- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.361
valla imkan olsa hepiciğinize birer tabak verirdim içimde rahat ederdibana gonder aslıcımcanm gece 5 de gıdıorum dıe ıstemıo cok halsız dusuorum aksamları uyuya kalıorum uzuluo oda
bısı danıscam sıze
bn fotograf cekmeyı cok sewıorum cok da guzl cekıorumkursuna gıtmeyı ıstıorum dhada gelıstrmek ıcın sonrada nısanlm dukkan acmak ıstıo bana fotografcı dukkanı acaba tanıdıgınz warmı fotografcı malıyetını merk edıoruz cnku bze solenn 100 mlyar cıwarnda cok geldı bbna nette arastrdım 20 feln yazıo
eet 2 de cıkması cok guzl oluo gerckten cnm nısanlm gece gıtmemı ıstemıyo sadce baska ıs bulurz dıo karrsız kaldm bnde
cnm menun cok guzl ama ben 1 paketın hepsını bıtrmıorum form bıskuvıde yarımını yıorum sende ole yapsan mı
komşuya sıcak sıcak vermesi güzel olurdu ama ben bu yemeği gece 10 da yaptım
bide verirsem yemezler diye düşünüyorum malum bizim burda herkes kanıbaharın kızartmasını seviyor
afiyet olsun sanada yıldızlı pekiyi
bısı danıscam sıze
bn fotograf cekmeyı cok sewıorum cok da guzl cekıorumkursuna gıtmeyı ıstıorum dhada gelıstrmek ıcın sonrada nısanlm dukkan acmak ıstıo bana fotografcı dukkanı acaba tanıdıgınz warmı fotografcı malıyetını merk edıoruz cnku bze solenn 100 mlyar cıwarnda cok geldı bbna nette arastrdım 20 feln yazıo
kızlar lütfen cuma zayıflama yarışması paylaşım alanında 458. sayfayı gözden geçirin.Okuduğunuz da neyi kastettiğimi anlayacaksınız valla ben fena gaza geldim...Bundan sonra havalarda daha iyi olacak okuldan gelince ilk ders çalışıcam sonra 3-4 gibi çıkıcam dışarı 2 saat kadar yürüyeceğim.Evde de şu tekme çalışmalarından yaparım..klasik kahvaltı yapmayı düşünüyorum artık...
bende yazım listemi berbatız bugun yine:)
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:5 badem yeşilçay
öğle:ufak pideye döner
ara:şekersiz nescafe 2 form bisküvi
akşam:4 ızgara köfte 1 dilim ekmek 4 çatal musakka ayran
ara:şekersiz nescafe(başım cok ağrıdı yine kahve içim dedim)
iyi geceler kızlar
menüm
8.00: 2 kuru kayısı 1 ceviz
10.00: 1 tane tahıllı simit ,1 kk peynir, közlenmiş kırmızı biber, domates salatalık
11.30:az şekerli türk kahvvesi
15.00: 1 tabak mantar sote, salata, 1 dilim tb ekmeği(öğlen yemeğim işim olduğu için geç oldu)
17.00:6 tane siyah kuru üzüm
19.00: 1.5 kase semizotu çorbası, salata, yarım kase yoğurt
21.15:1 küçük portakal
45 dk spor
2.5 lt su
1 tane 7 otlu çay
1 tane 5 i bi yerde çayı
1 tane tarçın karanfil çayı
kızlar yarın için fırında karnıbahar yemeği yaptım ama sanki ordu doyuracakmışım gibi çok oldu elimin ayarı yok
eşim sevmez karnıbaharı napacam ben o kadar yemeği biri fikir versin hiç arıya gitsin istemem yazık yaa
yarına fikirlerinizi okuyacağım
bende mönümü yazıyım hemen kızlar;
sabah:1 dilim ekmekle klasik kahvaltı
ara:1 küçük elma(amasya elması)+1 bardak yeşil çay
öğlen:2 tekerlek portakallı kereviz
ara:1 paket form biskivi+1 bardak çay
akşam:bol salata+1 kase çorba
gece:misafirliğe gittik 3,4 tane badem yedim o kadar
işte böle kızlar nasıl
şimdide yeşil çayımı içiyorum sabahta klasik kahvaltımı yaptım geldim
herkese güzel bir gün olmasını diliyorum
bnde bılemedımkı:26:Diyet mönüm öle canım doktor kontrolündeyim ya ben o yüzden .yoksa dediğin doğru
gece gitmek zor tabii ilersi içinde problem olur.Yapabileceğin,bulabileceğin başka bir iş varsa olur tabii ama sakın nişanlım çalışmamı istemiyo diye ayrılma işten
yok KAZENcanm KAZENdedıgm KAZENgıbı KAZENnısanlm KAZENcalısma KAZENdemez KAZENzaten KAZENbna KAZENdesede KAZENdınlemm KAZENo KAZENayrı KAZENbısı
hiç bilemm ama makineleri pahalı olabilir düşününce
valla imkan olsa hepiciğinize birer tabak verirdim içimde rahat ederdi
saatleriniz farklımı nişanlınla?
