- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.421
güzel canımbende çıkıyorum kızlar çıkmadan mönümü yazayım
sabah:1 dilim tb ekmekği+sürme light peynir+küçük dilim kaşar
ara:1 elma
öğlen:2 tekerlek kereviz+1 dilim tb ekmek
ara:6 tane etiform
ara:100 gr mevyeli yoğurt
akşam:2 parça akşam yapıp yemediğim tavuğum var ızgara+bol salata
gece:gezmeye gitmezsem 1 porsiyon mevye
herkese kaçamaksız geceler diliyorum
Aaaa bak bu çalışma saati iyi olmuş,hiç değilse birlikte zaman geçireceksiniz...kızlar sımdı nısanlım aradı yne benı 8 6 ya almıs
tabı yne degıstrmezse
Menü güzel bence...selam sekerpareler nasılsınızkusura bakmayın dunkı menumu yazamadım
sabah bır dılım ekmek 3 tane zaytın yarım domates ve sekersız cay
ara öğün ayva
öğlen corba köfte salata
aksam ızgara tavuk salata yogurt
Hoşgeldiniz,arasıra uğrayın paylaşın bilgilerinizi...kızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo
Ayyy Aslıcım çok beğendim gül cemalini,şimdi 4 kilo vermiş halinle daha da güzelleşmişindir,herkes marka yazınca bende yazıyorum yasak olduğunu düşünmedim
evet cnm yüzüm yuvarlak böyle çok güzl zayıflayınca çöküyor keşke yüzüm zayıflamasa
öbür topikteki kızlar açta gül cemalini görelim dediler resim istediler ekledim bende
sennde gül cemalini görelim nurcanım
bidahakine küçk karnıbahar al canım:)yoksa karnıbahara tövbe edion başıma geldi güzel menü08.00: 2 kuru kayısı 1 ceviz
09.00: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, közlenmiş kırmızı biber,domates, salatalık
10.30:türk kahvesi
12.00:1 elma
14.00: 1 tabak fırında karnıbahar, 3 kaşık yoğurt,salata 1 dilim tb ekmeği
17.00:1 küçük portakal
19.00: 1 tabak fırında karnıbahar, 3 kaşık yoğurt,salata
yarında mnm böle olacak 2 gün karnıbahar yiceğimmm mecburenn
verirsin canım daha yolun başındayız tonabalıgı diet olanından ye,kaşar yeme normal peynir ye kaşarda yağ çok var canım menün gzel gayet az yemek yiyorsun kacamak yokselam canlar
bugun ku menum
sabah 2 dılım tb ekmegı ıkı dılım kasar peynırı bır dılım salata sekersız cay
ara yesıl cay
öğlen bır kase yogurt ,ıspanak,bol salata
aksam,tonbalıklı salata corba
kızlar ben galıba veremıyorum ya neden boyle eskıden ıkı gun bıle olsa süzülürdüm sımdı tık yok
bugun daha iyi şeyler yemişin arzu abla begendım benMenüme gelince,sabah midem pek hoş değildi,hele yumurtayı hiiiiç düşünemedim
SABAH 1 kepçe tarhana çorbası,biraz çubuk kraker,hurma
ÖĞLEN çorba,dolma,2 kaşık yoğurt,salata,1 muz
AKŞAM yumurtalı kabak ve yoğurt yicem
2 kupa yeşilçay içtim ASLIya duyurulurartık gece içmicem sabaha kadar wc deydim...
SPOR 1 saat hızlı yürüyüş...
Gidip yemeğimi hazırlayayım geçolmadan,hepinizi öpüyorum,fırsat olursa gece uğrarım...
etiformun hangisini yedin cikolata kaplı olanmı?meyveli yoğurtta kaç kalori var acaba ben bir keresinde aldım üstündeki kalorisi cok fazla geldi bana.güzel menü afiyetolsun hepinizebende çıkıyorum kızlar çıkmadan mönümü yazayım
sabah:1 dilim tb ekmekği+sürme light peynir+küçük dilim kaşar
ara:1 elma
öğlen:2 tekerlek kereviz+1 dilim tb ekmek
ara:6 tane etiform
ara:100 gr mevyeli yoğurt
akşam:2 parça akşam yapıp yemediğim tavuğum var ızgara+bol salata
gece:gezmeye gitmezsem 1 porsiyon mevye
herkese kaçamaksız geceler diliyorum
sağol ablacığım beğenmene sevindimAyyy Aslıcım çok beğendim gül cemalini,şimdi 4 kilo vermiş halinle daha da güzelleşmişindir,
Aslı sen o karnıbahardan çorba yap ben birazını da öyle tüketiyorum kalınca güzel oluyor...İçine biraz mercimek,havuç,et suyu tablet ekleyince güzel oluyor,kokusu da kalmıyor...Yarın da ben pişiricem,evde sevmiyorlar ama çok sağlıklı tüketmek zorundayız...
