- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.061
aman ne yanıcan doğurursun olur biter sende ohh 2 tane beben olur ben hamile kalsam herhalde debresyona girerim çok taktım zayıflama işlerine filangülme arkadaşım yanarım bn valla :2::2:
hasretçim ne kadar benziyorsunuz birbirinizee maşallah yakısmıssınız Allah ayırmasın
boyun kaç senin benim 1.68 diom acaba 70 olursam böle zayıf olurmuyum bekarken 68 dim ben çok yakışıordu ay diom her ay 4 kilo versem haziranda benim yerimde yeller eser burda ahaha1 ay once feln cnm ordada 71 kılo felndım suan 70 kıloyum ayyy agzını yerm kız
sağol canm çok kolaymış yapaacağım bi ara içine damla sakızıda koysam güzel olurmu acep?Aslı sana msj çektim tarifi
hasret bu foto yenimi zayıf duruon sen baya kaç kilosun sen şimdi
hasretçim tabaklar ve ve kaşık takımını bende beğendimm
aslıcım inşallah dilediğin gibi olur herşey ,
evlenecek adaylara söylüyorum mehir olarak veyahut balayına umre isteyin muhakkak
oralar çok farklı bir medeniyet
aman ne yanıcan doğurursun olur biter sende ohh 2 tane beben olur ben hamile kalsam herhalde debresyona girerim çok taktım zayıflama işlerine filan
sağol canm çok kolaymış yapaacağım bi ara içine damla sakızıda koysam güzel olurmu acep?
amin cnm..
cnm ben mehir olarak ne istediğimi hatırlamıyorum
hafıza zayıf bende unutkanım
bende 1.70 boyundayım canm kilomda 69 küsürdü en son şuan aslında gayet iyiyim aslında balıketliyimboyun kaç senin benim 1.68 diom acaba 70 olursam böle zayıf olurmuyum bekarken 68 dim ben çok yakışıordu ay diom her ay 4 kilo versem haziranda benim yerimde yeller eser burda ahaha
görüşürük cnmkızlar çıktım midem berbat yemek yapmalıyım kızımda uyanır şimdi
namaz kılacam evin hertarafı oyuncak toparlanacak bni bekliyorlar öptüm herkezi:119::119:
inş ideallein gerçekleşir cnmcımbn deprosyana falan girmem isterim de olsun kızım zaten emmiyor ama onun yeme problemi var ve tek başına ne duru nede oyun oynar onu ilgisiz bırakamam
ve bnm ideallerim var yazın hocalığa başlıyormm ve bidahaki sene avrupa islam üniversitesini düşünüyorumm eşim zengin olursa tabii
veya dengi bi akademi
hatırlayamıyorum altındı ama ne kadardı bilmiyorumcanım onu hatırla ve eşinde iste muhakkak çok çok altındır genelde öle oluyor veya helal ettiğini söle
al bnce paylaşabiliriz
TSK EDERM BEGNDIGNZ ICIN bn balayına yurt dısına gtmeyı ıstıorum ama bnmkısı pek onaylamıohasretçim tabaklar ve ve kaşık takımını bende beğendimm
evlenecek adaylara söylüyorum mehir olarak veyahut balayına umre isteyin muhakkak
bnmde 168 hayatm ama bnm kılom heryere dagılmıs sekılde blkı ondn ole gosterıorumduraman ne yanıcan doğurursun olur biter sende ohh 2 tane beben olur ben hamile kalsam herhalde debresyona girerim çok taktım zayıflama işlerine filan
boyun kaç senin benim 1.68 diom acaba 70 olursam böle zayıf olurmuyum bekarken 68 dim ben çok yakışıordu ay diom her ay 4 kilo versem haziranda benim yerimde yeller eser burda ahaha
allah kabl etsnkızlar çıktım midem berbat yemek yapmalıyım kızımda uyanır şimdi
namaz kılacam evin hertarafı oyuncak toparlanacak bni bekliyorlar öptüm herkezi:119::119:
Bu gün hava burada da güneşli amaaaaaaaaaa çok soğuk...günaydın kızlarr
bugün çok dikkat edin yarın cuma cısslara dokunmayın
hava burda güneşli ama soğuk ama olsun güneşli güne uyanmak süperr
Maşallah san ahasretcim. iraden için tebrikler...gunaydn 5. takımn guzl cıtır mınımınnacık hatunlarınasılsınız
ben bugn hc kacamk yapmıcm karrlıyım mutluym kı dun aksamda yapmadm markt alıswersıne cıktk bnmkısı doldurdu yne ckulataları ewe geldk bıde yemeye basladı ama ben yemedım tabıkıde o kahwe ıcerken ben form cay ıctım ırademe hayran kaldım kı ıns bole dewm eder
Menün de ekmek bana da biraz fazla geldi Nurcanım. Dediğin gibi o buçukları yeme.. Sen emziriyor muydun?dünkü yediklerimin listesi
sabah:1 dilim ekmek ile klasık kahvaltı
ara:9 badem yeşilçay,şekersiz nescafe 3 form bisküwi
öğle:fırında bifteğim vardı,kıvırcık salata,ayran,1 bucuk dilim ekmek
ara:yok
akşam:biraz pastırmanın üstüne 1 yumurta,1 bucuk dilim ekmek
ara:elma
bol su içtim şu bir bucuk dilimi nie yiyosam şu bucuklardan kurtulmalı:)
