Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bana gonder aslıcım canm gece 5 de gıdıorum dıe ıstemıo cok halsız dusuorum aksamları uyuya kalıorum uzuluo oda
valla imkan olsa hepiciğinize birer tabak verirdim içimde rahat ederdi
saatleriniz farklımı nişanlınla?
sende akşam 9 gibi yatarsın bu düzene uyum sağlarsın
bence saatlerin güzel bi tek sabah kalkana kadar herşey

bence yazıl ilerde dükkan açmasanda zevkin sonuçta
bende o kadar tutacağını üşünmüyorum açıkcası

Diyet mönüm öle canım doktor kontrolündeyim ya ben o yüzden .yoksa dediğin doğru
gece gitmek zor tabii ilersi içinde problem olur.Yapabileceğin,bulabileceğin başka bir iş varsa olur tabii ama sakın nişanlım çalışmamı istemiyo diye ayrılma işten

sağol tatlımmm

hiç bilemm ama makineleri pahalı olabilir düşününce

evet ya ben de okudum .maaşallah .bende yavaş yavaş ama emin adımlarla arkadaşın peşinden gidiyorum Şuan için toplam 32 kg verdim hedefime daha 26,5 kg var .umarım birgün bende başarılı olur ve böyle başarı öykümü yazarım

çok da kötü değil canım ya.pidesi olmasaymış dönerde de sorun yokmuş

bu haftada rekor kıracaksın Aslıcım

bende ıkı gun önce pişirdim öyle çokda büyük bir karnıbahar değildi ama benimde eşim yemeğince birsürü olmuş oldu.Bildiğim kadarıyla karnıbahar buzluğa konmaz ama emin değilim o yüzden ben tüketmeye çalışıyorum.

güzelmiş

bnde bılemedımkı:26:

eet aslıcm farklı o 8 6 calısıo hem muhasebecımız hemde bızden sorumlu bnde onceden 8 6 calısıodum ama dıer kızlar 5 2 calısrken bnm bole calısmm problm yaratmaya basladı mecburen bnıde bu saate gecrdı

dünkü menümü hiç yazmak istemiyorum ama son pişmanlık çare etmez.ben galiba dün epey kaçırdım .listeleyince daha net görülecek ((

sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-1 kk helva

ara:yarım elma -1 portakal

öğlen:karnıbahar yemeği-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği

ara:1 avuç kadar fındık

akşam:2 kaşık etli nohut yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim kepek ekmeği

ara:1 dilim ıspanaklı börek-1 dilim sütlü irmik tatlısı :18::18::18::18::18::18:

2 lt su-2 yeşilçay-1 form çayı-1 saat yürüyüş

eger yedıklerın aksam olmasydı cok da abrtılkack gbı degl bnce bnm ıskenderımn yannda

Yediklerini öğlen yemeği yerine yemiş olsaymışsın süper olurmuş ama bu olmamış tabii tatlım
bu gün daha dikat et azcık yürüyüş yap ta telafi edersin

kızlar nısanlıma surprz yapcm cok yorgn su sıralar bıde reglı donemmde bnde uzdum bıraz onu hc yokdan yere solenmeye basladım ama napıım reglının sucu
cmrtesı aksamı o gelesıye super bır masa hazırlıcm ewın heryernde mum dosıcm busbuyuk fotomuzu yaptırcm ben ona o gelesıye ewde olamyp dısarda olacagımı solıcm geldıgnde bole bı seyle karsılasck guzl bı muzkde acıcam we bu anı olumsuzlestrmek ıcın vıdıoya dqa kaydetcm nasıl sızce:26: farklı bısı yapablırmıyım ne glıo aklınıza

Yediklerini öğlen yemeği yerine yemiş olsaymışsın süper olurmuş ama bu olmamış tabii tatlım
bu gün daha dikat et azcık yürüyüş yap ta telafi edersin

eger yedıklerın aksam olmasydı cok da abrtılkack gbı degl bnce bnm ıskenderımn yannda

ah ah dün korktuğum başıma geldi.arkadaşa gideceğim diye orada kendimi tutarım dedim akşam yemek yedim ama ordada tutamadım kendimi sonuç bu oldu .neyse artık bu sabah 1,5 saat yürüyüş yaptım akşamda yarım saat yürürüm

Hasretcim kalkpli balonlardan da alabilirsin kırmızı kalpli balon çok güzel duruyor.birde ben şöyle birşey yapmıştım eşimin hoşuna gitmişti.kalpli postidlere seni seviyorum çünkü deyim onun sevdiğim yönlerini yazmıştım ve bunları dolaba yapıştırmıştım yaklaşık 100 tane yazmışım dolap kapağı kalpli kağıtlarla dolmuştu sonra hepsini tek tek eşim okudu

menum
sabah 7 : 2 dılım cawdar ekmegı 4 sıyah 1 yesıl zeytın kk beyaz peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar form cay
ara 10.00: 2 form bıskuwı cay
13.00 armut yesılcay,
15-16.00 :2 kofte 2 kasık salata yogurt
19.00 :corba salata yogurt yarım dılm ekmek

CUMAYA KADR Dıkkat edersen + cıkmazsn dıe dusunuorum cnm
aaa soledıklerınıde yapcm olmusken tam olsn dmı ama

süpermiş.daha ne olsun

çok güzel fikir bence.bende bazen banyo aynasına yapıştırıyorum öle şeyler sabah uyanınca görsün diye

mönüne bide gece meyve ekle çok güzel

Aslıcım karnıbahar bizde de sevilmez ama sağlıklı beslensinler diye yaparım ben,tabii bir öğün yerler ancak...ben kalanını sebze çorbası yapıyorum,içine et suyu tablet koyuyorum normalde kullanmam ama tadı belli olmuyor böylece....

ıns gıder artık kılolar bu beslenmeye
İnşallah Hasretim ama tartı hiçöyle demiyor,reglim de başladı cumaya kadar ne olur bilemiyorum....
mönün çok güzel ve dengeli canım tebrikler
Sağol canım
hoşbuldum canım sende hoşgelmişin muhabbetedemioz kaç gündür harikaymış menün maşallah bugunlerde çok iyisin bu hafta meyveleri toplarız inşallah yüzümüz güler ehehe
Yok be Nurcanım gram oynamıyor...:44:

selam sekerpareler nasılsınız kusura bakmayın dunkı menumu yazamadım
sabah bır dılım ekmek 3 tane zaytın yarım domates ve sekersız cay
ara öğün ayva
öğlen corba köfte salata
aksam ızgara tavuk salata yogurt

kızlar sımdı nısanlım aradı yne benı 8 6 ya almıs
tabı yne degıstrmezse

Hadi gözün aydın :)

ayva inşallah bir bütün değildir

kızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…