- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.041
cnm sana göndereceğim liste sahibi diyetisyene gidiyor ona özelden msj attım gönderebilirsin dedi
ama 10 dk da bir msj gönderildiği için birazdan gönderirim
ben o listeye uyuyorum ve gerçekten kg verdiren bi liste
neyse canım gönüller bir olsun yeterki demii sende yavaş yavaş anca eksiklerini tamamlarsın
ben evlenmeden öncede diyordum 2 yıl yapmayacağım gezeceğim diyeaa bunu bilmiyordum bnde evliliğimim 2 yılını doldurup yapmiştım hem sorunlarımız vardı ailelerle hemde kendimize vakit ayırmak istedim birde bu süreçte umre yapmayı planlıyordum herşey hallolduktan sonra ZEYNEBİM oldu
darısı senind e başınaa
sonra bizler gibi uğraştırsın senii
ama bn almıstm kı cogu seyımı yemk takımı mı feln modası gecer dıe korkuyorum:26::26:
Kızlar buraya nasl foto yuklenıo sıze tabaklarımın we kasıktakımın resmını yuklıcm bakalm begencekmısınz
al al bulmussn bole fırsatı bzde bu yıl olck dugun dıe almıstk hemn annem yuvarlagını al bı kac yıl snra karesını alcm sna ben sımdı dha cok alıncak sey war demıstı keske kare alsaydm ama nese dedıgnde kesnlıkle haklısın yetrkı huzur olsn saglk olsn hersey alınır kırmızı kose takımı aldm kızlar cok guzlcnm üzülme bnm anneciğim 8 yaşımdayken yemek takımımı almıştı mutfakta onu kullanıyorum
ne acelesi vrsa tek kızım da almış işte
geçen geldiğinde dedim ne güzel kare tabaklar var ne diye aldın 8 yaşımda hahaha
oda sağolsun onları bana ver yenisini al dedi cnm annem benm
öyle diyorum ama önemli olan huzurun varsa onları gözün görmüyor
sadece anneme takıldım
oda alalım dedi
belki alırımda kafam belli olmaz
yememi yiyip gelip anlatacağım sana
canm sabahtn sonrakı aran cok geldı bna 9 bademhem nescafe hem yeslcay azcık azaltsan mıkı
kızlar midem okadar fena bulanıyorki anlatamam d.k haplarımı kızım yüzünden 3 4 gün içmemişim gününü yakalayayım diye ilk gün 3 tane birden içtimm ondanmı acaba farklı bi durum mu var offfff offffffffff
al al bulmussn bole fırsatı bzde bu yıl olck dugun dıe almıstk hemn annem yuvarlagını al bı kac yıl snra karesını alcm sna ben sımdı dha cok alıncak sey war demıstı keske kare alsaydm ama nese dedıgnde kesnlıkle haklısın yetrkı huzur olsn saglk olsn hersey alınır kırmızı kose takımı aldm kızlar cok guzl
beklıorumafyt olsn
çok hoş cnm güle güle kullan
çok hoş cnm güle güle kullan
bu arada sizde çok hoşsunuz allah nazrlardan saklasın sizi
çatal bıcakları begendım ben güle güle kullan canım ehehe yakışmışsınız kız Allah bir yastıkta kocatsın yanak yanağa birde çekilmişler aşka bak
d.k ne die sorcaktım anladım ne oldugunu hehe gecmısolsun
Aslı sana msj çektim tarifi
hasret bu foto yenimi zayıf duruon sen baya kaç kilosun sen şimdi
amın cnm amın herkes ole dıo bıze tabı ıkımzde sıskoyuz ya ondangülme arkadaşım yanarım bn valla :2::2:
hasretçim ne kadar benziyorsunuz birbirinizee maşallah yakısmıssınız Allah ayırmasın
allah nazarlardan saklasın ınsallh sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?