- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.081
gunaydn 5. takımn guzl cıtır mınımınnacık hatunlarınasılsınız
ben bugn hc kacamk yapmıcm karrlıyım mutluym kı dun aksamda yapmadm markt alıswersıne cıktk bnmkısı doldurdu yne ckulataları ewe geldk bıde yemeye basladı ama ben yemedım tabıkıde o kahwe ıcerken ben form cay ıctım ırademe hayran kaldım kı ıns bole dewm eder
günaydın şekerlerrr bir kişilik boş yeriniz varmış onada ben atladım:))
dünkü yediklerimin listesi
sabah:1 dilim ekmek ile klasık kahvaltı
ara:9 badem yeşilçay,şekersiz nescafe 3 form bisküwi
öğle:fırında bifteğim vardı,kıvırcık salata,ayran,1 bucuk dilim ekmek
ara:yok
akşam:biraz pastırmanın üstüne 1 yumurta,1 bucuk dilim ekmek
ara:elma
bol su içtim şu bir bucuk dilimi nie yiyosam şu bucuklardan kurtulmalı:)
bu hafta tv de bir dietisyen dediki sucuk yerine pastırmayı tercihedin hem daha yağsız ve işlenmemiş dedi kalorisini yazım size sizde bilgilenin
Pastırma 100 gr 250
Salam 100 gr 446
Sosis 100 gr 295
Sucuk 100 gr 452
nerdeyse yarı yarıya
kızlar gecen gun uzun zamndr gorusmedgm arkdsmla gorstm bna dırek aa saclarına noldu ck azlms dedım aglayasm geldı orada napcm ben ya asırı dokuluo ewde heryer sac oluo o sekl yanı bıoxn kullanıorum ama fayda etmıokı napcm ben akl wern bna aslıcm yardmcı olurmusn bna dha oncede sormustm ama acaba bıoxnın ıcıne koysm terbntıyı zararı olurmukı
7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz
8.30:2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir,domates,salatalık, yeşil biber
11.00:az şekerli türk kahvesi 1 tane çizi(ikram edildi)
13.00: tavuk gögsü ızgara, salata, yarım kase yogurt
15.00: 5tane siyah kuru üzüm
17.00:1 portakal
19.00: 1 tabak brokoli üstü sarımsaklı yoğurt 1 dilim tb ekmeği
niye acıktın acaba sen?canmcım acım mıgdem kabl etmiyiiii
aksm ıcerm ya form cay yada yeslcay
tşk ederim canım pazartesiden beri kaçamak yapmadım bakalımAslıcım ne diyeyim sana.sen harika gidiyorsun.ne kadar düzenli ve dengeli bir menü.dün ekmeğim bitmişti bende tam buğday ekmeği aldım bu seferlik.daha doyurucu gibi geldi gerçekden.akşamları tam buğday ekmeğiyle dilim sayımı 1 e mi düşürsem diye aklımdan da geçiyor.bu akşam deniyeyim
niye acıktın acaba sen?
bi meyve daha ye acıktıysan
tşk ederim canım pazartesiden beri kaçamak yapmadım bakalım
sende kurabiyeyi kafana takma arada olur öyle şeyler
bence ekmek sayınıda 1 e düşürme diyetisyen verdiyse vardır bildiği
yanlış anlama ama belki kilon bizden fazla ya ondan 2 dilimdir bu kglara geldiğin zamn 1 e düşürecektir ben öyle düşündüm yani
dün zaten başıma geleceği biliyordum da o yüzden akşam yemek yemeden gitmiştim.sabah dayanamadım gene tartıldım.akşam yedim ya kendimi cezalandırmak için :))) 1 kg gitmiş.
evet bende diyetisyenin dediğini uyguluyorum ama acaba tb ekmeği daha mı doyurucu olurda o zaman sadece akşamları 1 dilim mi azaltsam diye düşündüm de.
aslı harıka 3 4 ay sonra mezn ederz onuselam kızlar.dün akşam üzerinden beri yazdıklarınız okuyayım dedim ama bu oldukça zor oldu maşallah maşallah
dün akşamki menüm maalesef kötüydü.akşam yemeği yerine 2 kurabiye bir parça da börek yedim.adetin bugün bitti.haftaya süper olsun inşallah
INS INS ama bn bu haftadanda umutluyum mutluyum
aslında hiç eve onları sokmamak gerekir canım.sen bu iradene devam et .
