- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.101
ama onlar bze ders oldu kı smdı saglklı beslenıoruz
eet eet bnde memnunum kndımden 1 haftadır gerckten
saolsn banda ornek oldu aslı bnde 1 haftadr cok supr gıdıorum ukalalk oldu bırazck ama
evet çok güzel ders oldu vallayarn 69un ucundan gorsem nede guzl olur ama
hc tartldın mı canm bnce senden de 0.5 den fazla gıder
evet çok güzel ders oldu valla
bende mütevazi olamadım gördünki menumü iftiharla sundum
süperiz süper gidiyoruz süper olacağız
inşallah görürsünde marta 6 lı rakamlarla girersin
Şimdilik iyi akşamlar , gidip namaz kılayım , sonra da spora giderim ... yarın bakalım ne olacak , çok ümitli değilim , ben çok zor zayıflıyorum , nedendir anlamadım .
6 yıl önce spora gitmiştim , 3 yılda 6 kilo verdim , ne çok değil mi ? 64 ile başladım , 58 ile bitirdim . tabi sonra hiç spor yapmayınca önce 63 - 66 ve 69 oldum .
sıkılaşma oluyor ama zayıflamak mı çok çalışmam gerek çooooooookkkkkkk......
Hafta içi tartıldım almış görünüyordum , moralim de bozuluyor böyle olunca , bakalım yarın en azından 68.5 olsam , bıktım 69 da sürünmekten ...
olabilir canım
deryacım çok az yemişsin akşam en azından 1 dilim ekmek olsaymış
inş spordan döndüğünde acıkmazsın
ayyyyyyy ıns aslıcm ılkkez 6 lı rakamları grmus olcm sewncten naparm acaba
valla onu bunu bilmemde ben dün tartıldım ya hala 6 da olduğumu gördüm ya süper bi mutluluk tarif edilemez allah sanada yaşatsın bacım
aslında pınarcım hasretle ben başından ber böle dengeli sağlıklı beslenseydik şimdiye mezunduk sonradan öğrendik böyle beslenmeyi
biz çok saçma diyetler yaptık
kızlr abartmayın unutmayınki eylülden beri burdayım inş öbür eylülü görmem
sizlerde süpersiniz süper gidiyorsunuz
deryacığım ukalalık yapmak istemem ama çok az yiyorsun bu şekilde beslenilerek zayıflamıyor 1 hafta dnesen
sabah
ara öğlen ara akşam şeklinde düzenli beslensen ben eminim kilo vereceğine
allah kabul etsin cnm görüşürüz
Bugün böyle düzensiz oldu canım , kendimi bir türlü istediğim düzene sokamadım , beynim vücudumu çok etkiliyor. örneğin izinde olduğum hafta bağrs düzenli çalışıyordu. izinden dönüp spora başladım , kbzlık oldu , heralde bana inat yapıyor :2::2:
amın sekerm amın allh tum gormk ısteyenlere nasıp etsın
bugun ne gelıo aklıma sankı tek derdımız kılo gbı tum gun buradayz sennle
Okuyunca çok güldüm , dün oğlum bana dedi ki , bilg başında oturmak yerine hareket yapsan daha çabuk zayıflarsın , ayyy bu çocuklar ,,,,,
çocuk dediğim koca delikanlı 15 yaşında ,
Haklısın canım ara öğün yapamıyorum . okulda herkesin yanında elma veya başka birşey yiyemiyorum , sınıfta tenefüste öğrenciler var , ne bileyim böyle gidiyor. öğlen bazen nesfit falan yiyordum sütle , ay bu yenir mi kedi maması gibi laflar olunca canım sıkıldı . şimdi termosla çorba ve salata götüreceğim okula öğlen yerim ..
Okuyunca çok güldüm , dün oğlum bana dedi ki , bilg başında oturmak yerine hareket yapsan daha çabuk zayıflarsın , ayyy bu çocuklar ,,,,,
çocuk dediğim koca delikanlı 15 yaşında ,
hahaha napim cnm işler durgun kesat öyle olunca bi o topikte bi bu topikte herkese laf yetiştiriyorumamın sekerm amın allh tum gormk ısteyenlere nasıp etsın
bugun ne gelıo aklıma sankı tek derdımız kılo gbı tum gun buradayz sennle
Haklısın canım ara öğün yapamıyorum . okulda herkesin yanında elma veya başka birşey yiyemiyorum , sınıfta tenefüste öğrenciler var , ne bileyim böyle gidiyor. öğlen bazen nesfit falan yiyordum sütle , ay bu yenir mi kedi maması gibi laflar olunca canım sıkıldı . şimdi termosla çorba ve salata götüreceğim okula öğlen yerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?