Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel canım

kızlar sımdı nısanlım aradı yne benı 8 6 ya almıs
tabı yne degıstrmezse
Aaaa bak bu çalışma saati iyi olmuş,hiç değilse birlikte zaman geçireceksiniz...
Menü güzel bence...
kızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo
Hoşgeldiniz,arasıra uğrayın paylaşın bilgilerinizi...
Ayyy Aslıcım çok beğendim gül cemalini,şimdi 4 kilo vermiş halinle daha da güzelleşmişindir,
Aslı sen o karnıbahardan çorba yap ben birazını da öyle tüketiyorum kalınca güzel oluyor...İçine biraz mercimek,havuç,et suyu tablet ekleyince güzel oluyor,kokusu da kalmıyor...Yarın da ben pişiricem,evde sevmiyorlar ama çok sağlıklı tüketmek zorundayız...

Menüme gelince,sabah midem pek hoş değildi,hele yumurtayı hiiiiç düşünemedim
SABAH 1 kepçe tarhana çorbası,biraz çubuk kraker,hurma
ÖĞLEN çorba,dolma,2 kaşık yoğurt,salata,1 muz
AKŞAM yumurtalı kabak ve yoğurt yicem
2 kupa yeşilçay içtim ASLIya duyurulurartık gece içmicem sabaha kadar wc deydim...
SPOR 1 saat hızlı yürüyüş...
Gidip yemeğimi hazırlayayım geçolmadan,hepinizi öpüyorum,fırsat olursa gece uğrarım...

bidahakine küçk karnıbahar al canım:)yoksa karnıbahara tövbe edion başıma geldi güzel menü
verirsin canım daha yolun başındayız tonabalıgı diet olanından ye,kaşar yeme normal peynir ye kaşarda yağ çok var canım menün gzel gayet az yemek yiyorsun kacamak yok

bugun daha iyi şeyler yemişin arzu abla begendım ben
etiformun hangisini yedin cikolata kaplı olanmı?meyveli yoğurtta kaç kalori var acaba ben bir keresinde aldım üstündeki kalorisi cok fazla geldi bana.güzel menü afiyetolsun hepinize

sağol ablacığım beğenmene sevindim
ya şimdi çorba yaparım yiyemem en iyisi böle tüketeyim
et suyunun kendisinide hiç sevmiyorum tabletinide..

afiyet olsun güzel ablacığım.. karataydad dolma yok bildiğim kadarıyla oda gözümden kaçmadı eheheeh

bidahakine küçk karnıbahar al canım:)yoksa karnıbahara tövbe edion başıma geldi güzel menü
haklısın cnm carfurdan aldım en küçüğü buydu
yarında yiyimde bi süre karnıbaharla yollarımız ayrılaabilir

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara:sekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:3 köfte 1 dilim ekmek diet yoğurt
akşam:kapuska yemeği 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara:1 armut
bugunde hareketli birgündü

ya tartılmadım hanı hıc kımse bana suzlmussun demedı ondan beklıyosun ac kalıyorum ya ılla soylıcekler bakalım cuma gunu tartılınca ne kadar olmus olucam ben ıstıyorum kı sanırım hemencecık gıtsın sankı hemencecık almısım gıbı :26: bıde bır hasta oldum kızlar sormayın ya grıp desem grıp degıl ateşim var bogazlarım cok sıstı kulagım agrıyo bide işe geldım boyle:2:

daha yeni başladın diyete şöyle bi 4 kg falan gitsin bak nasıl dyorlar zayflamışsın diye
geçmiş olsun canm havalr dengesizz ondan hasta olmuşsundur

günaydın güzeller güzeli hemcinslerim
günaydınlar efem

herkese tartılma diyom
ben tartılıyorum
+500 çıktım tartıda
ödemmi bilmem ama sinirlerim bozuldu
bide ben tuzu kısmıyorum ne bilim tuzsuz yiyemiyorum ondan vücudum su mu topluyor acaba
off işte kendimi teslli ediyorum

aslım sakın moralını bozma gecen haftada bole olmustn unuttn mu ıc bugn bıtkı caylarını we suyu bak nasl yarn duzelecksın sen + cıkck bısı yemıosun kı uzulme sakın

aslım sakın moralını bozma gecen haftada bole olmustn unuttn mu ıc bugn bıtkı caylarını we suyu bak nasl yarn duzelecksın sen + cıkck bısı yemıosun kı uzulme sakın
üxüldüm hasretim ben bu hafta 68 i görmeyi planlamıştım
şaka gibi 69.9 çıktım..
ama ama sende beni geçeceksinn
unutmadım ama o zamn suyumu içmemiştim
dün 3 lt su içtim
3 tane bitki çayı içtim
45 dk spor yapıyom hergün
69 dan sonrası zor gidecek sanırsam :26:
yine vücut dalga geçiyor benle
sen hiç tartıldınmı bu haftaa

Son düzenleme:

seyyyyyy bnde bugn tartldım solemıcktm ama 69.3 cıktm napıım dayanamadm tartıldım bnce sen cumaya kadr sakın tartılma anıden gtcek kılocukların

seyyyyyy bnde bugn tartldım solemıcktm ama 69.3 cıktm napıım dayanamadm tartıldım bnce sen cumaya kadr sakın tartılma anıden gtcek kılocukların

süperrr
ben biliyordum senin tartılacağınıki onun için sordum
yok tartılmam kararım sadece çarşamba ve cuma tartılmak artık
beni geçmene izin vermeyeceğim hasrettt
cumaya en azından aynı olamalıyım sennle

hahahahy gecıcem senı gecıcem cumaya kadr aksamları cok cok haff beslenmeyı dusunuorum ona gre ama sen spor yapıosun bn yapamıorum:2::2::2:

günaydın güzeller güzeli hemcinslerim

Günaydın kızlar nasılsınızz????

dün hiç kaçak yapmadım ve sabah 1,5 akşam da 1 saat yürüdüm dayanamadım tartıldım tabiki sabah maşallah gram oynamıyor.bu hafta veremeyeceğim gibi ama olsun iki gündür çok motiveyim pes etmek yok.

bu sabah da 2 dilim uno diyet ekmeğive 1 kk peynir ve çeri domates ile kahvaltı yapıp evden çıktım ve 1,5 saat yürüdüm.1 lt suyumu da içtim.acaba sumu topladım da veremiyorum

ıyıyız cnm sen nasılsın hc moralını bozma ergec werecksın sen yeterkı bu sekılde dewam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…