- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.381
seng den evvel ki kaptandım ben elif
bende 3 gün karnıbahara talim edeceğimbu haftada rekor kıracaksın Aslıcım
bende ıkı gun önce pişirdim öyle çokda büyük bir karnıbahar değildi ama benimde eşim yemeğince birsürü olmuş oldu.Bildiğim kadarıyla karnıbahar buzluğa konmaz ama emin değilim o yüzden ben tüketmeye çalışıyorum.
hımm anladım canmeet aslıcm farklı o 8 6 calısıo hem muhasebecımız hemde bızden sorumlu bnde onceden 8 6 calısıodum ama dıer kızlar 5 2 calısrken bnm bole calısmm problm yaratmaya basladı mecburen bnıde bu saate gecrdı
sadece akşam olması kötü olmuşdünkü menümü hiç yazmak istemiyorum ama son pişmanlık çare etmez.ben galiba dün epey kaçırdım .listeleyince daha net görülecek((
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-1 kk helva
ara:yarım elma -1 portakal
öğlen:karnıbahar yemeği-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 avuç kadar fındık
akşam:2 kaşık etli nohut yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim kepek ekmeği
ara:1 dilim ıspanaklı börek-1 dilim sütlü irmik tatlısı :18::18::18::18::18::18:
2 lt su-2 yeşilçay-1 form çayı-1 saat yürüyüş
ah bu regl ahhhkızlar nısanlıma surprz yapcm cok yorgn su sıralar bıde reglı donemmde bnde uzdum bıraz onu hc yokdan yere solenmeye basladım ama napıım reglının sucu
cmrtesı aksamı o gelesıye super bır masa hazırlıcm ewın heryernde mum dosıcm busbuyuk fotomuzu yaptırcm ben ona o gelesıye ewde olamyp dısarda olacagımı solıcm geldıgnde bole bı seyle karsılasck guzl bı muzkde acıcam we bu anı olumsuzlestrmek ıcın vıdıoya dqa kaydetcm nasıl sızce:26: farklı bısı yapablırmıyım ne glıo aklınıza
bi romantik arrkadaş daha varmış burdaHasretcim kalkpli balonlardan da alabilirsin kırmızı kalpli balon çok güzel duruyor.birde ben şöyle birşey yapmıştım eşimin hoşuna gitmişti.kalpli postidlere seni seviyorum çünkü deyim onun sevdiğim yönlerini yazmıştım ve bunları dolaba yapıştırmıştım yaklaşık 100 tane yazmışım dolap kapağı kalpli kağıtlarla dolmuştu sonra hepsini tek tek eşim okudu
güzel afiyet olsunmenum
sabah 7 : 2 dılım cawdar ekmegı 4 sıyah 1 yesıl zeytın kk beyaz peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar form cay
ara 10.00: 2 form bıskuwı cay
13.00 armut yesılcay,
15-16.00 :2 kofte 2 kasık salata yogurt
19.00 :corba salata yogurt yarım dılm ekmek
bence hasret akşamki menüsünün ardından meyva eklemsin erken yatıyor sonuçta çalışma saatlerinden dolayıçok güzel fikir bence.bende bazen banyo aynasına yapıştırıyorum öle şeyler sabah uyanınca görsün diye
mönüne bide gece meyve ekle çok güzel
oww süperrkızlar sımdı nısanlım aradı yne benı 8 6 ya almıs
tabı yne degıstrmezse
menün genel olarak güzel canmselam sekerpareler nasılsınızkusura bakmayın dunkı menumu yazamadım
sabah bır dılım ekmek 3 tane zaytın yarım domates ve sekersız cay
ara öğün ayva
öğlen corba köfte salata
aksam ızgara tavuk salata yogurt
süpersinkızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo
kızlar ben bi yeşilçayımı kapım gelim içmeyende içsin
kızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo
ay ben içmedim daha sularım kesikti şimdi geldi anca bulasık yıkadımkızlar ben bi yeşilçayımı kapım gelim içmeyende içsin
alyansım parmagımdan dusuo
menum
sabah 7 : 2 dılım cawdar ekmegı 4 sıyah 1 yesıl zeytın kk beyaz peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar form cay
ara 10.00: 2 form bıskuwı cay
13.00 armut yesılcay,
15-16.00 :2 kofte 2 kasık salata yogurt
19.00 :corba salata yogurt yarım dılm ekmek
kursuna bende gitmek istiyordum ama foto makinesini profesyonel istemişlerdi bende o ara gidemedim öle kaldıbısı danıscam sıze
bn fotograf cekmeyı cok sewıorum cok da guzl cekıorumkursuna gıtmeyı ıstıorum dhada gelıstrmek ıcın sonrada nısanlm dukkan acmak ıstıo bana fotografcı dukkanı acaba tanıdıgınz warmı fotografcı malıyetını merk edıoruz cnku bze solenn 100 mlyar cıwarnda cok geldı bbna nette arastrdım 20 feln yazıo
