Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ASLIII BENI gecıosun hıh

canım geçmiş olsun , bu aralar çok koşturuyorsun ...İyi geçer eminim ama biraz uğraştırır seni , malum erk çocuklar hep böyle..
Sağol canım,Bunlar küçük şeyler Rabbim dermansız dert vermesin kimseye,beni çok uğraştıracak farkındayım sabahtan beri biraz üşütmüş siye çok mutsuz ve gergin bende evden kaçtım valla...:90::90::90:Umarım başın bugün iyidir,orucunu da Allah kabul etsin...

En kısa zamanda alıcam sanırım aktarda satılır,bayılırım keçiboynuzuna,sütle yapıldığını bilmiyordum,teşekkür ederim...

Valla senin doktorundan ben korktum,ne yap et kilo ver...
Süpersin,regl olmasan daha çok yansırdı tartıya....

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün arkadaşlarla polis evine gittik,boğazda çok güzel geçti,böyle olunca abartmadan diyete uygun yiyebildim...Yarın sonucu bende merak ediyorum,tartılmadım 1 haftadır inşaallah kilo vermişimdir.Şimdi form çay içiyorum,wc sorunum var...Bu hafta karatay diyetini uyguladım,kilo verdiysem devam edicem...Sabah erkenden girmeye çalışıcam çünkü 10 da evden çıkmam lazım,doktor için....
Aslının ,Nurcanın ve Hasretin yazdıklarına katılıyorum,bu aralar çok gevşedik,topiği canlandırmalıyız...bazı arkadaşlar hiç girmiyor...Ece haklı olarak çok yoğun....Çözüm bulmalıyız...:44:

Menümü yazmayı unuttum...
SABAH 2 muzu ve az sütü blendrdan geçirip tarçınla yedim,1 çay b fıstık,biraz hurma...
ÖĞLEN Tavuk şiş,2 kaşık pilav,haşlanmış karnıbahar,ayran
AKŞAM çorba,yumurtalı kabak ,yoğurt yicem
Sonrası yeşilçay içerim...

09.00: 1 yumurtaya omlet,2 kk peynir , 2 dal marul, 1 yeşil biber

10.30:15 adet finduk

14.00: ton balıklı salata (80 gram tonbalığından)

16.30:15 badem

18.00:6 finduk

19.30:tavuk ızgara, salata

21.00: 1 ceviz

İSMİ MUHAMMED KERİM ANNESİ ÖLMEDEN BU İSMİ İSTEMİŞTİ ÇÜNKÜ
ONA YAKIŞANI KOYMUSTU
DOKTORU
Op.Dr Ayten Bölükbaş HANFENDİ HANFENDİ BİLE DEĞİL DENGESİZİN BİRİ KENDİ
ARİFE ÖCALIN ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERMEKLE SUÇLANIYOR KADINA HASTA YATAĞINDA 5 SAAT MUDAHELE EDİP ÖLDÜ DEYİP KONUYU KAPATMISTIR
ARKADAŞIMIN NORMAL DOĞUMU İŞKENCEYE CEVİRİP BİZE ONUN CANSIZ BEDENİNİ TESLİM ETTİĞİ İÇİN ALLAH BELASINI VERSİN DİYORUMM

içimdekileir ancak böyle anlatabilirdim kızlar cuma günü arkadaşımı kaybbettim normal doğumda hemde gaziosmanpaşada oturanlar asya sağlık merkezini bilir orada hemde normal doğumda sunni sancıyı çok verip kasık damarlarını catlatana kadar vermişler ve şuan kan kaybından arkdaşım öldü bebeği yaşıyor herkez bitap herkez öfkeli herkez ağlıyor 2 bebek bıraktı geride arife birde gözü yaşlı eş hastane halen orada gereken işlemler yapıldı kadın otopsiye bile gönderildi ama hastanenin dediği şu elimiz armut toplamaz ya bizim de avukatlarımız var
kimi öldüreyim şimdi öfkem o kadar çokkiii
ağlamaktan gözlerimiz şişti ama onu halen unutamıyoruzz

Allahım insan canı işte bu kadar ucuz o hastane cok dandik paran yoksa fazla doğurmucan kardeşim benim annem bile zamanında 1 tane doğurmus çok üzücü olan o zavallı yavrulara oluor.

