Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar buraya nasl foto yuklenıo sıze tabaklarımın we kasıktakımın resmını yuklıcm bakalm begencekmısınz

ben evlenmeden öncede diyordum 2 yıl yapmayacağım gezeceğim diye
biz yaz tatili yapalım allah kısmet ederse onun dönüşü inş
rabbim istediğim zamnda verr inşallah
allah kabul etsin umrede yapmışsın

ama bn almıstm kı cogu seyımı yemk takımı mı feln modası gecer dıe korkuyorum:26::26:

cnm üzülme bnm anneciğim 8 yaşımdayken yemek takımımı almıştı mutfakta onu kullanıyorum
ne acelesi vrsa tek kızım da almış işte
geçen geldiğinde dedim ne güzel kare tabaklar var ne diye aldın 8 yaşımda hahaha
oda sağolsun onları bana ver yenisini al dedi cnm annem benm
öyle diyorum ama önemli olan huzurun varsa onları gözün görmüyor
sadece anneme takıldım
oda alalım dedi
belki alırımda kafam belli olmaz

al al bulmussn bole fırsatı bzde bu yıl olck dugun dıe almıstk hemn annem yuvarlagını al bı kac yıl snra karesını alcm sna ben sımdı dha cok alıncak sey war demıstı keske kare alsaydm ama nese dedıgnde kesnlıkle haklısın yetrkı huzur olsn saglk olsn hersey alınır kırmızı kose takımı aldm kızlar cok guzl
yememi yiyip gelip anlatacağım sana

beklıorum afyt olsn

canm sabahtn sonrakı aran cok geldı bna 9 badem hem nescafe hem yeslcay azcık azaltsan mıkı

sabahları 9 9 bucuk arası kahvaltı yapıorum 11 gibide badem yiyip yeşil çay içiyorum 13:30 da nescafe bisküvi filan yiyorum 3 3 bucukta da öğle yemegı yiyorum canım yoksa akşam yemegıne kadar öğle yemegı nebılım tutmuo beni

d.k ne die sorcaktım anladım ne oldugunu hehe gecmısolsun

çok şükür bunu bulamanda var dimi
ama alcağım eşim ne gereği var ne diye aldırıyon dedi ama erkekler anlamıyor böle şeylerden
kahvaltı takımım kare çok hoş bazen onun tabaklarını kullanıyorum

cnm resim eklemeyi cvp yazdığımız yerde eklenti ekle diye seçenek var ordan yükleyebilirsin

çatal bıcakları begendım ben güle güle kullan canım ehehe yakışmışsınız kız Allah bir yastıkta kocatsın yanak yanağa birde çekilmişler aşka bak

Aslı sana msj çektim tarifi
hasret bu foto yenimi zayıf duruon sen baya kaç kilosun sen şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…