Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende 3 gün karnıbahara talim edeceğim
rekoru sanmıyorum canım ya inş 1 kg verebilirim ne bilim pek umudum yok bugün tartıyla gözgöze geldik
yarın çıkayım bugün moralimi boma dedim
hımm anladım canm

sadece akşam olması kötü olmuş
cumayı etkileyeceğini hiç sanmam o kadar düzenli besleniyorsunki o da nazar boncuğun olsun
ah bu regl ahhh
hiç çekilmez oluyorum
reglden 1 gün önce mutlaka bi neden bulur zır zır ağlarım kocişle kavga ederim
pek bi romantiksin canm

bi romantik arrkadaş daha varmış burda

güzel afiyet olsun
çok güzel fikir bence.bende bazen banyo aynasına yapıştırıyorum öle şeyler sabah uyanınca görsün diye

mönüne bide gece meyve ekle çok güzel
bence hasret akşamki menüsünün ardından meyva eklemsin erken yatıyor sonuçta çalışma saatlerinden dolayı
ama geç yatarsa yesin

kızlar sımdı nısanlım aradı yne benı 8 6 ya almıs
tabı yne degıstrmezse
oww süperr
menün genel olarak güzel canm
öğlen et tükettiğinde akşam sebze tüketsen daha iyi olur senn için
bağırsaklarında daha güzel çalışır

kızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo
süpersin

pardon yeşilçay içmiyorum bi süre 7 otlu çay aldım onu içeceğim (içinde yeşilçayda var)

kızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo

Elifim hoş geldin,nasılsın?
bende tekrardan döndüm takıma yeni 2 hafta falan oluyo sen nelere yapıyosun bende 79 um şuan biliyomusun

güzel sen baya güzel diet yapıyorsun hasret artık

kursuna bende gitmek istiyordum ama foto makinesini profesyonel istemişlerdi bende o ara gidemedim öle kaldı
üzülme fazla 1 saat yrümüşün pişmanlığın sakın senin motiveni bozmasına izin verme.. dünü unut bugune bak bugunu hafif geçir cumaya yansımaz

bu çaylar ne işe yarıor canım tarcınlı karanfil ne işe yarıor 7 otluyu ilk defa duyuyorum menün güzel bu hafta çok iyi gidicektir senden

Karanfil Çayının Faydaları Nelerdir:
Karanfilin Antiseptik özelliği vardır, mikropları öldürür.

Karanfil çayı; Hıçkırığı gidermek, iştahı açmak, dimağı kuvvetlendirmek için faydalıdır.

Karanfil çayı, aynı zamanda şiddetli baş ağrılarını giderir ve uyku problemi olanların rahat uyumalarını da sağlar.

Karanfil çayı, zihin yorgunluğunu giderir.

Karanfil tomurcukları nefesin kötü kokusunu yok eder. Bunun için tomurcuklar ağızda çiğnenir .

Mide bulantısını ve kusmayı önler, ateşi düşürür. İshali keser.Karanfil çiçekleri balgam söktürücüdür. Öksürüğü keser.

ben baktımda iştahı açabilir de araştırmadıysan araştır istersen birde tarçınlı olması şeker isteğini kesebilme özelliğine sahip olurmu ikisi biarada bilemedim senin bünye buna nasıl cevap veriyor?daha çok açlık filan hissetmeyesin..

o zaman karanfil çayından uzak duruyoruz kızlarrr

o zaman karanfil çayından uzak duruyoruz kızlarrr

araştırmalarıma göre yaseminli yeşilçay en güzeli yaseminde de zayıflatıcı etki varmış markette görmüştüm almadım bidahakine ondan alıcam çarpıntıyada iyi geliormuş yasemin

