uzun konuşsak
kolay gelsin ablam sen yoğunsun topikçe öğrendikMerhaba arkadaşlar sizi biraz ihmal ettim kusuruma bakmayın,dün annenim tahlilleriyle uğraştık ameliyat günü aldık,bugün de misafirim vardı merak etmeyin çok yemedim...Yarın babamın katarak ameliyatı (Diğer göz) yapılacak,işte benden haberler böyle,bakalım siz neler yaptınız...
2 LT SU 1 kupa yeşil çay 1 kupa ıhlamur...
sağol arzu ablacığımmaaşaallah diyeyim Allah bozmasın canım,ama inan kayınvalidenin iyi olmasındasenin de payın büyük,eee herşey karşılıklı...Tabii istisnalar da var bazı anneler oğullarını paylaşmak istemiyor...
Canım sana da geçmiş olsun,kızının kilosunu takma kafana,sonra yeme diyeceksin inan ki...Denenmiştir tecrübe konuşuyor...2800 kg doğan oğlum şimdi 1.90 boyunda 80 kilo...ne zor yemek yerdi bilemezsin,her öğün kusardı çıldırmıştım resmen.,sonra bir kilo aldı,diyetisyene götürdüm düşün yani...Ergenlikte de çöp gibi oldu,şimdi yukarıda yürüyüş yapıyor,neyine gerekse...
eşin ne kadar uzunmuş... maşallah nerdeyse 2 metregecmısolsun anneye babaya arzum abla demek senin oğlanda kusuyordu ufakken benimkide kusuyor mamayı.. zayıf biraz inş benimkide senin oğlan gibi uzun boylu kilosu normal olur benim eşimin 1.97 boyu babaya cekıcek sanırım uzun boylı olucak
günaydın kızlarr
bugün çok dikkat edin yarın cuma cısslara dokunmayın
hava burda güneşli ama soğuk ama olsun güneşli güne uyanmak süperr
gunaydn 5. takımn guzl cıtır mınımınnacık hatunlarınasılsınız
ben bugn hc kacamk yapmıcm karrlıyım mutluym kı dun aksamda yapmadm markt alıswersıne cıktk bnmkısı doldurdu yne ckulataları ewe geldk bıde yemeye basladı ama ben yemedım tabıkıde o kahwe ıcerken ben form cay ıctım ırademe hayran kaldım kı ıns bole dewm eder
günaydınlar hayatımm bende pozitifim bugün allahım negatif insanlar göndermesin bana ve sizlerede
keşke durdursaydın almasaydı oda diyetyapıyor sonuçta damarına bassaydın iradesizsin kilo vermezsin böyle falan diyerek
bencedeiradene ben eşim karşında tatlı yese çiko yese dayanamam yemeğe mecbur katlanıyorum
onn kılosu bellı olmuomus ole dıobugnde tutturdu yarn tartlcaz bn zayflayamadysam rejm yapmıcm yıcem demeye dıorum sen ne rejımı yapıosun her dk cklata beze yıyosun aslıcm bn ona uysam 100 kılo olurum kesn kesn
kızdır işte sende sana öyle geliyor şu göbene bak falan deay kendimi çok kötü gördüm seni nişanlına karşı dolduruyorum
ayy allah yardım etsin canm çiko falan karşında yiyosa işin zor
ama sen iradeli kıscesin yermisin
yemezsin
günaydın kızlar kahvaltı filan yaptım birazdan yeşilçayımı demlicem görşürz
günaydın şekerlerrr bir kişilik boş yeriniz varmış onada ben atladım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?