- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.021
kız alev bi göründün 70-79 da sonra kayboldun nerelerdesin hayatım?nasılsınız çıtırlar hasret senin düğüne ne kadar kaldı cnm benim.....aslıcım maaşallah derecelerden söz ediliyor maaşallah size inşallah dereceye girersiniz........
bu arada ben alew
aferım bana beceremedım ne guzel:44:
buluuuyum ben buluuuukız alev bi göründün 70-79 da sonra kayboldun nerelerdesin hayatım?
ee eylülden beri burdayız tatlım ya artık edelim dimi yazda geliyor
sende ne var ne yok en son 70 tin kg verdinmi
çocuğun nasıl?
cnm ben kendime zor yapıyorum yoksa sana yardımcı olur çizelgeni ypardım
buluuuyum ben buluuuu:82:
kız yalan oldu benim kilo işi 72 kiloda gibe kaldım artık bundan sonra kilo alanlar topiğine dalıcam maalesef...oğluşum iyii maaşallah ver elini öpsün kuzum teyzesiiiiiiii.......
kardeş geliyor ona birlikte pepee izlicekmiş cıbı cıbı apıcakmış
AAA alw ozledık senıahh canm benım dugunum ertelendı seneye dugunum
nasılsın
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın yaa ben 64 kiloya kadar düştüm ne güzel 4.takımda 3 birinciliğim var..ama yine aldım ..
düğünün ertelendimi..hayırlısı olsun hazırlıklarını daha rahat ve serbest yaparsın iki ayağın bi pabuca girmez vardır bi hayır cnm benim.....
canımüyeliğim iptal ettim yeni üyelik aldım falan deşifre oldum aileme izimi kaybettireyim diye gelemedim ama ziyaretçiden hep takipteydim yanibak bak hcde gelmedn cnm aramızaole be cnm bnde ole dıerek tesllı werıorum kndıme yne duserz ıns cnmcım 6lara
buluuuyum ben buluuuu:82:
kız yalan oldu benim kilo işi 72 kiloda gibe kaldım artık bundan sonra kilo alanlar topiğine dalıcam maalesef...oğluşum iyii maaşallah ver elini öpsün kuzum teyzesiiiiiiii.......
kardeş geliyor ona birlikte pepee izlicekmiş cıbı cıbı apıcakmış
canımüyeliğim iptal ettim yeni üyelik aldım falan deşifre oldum aileme izimi kaybettireyim diye gelemedim ama ziyaretçiden hep takipteydim yani
ağbime yakalndım falan oldu.......şimdide hamileyim yapmıyom diyet falan doğunca yine yaparım diyet falan artık kısmet bundan sonrası.....
canımüyeliğim iptal ettim yeni üyelik aldım falan deşifre oldum aileme izimi kaybettireyim diye gelemedim ama ziyaretçiden hep takipteydim yani
Ağbime yakalndım falan oldu.......şimdide hamileyim yapmıyom diyet falan doğunca yine yaparım diyet falan artık kısmet bundan sonrası.....
allah sağlıklı uzun ömür versin kızına canm..sende genç annesin betül gibi
kızın yesinde kilosunu kafaya takma bencede yemeyen çocuk çok zor yiğenimden biliyorum ama yemesede büyüdü çok şükür 5 yaşında şimdi
sanda geçmiş olsun canm
cuma günü sende izinden dönüyorsun yani iyi takımımız toplandı gözümüz aydın
selam iklima hiç uğramıyorsun karabatak gibisin ee tamam benimkide 16 şubat doğumlu yeni 1 yaşında oldu büyümüş artık senin kız:) benimkide yatarak yiyor mamasını aynen kusuor hep o yzden canım aynı sorun bizde de var geçmişolsun siz de geçmedinizmi ek gıdaya
İklimacım benim kızım da aynen seninkisi gibiydi. şu an 33 aylık 12 kg daha. Kızımdan 6 ay küçük çocukları görüyorum hem daha kilolu hem de daha uzun olbiliyor bazıları maşallah. Sen de takma kafana boş ver. Sağlıklı olsunda kilo o kadar da önemli değil.
Oturarak yemesi çok daha iyi tabi ama yemiyor ne yapabilirsin ki. Mecbur öyle yedireceksin. En azından tamamen yatarak değilde başının altından detekle. yatarak yedirmek orta kulak iltihabına yol açıyormuş. doktor öyle demişti.
doktorda araştırmaya yollasakmı yollasamakmı tereddütte yaza kadar bekleyelim diyor işteİKLİMA ALLAH BAĞIŞLASIN EVLADINI,KİLOYA TAKMA BENCEDE.ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI.DOKTORU Bİ PROBLEM YOK DİYOSA İÇİN RAHAT ETSİN BENCE
AAA alw ozledık senıahh canm benım dugunum ertelendı seneye dugunum
nasılsın
sen doğurupta geldiğinde biz hala burda bu kgları vermekle uğraşıyor olmayız inşallah
valla bu gidişle buranın demirbaşı olacaz gibime geliyorrr
hahaha yine gelirim kg versemde buraya
ama bu sefer çok kararlıyım en fazla 5 ay sonra bu kg verme işi bitmiş olmalı benm için ki
bebek çalışmalırna başlayalım
hasret bn duymamıstım düğünü neden ertelettin canım ya hayırlısı olsun
:
bu bi itirafmı
hayırlı olsunn senin kaçtene kuzucuğun var
işin kötü tarafı bn diyet listemi kybettim arkadaşlar biri bana örnek liste yollayabilirmii
AA BURADA KONUSMUSTK ASLINDA DENK GELMEMISSN DEMKKI HEM NISANLIMN AILESI PEK ISTEMIODU bu sene ablasıda ewleneck dıe hemde abm yert dısında dugun ıcın ızın alamadı malesf aynn cnm bnm hayrlısı
hiç tane canım
yok cnm çocuğum temmuzda evliğim 2. yılını dolduracak ondan sonra nasipse düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?