afiyet olsun güzel ablacığım.. karataydad dolma yok bildiğim kadarıyla oda gözümden kaçmadı eheheehMenüme gelince,sabah midem pek hoş değildi,hele yumurtayı hiiiiç düşünemedim
SABAH 1 kepçe tarhana çorbası,biraz çubuk kraker,hurma
ÖĞLEN çorba,dolma,2 kaşık yoğurt,salata,1 muz
AKŞAM yumurtalı kabak ve yoğurt yicem
2 kupa yeşilçay içtim ASLIya duyurulurartık gece içmicem sabaha kadar wc deydim...
SPOR 1 saat hızlı yürüyüş...
Gidip yemeğimi hazırlayayım geçolmadan,hepinizi öpüyorum,fırsat olursa gece uğrarım...
haklısın cnm carfurdan aldım en küçüğü buydubidahakine küçk karnıbahar al canım:)yoksa karnıbahara tövbe edion başıma geldi güzel menü
güzel nurcanımsabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara:sekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:3 köfte 1 dilim ekmek diet yoğurt
akşam:kapuska yemeği 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara:1 armut
bugunde hareketli birgündü
gunaydnn
tartılmaaapes etmek yok
benden 1 hafta 2 gidiyor
bir hafta 300 gidiyor
bir hafta hiç gitmiyor metobolizma bu canm daha yeni başladın vücudun direniyordur öle devm edersen kg verirsin
menün çok güzel
ama aran hiç yok ara yapmalısın
yeşilçaydan ara olmaz şekerim
tşkler cnm
daha yeni başladın diyete şöyle bi 4 kg falan gitsin bak nasıl dyorlar zayflamışsın diyeya tartılmadım hanı hıc kımse bana suzlmussun demedı ondan beklıyosun ac kalıyorum ya ılla soylıceklerbakalım cuma gunu tartılınca ne kadar olmus olucam ben ıstıyorum kı sanırım hemencecık gıtsın sankı hemencecık almısım gıbı :26: bıde bır hasta oldum kızlar sormayın ya grıp desem grıp degıl ateşim var bogazlarım cok sıstı kulagım agrıyo bide işe geldım boyle:2:
günaydınlar efemgünaydın güzeller güzeli hemcinslerim
herkese tartılma diyom
ben tartılıyorum
+500 çıktım tartıda
ödemmi bilmem ama sinirlerim bozuldu
bide ben tuzu kısmıyorum ne bilim tuzsuz yiyemiyorum ondan vücudum su mu topluyor acaba
off işte kendimi teslli ediyorum
üxüldüm hasretim ben bu hafta 68 i görmeyi planlamıştımaslım sakın moralını bozma gecen haftada bole olmustn unuttn mu ıc bugn bıtkı caylarını we suyu bak nasl yarn duzelecksın sen + cıkck bısı yemıosun kı uzulme sakın
üxüldüm hasretim ben bu hafta 68 i görmeyi planlamıştım
şaka gibi 69.9 çıktım..
ama ama sende beni geçeceksinn
unutmadım ama o zamn suyumu içmemiştim
dün 3 lt su içtim
3 tane bitki çayı içtim
45 dk spor yapıyom hergün
69 dan sonrası zor gidecek sanırsam :26:
yine vücut dalga geçiyor benle
sen hiç tartıldınmı bu haftaa
seyyyyyy bnde bugn tartldım solemıcktm ama 69.3 cıktm napıım dayanamadm tartıldım bnce sen cumaya kadr sakın tartılma anıden gtcek kılocukların
süperrr
ben biliyordum senin tartılacağınıkionun için sordum
yok tartılmam kararım sadece çarşamba ve cuma tartılmak artık
beni geçmene izin vermeyeceğim hasrettt
cumaya en azından aynı olamalıyım sennle
gunaydnn
günaydın
günaydın güzeller güzeli hemcinslerim
Günaydın kızlar nasılsınızz????
dün hiç kaçak yapmadım ve sabah 1,5 akşam da 1 saat yürüdüm dayanamadım tartıldım tabiki sabah maşallah gram oynamıyor.bu hafta veremeyeceğim gibi ama olsun iki gündür çok motiveyim pes etmek yok.
bu sabah da 2 dilim uno diyet ekmeğive 1 kk peynir ve çeri domates ile kahvaltı yapıp evden çıktım ve 1,5 saat yürüdüm.1 lt suyumu da içtim.acaba sumu topladım da veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?