ahh ahhh pınarcm anlamıokı bnmkısı
ilk aradakilerin yarısını ikinci arayı atlamayıp tüketseniz daha mı iyi olurdu acaba.totelde gayet iyi bence
illa bir yorum yapmış olmak için konuşmuş da olabilirler canım boşver sen takma kimseyi ama gerçekden ciddi sorunsa ve sen de farkındaysan bir doktora görünebilirsin.kan tahlilinden ne olduğu ortaya çıkar
bu arada nişanlınla senin fotosunda çok şirinsinizzz allah mutluluğunuzu daim etsin
CK CK SAOL CNM BNMgerckten sacmda problm war ınanılmaz azalma war sac derm gorunuo
Aslıcım ne diyeyim sana.sen harika gidiyorsun.ne kadar düzenli ve dengeli bir menü.dün ekmeğim bitmişti bende tam buğday ekmeği aldım bu seferlik.daha doyurucu gibi geldi gerçekden.akşamları tam buğday ekmeğiyle dilim sayımı 1 e mi düşürsem diye aklımdan da geçiyor.bu akşam deniyeyim
aslı harıka 3 4 ay sonra mezn ederz onu
aslı harıka 3 4 ay sonra mezn ederz onu
snde harikasın canm menülerin güzel
inşallah bu irademi kaybetmem
ben acıkmıyorum bu menüyle hiç
aslında pınarcım hasretle ben başından ber böle dengeli sağlıklı beslenseydik şimdiye mezunduk sonradan öğrendik böyle beslenmeyi
biz çok saçma diyetler yaptık
eet eet bnde memnunum kndımden 1 haftadır gercktenkızlr abartmayın unutmayınki eylülden beri burdayım inş öbür eylülü görmem
sizlerde süpersiniz süper gidiyorsunuz
snde harikasın canm menülerin güzel
inşallah bu irademi kaybetmem
ben acıkmıyorum bu menüyle hiç
evet kesinlikle sana katılıyorum Hasretcim.Aslıya kep töreni de düzenleriz.nasıl olsa ben en az 1 sene daha buradayım :))
Selam canlarım ,
Geçmişi okudum , kaç sayfa yazmışsınız , maşallah kızlar ...
Bugün sabah kahvaltı yapamadım , okula götürdüm , o kadar yoğundum ki öğlene kadar hiç birşey yiyemedim . Öğlen 1 kase çorba , 2 dilim etimek ( form ) zeytin ve peynir yedim . yarım lt su içtim . akşam 4.30 da yemek yedim . çünkü spora gidicem .
1 kase çorba
1 kase ıspanak yemeği ve yoğurt .
sporda yarım lt daha su içerim .
geldikten sonra birşey yemiyorum , çok yorgun oluyorum zaten . acıkırsam bir elma veya yoğurt yerim .
Hasretcim resimde çok tatlı çıkmışsınız . maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin . birbirinize yakışmıssınız . tabak ve çatalların da çok güzel , sağlıkla kullan ...
Gerçekten çok zayıf görünüyorsun . önceki resimlerinden daha zayıf çıkmışsın ...
olabilir canımaslıcm bnde acıkmıodum aslında acaba reglıdn mı anlamadım kı:26::26:
deryacım çok az yemişsin akşam en azından 1 dilim ekmek olsaymışSelam canlarım ,
Geçmişi okudum , kaç sayfa yazmışsınız , maşallah kızlar ...
Bugün sabah kahvaltı yapamadım , okula götürdüm , o kadar yoğundum ki öğlene kadar hiç birşey yiyemedim . Öğlen 1 kase çorba , 2 dilim etimek ( form ) zeytin ve peynir yedim . yarım lt su içtim . akşam 4.30 da yemek yedim . çünkü spora gidicem .
1 kase çorba
1 kase ıspanak yemeği ve yoğurt .
sporda yarım lt daha su içerim .
geldikten sonra birşey yemiyorum , çok yorgun oluyorum zaten . acıkırsam bir elma veya yoğurt yerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?