Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun dükkan erken kapanmış kimseler kalmamış bakıyorum bende akşam yemegını hazırlıcam birazdan görüşürz

:) :) deryacım oğluna çok güldüm :)doğru valla he...Yaz da geliyor.Ara ara aklımıza getirip yaz geliyor.Hem hava alayım hem kalori yakayım falan diye insan kendini daha kolay avutuyor ben haftasonu bu avuntuyla idare ettim.

Kızlar kusura bakmayın yoğunum bu hafta biraz

Amin canım... Rabbim anne babalarımıza hayırlı, uzun ömürler versin. Onlar yanımızda olmasa bile varlığı bile güç veriyor...

ben senin menülerine yorum yapmayacağım artık. Maşallah...
bugünkü ilk yeşil çayımı içiyorum.içmeyen varsa haydi kızlar hepberaber içelimmm
Ben bu gün üçledim. 1 kupa da kayısılı form çayı içeceğim.
ben portakalımı yiyip geliyorum
Afiyet olsun...
yarn 69un ucundan gorsem nede guzl olur ama

kızlar ben kapanmayı dusunuorum ama becerebılırmıyım bılmıorum we nısanlım ızın werr mı onuda bılmıorum soleyemıorum da

Hasret'cim, kapanmayı düşünmen ne güzel. Rabbim inşallah eyleme geçirmeni nasip eylesin.

kızlar selam kaptanımza tesekkur edıyorum ılgıısı ıcın.önce kendımı tanıtayım sıze ısmım sena lale calısıyorum bı yandan kpss ye claısıyorum calıstıkca kılo alıyorum sohbetlerınız cok guzel aıle gıbı olmussunuz bıraz yazarken kendımı yabancı hıssedıyorum ortak sohbet edebılcek konu bulamıyorum maalesef.uzun bı depresyon donemınden sonra zayıflamaya karar verdım cok almıstım kılo3 yılda 40 kılo aldım sızlerı yakından takıp edıyorum ısyerınde vakıt buldukca hatta hep formdayım dıyebılırım

Son düzenleme:
09:30 klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
11:00 10 badem+yeşilçay
13:30 şekersiz nescafe+3etiform bisküwi
15:00 3 köfte 1 dilim ekmek ayran salata
19:00 bir tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek +diet yoğurt 100 gr

bugunluk böle saati saati yazım dedim bu sefer kızlar herkeze iyi geceler

Son düzenleme:
amin canım
bende bi form içip öyle yatayım dedim

cnm alışırsın bizde yabancıydık ilk geldiğimizde ben o kimdi bu kimdi diye karıştırıyordum bnmde ismim aslı hoşgeldin
sencığım şuanki kilon ve hedfini yazarsan belki bu hafta listeye alır seni ece
afiyet olsun canm güzel menün

Son düzenleme:
kızlarcığım 1 saatlik sporumu yaptım geldim kociş erken yattı yorgunmuş
bende bi form çayı yudumlayım topiğe bakayım dedim
yarın tartı herkesin yüzünü güldürür inşallah
iii geceler

İyi akşamlar arkadaşlar,bu hafta yoğunum ne olu kusuruma bakmayın,babam bugün ameliyatını oldu,bu sefer gözünde çok yanma varmış,bakalım sabah nasıl olacak,yarın kontrolü var,bu hafta diyetime dikkat edemedim maalesef,çok aç kaldım,aşırı yedim,zaten adet dönemim de geldi,sabah bildirim yapamam erken çıkıcam,bu sabah tartıldım çok şişim de var yüzüğümü çıkaramıyorum düşünün yani...Yeşilçay da içiyorum ama yine değişen birşey yokGerçekten çok üzgünüm ama bu ara hastalıklar yüzünden hep dışarıdaydım,uzun açlıklar sonrası malum,artık 2 hafta rahatım inşaallah,bu günleri çok iyi değerlendirmem lazım...

SAMANYOLU ( 67,2/68,4/-1,2/%1.78)

Son düzenleme:
günaydın kızlar , bildirim yapıp okula gidiyorum .

geçen hafta 68.7

bu hafta 68.4

giden 300 gr

tgdg 68.7 / 68.4 /0.30 / %

yüzde hesaplamayı yine unuttum , yanlış olmasın diye yazmadım , 0.22 gibi birşey heralde . siz kontrol edersiniz . hadi hepinize iyi sonuçlar ....

günaydın hanımlar
başlangıç : 76
geçen hafta : 69.8
bu hafta : 69.4
giiden : 0.4
toplamda giden : 6.6 kg
hedef : 60

gunaydın canlar
baslangıc :76.6
gecen hafta :72
bu hafta :69.8
gıden :2.2
toplm gıden :6.8

ne zamndır gıymk ıstedıgm sıyah yuksek bel pantolnm wardı bugn ustune sıyah bı bluz gıydm bluzumu pantolnumn ıcıne soktm altınada kahwe topuklularımı gıydm supr oldubaktm 69um gıy hasret dedım gydım

tekrardan hoşgeldin Lalecim.Bende pınar.bende senden önce son katılanlardanım.burası o kadar sıcak ki kolay alışılıyor merak etme.

maşallah maşallah.

kızlarcığım 1 saatlik sporumu yaptım geldim kociş erken yattı yorgunmuş
bende bi form çayı yudumlayım topiğe bakayım dedim
yarın tartı herkesin yüzünü güldürür inşallah
iii geceler

umarım öyle olur Aslıcım

Öncelik hastalık tabiki ama bu telaşta kendini de çok ihmal etme arkadaşım.çok aç kalmamaya çalış.çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…