Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tsk ederm cnm benm allhtn gectı tatlı ıstegm gelmesn bıda da yaaa

ayy içime su serptin aslı böle yesem hep kesin kilolar giderde işte şu ruh hali stresten yiyorum bazen daralıorum
öbür topikten bi arkadaş diyet listesini verdi bana ona uymaya çalışıyorum tamamen uymuyorum ama genel olarak onu baz alıyorum
20 ocakta 74 kg olarak gelen ben
bu sabah itibariyle
69.6 yım
1 ay 10 günde 4.5 kg gitti bence çok iyi bi rakam hiç aç kalmadım..
işte benmde yaptığım hatalardan biri strese girince yemeden alıyoruz hırsımızı aslında kendimize ediyoruz..
artık bunu yapmamaya çalışıyorum..
kaçamk için haftada 1 günüm var oda pazar dilediğimi gönlümce yiyorum ama sabah saatinde yiyorum ağır şeyleri ki akşama kadar yakabileyim
pazar yememem malesef mümkün olmuyor aslında şikayetçide değilim pzar bnm motive olmamı sağlıyor..

tsk ederm cnm benm allhtn gectı tatlı ıstegm gelmesn bıda da yaaa

BENCEDE BENCEDE KEŞKE HİÇ GELMESE O KRİZLER

BENCEDE ÇOK İYİ BİR RAKAM VE ZAMAN ARALIĞI.MAŞALLAH DİYELİM

ben pazarları da kaçamak yapmamayı dşünüyorum canım regl olaylarında çok fazla şekerli şeylere karşı istek oluşuyor gecen ay gecıkınce kötü oldu birde doğumgunu filan pasta yedim :) ve 2 kilo arttı eşimin salı gün doğumgunu bakalım napcam

hoşuma gitmedi yazıdaki tavrın

yazıdan tavrımı nasıl anladın bende onu anlayamadım ama anladığın gibi bir tavrım yoktu canım
burda hepimiz sanal arkadaşız,boşuna ortamı germeyelim istersen.
benim ne haddime kime ne yapması gerektiğini sölemek
burda birbirimizle yararlı şeyler paylaşmaya çalışıyoruz sadece bnimde tek amacım bu.
yanlış anlaşıldıysam tarafından afedersin

bana öyle geldi bende cevap yazdım kendi yazdıgınıda kendin güzel yorumladın zaten yazıda emir kipi bişi vardı ne işin var git çocuguna bak der gibiydin hoş gelmedi bana ama düzeltmen iyi oldu..

canm sen nasıl motive olacaksan öyle yap..ben pazar yemezsem motive olamıyorum bide dediğim gibi pazar sabah mangal olayları oluyor bizde
mesela sadece eşinin doğumgünü pastası olursa kaçamağın onda bi sorun olmaz.. haftalık kaçağmağın olsun o da

gecengün bişiler yiyordum sen geldin aklıma pazardı dedim aslı mangal yapıolardur bugun havada gzel..bugunlerde bende de ete düşkünlk var sanırım daha tok tutuyor et yemek ondan dolayı oluyor..gecen yılda pasta almadık eşime bu yıl alalım diorum nebilim o da ana baba evladı onunkinide kutlayalım istiorum hediyesinide aldım :)

nurcanım kimseyi savumak bana düşmez ama yanlış anlaşılma olmuş

begüm bunu yazmış

aman oğluşunla ilgilien o zaman da dahada huysuzlanmasın

yani ben oğlunla ilgilende cnm huysuzlanmasın anlamında iyi niyetle söylenmiş bi cümle gibi algıladım
ama sende öyle algılamışsın
neyse zaten begümde açıklamış
bakın ne güzel sohbet ediyoruz gerilmeyelim lütfen

bu pazarda kokareç yedim evde eşim yaptı sabh kahvaltısı olarak yemesem ayıp olurdu hem kokareçe hemde eşime
bende öğlen tavuk falan yedimmi daha tok oluyorum et güzel tok tutuyor
eşine ne hediye aldın canm?

oğlum uyandı yok gerilmedim ben yazarken yanına bir gülücük eklersin yada bir hitap şekli o yazı iyi içerikli yazılmış olarak algılanır gereksiz alınganlığı ben sevmem zaten yapımı az çok bilirsiniz neyse çıkmam gerekli şimdi görüşrüz

tşk ederim canm
begümcüğüm topiklerde büyük harfle yazmak yasak bilgin olsun küçük harfle yaz canm

benim kullandığım muhasebe programıda büük harfle yazılıyo :)) bi orası bi burası olunca unutabiliyorum küçük harfe dönmeyi o yüzden oluyo kızlar kusura bakmayın

bana öyle geldi bende cevap yazdım kendi yazdıgınıda kendin güzel yorumladın zaten yazıda emir kipi bişi vardı ne işin var git çocuguna bak der gibiydin hoş gelmedi bana ama düzeltmen iyi oldu..

canım benim düzeltmedim sadece anladığın anlamda olmadığını anlatmaya çalıştım.düzelttin dersen sanki öle sölemişimde düzeltmişim gibi olmasın aman

aynen öle aslında ama yazılarda yanlış anlama oldu bir anda

artık senin yazılarına yorum yazmaya korkuyorum valla :))

tmm cnm grşrz
benim kullandığım muhasebe programıda büük harfle yazılıyo :)) bi orası bi burası olunca unutabiliyorum küçük harfe dönmeyi o yüzden oluyo kızlar kusura bakmayın

bnm için sorun yok hayatım sitenn kuralı bu bende burdaki kızlardan öğrendim büyük harfle yazanlar uyarı alıyorlarmış

off off bnmkısıne dedımkı sakz wrmı dedı kı yok ama dr 2 dk gıdıp alıım bı geldı elnde ckulatalr tatlı sakzlar dedım bnlar nee aaa bn bnları sakz zannetm dıo gluo ayy bu kızan oldurcek benı yaa ama ben yemedım tabı

tmm cnm grşrz

bnm için sorun yok hayatım sitenn kuralı bu bende burdaki kızlardan öğrendim büyük harfle yazanlar uyarı alıyorlarmış

teşekkürler tatlım uyarı için

aferimm sanaaaa

yeme sakın canm
o yesin sende dalga geç onunla diyete uyamıyorsun falan de gaz ver

biraz önce yediğim ıspanak başı yemeğimizin tarifini vereyim belki denemk istersiniz hem lezzetli hemde doyurucu bi sebze yemeği

ıspanağın köklerinden yaptığımız bi yemek
ıspanağın kök kısımlarını kesip 1 gün suda ıslatıp iyice temizledikten sonra soğan salçayla kavurup içne haşlanmış yeşil mercimek, (istenirse haşanmış nohut ) 2 tane domates biraz su ekleyip pişiriyorum piştikten sonra tencereye kuru nane atıyorum sarımsak rendeleyip limon sıkıyorum
süper oluyor tavsiye ederim..

off aslıcm haftasonu mısafrım gelck demıstm ya bırı dha eklendı geleck kısılere we o rejmde dııl ewıme ılk msıafrım bna sole guzl bı menu solesn nede guzl olur yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…