sende akşam 9 gibi yatarsın bu düzene uyum sağlarsın
bence saatlerin güzel bi tek sabah kalkana kadar herşey
bence yazıl ilerde dükkan açmasanda zevkin sonuçta
bende o kadar tutacağını üşünmüyorum açıkcası
dünkü menümü hiç yazmak istemiyorum ama son pişmanlık çare etmez.ben galiba dün epey kaçırdım .listeleyince daha net görülecek((
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-1 kk helva
ara:yarım elma -1 portakal
öğlen:karnıbahar yemeği-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 avuç kadar fındık
akşam:2 kaşık etli nohut yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim kepek ekmeği
ara:1 dilim ıspanaklı börek-1 dilim sütlü irmik tatlısı :18::18::18::18::18::18:
2 lt su-2 yeşilçay-1 form çayı-1 saat yürüyüş
dünkü menümü hiç yazmak istemiyorum ama son pişmanlık çare etmez.ben galiba dün epey kaçırdım .listeleyince daha net görülecek((
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-1 kk helva
ara:yarım elma -1 portakal
öğlen:karnıbahar yemeği-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 avuç kadar fındık
akşam:2 kaşık etli nohut yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim kepek ekmeği
ara:1 dilim ıspanaklı börek-1 dilim sütlü irmik tatlısı :18::18::18::18::18::18:
2 lt su-2 yeşilçay-1 form çayı-1 saat yürüyüş
Yediklerini öğlen yemeği yerine yemiş olsaymışsın süper olurmuş ama bu olmamış tabii tatlım
bu gün daha dikat et azcık yürüyüş yap ta telafi edersin
eger yedıklerın aksam olmasydı cok da abrtılkack gbı degl bnce bnm ıskenderımn yannda
kızlar nısanlıma surprz yapcm cok yorgn su sıralar bıde reglı donemmde bnde uzdum bıraz onu hc yokdan yere solenmeye basladım ama napıım reglının sucu
cmrtesı aksamı o gelesıye super bır masa hazırlıcm ewın heryernde mum dosıcm busbuyuk fotomuzu yaptırcm ben ona o gelesıye ewde olamyp dısarda olacagımı solıcm geldıgnde bole bı seyle karsılasck guzl bı muzkde acıcam we bu anı olumsuzlestrmek ıcın vıdıoya dqa kaydetcm nasıl sızce:26: farklı bısı yapablırmıyım ne glıo aklınıza
ah ah dün korktuğum başıma geldi.arkadaşa gideceğim diye orada kendimi tutarım dedim akşam yemek yedim ama ordada tutamadım kendimi sonuç bu oldu .neyse artık bu sabah 1,5 saat yürüyüş yaptım akşamda yarım saat yürürüm
Hasretcim kalkpli balonlardan da alabilirsin kırmızı kalpli balon çok güzel duruyor.birde ben şöyle birşey yapmıştım eşimin hoşuna gitmişti.kalpli postidlere seni seviyorum çünkü deyim onun sevdiğim yönlerini yazmıştım ve bunları dolaba yapıştırmıştım yaklaşık 100 tane yazmışım dolap kapağı kalpli kağıtlarla dolmuştu sonra hepsini tek tek eşim okudu
