Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bugünkü menümü yarın sabah paylaşırım sizlerle şimdi çıkmam lazım hepiciğinize iyi akşamlar

Canım güle güle ,iyi günlerde giy,ayrıca eşinin çabuk iyileşmesine de sevindim...

Kızlar menümü de yazayım yemek yapmaya gidicem,
Sabah 1 bardak kefir içip spora gittim
Kahvaltı 2 yumurta,peynir,domates,5 zeytin,1 çay bardağı fıstık
Öğlen bezelye,yoğurt,2 köfte,hurma
AKŞAM teflonda mücver yicem,yoğurtla
SPOR 45 dk yürüyüş,1 saat step
Şimdilik kaçtım,sonra görüşürüz....

NURCANIM hoşgeldin...

Son düzenleme:
kızlar lütfen cuma zayıflama yarışması paylaşım alanında 458. sayfayı gözden geçirin.Okuduğunuz da neyi kastettiğimi anlayacaksınız valla ben fena gaza geldim...Bundan sonra havalarda daha iyi olacak okuldan gelince ilk ders çalışıcam sonra 3-4 gibi çıkıcam dışarı 2 saat kadar yürüyeceğim.Evde de şu tekme çalışmalarından yaparım..klasik kahvaltı yapmayı düşünüyorum artık...

Son düzenleme:

okudum canım gercekten başarı öyküleri darısı başımıza

hoşbuldum canım sende hoşgelmişin muhabbetedemioz kaç gündür harikaymış menün maşallah bugunlerde çok iyisin bu hafta meyveleri toplarız inşallah yüzümüz güler ehehe

bende yazım listemi berbatız bugun yine:)

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:5 badem yeşilçay
öğle:ufak pideye döner
ara:şekersiz nescafe 2 form bisküvi
akşam:4 ızgara köfte 1 dilim ekmek 4 çatal musakka ayran
ara:şekersiz nescafe(başım cok ağrıdı yine kahve içim dedim)

süpersin ablacığım
okudum canm spor önemli gerçektende
40 kg vermiş gerçekten başarı öyküsü

sadece öğlen kötü be canm

iyi geceler kızlar

menüm

8.00: 2 kuru kayısı 1 ceviz

10.00: 1 tane tahıllı simit ,1 kk peynir, közlenmiş kırmızı biber, domates salatalık

11.30:az şekerli türk kahvvesi

15.00: 1 tabak mantar sote, salata, 1 dilim tb ekmeği(öğlen yemeğim işim olduğu için geç oldu)

17.00:6 tane siyah kuru üzüm

19.00: 1.5 kase semizotu çorbası, salata, yarım kase yoğurt

21.15:1 küçük portakal
45 dk spor
2.5 lt su
1 tane 7 otlu çay
1 tane 5 i bi yerde çayı
1 tane tarçın karanfil çayı

Son düzenleme:
kızlar yarın için fırında karnıbahar yemeği yaptım ama sanki ordu doyuracakmışım gibi çok oldu elimin ayarı yok
eşim sevmez karnıbaharı napacam ben o kadar yemeği biri fikir versin hiç arıya gitsin istemem yazık yaa
yarına fikirlerinizi okuyacağım

Aslı'cığım her zamanki gibi menün süper...
Acaba saklama kabına koyup dondurucuya atsan olur mu ki. :26:Ya da tabak tabak komsularına dağıt olmaz mı?

aaa şaşırdım valla olsun gne erken başlamak gzeldir hasretcim

sizin evde yemekleri senmi yapıyorsun hasret
aynn sadce yataktan kalkana kadr zorlanıorum okadar ben yapıorum cnm yemeklerı nedn sordun
ıns gıder artık kılolar bu beslenmeye
nescafeyı bırakmaya calıssanmı acaba canm ahh oglen ollmasaymıs hakedecktın

