- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.041
tamamen dediklerine katılıyorum
70-79 hakkında biraz bilgi vereyim
orda başkan yok cnım
pucaa diye arkadaş temmuzda topiğe katılmış 84 kgla
70 kgya kadar kedi çabalrıyla inmiş 70 den sonra diyetisyene gitmiş ve şuan 63 kilo diyet ve sağlıklı beslenme konusunda çok bilgili
ve topiktekilere yardımcı oluyor bizle diyetisyenn verdiği listeyi paylaşıyor hatalarımızı sölüyor vs..
o topik çok haraketlii temposuna yetişmek zor yaklaşık 30 kişi var
pucca her hafta listeyi yapıyor
burası yanlış anlamasın ama iyiki o topikle tanışmışım
20 ocakta orayla tanıştığımda 74 kgdum
şuan 69 um ve sağlıklı gitti kilolar 2 ayda verdim ama kasmadım biliyorsunz
haftasonu bozup h.içi rejim yaptım ordakilerde genelde h.sonu cozutuyor
mesela o hafta 30 kişi listedeyse 23-24 ü kilo vermiş oluyor genelde
sen muhabete giremesende menülere bak derim canım
ton balığı diet değil ama yağını tamamen süzüyorum ve salatama yağğ koymuyorum
bitmedi canım salı başladım bugün 3. ve son gün
haftada 3 gün bunu yapacağım
geri kalan günlerdede sebzeli bi şekilde sağlıklı besleneceğim
bu arada regl oldum az önce
ve bu sabah 68 i ucundan gördüm
ASLIII BENI gecıosun hıh
Sağol canım,Bunlar küçük şeyler Rabbim dermansız dert vermesin kimseye,beni çok uğraştıracak farkındayım sabahtan beri biraz üşütmüş siye çok mutsuz ve gergin bende evden kaçtım valla...:90::90::90:Umarım başın bugün iyidir,orucunu da Allah kabul etsin...canım geçmiş olsun , bu aralar çok koşturuyorsun ...İyi geçer eminim ama biraz uğraştırır seni , malum erk çocuklar hep böyle..
Marka değil o tatlım.hakikatten keçiboynuzu kahvesiş açık satılıyo ben öle alıyorum bir arkadaşım denetmişti.özellikle eşim çok beğeiniyo sütle yapılıyor ve aynı türk kahvesi gibi piririliyor.
Valla senin doktorundan ben korktum,ne yap et kilo ver...bugün perşembe kızlar
yarın tartı günü
ben bu sabah tartıldım gerçi dayanamayıp ama bakalım belki yarına yine bir değişiklik olur
haftaya cumartesi doktor kontrolüm var benimde
1 haftam daha var yani kilo vermek için doktora gitmeden önce bu hafta daha çok dikkat ediyimde bari iyi bir kiloyla gidiyim doktorada oda bana ödül versin :))
Süpersin,regl olmasan daha çok yansırdı tartıya....
tamamen dediklerine katılıyorum
70-79 hakkında biraz bilgi vereyim
Hemen topiği inceliyorum...
ton balığı diet değil ama yağını tamamen süzüyorum ve salatama yağğ koymuyorum
bitmedi canım salı başladım bugün 3. ve son gün
haftada 3 gün bunu yapacağım
geri kalan günlerdede sebzeli bi şekilde sağlıklı besleneceğim
bu arada regl oldum az önce
ve bu sabah 68 i ucundan gördüm
Allahım insan canı işte bu kadar ucuz o hastane cok dandik paran yoksa fazla doğurmucan kardeşim benim annem bile zamanında 1 tane doğurmus çok üzücü olan o zavallı yavrulara oluor.İSMİ MUHAMMED KERİM ANNESİ ÖLMEDEN BU İSMİ İSTEMİŞTİ ÇÜNKÜ
ONA YAKIŞANI KOYMUSTU
DOKTORU
Op.Dr Ayten Bölükbaş HANFENDİ HANFENDİ BİLE DEĞİL DENGESİZİN BİRİ KENDİ
ARİFE ÖCALIN ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERMEKLE SUÇLANIYOR KADINA HASTA YATAĞINDA 5 SAAT MUDAHELE EDİP ÖLDÜ DEYİP KONUYU KAPATMISTIR
ARKADAŞIMIN NORMAL DOĞUMU İŞKENCEYE CEVİRİP BİZE ONUN CANSIZ BEDENİNİ TESLİM ETTİĞİ İÇİN ALLAH BELASINI VERSİN DİYORUMM