Elifim hoş geldin,nasılsın?
bende tekrardan döndüm takıma yeni 2 hafta falan oluyo sen nelere yapıyosun bende 79 um şuan biliyomusun

sağ ol canım iyiyim sen nasılsın
senin konuda görünce yazayım dedim hemen
eskilerden pek kimse kalmamış takımda
7 leri sen de gördün demek afferim kuzuma
8 lere çıkmayalım bi daha sırada 6 lar var

alyansım parmagımdan dusuo
ben o kadar kilo aldım oturmadı pamrağıma bolda gelmiyor demekki benm parmağım zayıflamıyor

gorusrz guzellıkler bybyyyyyy
güle güle
bu çaylar ne işe yarıor canım tarcınlı karanfil ne işe yarıor 7 otluyu ilk defa duyuyorum menün güzel bu hafta çok iyi gidicektir senden
canım tarçım karanfil çayını sevdiğim için içiyorum
karanfil işteh açıyormuş sen araştırrmışsın ama benm iştehımı açmadıki:26:
acaba tarçınla birleşince o etkisi yokmu oluyorki:18:
kokusu yatıştırıyor beni seviyorum
7 otlu çayda doğadanın çayı bi arkadaşa diyetisyeni önermiş günde 2 kupa iç demiş bende dün başladım şimdi sen diyincede internetten araştırdım

KEKİK; hazmı kolaylaştırır, Boğmaca ve öksürük, sinir sistemi zafiyeti, romatizma ve bağırsak hastalıkları için karşı, çay olarak içilmesinin yanında kekik banyoları da çok faydalıdır. Kekiğin içeriğindeki önemli etken maddesi olan eterli uçucu yağlar kana karışıp, bronşiyal kasları etkileyerek, krampları çözebilir. Kekik akciğer ve bronşlar, mide ve bağırsaklar için çok faydalar sağlamaktadır.

YEŞİL ÇAY; Yeşil çay insan ömrünü uzatır ve insan sağlığına çok faydalıdır! Diyet yapanlar muhakkak kullanmalıdır! Bağışıklık geliştirmeye yardımcı olur. Kemik- mineral yoğunluğunu arttırır Zindelik verir. Yorgunluğun önlenmesi etkilidir.
BİBERİYE; kan dolaşımı hastalıklarına, romatizma ve astım hastalıklarına, mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanıldığı gibi ağır yemeklerden sonra içildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca bronşit, öksürük, migren, gastrit, başağrısı, ağrılı adet, düşük tansiyon, kabızlık, safra kesesi taşı, ishal ve karaciğer rahatsızlıklarında da kullanılır.
FUNDA YAPRAĞI; Anne sütünü artırır. İdrar söktürür, iltihabı giderir.zayıflamak içinde birebirdir.
MATE YAPRAĞI; Mate, özellikle spor yapan ve ağır bedensel aktivite gösteren kişiler için mükemmel bir enerji kaynağıdır. Vücudun ve zihnin erken yorulmasını engeller. Açlık duygusu ve aşırı iştahı engeller. Sindirim kolaylaştırıcı ve bağırsak çalıştırıcı etkiye sahiptir.
KİRAZ SAPI; Dertlerin devası olan kiraz sapı idrar söktürücü etkisi ile de böbreklerimize dostdur.
Kiraz sapları ürik asit ve ürat tuzlarının vücudumuzdan atılması için etkili olduğundan romatizma ve gut hastalıkları ile eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde ve aynı zamanda idrar söktürücü olduğu gibi bronşite karşı da kullanılıyor.
ISIRGAN YAPRAĞI; Kanı temizler, alyuvarları yeniler, kan yapıcıdır.Kan şekerini düşürür, ödemi giderir. Bağırsak temizleyici, gaz gidericidir. İdrar söktürücü, idrar yolları hastalıkları ve iltihaplarında , (çayı veya kökleri kaynatılarak içilir.)
yani kısacası şu işe yarıyormuş

Kilo kontrolüne yardımcı olur.
Sıvı atımı kolaylaştırır.
Metobolizmayi hızlandırır.
acıkmıyorum canım daha öncede doğuşun tarçınlı karanfilli yeşilçayını içiyordum
kötü bi etksi olmadı bende

araştırmalarıma göre yaseminli yeşilçay en güzeli yaseminde de zayıflatıcı etki varmış markette görmüştüm almadım bidahakine ondan alıcam çarpıntıyada iyi geliormuş yasemin

doğadanın yaseminli yeşilçayıda var hem ikisi bir arada olmuş olur ondanda deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…