Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasılsınız çıtırlar hasret senin düğüne ne kadar kaldı cnm benim.....aslıcım maaşallah derecelerden söz ediliyor maaşallah size inşallah dereceye girersiniz........
bu arada ben alew
kız alev bi göründün 70-79 da sonra kayboldun nerelerdesin hayatım?
ee eylülden beri burdayız tatlım ya artık edelim dimi yazda geliyor
sende ne var ne yok en son 70 tin kg verdinmi
çocuğun nasıl?

aferım bana beceremedım ne guzel:44:

cnm ben kendime zor yapıyorum yoksa sana yardımcı olur çizelgeni ypardım

buluuuyum ben buluuuu:82:
kız yalan oldu benim kilo işi 72 kiloda gibe kaldım artık bundan sonra kilo alanlar topiğine dalıcam maalesef...oğluşum iyii maaşallah ver elini öpsün kuzum teyzesiiiiiiii.......
kardeş geliyor ona birlikte pepee izlicekmiş cıbı cıbı apıcakmış

aaa bı cocuk dha mı yamı

AAA alw ozledık senı ahh canm benım dugunum ertelendı seneye dugunum
nasılsın

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın yaa ben 64 kiloya kadar düştüm ne güzel 4.takımda 3 birinciliğim var..ama yine aldım ..
düğünün ertelendimi..hayırlısı olsun hazırlıklarını daha rahat ve serbest yaparsın iki ayağın bi pabuca girmez vardır bi hayır cnm benim.....

bak bak hcde gelmedn cnm aramızaole be cnm bnde ole dıerek tesllı werıorum kndıme yne duserz ıns cnmcım 6lara

bak bak hcde gelmedn cnm aramızaole be cnm bnde ole dıerek tesllı werıorum kndıme yne duserz ıns cnmcım 6lara
canımüyeliğim iptal ettim yeni üyelik aldım falan deşifre oldum aileme izimi kaybettireyim diye gelemedim ama ziyaretçiden hep takipteydim yani
ağbime yakalndım falan oldu.......şimdide hamileyim yapmıyom diyet falan doğunca yine yaparım diyet falan artık kısmet bundan sonrası.....

anaaamm hamişmisin kız çook sevindiim sen niye bulutlusun?
64 ken kalsan iyimiş emma olan olmuş demi
hayırlısı olsun canm verdim elimi öpsün tabi hahaha
3 yaşındmıydı senn oğlişin
iyi işte arkası arkasına büyürler

sen doğurupta geldiğinde biz hala burda bu kgları vermekle uğraşıyor olmayız inşallah

sende problemlı gnler gecrdın yanı nese kotu gnler gerıde kalsn guzl gunler bızım olsn allah analı babalı buyutsn cocugunuda

çok sağol aslıcım şu öksürüğü bi gecse takmayacam artık pazartesi büyük ihtimalle dktora götürücez sormak istediğim bir sürü şey var burdan annelerede yazarım inşallah ,

ALLAH yaşatsın seni emi kız karabatak ne kadar güldüm bilemezsin canım ya inan girmeye fırsatım olmuyo kızım şimdi uyanıkken oynamak istiyor laptop kucağıma alım hmn koşarak gelir neymiş oda basacakmıs
canım biz 4 aylıkken anne sütünü bıraktık 7 . aydan sonrada işte salçasız yağsız baharatsız normal yemekler pişiriyorum mama kullanmıyoruz yani

canım başının altında yatık var zaten yastıksız ne uyur nede yamak yer kızımın kulakları çok akıyor acaba ondan mı ya içime kurt düştü bunuda araştırmam lazımm

İKLİMA ALLAH BAĞIŞLASIN EVLADINI,KİLOYA TAKMA BENCEDE.ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI.DOKTORU Bİ PROBLEM YOK DİYOSA İÇİN RAHAT ETSİN BENCE

doktorda araştırmaya yollasakmı yollasamakmı tereddütte yaza kadar bekleyelim diyor işte

AAA alw ozledık senı ahh canm benım dugunum ertelendı seneye dugunum
nasılsın

hasret bn duymamıstım düğünü neden ertelettin canım ya hayırlısı olsun

sen doğurupta geldiğinde biz hala burda bu kgları vermekle uğraşıyor olmayız inşallah

valla bu gidişle buranın demirbaşı olacaz gibime geliyorrr

kızlar midem okadar fena bulanıyorki anlatamam d.k haplarımı kızım yüzünden 3 4 gün içmemişim gününü yakalayayım diye ilk gün 3 tane birden içtimm ondanmı acaba farklı bi durum mu var offfff offffffffff

hasret bn duymamıstım düğünü neden ertelettin canım ya hayırlısı olsun

:

AA BURADA KONUSMUSTK ASLINDA DENK GELMEMISSN DEMKKI HEM NISANLIMN AILESI PEK ISTEMIODU bu sene ablasıda ewleneck dıe hemde abm yert dısında dugun ıcın ızın alamadı malesf aynn cnm bnm hayrlısı

neyse canım gönüller bir olsun yeterki demii sende yavaş yavaş anca eksiklerini tamamlarsın

cnm sana göndereceğim liste sahibi diyetisyene gidiyor ona özelden msj attım gönderebilirsin dedi
ama 10 dk da bir msj gönderildiği için birazdan gönderirim
ben o listeye uyuyorum ve gerçekten kg verdiren bi liste

hiç tane canım
yok cnm çocuğum temmuzda evliğim 2. yılını dolduracak ondan sonra nasipse düşünüyoruz

aa bunu bilmiyordum bnde evliliğimim 2 yılını doldurup yapmiştım hem sorunlarımız vardı ailelerle hemde kendimize vakit ayırmak istedim birde bu süreçte umre yapmayı planlıyordum herşey hallolduktan sonra ZEYNEBİM oldu

darısı senind e başınaa
sonra bizler gibi uğraştırsın senii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…