- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.121
ıyı aksamlar
bnde ckıorum yarn gorsmek uzere ck hycnlıym
hımm senn izinden döndüğünü atlamışım
evet cnm o alev arkadaş
evet müsait ben dedim bana 8 yaşındayken aldın aslında espirisine demiştim babama demiş babamda çok düşkündür bana ee gidin alın feda olsun kızıma demiş şuanki kullandığınıda bize verir biz kullanırız demiş allah onları başımdan eksik etmesin bunu demeleri bile mutlu etti..
ben senin menülerine yorum yapmayacağım artık. Maşallah...7.30: 2 kuru kayısı 1 ceviz
8.30:2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir,domates,salatalık, yeşil biber
11.00:az şekerli türk kahvesi 1 tane çizi(ikram edildi)
13.00: tavuk gögsü ızgara, salata, yarım kase yogurt
15.00: 5tane siyah kuru üzüm
17.00:1 portakal
19.00: 1 tabak brokoli üstü sarımsaklı yoğurt 1 dilim tb ekmeği
Ben bu gün üçledim. 1 kupa da kayısılı form çayı içeceğim.bugünkü ilk yeşil çayımı içiyorum.içmeyen varsa haydi kızlar hepberaber içelimmm
Afiyet olsun...ben portakalımı yiyip geliyorum
yarn 69un ucundan gorsem nede guzl olur ama
kızlar ben kapanmayı dusunuorum ama becerebılırmıyım bılmıorum we nısanlım ızın werr mı onuda bılmıorum soleyemıorum da
amin canımAmin canım... Rabbim anne babalarımıza hayırlı, uzun ömürler versin. Onlar yanımızda olmasa bile varlığı bile güç veriyor...
ben senin menülerine yorum yapmayacağım artık. Maşallah...
Ben bu gün üçledim. 1 kupa da kayısılı form çayı içeceğim.
Afiyet olsun...
cnm alışırsın bizde yabancıydık ilk geldiğimizde ben o kimdi bu kimdi diye karıştırıyordum bnmde ismim aslı hoşgeldinkızlar selam kaptanımza tesekkur edıyorum ılgıısı ıcın.önce kendımı tanıtayım sıze ısmım sena lale calısıyorum bı yandan kpss ye claısıyorum calıstıkca kılo alıyorum sohbetlerınız cok guzel aıle gıbı olmussunuz bıraz yazarken kendımı yabancı hıssedıyorum ortak sohbet edebılcek konu bulamıyorum maalesef.uzun bı depresyon donemınden sonra zayıflamaya karar verdım cok almıstım kılo3 yılda 40 kılo aldım sızlerı yakından takıp edıyorum ısyerınde vakıt buldukca hatta hep formdayım dıyebılırım
afiyet olsun canm güzel menün09:30 klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
11:00 10 badem+yeşilçay
13:30 şekersiz nescafe+3etiform bisküwi
15:00 3 köfte 1 dilim ekmek ayran salata
19:00 bir tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek +diet yoğurt 100 gr
bugunluk böle saati saati yazım dedim bu sefer kızlar herkeze iyi geceler
amin canım
bende bi form içip öyle yatayım dedim
cnm alışırsın bizde yabancıydık ilk geldiğimizde ben o kimdi bu kimdi diye karıştırıyordum bnmde ismim aslı hoşgeldin
sencığım şuanki kilon ve hedfini yazarsan belki bu hafta listeye alır seni ece
günaydın kızlar hosbuldukkılom 90 dı ıkı haftadır hemen hemen dıyet yapıyorum
87 ye düştüm hedefim 60 boyum 168 dün yedıklerımı paylasıyorum sızlerle
sabah:ıkı dılım tam buğday ekmeği ıkı dılım beyaz peynır
öğlen bol salata corba ıkı dılım cavdar ekmegı(baklava vardı almadım)
akşam:bir kase yoğurt ıkı kase çorba