içimdekileir ancak böyle anlatabilirdim kızlar cuma günü arkadaşımı kaybbettim normal doğumda hemde gaziosmanpaşada oturanlar asya sağlık merkezini bilir orada hemde normal doğumda sunni sancıyı çok verip kasık damarlarını catlatana kadar vermişler ve şuan kan kaybından arkdaşım öldü bebeği yaşıyor herkez bitap herkez öfkeli herkez ağlıyor 2 bebek bıraktı geride arife birde gözü yaşlı eş hastane halen orada gereken işlemler yapıldı kadın otopsiye bile gönderildi ama hastanenin dediği şu elimiz armut toplamaz ya bizim de avukatlarımız var
kimi öldüreyim şimdi öfkem o kadar çokkiii
ağlamaktan gözlerimiz şişti ama onu halen unutamıyoruzz
İklima canım başın sağolsun,çok üzücü bir durum olmuş,Allah sevdiklerine sabır versin.Minik yavruya da çok üzüldüm,ne yazılır ne söylenir bu durumda,kelimeler yetersiz kaldı...İSMİ MUHAMMED KERİM ANNESİ ÖLMEDEN BU İSMİ İSTEMİŞTİ ÇÜNKÜ
ONA YAKIŞANI KOYMUSTU
içimdekileir ancak böyle anlatabilirdim kızlar cuma günü arkadaşımı kaybbettim normal doğumda hemde gaziosmanpaşada oturanlar asya sağlık merkezini bilir orada hemde normal doğumda sunni sancıyı çok verip kasık damarlarını catlatana kadar vermişler ve şuan kan kaybından arkdaşım öldü bebeği yaşıyor herkez bitap herkez öfkeli herkez ağlıyor 2 bebek bıraktı geride arife birde gözü yaşlı eş hastane halen orada gereken işlemler yapıldı kadın otopsiye bile gönderildi ama hastanenin dediği şu elimiz armut toplamaz ya bizim de avukatlarımız var
kızlar geçmişi okuyamadım özür dilerim.dün bütün gün hastanedeydim.bugün işe gittim ama işyerinde internetlerde sorun var girilmiyor.sabah da gene hastaneye gideceğim.
kızlar lütfen dua edin hamile olabilirim endokrinciye gittim ama hamilelik testi de yapıldı sonra kadın doğum uzmanı da baktı .hamile değilsin diyemem ama hamile olman da küçük bir ihtimal dedi.yarın gene test tekrarlanacak.rabbim biliyor ya bir çocugumuz olsun diye ne çok istiyoruz.hayırlısı olsun tabiki de ama lütfen dua edin.yarın akşam üzeri sonuç alırız.
bu arada endokrin uzmanından da iyi haberler aldım.sağlıklı yaşadığım için artık şeker ilacım bana fazla gelmeye başlamış ve yarıya indirdik.ilac fazla geldıgı ıcın bu kadar kötü hastaymışım.hatta bu şekilde devam edersen ileride tamamen de bu hastalıkdan kurtulabilirsin dedi.
işyerindeki internet düzeldiyse öğlene kadar nette olurum ama düzelmediyse ben bildirimimi şimdiden yapayım mı.
bu hafta ne artı ne eksi yani aynı kilodayım
ne dıcemı bılemedım smdı tuylerım dıken dıken oldu gerckten allahm mekanını cennet eglesn gerıde kalnlara saglk sabır wersnİSMİ MUHAMMED KERİM ANNESİ ÖLMEDEN BU İSMİ İSTEMİŞTİ ÇÜNKÜ
ONA YAKIŞANI KOYMUSTU
DOKTORU
ARİFE ÖCALIN ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERMEKLE SUÇLANIYOR KADINA HASTA YATAĞINDA 5 SAAT MUDAHELE EDİP ÖLDÜ DEYİP KONUYU KAPATMISTIR
ARKADAŞIMIN NORMAL DOĞUMU İŞKENCEYE CEVİRİP BİZE ONUN CANSIZ BEDENİNİ TESLİM ETTİĞİ İÇİN ALLAH BELASINI VERSİN DİYORUMM
canım lutfen kılo bıldırımını bu sekılde yapma bızım gbı yap.ayrıyetten bak ne guzl saglklı beslendıgn ıcın saglıgnda yerıne gelıo hep bole dewm edersn ınskızlar geçmişi okuyamadım özür dilerim.dün bütün gün hastanedeydim.bugün işe gittim ama işyerinde internetlerde sorun var girilmiyor.sabah da gene hastaneye gideceğim.