üzülme fazla 1 saat yrümüşün pişmanlığın sakın senin motiveni bozmasına izin verme.. dünü unut bugune bak bugunu hafif geçir cumaya yansımazdünkü menümü hiç yazmak istemiyorum ama son pişmanlık çare etmez.ben galiba dün epey kaçırdım .listeleyince daha net görülecek((
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-1 kk helva
ara:yarım elma -1 portakal
öğlen:karnıbahar yemeği-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 avuç kadar fındık
akşam:2 kaşık etli nohut yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim kepek ekmeği
ara:1 dilim ıspanaklı börek-1 dilim sütlü irmik tatlısı :18::18::18::18::18::18:
2 lt su-2 yeşilçay-1 form çayı-1 saat yürüyüş
iyi geceler kızlar
menüm
8.00: 2 kuru kayısı 1 ceviz
10.00: 1 tane tahıllı simit ,1 kk peynir, közlenmiş kırmızı biber, domates salatalık
11.30:az şekerli türk kahvvesi
15.00: 1 tabak mantar sote, salata, 1 dilim tb ekmeği(öğlen yemeğim işim olduğu için geç oldu)
17.00:6 tane siyah kuru üzüm
19.00: 1.5 kase semizotu çorbası, salata, yarım kase yoğurt
21.15:1 küçük portakal
45 dk spor
2.5 lt su
1 tane 7 otlu çay
1 tane 5 i bi yerde çayı
1 tane tarçın karanfil çayı
Karanfil Çayının Faydaları Nelerdir:
Karanfilin Antiseptik özelliği vardır, mikropları öldürür.
Karanfil çayı; Hıçkırığı gidermek, iştahı açmak, dimağı kuvvetlendirmek için faydalıdır.
Karanfil çayı, aynı zamanda şiddetli baş ağrılarını giderir ve uyku problemi olanların rahat uyumalarını da sağlar.
Karanfil çayı, zihin yorgunluğunu giderir.
Karanfil tomurcukları nefesin kötü kokusunu yok eder. Bunun için tomurcuklar ağızda çiğnenir .
Mide bulantısını ve kusmayı önler, ateşi düşürür. İshali keser.Karanfil çiçekleri balgam söktürücüdür. Öksürüğü keser.
ben baktımda iştahı açabilir de araştırmadıysan araştır istersen birde tarçınlı olması şeker isteğini kesebilme özelliğine sahip olurmu ikisi biarada bilemedim senin bünye buna nasıl cevap veriyor?daha çok açlık filan hissetmeyesin..
o zaman karanfil çayından uzak duruyoruz kızlarrr
Elifim hoş geldin,nasılsın?
bende tekrardan döndüm takıma yeni 2 hafta falan oluyo sen nelere yapıyosun bende 79 um şuan biliyomusun
ımm bn yne hatrlayamadm nese nasılsın
ımm bn yne hatrlayamadm nese nasılsın
ben o kadar kilo aldım oturmadı pamrağıma bolda gelmiyor demekki benm parmağım zayıflamıyoralyansım parmagımdan dusuo
güle gülegorusrz guzellıkler bybyyyyyy
canım tarçım karanfil çayını sevdiğim için içiyorumbu çaylar ne işe yarıor canım tarcınlı karanfil ne işe yarıor 7 otluyu ilk defa duyuyorum menün güzel bu hafta çok iyi gidicektir senden
acıkmıyorum canım daha öncede doğuşun tarçınlı karanfilli yeşilçayını içiyordumKaranfil Çayının Faydaları Nelerdir:
Karanfilin Antiseptik özelliği vardır, mikropları öldürür.
Karanfil çayı; Hıçkırığı gidermek, iştahı açmak, dimağı kuvvetlendirmek için faydalıdır.
Karanfil çayı, aynı zamanda şiddetli baş ağrılarını giderir ve uyku problemi olanların rahat uyumalarını da sağlar.
Karanfil çayı, zihin yorgunluğunu giderir.
Karanfil tomurcukları nefesin kötü kokusunu yok eder. Bunun için tomurcuklar ağızda çiğnenir .
Mide bulantısını ve kusmayı önler, ateşi düşürür. İshali keser.Karanfil çiçekleri balgam söktürücüdür. Öksürüğü keser.
ben baktımda iştahı açabilir de araştırmadıysan araştır istersen birde tarçınlı olması şeker isteğini kesebilme özelliğine sahip olurmu ikisi biarada bilemedim senin bünye buna nasıl cevap veriyor?daha çok açlık filan hissetmeyesin..
araştırmalarıma göre yaseminli yeşilçay en güzeli yaseminde de zayıflatıcı etki varmış markette görmüştüm almadım bidahakine ondan alıcam çarpıntıyada iyi geliormuş yasemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?