ve ayrıca yeşil cay ıkı kere ıctım ve suyu ancak bır lıtre ıcebıldım onlrın dısında sekersız cay sade sert kahve bu sekılde
menumu onceden yazamıyorum cunku iş yerıne gore hareket edıyorum
günaydın hanımlar
başlangıç : 76
geçen hafta : 69.8
bu hafta : 69.4
giiden : 0.4
toplamda giden : 6.6 kg
hedef : 60
coook mutluyum kı ılkkez 6lar
kızlar selam kaptanımza tesekkur edıyorum ılgıısı ıcın.önce kendımı tanıtayım sıze ısmım sena lale calısıyorum bı yandan kpss ye claısıyorum calıstıkca kılo alıyorum sohbetlerınız cok guzel aıle gıbı olmussunuz bıraz yazarken kendımı yabancı hıssedıyorum ortak sohbet edebılcek konu bulamıyorum maalesef.uzun bı depresyon donemınden sonra zayıflamaya karar verdım cok almıstım kılo3 yılda 40 kılo aldım sızlerı yakından takıp edıyorum ısyerınde vakıt buldukca hatta hep formdayım dıyebılırım
09:30 klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
11:00 10 badem+yeşilçay
13:30 şekersiz nescafe+3etiform bisküwi
15:00 3 köfte 1 dilim ekmek ayran salata
19:00 bir tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek +diet yoğurt 100 gr
bugunluk böle saati saati yazım dedim bu sefer kızlar herkeze iyi geceler
kızlarcığım 1 saatlik sporumu yaptım geldim kociş erken yattı yorgunmuş
bende bi form çayı yudumlayım topiğe bakayım dedim
yarın tartı herkesin yüzünü güldürür inşallah
iii geceler
İyi akşamlar arkadaşlar,bu hafta yoğunum ne olu kusuruma bakmayın,babam bugün ameliyatını oldu,bu sefer gözünde çok yanma varmış,bakalım sabah nasıl olacak,yarın kontrolü var,bu hafta diyetime dikkat edemedim maalesef,çok aç kaldım,aşırı yedim,zaten adet dönemim de geldi,sabah bildirim yapamam erken çıkıcam,bu sabah tartıldım çok şişim de var yüzüğümü çıkaramıyorum düşünün yani...Yeşilçay da içiyorum ama yine değişen birşey yokGerçekten çok üzgünüm ama bu ara hastalıklar yüzünden hep dışarıdaydım,uzun açlıklar sonrası malum,artık 2 hafta rahatım inşaallah,bu günleri çok iyi değerlendirmem lazım...
SAMANYOLU ( 67,2/68,4/-1,2/%1.78)
amin canım
bende bi form içip öyle yatayım dedim
cnm alışırsın bizde yabancıydık ilk geldiğimizde ben o kimdi bu kimdi diye karıştırıyordum bnmde ismim aslı hoşgeldin
sencığım şuanki kilon ve hedfini yazarsan belki bu hafta listeye alır seni ece
günaydın kızlar hosbuldukkılom 90 dı ıkı haftadır hemen hemen dıyet yapıyorum
87 ye düştüm hedefim 60 boyum 168 dün yedıklerımı paylasıyorum sızlerle
sabah:ıkı dılım tam buğday ekmeği ıkı dılım beyaz peynır
öğlen bol salata corba ıkı dılım cavdar ekmegı(baklava vardı almadım)
akşam:bir kase yoğurt ıkı kase çorba
ve ayrıca yeşil cay ıkı kere ıctım ve suyu ancak bır lıtre ıcebıldım onlrın dısında sekersız cay sade sert kahve bu sekılde
menumu onceden yazamıyorum cunku iş yerıne gore hareket edıyorum
kısa sürede hızlı kilo artışının sebepleri metabolizmik birşey de olabilir.Lalecim endokrin uzmanına ve diyetisyene gidiyormsun?
ve ana öğünlerin aralarına da ara öğün koyarsan kan şekerin düşmez ve çok açlık hissetmezsin
gunaydın canlar
baslangıc :76.6
gecen hafta :72
bu hafta :69.8
gıden :2.2
toplm gıden :6.8
tebrikler Hasretcim.ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?