Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar.dün akşam üzerinden beri yazdıklarınız okuyayım dedim ama bu oldukça zor oldu maşallah maşallah

dün akşamki menüm maalesef kötüydü.akşam yemeği yerine 2 kurabiye bir parça da börek yedim.adetin bugün bitti.haftaya süper olsun inşallah

aslında hiç eve onları sokmamak gerekir canım.sen bu iradene devam et .

günaydın şekerlerrr bir kişilik boş yeriniz varmış onada ben atladım:))

e hoşgeldiniz o halde aramıza

ilk aradakilerin yarısını ikinci arayı atlamayıp tüketseniz daha mı iyi olurdu acaba.totelde gayet iyi bence

illa bir yorum yapmış olmak için konuşmuş da olabilirler canım boşver sen takma kimseyi ama gerçekden ciddi sorunsa ve sen de farkındaysan bir doktora görünebilirsin.kan tahlilinden ne olduğu ortaya çıkar

bu arada nişanlınla senin fotosunda çok şirinsinizzz allah mutluluğunuzu daim etsin

Aslıcım ne diyeyim sana.sen harika gidiyorsun.ne kadar düzenli ve dengeli bir menü.dün ekmeğim bitmişti bende tam buğday ekmeği aldım bu seferlik.daha doyurucu gibi geldi gerçekden.akşamları tam buğday ekmeğiyle dilim sayımı 1 e mi düşürsem diye aklımdan da geçiyor.bu akşam deniyeyim

canmcım acım mıgdem kabl etmiyiiii
aksm ıcerm ya form cay yada yeslcay
niye acıktın acaba sen?
bi meyve daha ye acıktıysan
tşk ederim canım pazartesiden beri kaçamak yapmadım bakalım
sende kurabiyeyi kafana takma arada olur öyle şeyler
bence ekmek sayınıda 1 e düşürme diyetisyen verdiyse vardır bildiği
yanlış anlama ama belki kilon bizden fazla ya ondan 2 dilimdir bu kglara geldiğin zamn 1 e düşürecektir ben öyle düşündüm yani

dün zaten başıma geleceği biliyordum da o yüzden akşam yemek yemeden gitmiştim.sabah dayanamadım gene tartıldım.akşam yedim ya kendimi cezalandırmak için :))) 1 kg gitmiş.

evet bende diyetisyenin dediğini uyguluyorum ama acaba tb ekmeği daha mı doyurucu olurda o zaman sadece akşamları 1 dilim mi azaltsam diye düşündüm de.

süperrr
tam buğday doyucu geliyor bna ama azaltmamanı öneririm çünkü bu şekildede çok güzel veriyorsun eğer kilo vermen durursa öyle yaparsın

aslı harıka 3 4 ay sonra mezn ederz onu

kızlr abartmayın unutmayınki eylülden beri burdayım inş öbür eylülü görmem
sizlerde süpersiniz süper gidiyorsunuz

aslında pınarcım hasretle ben başından ber böle dengeli sağlıklı beslenseydik şimdiye mezunduk sonradan öğrendik böyle beslenmeyi
biz çok saçma diyetler yaptık

Selam canlarım ,

Geçmişi okudum , kaç sayfa yazmışsınız , maşallah kızlar ...
Bugün sabah kahvaltı yapamadım , okula götürdüm , o kadar yoğundum ki öğlene kadar hiç birşey yiyemedim . Öğlen 1 kase çorba , 2 dilim etimek ( form ) zeytin ve peynir yedim . yarım lt su içtim . akşam 4.30 da yemek yedim . çünkü spora gidicem .

1 kase çorba
1 kase ıspanak yemeği ve yoğurt .

sporda yarım lt daha su içerim .

geldikten sonra birşey yemiyorum , çok yorgun oluyorum zaten . acıkırsam bir elma veya yoğurt yerim .

aslında pınarcım hasretle ben başından ber böle dengeli sağlıklı beslenseydik şimdiye mezunduk sonradan öğrendik böyle beslenmeyi
biz çok saçma diyetler yaptık
ama onlar bze ders oldu kı smdı saglklı beslenıoruz
kızlr abartmayın unutmayınki eylülden beri burdayım inş öbür eylülü görmem
sizlerde süpersiniz süper gidiyorsunuz
eet eet bnde memnunum kndımden 1 haftadır gerckten
snde harikasın canm menülerin güzel
inşallah bu irademi kaybetmem
ben acıkmıyorum bu menüyle hiç

evet kesinlikle sana katılıyorum Hasretcim.Aslıya kep töreni de düzenleriz.nasıl olsa ben en az 1 sene daha buradayım :))

saolsn banda ornek oldu aslı bnde 1 haftadr cok supr gıdıorum ukalalk oldu bırazck ama

Hasretcim resimde çok tatlı çıkmışsınız . maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin . birbirinize yakışmıssınız . tabak ve çatalların da çok güzel , sağlıkla kullan ...

Gerçekten çok zayıf görünüyorsun . önceki resimlerinden daha zayıf çıkmışsın ...

hc tartldın mı canm bnce senden de 0.5 den fazla gıder

bıde 87 kıloluk halımı koysam sok olursunz tosba gıbıyım masllh

aslıcm bnde acıkmıodum aslında acaba reglıdn mı anlamadım kı:26::26:
olabilir canım
deryacım çok az yemişsin akşam en azından 1 dilim ekmek olsaymış
inş spordan döndüğünde acıkmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…