kızlar lütfen dua edin hamile olabilirim endokrinciye gittim ama hamilelik testi de yapıldı sonra kadın doğum uzmanı da baktı .hamile değilsin diyemem ama hamile olman da küçük bir ihtimal dedi.yarın gene test tekrarlanacak.rabbim biliyor ya bir çocugumuz olsun diye ne çok istiyoruz.hayırlısı olsun tabiki de ama lütfen dua edin.yarın akşam üzeri sonuç alırız.
bu arada endokrin uzmanından da iyi haberler aldım.sağlıklı yaşadığım için artık şeker ilacım bana fazla gelmeye başlamış ve yarıya indirdik.ilac fazla geldıgı ıcın bu kadar kötü hastaymışım.hatta bu şekilde devam edersen ileride tamamen de bu hastalıkdan kurtulabilirsin dedi.
işyerindeki internet düzeldiyse öğlene kadar nette olurum ama düzelmediyse ben bildirimimi şimdiden yapayım mı.
canım senn ıcnde gecerlı kılo bldırımı bu seklde yaplmıo kı bızde
arkadaşlarım günaydın kusura bakmayıon kaç gündür işyerinde farklı bir bölümde çalıştım giremedim menülerimide yazamadım ama hiç kaçamağım yokherkes zayıflamıssın demeye basladı bana kılo bıldırmımı ılk ben yapayım 83.400
tgdg 68 / 68 / 0.0 / % 0
değişen birşey yok , ne kadar zor kilo veriyorum , of ya , ne yapayım ben anlamadım , inş sizin kilolar daha az çıkar , çok sıkılıyorum kızlar , gerçekten ...
Pınarcım ne güzel haberler vermişsin,sonucu merakla bekliyorum...kızlar geçmişi okuyamadım özür dilerim.dün bütün gün hastanedeydim.bugün işe gittim ama işyerinde internetlerde sorun var girilmiyor.sabah da gene hastaneye gideceğim.
İyi akşamlar arkadaşlar,bugün arkadaşlarla polis evine gittik,boğazda çok güzel geçti,böyle olunca abartmadan diyete uygun yiyebildim...Yarın sonucu bende merak ediyorum,tartılmadım 1 haftadır inşaallah kilo vermişimdir.Şimdi form çay içiyorum,wc sorunum var...Bu hafta karatay diyetini uyguladım,kilo verdiysem devam edicem...Sabah erkenden girmeye çalışıcam çünkü 10 da evden çıkmam lazım,doktor için....
Aslının ,Nurcanın ve Hasretin yazdıklarına katılıyorum,bu aralar çok gevşedik,topiği canlandırmalıyız...bazı arkadaşlar hiç girmiyor...Ece haklı olarak çok yoğun....Çözüm bulmalıyız...:44:
Menümü yazmayı unuttum...
SABAH 2 muzu ve az sütü blendrdan geçirip tarçınla yedim,1 çay b fıstık,biraz hurma...
ÖĞLEN Tavuk şiş,2 kaşık pilav,haşlanmış karnıbahar,ayran
AKŞAM çorba,yumurtalı kabak ,yoğurt yicem
Sonrası yeşilçay içerim...
09.00: 1 yumurtaya omlet,2 kk peynir , 2 dal marul, 1 yeşil biber
10.30:15 adet finduk
14.00: ton balıklı salata (80 gram tonbalığından)
16.30:15 badem
18.00:6 finduk
19.30:tavuk ızgara, salata
21.00: 1 ceviz
İSMİ MUHAMMED KERİM ANNESİ ÖLMEDEN BU İSMİ İSTEMİŞTİ ÇÜNKÜ
ONA YAKIŞANI KOYMUSTU
DOKTORU
kızlar geçmişi okuyamadım özür dilerim.dün bütün gün hastanedeydim.bugün işe gittim ama işyerinde internetlerde sorun var girilmiyor.sabah da gene hastaneye gideceğim.
dun cok kacırdm gerckten kızlar dun yedıgm hersey agır selerdı nese bvugn duzene gırcm haftaya gder tekrrdan ıns sewdıcegm bna telefn almıs cok sasrttı benı gerckten dun geceden bı kare yuklıım hemmenEki Görüntüle 373856
Başlangıç kilo:76
Geçen Hafta:69
Bu hafta:68.6
Giden : 0.4
Toplamda Giden:7.4
Hedef:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?