Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hasretçim tabaklar ve ve kaşık takımını bende beğendimm

aslıcım inşallah dilediğin gibi olur herşey ,

evlenecek adaylara söylüyorum mehir olarak veyahut balayına umre isteyin muhakkak
oralar çok farklı bir medeniyet

gülme arkadaşım yanarım bn valla :2::2:

hasretçim ne kadar benziyorsunuz birbirinizee maşallah yakısmıssınız Allah ayırmasın
aman ne yanıcan doğurursun olur biter sende ohh 2 tane beben olur ben hamile kalsam herhalde debresyona girerim çok taktım zayıflama işlerine filan

1 ay once feln cnm ordada 71 kılo felndım suan 70 kıloyum ayyy agzını yerm kız
boyun kaç senin benim 1.68 diom acaba 70 olursam böle zayıf olurmuyum bekarken 68 dim ben çok yakışıordu ay diom her ay 4 kilo versem haziranda benim yerimde yeller eser burda ahaha

kızlar çıktım midem berbat yemek yapmalıyım kızımda uyanır şimdi
namaz kılacam evin hertarafı oyuncak toparlanacak bni bekliyorlar öptüm herkezi:119::119:

Aslı sana msj çektim tarifi
hasret bu foto yenimi zayıf duruon sen baya kaç kilosun sen şimdi
sağol canm çok kolaymış yapaacağım bi ara içine damla sakızıda koysam güzel olurmu acep?

amin cnm..
cnm ben mehir olarak ne istediğimi hatırlamıyorum
hafıza zayıf bende unutkanım

aman ne yanıcan doğurursun olur biter sende ohh 2 tane beben olur ben hamile kalsam herhalde debresyona girerim çok taktım zayıflama işlerine filan

bn deprosyana falan girmem isterim de olsun kızım zaten emmiyor ama onun yeme problemi var ve tek başına ne duru nede oyun oynar onu ilgisiz bırakamam
ve bnm ideallerim var yazın hocalığa başlıyormm ve bidahaki sene avrupa islam üniversitesini düşünüyorumm eşim zengin olursa tabii
veya dengi bi akademi

Son düzenleme:
sağol canm çok kolaymış yapaacağım bi ara içine damla sakızıda koysam güzel olurmu acep?

amin cnm..
cnm ben mehir olarak ne istediğimi hatırlamıyorum
hafıza zayıf bende unutkanım

canım onu hatırla ve eşinde iste muhakkak çok çok altındır genelde öle oluyor veya helal ettiğini söle
al bnce paylaşabiliriz

boyun kaç senin benim 1.68 diom acaba 70 olursam böle zayıf olurmuyum bekarken 68 dim ben çok yakışıordu ay diom her ay 4 kilo versem haziranda benim yerimde yeller eser burda ahaha
bende 1.70 boyundayım canm kilomda 69 küsürdü en son şuan aslında gayet iyiyim aslında balıketliyim
ama ben zayıflamak istiyorum
76 olan halimden bayağı fark var olmayan kotlarım oluyor
sende 68 olsan gayet iyi olursun bence

namaz kılacam evin hertarafı oyuncak toparlanacak bni bekliyorlar öptüm herkezi:119::119:
görüşürük cnm
allah kabul etsin

inş ideallein gerçekleşir cnmcım
canım onu hatırla ve eşinde iste muhakkak çok çok altındır genelde öle oluyor veya helal ettiğini söle
al bnce paylaşabiliriz
hatırlayamıyorum altındı ama ne kadardı bilmiyorum
içimden helal ettim ama ona söylemedim bii gün aklıma gelirse diye
yoksa helal ettim

hasretçim tabaklar ve ve kaşık takımını bende beğendimm

evlenecek adaylara söylüyorum mehir olarak veyahut balayına umre isteyin muhakkak
TSK EDERM BEGNDIGNZ ICIN bn balayına yurt dısına gtmeyı ıstıorum ama bnmkısı pek onaylamıo
bnmde 168 hayatm ama bnm kılom heryere dagılmıs sekılde blkı ondn ole gosterıorumdur
allah kabl etsn

menum
sabah 1 dılım cawdar ekmegı ck ınce 1dılm kasar az beyaz peynır yarım cay kasıgı recel 4 sıyah 1 yesıl zeytın bıber domates cay
ara 4 tane form bskuvı yesıl cay
oglen 4 5 kasık karnbahar yemegı yogurt 1 dılım cawdr ekmegı
ara mandalına yesl cay
aksam corba salata yogrt az karnbahar
ara form cay
2 2 buck lıtre su

günaydın kızlarr
bugün çok dikkat edin yarın cuma cısslara dokunmayın
hava burda güneşli ama soğuk ama olsun güneşli güne uyanmak süperr
Bu gün hava burada da güneşli amaaaaaaaaaa çok soğuk...
Maşallah san ahasretcim. iraden için tebrikler...
Menün de ekmek bana da biraz fazla geldi Nurcanım. Dediğin gibi o buçukları yeme.. Sen emziriyor muydun?
Aycangül diye bir kullanıcının topiği var canım ''o kadar bakım yapıyoruz niye sonuç alamıyoruz'' gibi bir şey ismi. O günler veriyor ayın durumuna göre benim de saçlarım çok dökülüyordu onun dediği tarihlerde saçlarıma bakım yaptım maya maskesi ve zeytinyağlı sarımsak kürü uyguladım. şimdi saçlarımın dökülmesi durdu elhamdülillah. Bakmanı tavsiye ederim.
Ben de 2 hafta izinliydim aslıcım ve son listedeki kilomada baya bir artıdaydım. şimdi son listedeki kiloma anca dönebilirim.
nasılsınız çıtırlar hasret senin düğüne ne kadar kaldı cnm benim.....aslıcım maaşallah derecelerden söz ediliyor maaşallah size inşallah dereceye girersiniz........
bu arada ben alew
Aslıcım, hasretcim arkadaş biz de bir ara yarışan Alev mi?
Allah kabul etsin umrenizi inşallah. Hacca gitmeyi de nasip eylesin. Kızının ismi tek zeynep' miydi iklimacım.
Annenin durumu müsaitse bence de aldır...
yememi yiyip gelip anlatacağım sana

Afiyet olsun Aslıcığım...

Çok beğendim takımlarını... Sizi Rabbim ayırmasın birbirinizden.
Canım mehirin muhakkak değeri olan bir şey olması gerekiyor. Mehir olmaz da balayı olabilir.
Maşallah Hasret'cim menün çok güzel. Afiyet, şifa olsun yediklerin inşallah.

Son düzenleme:
yok emzirmiyorum canım bende 1 dilim yedim bugun sabah öğlen bakalım

hımm senn izinden döndüğünü atlamışım
evet cnm o alev arkadaş
evet müsait ben dedim bana 8 yaşındayken aldın aslında espirisine demiştim babama demiş babamda çok düşkündür bana ee gidin alın feda olsun kızıma demiş şuanki kullandığınıda bize verir biz kullanırız demiş allah onları başımdan eksik etmesin bunu demeleri bile mutlu etti..

7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz

8.30:2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir,domates,salatalık, yeşil biber

11.00:az şekerli türk kahvesi 1 tane çizi(ikram edildi)

13.00: tavuk gögsü ızgara, salata, yarım kase yogurt

15.00: 5tane siyah kuru üzüm

17.00:1 portakal

19.00: 1 tabak brokoli üstü sarımsaklı yoğurt 1 dilim tb ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…