- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.321
begüm sen yaptığın şeylerden yemedinmiii
erimiştir dert etme :)))
miktarını abartmadıysan sorun olmaz canım.suyu kendine zorunluluk yap çok faydasını görürsün
yok hayatım cok abartmadım ama mesela sımdı ben bı tabak corba bı tabak yagssız tuzsuz salata 3 adet sulu kofte yedım bı dılım kepeklı ekmekle sankı cok sısyorum boyle anlamadım bıde kızlar sekersız ıkısı bı arada neskafe kılo aldırırmı ya ben ıcıyorum gunde ıkı 3 tane ama sekersız .bıde neden sıslık oluyor kızlar sızce bende tartılmıyım cumaya kadar dımı sımdı ben :26:
cekmesn sekerm cekmesn bak bn pısman oldm smdı yne arkdslar aradı yemege cıkalm aksm dıe dedım haftaya kadr yok dısarısı
inşallah rimiştir arkadaşım ermisede yapacak bişey yok artık
bende aşağıda geldiğini gördüm şimdi pınar bizi dövücek böle dedimde
ama anlayışlı arkadaşım kızmadı bize
benimde dün misafirlerim geldiler.
cumartesi akşamından hazırlıkları yapmama rağmen dünde çook yoruldum kızlar
pazar günüm böyle geçmiş oldu
tek karım 11 de falan kahvaltıya oturduk o saate kadar dinlenmiş oldum işte
sonra pğazar gittik geldim azcık yine evi toparla yemeğe girişi falan derken akşam oldu valla güya pazara az şey bırakmıştım ama neyse atlattım sonunda
dünkü mönümü yazıyım size
sabah:1 dilim tb ekmeği,2-3 tane sucuk+1 yumurta+2 lokma normal ekmek
ara:1 muz
öğle:1 kase çorba+4 kaşık pırasa
bidaha ara yapmaya fırsat olmadı
akşam:köfteden yapılmış 2 adet islim kebabı+1 parmak kalınlığında peynirli börek
ara:1 tane gül tatlısı+çay
yaptığım yemeklerden bu kadar kaçamakla kurtuldum kızlar.fena sayılmaz ama biraz sabah kaçtı o kadar böle işte
erimiştir dert etme :)))
miktarını abartmadıysan sorun olmaz canım.suyu kendine zorunluluk yap çok faydasını görürsün
yok hayatım cok abartmadım ama mesela sımdı ben bı tabak corba bı tabak yagssız tuzsuz salata 3 adet sulu kofte yedım bı dılım kepeklı ekmekle sankı cok sısyorum boyle anlamadım bıde kızlar sekersız ıkısı bı arada neskafe kılo aldırırmı ya ben ıcıyorum gunde ıkı 3 tane ama sekersız .bıde neden sıslık oluyor kızlar sızce bende tartılmıyım cumaya kadar dımı sımdı ben :26:
aksine çok dengeli bir öğün hatta iki kaşık da yoğurtla metabolizmanın hızlanmasına da katkıda bulunabilirsin.
kahvede şeker olmasa da krema var ve bildiğim kadarıyla 2 si bir arada da çok masum sayılmaz.
tartılmadan durabiliyorsan cumaya tartılman guzel olur ama ben yapamıyorum bunu maalesef
haftasonu için mikemmelsinn canımMenümü de yazıp çıkayım çok yorgunum uyusam iyi olacak...
MENÜM
SABAH 2 yumurta,peynir,5 zeytin,domates,1 çay bardağı fıstık,5 tane hurma
ARA şekersiz sütlü neskafe
ÖĞLEN bezelye,yoğurt
AKŞAM 4 köfte,7 tane kızarmış patates,tarhana çorbası,1 kk helva
Spor yapamadım bugün,dizim çok ağrıyor,boynum da tutulmuşama cam sildim,ütü yaptım artık spor yarın...
gunaydın nasılsınız dıcem hepınız uyuyosunuzdur sımdı ben ıse ısteyım calısma saatlerım degıstı 5 2 calısıorum artık
moral bozmak yok arkadaşım.ah şu tartılmamayı ben de yapabilsem çok iyi olacak.cuma günü inşallah sonuç iyi olacak
çok da iç açıcı sayılmaz ama pazar günü olunca telafi edilebilir. :))) en azından ağır yiyecekleri akşama bırakmadan öğlen yemişsin
afiyet olsun.ütü yaparken de oldukça yorulunuyor bence ev işleri de spor sayılabilir.
Günaydın Hasretcim.umarım yeni çalışma saatlerin yemek düzenini bozmaz.çalıştığın firma ne üzerine faaliyet gözteriyor tatlım.
cmrtesı pazar gunu olan menumu yazmak ıstemıorumpısmanımmm
sabahları yanımda kahwltılk bısıler getrcem ara da da form bskuwı yada meywe yıcm ogle we aksam yemklerımde de ewde olcm ıns cuma gunu + cıkmaktan korkuorum cumaya kadr aksamları sadce corba salata yogrt yemeyı dusunuorum
ben günde bitane içiom canım ikisi biarada kahvesız yapamıorsan paketleri yarım yarım kullanerimiştir dert etme :)))
aksine çok dengeli bir öğün hatta iki kaşık da yoğurtla metabolizmanın hızlanmasına da katkıda bulunabilirsin.
kahvede şeker olmasa da krema var ve bildiğim kadarıyla 2 si bir arada da çok masum sayılmaz.
