- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.441
bende bende haff besleneceğim öğünlerimden ekmeği kaldırıyorum cumaya kadrhahahahy gecıcem senı gecıcemcumaya kadr aksamları cok cok haff beslenmeyı dusunuorum ona gre ama sen spor yapıosun bn yapamıorum:2::2::2:
afiyet olsun canım..Günaydın kızlar nasılsınızz????
dün hiç kaçak yapmadım ve sabah 1,5 akşam da 1 saat yürüdüm dayanamadım tartıldım tabiki sabah maşallah gram oynamıyor.bu hafta veremeyeceğim gibi ama olsun iki gündür çok motiveyim pes etmek yok.
bu sabah da 2 dilim uno diyet ekmeğive 1 kk peynir ve çeri domates ile kahvaltı yapıp evden çıktım ve 1,5 saat yürüdüm.1 lt suyumu da içtim.acaba sumu topladım da veremiyorum
bende bende haff besleneceğim öğünlerimden ekmeği kaldırıyorum cumaya kadr
geçemezsin nolamazzzzzzzzzzzzzzz izin veremem bunaaaaaaaaaa
:
Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Bende yeni toparlanıyorum. Birde regl oldum. Bu ara matematik çalışıyorum sınava az kaldı. Bir yandan kuran çalışıyorum. Çok zor oluyoo benim için. Ev işlerini bile doğru dürüst yetiştiremiyorum kızlar. Sizede yazamıyorum. Küstünüz mü bana yoksa?
afiyet olsun canım..
sende başrı öykünü paylaşmalısın bence 32 kg vermişsin yanlış hatırlamıyorsam:18:
ne kadar sürede verdin?
hepsini diyetisyen kontrolündemiverdin?
anlatta pınarım bizde motive olalımmm
canım hedefime ulaşabilirsem başardım diyip örnek olabilirim ama şuanda kendimi örnek gibi halen göremiyorum.
7-8 ay gibi bir zamanda verdim.evet diyetisyen kontrolündeydim ama kontrol zamanımı çok geciktirdim gitmem gerekir ama izin sorunum var.
sen zaten öyle güzel diyet olayını kavramışsın ki Aslıcım sana anlatabileceğim bir formülüm yok :)))
az ama sık sık yemek yemek öğün atlamamak ve spor yapmak .aslına bakarsan bütün yapmamız gereken bu.
sadece diyetteyken de değil tüm hayatımızı bu şekilde sürmemiz gerekir.
ben yaklaşık 4 yıldır şeker ve troid hastasıyım ama geçen sene diyete başlamadan önce artık çok kötü olumsuz etkileniyordum.sürünerek yaşamak mı yoksa sağlıklı olmak mı dedim ve bu işi sıkı tuttum.çok sıkı diyet yapamıyorum ama zaten ben diyette olarak kendimi görmüyorum artık ben hayatımı bu şekilde yiyerek sürdüreceğim.zaten bir noktada kilom da sabitlenir diye düşünüyorum.spora ve bu şekilde beslenmeye başladıkdan sonra psikolojim ve sağlığım da düzeldi. ( beyaz unlu ve tatlı şeyler yemediğim sürece gayet iyiyim)
sizin de desteklerinizle inşallah daha da sağlıklı olacağım
oglen yemegımıde YEDIM SMDI pek doymadım ama niseee
hemcinslerim ehehe güzelmiş günaydın sanada:)günaydın güzeller güzeli hemcinslerim
herkese tartılma diyom
ben tartılıyorum
+500 çıktım tartıda
ödemmi bilmem ama sinirlerim bozuldu
bide ben tuzu kısmıyorum ne bilim tuzsuz yiyemiyorum ondan vücudum su mu topluyor acaba
off işte kendimi teslli ediyorum
vücudum direniyor benle dalga gçeçiyorhemcinslerim ehehe güzelmiş günaydın sanada:)
sen nediosun
ben az önce tartıldım hemide cıbıldak yine 76 cıktım dn 75 dim:18:ne bu ya böle salatanın ustune az tuz serpiorum acaba ondanmı oluor off ama yok ben wc ye cıkamıom kacgundur diet yapınca kabızım
bende yemeğimi yedim geldmyemek yaptım akşama yürüyüşe cıkmayı planlıom pazara gidicem muşamba örtü almayı istiyorum bakalım işte hem yürümüş olurum sizler napıyorsunuz yeşilçayımı içtim buarada:)
KESKE benm annemde yanmda olsada zorla yedırse bnakızlar akşam annemlere gidelim diye ddüşündüm 10 gündür gitmiyoruz aradım akşama bana çorba yap dedim
oda lahmmacun yaptırıyorum ondanda yersin dedi
hayır anne yemem dedim
ya 1 taneden nolacak ağzımızamı bakacaksın dedi
evet yemicem zorlayacaksan hiç gelmeyeyim dedim
tamm yemezsen yeme dedi ama hala sürdürüyor
sen kendin görünce dayanamayıp yiyeceksin hem 1 taneden nolcak diyor
içini çok güzel yaptım harika oldu diyo
tmm eve getirir yarın öğlen yerim dedim
aman bi tane yersin nolcek diyoo
çıldırcam ya anlamıyor beni
bizim lahmacunlar küçük oluyor yuvarlak ve küçük pasta tabağından küçük
bu akşamı atlatabilrim inş
annem ağzıma kadar sokacak eminim
KESKE benm annemde yanmda olsada zorla yedırse bnanasl ozledım anlatamm anne sarkısı cıknca hemn aglıorum gnde kac defa konustugumuzun sayısı bellı degl ozledımmmm cooook hemde
ay kıyamam sana hasretim
ne kadar oldu göreyeli anneni uzakta olmak haketten zor
benmde annemler önceki haftasonu yaylaya gittiler orda kar yağmış mahsur kaldılar(trajikomik)
dün döndüler
15 günü geçti herhalde anamı görmeyeli
1 ay oluo ben buraya gelırkene aglaması hala gozumn onnde bz cok baglıyız annmle bnu yasıma kadr bırkere bıle tartısdıgmızı bna laf soledını yada benım ona kızdıgm bı an olamıstr canm annem bnm allah onu hc bır zamn basımdan eksık etmesın ııkı war ııkı annem
bende anneme çok bağlıyım ama biz bazen ufak tefk şeyler yüzünden tartışırız
annem birraaz alıngan
misal veriyorum ararım yemek ne derim beğenmm bu mu yani derim bozulur belki haklıdaeşimde bana yapınca bozuluyorum
allah annemizii babamızı sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin
iyiz rezzanım sen nasılsın epey yoğunmuşsun
kilon ne durumda hayatım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?