Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım geçmiş olsun , bu aralar çok koşturuyorsun ...İyi geçer eminim ama biraz uğraştırır seni , malum erk çocuklar hep böyle..

nasılsınız kızlar , bugün pek kimsecikler uğramamış ...

şu an çok kötüyüm , başım çok ağrıyor. okulda zorla durdum , bir de oruç tutmuştum , ağrı kesici de alamadım . şimdi aldım , etkisini bekliyorum.

beynim zonkluyor sanki , Rabbim herkese şifa versin ...

Aman maaşallah diyelim nazar değmesin,dükkanın dolsun taşsın inşaallah....

inaşlah inşallah amin ablacım

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar
takıma yine kimsecikler yazmıyor
betülün kocası iyileşmedimi acaba?
iklima nerde
ve öbür kızlar nerdesiniz
burda böle motive olamayız
kimse yazmayınca benmde yazasım gelmiyor buraya
kendi kendime ne konuşbilirimki?

dünkü mönüm

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:sekersiz nescafe 2 form limonlu bisküvi
öle:ıspanak ayran çok az haşlama tavuk 1 dilim ekmek
ara:muz
akşam:1 tabak kuru faslye 1 dilim ekmek ayran 1 kırmızı biber

1 ıhlamur 1 yesılcay bir bucuk sürahi su

ve 2 saat yürüdüm evde de cocugun peşinde kosturdum yürüyşten sonra çok yoruldum kızlar motorsitletin tekide çapıyordu sinir oldum istanbulda yürümek zor en iyisi alısveris merkezleri

günaydın canım
baklagil yediğinde ekmek yememeni tavsiye ederim

ama bayağı yürümüşsün
ayrıca geçmiş olsun allah esgirgemiş

kızlar ben buraya hergun gırıp hergun yazdım kendı kendıme alt ta kac kısının ısmını gordum okudulr cıktılar okudular cıktılar smdı de bnmde yazasm gelmıo hergun aynı seyı yasıorum herkes aynı seyden sıkaytcı kımse gırmıo aslında ben sureklı net basımdaym ama yazmıorum dha dorusu yazack bısı bulamıorum kac defa yazdm bugnde kımse yok kzıalr nerdesnız ama yne aynı sey yne kımse yazmadı bu grubun toparlanması gerekıo bence bole motıwe olnmuo aslıcm soledıklerındede haklısın

afiyetolsun keçiboynuzu kahvesi,kahvenin markasımı ilk defa duyuyorum..hadi o kadar küçük kurabiyeden bişi olmaz

Marka değil o tatlım.hakikatten keçiboynuzu kahvesiş açık satılıyo ben öle alıyorum bir arkadaşım denetmişti.özellikle eşim çok beğeiniyo sütle yapılıyor ve aynı türk kahvesi gibi piririliyor.

çok geçmiş olsun tatlım.allah sabır versin

bol omegalı bir gün olmuş canım balıklar salatalar fındıklar bademler

günaydın aslı bende kimse yazmayınca yazcak pek bişi bulamıyorum

ama sen öel ben öle o le derse kim kalıyoki gerye zaten yazacak (
işi olmayan meşgul olmayan yazsın onu gören başlkalarıda yazıcak böle böle muhabbet olcak.herkesin aynı anda burda olması toparlamak çok zor.bu takım böle günleri çokk geçirdi kızlar

mönün çok güzel canım

bende dünkü mönümü yazıyım sizelere

sabah:2 dilim ekmek arası sürülmüş lor+1 bardal şekersiz çay

ara:yarım muz

öğlen:3 köfta+1 dilim ekmek

ara:yarım muz

ara:125 gr light yoğurt

akşam:6 kaşık z.y. ıspanak+bol yeşil salata +az kereviz salatası

ara:çeyrek muz

farkettimde çok muz olmuş yahuuu

bugün perşembe kızlar
yarın tartı günü
ben bu sabah tartıldım gerçi dayanamayıp ama bakalım belki yarına yine bir değişiklik olur
haftaya cumartesi doktor kontrolüm var benimde
1 haftam daha var yani kilo vermek için doktora gitmeden önce bu hafta daha çok dikkat ediyimde bari iyi bir kiloyla gidiyim doktorada oda bana ödül versin :))

evet bayağı omega aldım bunların hiçbirini yemiyordum normalde iyi oldu benm için