İklima canım başın sağolsun,çok üzücü bir durum olmuş,Allah sevdiklerine sabır versin.Minik yavruya da çok üzüldüm,ne yazılır ne söylenir bu durumda,kelimeler yetersiz kaldı...İnsan hayatı bu kadar mı ucuz ...

kızlar geçmişi okuyamadım özür dilerim.dün bütün gün hastanedeydim.bugün işe gittim ama işyerinde internetlerde sorun var girilmiyor.sabah da gene hastaneye gideceğim.

kızlar lütfen dua edin hamile olabilirim endokrinciye gittim ama hamilelik testi de yapıldı sonra kadın doğum uzmanı da baktı .hamile değilsin diyemem ama hamile olman da küçük bir ihtimal dedi.yarın gene test tekrarlanacak.rabbim biliyor ya bir çocugumuz olsun diye ne çok istiyoruz.hayırlısı olsun tabiki de ama lütfen dua edin.yarın akşam üzeri sonuç alırız.
bu arada endokrin uzmanından da iyi haberler aldım.sağlıklı yaşadığım için artık şeker ilacım bana fazla gelmeye başlamış ve yarıya indirdik.ilac fazla geldıgı ıcın bu kadar kötü hastaymışım.hatta bu şekilde devam edersen ileride tamamen de bu hastalıkdan kurtulabilirsin dedi.

işyerindeki internet düzeldiyse öğlene kadar nette olurum ama düzelmediyse ben bildirimimi şimdiden yapayım mı.

bu hafta ne artı ne eksi yani aynı kilodayım

çok sevindim canım:) güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşlarım günaydın kusura bakmayıon kaç gündür işyerinde farklı bir bölümde çalıştım giremedim menülerimide yazamadım ama hiç kaçamağım yokherkes zayıflamıssın demeye basladı bana kılo bıldırmımı ılk ben yapayım 83.400

tgdg 68 / 68 / 0.0 / % 0

değişen birşey yok , ne kadar zor kilo veriyorum , of ya , ne yapayım ben anlamadım , inş sizin kilolar daha az çıkar , çok sıkılıyorum kızlar , gerçekten ...

ne dıcemı bılemedım smdı tuylerım dıken dıken oldu gerckten allahm mekanını cennet eglesn gerıde kalnlara saglk sabır wersn
canım lutfen kılo bıldırımını bu sekılde yapma bızım gbı yap.ayrıyetten bak ne guzl saglklı beslendıgn ıcın saglıgnda yerıne gelıo hep bole dewm edersn ıns
canım senn ıcnde gecerlı kılo bldırımı bu seklde yaplmıo kı bızde
tgdg 68 / 68 / 0.0 / % 0

değişen birşey yok , ne kadar zor kilo veriyorum , of ya , ne yapayım ben anlamadım , inş sizin kilolar daha az çıkar , çok sıkılıyorum kızlar , gerçekten ...

deryacm dur pes etme bnde kılo aldm bu hafta ama hala umudum war

ben yıne hesaplamanın nasl yapıldıgını unuttum
baslangıc :76.6
gecen hafta :68.8
bu hafta :69.6
gelen :0.8
ama dun aksm pasta feln yedım dogl yanı
kızlar lutfen herkes kılosunu bu seklde yapsın

dun cok kacırdm gerckten kızlar dun yedıgm hersey agır selerdı nese bvugn duzene gırcm haftaya gder tekrrdan ıns sewdıcegm bna telefn almıs cok sasrttı benı gerckten dun geceden bı kare yuklıım hemmen Eki Görüntüle 373856

Pınarcım ne güzel haberler vermişsin,sonucu merakla bekliyorum...

Günaydın arkadaşlar,bugün mutluyum çünkü tartı biraz oynadı,Karataya devam,geçen hafta bildirimde bulunamamıştım,cumartesi tartıda 70.5 görünce çıldırdım,pazar diyete başladım,sanırım şişlik de vardı yoksa bu kadar kilom inmezdi diye düşünüyorum ama bu hafta anlarım...Yani ben 70,5 a göre hesapladığım için çok sevindim...Doktor işlerimi halledip gelirim,şimdilik hoşçakalın,Aslıcım seni özellikle merak ediyorum...
HASRETİMSende güzel bir gece geçirmişsin,gerisini boşver,Allah mutluluğunuzu bozmasın,çok şekersiniz...

SAMANYOLU 68,4/67,8/0,6/%0,88

ne güzel bir gece geçirmişsin ne güzel işte canım.inş iyi sonuçlarınıda alırsın bugün.

değişik :)))

yine bol omegalı bir mönüyle geçirmişsin tatlım afiyet olsunnn

okurken tüylerim diken diken oldu tatlım ya,başın sağolsun gerçekten kanım doondu.allah geride kalanlara sabırlar versin

ayyy hadi bakalım hayırlısııı tatlım inş yarın bize müjdeli haberleri verirsin .

mutlu seneler size canımmmm.o kadarcık olur özel bir günmüş sonuçta afiyet olsun

Başlangıç kilo:76
Geçen Hafta:69
Bu hafta:68.6
Giden : 0.4
Toplamda Giden:7.4
Hedef:60

ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…