kızlar nısanlıma surprz yapcm cok yorgn su sıralar bıde reglı donemmde bnde uzdum bıraz onu hc yokdan yere solenmeye basladım ama napıım reglının sucu
cmrtesı aksamı o gelesıye super bır masa hazırlıcm ewın heryernde mum dosıcm busbuyuk fotomuzu yaptırcm ben ona o gelesıye ewde olamyp dısarda olacagımı solıcm geldıgnde bole bı seyle karsılasck guzl bı muzkde acıcam we bu anı olumsuzlestrmek ıcın vıdıoya dqa kaydetcm nasıl sızce:26: farklı bısı yapablırmıyım ne glıo aklınıza
ah ah dün korktuğum başıma geldi.arkadaşa gideceğim diye orada kendimi tutarım dedim akşam yemek yedim ama ordada tutamadım kendimi sonuç bu oldu .neyse artık bu sabah 1,5 saat yürüyüş yaptım akşamda yarım saat yürürüm
Hasretcim kalkpli balonlardan da alabilirsin kırmızı kalpli balon çok güzel duruyor.birde ben şöyle birşey yapmıştım eşimin hoşuna gitmişti.kalpli postidlere seni seviyorum çünkü deyim onun sevdiğim yönlerini yazmıştım ve bunları dolaba yapıştırmıştım yaklaşık 100 tane yazmışım dolap kapağı kalpli kağıtlarla dolmuştu sonra hepsini tek tek eşim okudu
menum
sabah 7 : 2 dılım cawdar ekmegı 4 sıyah 1 yesıl zeytın kk beyaz peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar form cay
ara 10.00: 2 form bıskuwı cay
13.00 armut yesılcay,
15-16.00 :2 kofte 2 kasık salata yogurt
19.00 :corba salata yogurt yarım dılm ekmek
Aslıcım karnıbahar bizde de sevilmez ama sağlıklı beslensinler diye yaparım ben,tabii bir öğün yerler ancak...ben kalanını sebze çorbası yapıyorum,içine et suyu tablet koyuyorum normalde kullanmam ama tadı belli olmuyor böylece....kızlar yarın için fırında karnıbahar yemeği yaptım ama sanki ordu doyuracakmışım gibi çok oldu elimin ayarı yok
eşim sevmez karnıbaharı napacam ben o kadar yemeği biri fikir versin hiç arıya gitsin istemem yazık yaa
yarına fikirlerinizi okuyacağım
İnşallah Hasretim ama tartı hiçöyle demiyor,reglim de başladı cumaya kadar ne olur bilemiyorum....ıns gıder artık kılolar bu beslenmeye
Sağol canımmönün çok güzel ve dengeli canım tebrikler
Yok be Nurcanım gram oynamıyor...:44:hoşbuldum canım sende hoşgelmişin muhabbetedemioz kaç gündür harikaymış menün maşallah bugunlerde çok iyisinbu hafta meyveleri toplarız inşallah yüzümüz güler ehehe
kızlar sımdı nısanlım aradı yne benı 8 6 ya almıs
tabı yne degıstrmezse
selam sekerpareler nasılsınızkusura bakmayın dunkı menumu yazamadım
sabah bır dılım ekmek 3 tane zaytın yarım domates ve sekersız cay
ara öğün ayva
öğlen corba köfte salata
aksam ızgara tavuk salata yogurt
kızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo
ısım neydı hatrlayamadm ben masslh
Hadi gözün aydın :)
ayva inşallah bir bütün değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?