canım hiç uğrmayan arkadaşlar var girip okuyup yazmadan çıkan ben onlara demek istedim
yoksa bende yoğun olduğumda giremiyorum
herkesin işi gücü var
bende eylülden beri takımdayım dağıldığımız zamn böle konuşmalar iyi oluyor
toparlanmak şart yaz geliyor

evet muz banada fazla gibi geldi
inş küçük yerli olanlardandır

normal olanıydı ama yarım yedim zaten
yani gün içinde toplam da 1,5 muz yememişimdir
1,25 yemişimdir :))

eet canm muzları gozume batrdın canm ıstedı yahuuu:18:

bnmde bugnden ıtıbaren hc kacamamk yapmamam gerek :18::18:

takımı toparlıcak bir başkan gibi bişi lazım herkezle ilgilencek hatalarında eleştirilerde buluncak 70 79 arası zayıflama gurubuna bakıyorum arada çok güzel eleştiriyor orda sanırım takım başkanı hataları sölüor.. ece yokken biri olmalı gurupta nebilim ben orayı takipediorum fazla muhabbetlerine katılamasamda bişiler öğreniyorum ordan kızlar bizim takımda çok bilgi paylaşımı yok cuma belki takımlar arası iyi sonuc alırız.. sanki yarış için buraya yazıyor gibiyiz artık..kaç aydır burdayım belli üyelerde burda ne indi kiloları ne çıktı ne paylaşımları arttı belki bende cok fazla kilo veremedim ama en azından atağa gectıgım ve yazıcak cok şeyim oldu aynı performansı keşke başka arkadaşlarda gösterebilselerdi ben takımı başı boş görüyorum ve eleştiriyorumda isteyen üstüne alabilir belki bu sizleri biraz olsun harekete geçirir..

dün bende muz yedim çok hoşuma gitti mutlu oldum magnezyum acısından cok zengin afiyetolsun kereviz yemende süper olmuş
hımm ton balıgın diet olanındandı inş :) afiyetolsun bittimi şimdi protein dieti

eet canm muzları gozume batrdın canm ıstedı yahuuu:18:

bnmde bugnden ıtıbaren hc kacamamk yapmamam gerek :18::18:

AYY özür dilerimmm ( inş evde vardır da yemişsindir

dün bende muz yedim çok hoşuma gitti mutlu oldum magnezyum acısından cok zengin afiyetolsun kereviz yemende süper olmuş

hımm ton balıgın diet olanındandı inş :) afiyetolsun bittimi şimdi protein dieti

sağol tatlım

merhaba kızlar, nasılsınız , okuldayım , dersim boş , bakayım neler yapıyorsunuz .sabah

yumurta ve ince lavaş , çay içtim

öğlen okulda hiçbirşey yiyemedim . artık eve gidince 4 te yerim ...sonra acıkınca yoğurt yiyorum .

yarın için bakalım neler olacak ...tartıya bugün çıktım . dayanamadım . değişiklik yok . yarın inş öyle çıkar yine . vermemişim ama almamışım da ....versem daha güzel olur ...

tamamen dediklerine katılıyorum
70-79 hakkında biraz bilgi vereyim
orda başkan yok cnım
pucaa diye arkadaş temmuzda topiğe katılmış 84 kgla
70 kgya kadar kedi çabalrıyla inmiş 70 den sonra diyetisyene gitmiş ve şuan 63 kilo diyet ve sağlıklı beslenme konusunda çok bilgili
ve topiktekilere yardımcı oluyor bizle diyetisyenn verdiği listeyi paylaşıyor hatalarımızı sölüyor vs..
o topik çok haraketlii temposuna yetişmek zor yaklaşık 30 kişi var
pucca her hafta listeyi yapıyor
burası yanlış anlamasın ama iyiki o topikle tanışmışım
20 ocakta orayla tanıştığımda 74 kgdum
şuan 69 um ve sağlıklı gitti kilolar 2 ayda verdim ama kasmadım biliyorsunz
haftasonu bozup h.içi rejim yaptım ordakilerde genelde h.sonu cozutuyor
mesela o hafta 30 kişi listedeyse 23-24 ü kilo vermiş oluyor genelde
sen muhabete giremesende menülere bak derim canım

ton balığı diet değil ama yağını tamamen süzüyorum ve salatama yağğ koymuyorum
bitmedi canım salı başladım bugün 3. ve son gün
haftada 3 gün bunu yapacağım
geri kalan günlerdede sebzeli bi şekilde sağlıklı besleneceğim
bu arada regl oldum az önce
ve bu sabah 68 i ucundan gördüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…