2 gun aynı yemegı ye canm olmazmı bnde hc sewmm dokmeyı ama cuma gunu yapmıstım kıymalı hep dısarda oldugumuz ıcın yenmedı dokmek zorunda kaldım ck uzuldum

gunaydın kızlar ohh sız sımdı ne guzl uyuyosunuz yatagınızda ben ıse ısteyım ben aslında pek zorlanmıorum ama nısanlm ıstemıo artık calısmamı cık ısten dıo ısten cıksam ewde cok sıklcam blıorum baska yerden ıs buluruz dıo sasırdım kaldım bende:18::18::18::18:

mönün çok güzel ve dengeli canım tebrikler

hemen okumaya gidiyorummm

sadece öğlen kötü olmuş telafi edilmeyecek bişey yok.sadece akşamki ekmeğini yemeseydin keşke öğlen den dolayı bence

yıldızlı pekiyi tatlım

komşuna ver bence.ben öyle yapıyorum bari ziyan olmuyo yeniyo.başka türlüsünden hayır gelmez bence

bende 6,30 7,45 gibi uyanıyorum tatlım.evde kahvaltıydı hazırlanmaktı derken işe gelene kadar 9 oluyo bak.
bide sen 2 de paydos ediyosun iyi tarafından bak bozma moralini canımm
ve bence sakın işten nişanlın istedi diye ayrılma
bayanın çalışması her bakımdan çok iyi

bende mönümü yazıyım hemen kızlar;

sabah:1 dilim ekmekle klasik kahvaltı

ara:1 küçük elma(amasya elması)+1 bardak yeşil çay

öğlen:2 tekerlek portakallı kereviz

ara:1 paket form biskivi+1 bardak çay

akşam:bol salata+1 kase çorba

gece:misafirliğe gittik 3,4 tane badem yedim o kadar

işte böle kızlar nasıl

şimdide yeşil çayımı içiyorum sabahta klasik kahvaltımı yaptım geldim

herkese güzel bir gün olmasını diliyorum

eet 2 de cıkması cok guzl oluo gerckten cnm nısanlm gece gıtmemı ıstemıyo sadce baska ıs bulurz dıo karrsız kaldm bnde
cnm menun cok guzl ama ben 1 paketın hepsını bıtrmıorum form bıskuvıde yarımını yıorum sende ole yapsan mı

Aslı'cığım her zamanki gibi menün süper...

Acaba saklama kabına koyup dondurucuya atsan olur mu ki. :26:Ya da tabak tabak komsularına dağıt olmaz mı?
sağol canm
saklama kabında buzlukta karnıbahara bişey olurmu acaba geçende bezelye yemeğimi koydum bişey olmadı olmazsa mecbur öyle yapacağım
komşular sevmez bu ymeği yağı az herkes kızartmasını seviyor

2 gun aynı yemegı ye canm olmazmı bnde hc sewmm dokmeyı ama cuma gunu yapmıstım kıymalı hep dısarda oldugumuz ıcın yenmedı dokmek zorunda kaldım ck uzuldum
2 gün zaten yiyeceğim hasretim ama ben 1 hafta yesem bitmez çook yapmışım elimin ayarı yok

nişanlın neden istemiyor burda çalışmanı?

yıldızlı pekiyi tatlım

komşuna ver bence.ben öyle yapıyorum bari ziyan olmuyo yeniyo.başka türlüsünden hayır gelmez bence
komşuya sıcak sıcak vermesi güzel olurdu ama ben bu yemeği gece 10 da yaptım
bide verirsem yemezler diye düşünüyorum malum bizim burda herkes kanıbaharın kızartmasını seviyor

afiyet olsun sanada yıldızlı pekiyi

bana gonder aslıcım canm gece 5 de gıdıorum dıe ıstemıo cok halsız dusuorum aksamları uyuya kalıorum uzuluo oda

bısı danıscam sıze
bn fotograf cekmeyı cok sewıorum cok da guzl cekıorum kursuna gıtmeyı ıstıorum dhada gelıstrmek ıcın sonrada nısanlm dukkan acmak ıstıo bana fotografcı dukkanı acaba tanıdıgınz warmı fotografcı malıyetını merk edıoruz cnku bze solenn 100 mlyar cıwarnda cok geldı bbna nette arastrdım 20 feln yazıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…