tartılmadan durabiliyorsan cumaya tartılman guzel olur ama ben yapamıyorum bunu maalesef
uf bılmıyorum pınarcım valla patlamaya hazır bomba gıbıyım su ıcmeye korkuyorum o kadar rahatsız edıyokı benı salata bıle cok sısrıyo benı su aralar anlamadım nıye yesıl cay ıcıcem bırazdan belkı bıraz rahatlatır benı
yeşil çayını içmeyenler için son çağrıııııı
çabuk için bakimmmmmm
yeşil çay içeceğimde unutanlar varsa hatırlatayım dedim .uçak kalkış anonsu gibi oldu ama idare edin
tebrik ediyorum okadar çeşitten bu kadarla kurtulmuşsunbenimde dün misafirlerim geldiler.
cumartesi akşamından hazırlıkları yapmama rağmen dünde çook yoruldum kızlar
pazar günüm böyle geçmiş oldu
tek karım 11 de falan kahvaltıya oturduk o saate kadar dinlenmiş oldum işte
sonra pğazar gittik geldim azcık yine evi toparla yemeğe girişi falan derken akşam oldu valla güya pazara az şey bırakmıştım ama neyse atlattım sonunda
dünkü mönümü yazıyım size
sabah:1 dilim tb ekmeği,2-3 tane sucuk+1 yumurta+2 lokma normal ekmek
ara:1 muz
öğle:1 kase çorba+4 kaşık pırasa
bidaha ara yapmaya fırsat olmadı
akşam:köfteden yapılmış 2 adet islim kebabı+1 parmak kalınlığında peynirli börek
ara:1 tane gül tatlısı+çay
yaptığım yemeklerden bu kadar kaçamakla kurtuldum kızlar.fena sayılmaz ama biraz sabah kaçtı o kadar böle işte
ben içmiyorum bana masum gelmiyoryok hayatım cok abartmadım ama mesela sımdı ben bı tabak corba bı tabak yagssız tuzsuz salata 3 adet sulu kofte yedım bı dılım kepeklı ekmekle sankı cok sısyorum boyle anlamadım bıde kızlar sekersız ıkısı bı arada neskafe kılo aldırırmı ya ben ıcıyorum gunde ıkı 3 tane ama sekersız .bıde neden sıslık oluyor kızlar sızce bende tartılmıyım cumaya kadar dımı sımdı ben :26:
ayrıca et tavuk türü yediğim zamn ekmek yemiyorum ben
güzel yemişsin yinede afiyet olsun
nurcanım kaç gündür öğlenleri döner yiyorsun bence yememelisinbugun evde bişi yoktu pide arası döner yedim yaw öğlenpöff o da zaten çokta ahım şahım değil yani tokta tutmuor keşke yemeklik bişiler olsaydı neyse ama yarına kızlar lahana yani kapuska yemegı yapmayı planlıyorum
nesfit falan yokmu evde o daha iyi olurdu en azından
yeşil çayını içmeyenler için son çağrıııııı
çabuk için bakimmmmmm
yeşil çay içeceğimde unutanlar varsa hatırlatayım dedim .uçak kalkış anonsu gibi oldu ama idare edin
ben 7 otlu çaya başladım doğadanın(içinde yeşilçayda var)
bi tane içtim
bitanede bi kaç sat sonra içeceğim
şuandada tarçın karanfil çayı aldım onu içiyorum tavsiye ederim kokusu yatıştırıyor insanı
slm kızlar...
nasılsınız?
Çok güzel haber bunlar Aslıcım moralin yerine gelmiştir,motivasyon tavan yaptı desene,artık kimse durduramaz seni....
Hasretim çok sevindim canım,çalışma saatlerin ters ama sen her şeyin üstesinden gelirsin eminim...bnmde bnm dehaftasonuna kadr hıc kacamk yok bulentıme surprz yapocm ozamna kadr sıfr kacamk kndıme soz werdm reglıde oldm belkı bu hafta dha cok gıder facede fotograflarımın altına zayıflamıssın yazıolar mutlu oluorum bnde
baklavalık yufkadan börek çok kolay bide çıtır çıtır oluyo çok lezzetli.
baklavalık yufkaları muska böreği sarıcakmış kipi uzun dikdörtgenlere ayırıyorum üç kata yağlıyorum arasına tuzlu peynirle sarıyorum o kadar.çok güzel oluyo tavsiye ederim denemeni ama misafirlerine kendine değil :))
çok değil güzel ama sabahki fıstığı niye yedin ki fıstık çok yağlı bişey tatlım?
Tarif için teşekkürle Begüm ,hep görüyorum da nasıl yapılır merak ediyordum...
Fıstığa gelince ben karatay diyetini deniyorum da o yüzden fıstık yiyorum...
slm kızlar...
Nasılsınız?
iyiz betül sen nasılsınslm kızlar...
nasılsınız?
canım doğadanın tarçın karanfil çayı bahsettiğimhepimize bravooooo
ben sabah 1 tane içmiştim ikinci bardağında yarısına kadar içtim kalanı masaya döküldü :)
Aslıcım hangi markanın.evde arada şekeri dengelemesi için kabuğunu kaynatıp içiyorum ama işyerinde yapma şansım yok.sallama çayı varsa arada içebilirim.
Çok güzel haber bunlar Aslıcım moralin yerine gelmiştir,motivasyon tavan yaptı desene,artık kimse durduramaz seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?