Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cekmesn sekerm cekmesn bak bn pısman oldm smdı yne arkdslar aradı yemege cıkalm aksm dıe dedım haftaya kadr yok dısarısı

tamam unuttum gitti .akşama ben gene arkadaşlarla buluşacağım gene riskli inşallah yemem

inşallah rimiştir arkadaşım ermisede yapacak bişey yok artık
bende aşağıda geldiğini gördüm şimdi pınar bizi dövücek böle dedimde
ama anlayışlı arkadaşım kızmadı bize

:))) ah nasıl kıyayım ben size Aslıcıcım.metebolizmayı şaşırtmak için şifa niyetine sayalım bu seferlilk

o kadar çeşit içinde bu kadarla kurtarman harika vallahi

haftasonu için mikemmelsinn canım

gunaydın nasılsınız dıcem hepınız uyuyosunuzdur sımdı ben ıse ısteyım calısma saatlerım degıstı 5 2 calısıorum artık

aaa şaşırdım valla olsun gne erken başlamak gzeldir hasretcim

evet canım en azından öle oldu:)tesellii

sizin evde yemekleri senmi yapıyorsun hasret

bugun evde bişi yoktu pide arası döner yedim yaw öğlen pöff o da zaten çokta ahım şahım değil yani tokta tutmuor keşke yemeklik bişiler olsaydı neyse ama yarına kızlar lahana yani kapuska yemegı yapmayı planlıyorum

yeşil çayını içmeyenler için son çağrıııııı
çabuk için bakimmmmmm

yeşil çay içeceğimde unutanlar varsa hatırlatayım dedim .uçak kalkış anonsu gibi oldu ama idare edin

çabuk için bakimmmmmm

yeşil çay içeceğimde unutanlar varsa hatırlatayım dedim .uçak kalkış anonsu gibi oldu ama idare edin

bende sabah içtim ama şimdi bitane daha içiyim de metobolizma tavan yapsın

tebrik ediyorum okadar çeşitten bu kadarla kurtulmuşsun valla

öyle yaw hep dısardan aldık şu ev temizliğinden yemek yapmaya fırsat bulamadım

çabuk için bakimmmmmm

ben 7 otlu çaya başladım doğadanın(içinde yeşilçayda var)
bi tane içtim
bitanede bi kaç sat sonra içeceğim
şuandada tarçın karanfil çayı aldım onu içiyorum tavsiye ederim kokusu yatıştırıyor insanı

hepimize bravooooo
ben sabah 1 tane içmiştim ikinci bardağında yarısına kadar içtim kalanı masaya döküldü :)

Aslıcım hangi markanın.evde arada şekeri dengelemesi için kabuğunu kaynatıp içiyorum ama işyerinde yapma şansım yok.sallama çayı varsa arada içebilirim.

slm kızlar...

nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsın?

slm kızlar...

nasılsınız?
iyiz betül sen nasılsın
eşin iyileştimi neyseki bnmki iyileşti hemen çok şükür

canım doğadanın tarçın karanfil çayı bahsettiğim
bide yeşilçayı farklı denemek istersen doğuşun tarçınlı karanfilli yeşilçayıda çok güzel

Çok güzel haber bunlar Aslıcım moralin yerine gelmiştir,motivasyon tavan yaptı desene,artık kimse durduramaz seni....

evet arzu ablam çok motive oldu özellikle eşofmanıma 2010 kış sonu almıştım o zamn düğün ağzı zayıftım sonra şiştim hiç giyemedim
2 sene sonra giymek nasip oldu eşimde çok beğendi
daha önce bi kere giydim önünde tayt gibi olmuştu çıkar onu patlıcak gibi duruyon dedi
dün mükemmel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…