bu hafta tv de bir dietisyen dediki sucuk yerine pastırmayı tercihedin hem daha yağsız ve işlenmemiş dedi kalorisini yazım size sizde bilgilenin
Pastırma 100 gr 250
Salam 100 gr 446
Sosis 100 gr 295
Sucuk 100 gr 452
nerdeyse yarı yarıya
Aycangül diye bir kullanıcının topiği var canım ''o kadar bakım yapıyoruz niye sonuç alamıyoruz'' gibi bir şey ismi. O günler veriyor ayın durumuna göre benim de saçlarım çok dökülüyordu onun dediği tarihlerde saçlarıma bakım yaptım maya maskesi ve zeytinyağlı sarımsak kürü uyguladım. şimdi saçlarımın dökülmesi durdu elhamdülillah. Bakmanı tavsiye ederim.kızlar gecen gun uzun zamndr gorusmedgm arkdsmla gorstm bna dırek aa saclarına noldu ck azlms dedım aglayasm geldı orada napcm ben ya asırı dokuluo ewde heryer sac oluo o sekl yanı bıoxn kullanıorum ama fayda etmıokı napcm ben akl wern bna aslıcm yardmcı olurmusn bna dha oncede sormustm ama acaba bıoxnın ıcıne koysm terbntıyı zararı olurmukı
Ben de 2 hafta izinliydim aslıcım ve son listedeki kilomada baya bir artıdaydım. şimdi son listedeki kiloma anca dönebilirim.güzel olacak bennce ama listeye yansımayanlar olacak mesela sen ve nurcan
sen 70.5 la ayrıldığın için listede daha az vermiş görüneceksin
ama olsun yinede betülden begümden pınardan umutluyum
arzu abla, ecenin ve rezzanın durumuna tahmin üyürütemedim
deryada spora başladı bence oda verecek
Aslıcım, hasretcim arkadaş biz de bir ara yarışan Alev mi?nasılsınız çıtırlar hasret senin düğüne ne kadar kaldı cnm benim.....aslıcım maaşallah derecelerden söz ediliyor maaşallah size inşallah dereceye girersiniz........
bu arada ben alew
Allah kabul etsin umrenizi inşallah. Hacca gitmeyi de nasip eylesin. Kızının ismi tek zeynep' miydi iklimacım.aa bunu bilmiyordum bnde evliliğimim 2 yılını doldurup yapmiştım hem sorunlarımız vardı ailelerle hemde kendimize vakit ayırmak istedim birde bu süreçte umre yapmayı planlıyordum herşey hallolduktan sonra ZEYNEBİM oldu
darısı senind e başınaa
sonra bizler gibi uğraştırsın senii
Annenin durumu müsaitse bence de aldır...cnm üzülme bnm anneciğim 8 yaşımdayken yemek takımımı almıştı mutfakta onu kullanıyorum
ne acelesi vrsa tek kızım da almış işte
geçen geldiğinde dedim ne güzel kare tabaklar var ne diye aldın 8 yaşımda hahaha
oda sağolsun onları bana ver yenisini al dedi cnm annem benm
öyle diyorum ama önemli olan huzurun varsa onları gözün görmüyor
sadece anneme takıldım
oda alalım dedi
belki alırımda kafam belli olmaz
yememi yiyip gelip anlatacağım sana
Çok beğendim takımlarını... Sizi Rabbim ayırmasın birbirinizden.
Canım mehirin muhakkak değeri olan bir şey olması gerekiyor. Mehir olmaz da balayı olabilir.evlenecek adaylara söylüyorum mehir olarak veyahut balayına umre isteyin muhakkak
Maşallah Hasret'cim menün çok güzel. Afiyet, şifa olsun yediklerin inşallah.menum
sabah 1 dılım cawdar ekmegı ck ınce 1dılm kasar az beyaz peynır yarım cay kasıgı recel 4 sıyah 1 yesıl zeytın bıber domates cay
ara 4 tane form bskuvı yesıl cay
oglen 4 5 kasık karnbahar yemegı yogurt 1 dılım cawdr ekmegı
ara mandalına yesl cay
aksam corba salata yogrt az karnbahar
ara form cay
2 2 buck lıtre su
hımm senn izinden döndüğünü atlamışımBen de 2 hafta izinliydim aslıcım ve son listedeki kilomada baya bir artıdaydım. şimdi son listedeki kiloma anca dönebilirim.
Aslıcım, hasretcim arkadaş biz de bir ara yarışan Alev mi?
Annenin durumu müsaitse bence de aldır...
aa
Afiyet olsun Aslıcığım...
menum
sabah 1 dılım cawdar ekmegı ck ınce 1dılm kasar az beyaz peynır yarım cay kasıgı recel 4 sıyah 1 yesıl zeytın bıber domates cay
ara 4 tane form bskuvı yesıl cay
oglen 4 5 kasık karnbahar yemegı yogurt 1 dılım cawdr ekmegı
ara mandalına yesl cay
aksam corba salata yogrt az karnbahar
ara form cay
2 2 buck lıtre su
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz
8.30:2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir,domates,salatalık, yeşil biber
11.00:az şekerli türk kahvesi 1 tane çizi(ikram edildi)
13.00: tavuk gögsü ızgara, salata, yarım kase yogurt
15.00: 5tane siyah kuru üzüm
17.00:1 portakal
19.00: 1 tabak brokoli üstü sarımsaklı yoğurt 1 dilim tb ekmeği
smdı mandlınamı yedım ama yesl cay ıcemedm
kalk demle iç ozamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?