Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

protoın dıetımın ılk gunundeyım
sabah uyannca turk kahwesı sekersız
menum : sabah 1 yumurtadan menemen yarısını yedım 2 dılm peynır 2 dılım slam bıber domates cay
ara : 10 badem yesılcay
oglen naget zero salata
ara 10 badem yesılcay
ara:10 fındık
aksam : tawuk ızgara salata
2 lıtre su

selam kızlar bende de diet iyi kaçamak yok devamediyoruz bakalım bu hafta neolcak

keske bizde mangal yapabilsek aslıcım ama öle bi kaçamak yok gözüküyor iyi yapmısın tartılmamısın hadi bakalım hayırlısı protein dietin
selm canım
dün burda hava süperdi gerçi bugünde süpr
boşver yapmadığınız daha iyi ben çok kalori alıyorum magaldan bol pideyle olunca
ayy acıktım ben eve gidip brokoli yiyeceğim ne iç açıcı dimi

süper canım

çok güzel

uyanınca:2 kayısı,1ceviz

sabah: 1 tane tahıllı simit, 2kk peynir,domates

ara:1 türk kahvesi

öğlen:tavuk ızgara, salata

ara:10 tane fındık

akşam:brokoli haşlama ve yoğurt

sabah:tahıllı simit
ara:nescafe forn bisküvi
öğle:kepekli tost ayran
ara:muz
akşam:kıymalı yumurta ayran 1 dilim ekmek
yeşilçay içtim 1 tane gün içinde

Ayrıca yoğurt yememizi önerdi . akşam acıkırsanız yoğurdun içine elma rendeleyerek yiyebilirsiniz dedi. yoğurt da yağ yakıyormuş ..

bizim spor hocası da şekersiz Türk kahvesini önerdi. yağ yakıyormuş ...

afiyet olsun sanada tatlım
yoğurdu bende duymuştum.özelllikle içine kırmızı biber katarak yemeyi bide
Ne güzel tiyolar denemek lazım,türk kahvesini şekersiz içebilir miyim bilemedim zaten çık sevmem...:13:

Canım geçmiş olsun ,stresten olmuştur belki,kötüye yorma...

Ben sayfayı açamadım,ama bitmiş zaten...Aslıcım sen bizim birincimizsin üzülme....
İyi haberlerini bekliyoruz....

Merhaba canlar,dün giremedim annemdeydim,gelen giden çok oldu,bugünde spor,pazar ,dr ,ev derken yoruldum....yatmadan bir bakayım dedim,böyle koşturunca acıkmayı unutuyorum,bir bakıma iyi geliyor bana...Menüme gelince Karatay ı uyguluyorum ....
SABAH 1 bardak kefir içip spora gittim
SAAT 11 de 2 yumurta,peynir,domates,maydanoz ve fıstık la kahvaltımı yaptım,klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLEN saat 4 mercimek yemeği,yoğurt,salata,şekersiz neskafe ve biraz hurma
AKŞAM mercimek yemeği ve salata
Bol su içtim,1 saat step,1 saat de yürüyüş yaptım...2 kupa yeşilçay içtim...Aslıcığıma duyurulur

Hasret merak ettim kayınvaliden geldi mi,nasıl geçti merak ettim,inşaallah herşey yolundadır,seni kabullenir artık....

kızlar dun aksam toplantı wardı bı kızı ısten cıkarttılar sonra tam toplantı sırasında bırı kapıya gum dıe wurdu baktık eşi kızı nasıl cekıyo ama senn burda ne ısın war felan nasıl bagırıo kızı cekıo wuruyo felan sonra hemn calısnlar noluo feln demeye basladı tabı ben o sırada korkudan baylcaktm bnmkısıde hemn gıdıo noluo feln dıe o an aklımdan hersey gectı adamda bıcak olsa saplasa ayy allah gostermesın nese gıttıler onlar ole bz toplantıya dewam yıne bı calısan basladı aglamaya duyduk dedesı ölmüş okadr etkılendım kı olanlardan ewe geldıgmızde hala soktayım kı hala onun etkısı war sanırım ustumde mutsuzum ıcımde sıkıntı war bıde benmkısı toplantıya gıdıo ıstanbla dhada sıkıntılıym

uyanınca:2 kayısı,1ceviz

sabah: 1 tane tahıllı simit, 2kk peynir,domates

ara:1 türk kahvesi

öğlen:tavuk ızgara, salata

ara:10 tane fındık

akşam:brokoli haşlama ve yoğurt

seninkide süper canım

sabah:tahıllı simit
ara:nescafe forn bisküvi
öğle:kepekli tost ayran
ara:muz
akşam:kıymalı yumurta ayran 1 dilim ekmek
yeşilçay içtim 1 tane gün içinde

bizim topikte tahıllı simit moda oldu heee :)))
afiyet olsun mönün güzel

şu karatayı hiç bilmiyorum ama genel olarak mönü güzel.bide şu fıstığı hiç anlamıyorum :))

geçmiş olsun tatlım.stres yapma iyi düşün iyi şeyler olsun.allah kavuştursun ayrıca

Günaydın kızlar.geçmişi tek tek okudum ama kusura bakmayın hala yorgunum o yüzden cevap yazamadım.dün öğleden sonra işyerinde iyice fenalaşınca kendimi acile attım.şekerim düşmüş ve tansyonum yükselmiş.bu arada kesme şekerleri de yedirdiler bana gene yükselmeyince serum verdiler.akşam 6 gibi eve gidip bir uyudum bu sabah 7 ye kadar.Allah hayırlara çıkartsın inşallah.doktor randevum yarın.umarım bugün birşey olmaz.sabah yatakdan kalkabildim en azından.yarında izin alacağım için kalktım işe geldim.

hasretcim sizin şu toplantı vukaatına çok üzüldüm ya.nasıl bir adam bu da o şekilde olay çıkartabiliyor.sen içini ferah tutmaya çalış.stresli bir gün geçirmişsin.sana da geçmiş olsun

saol canm benım sanada cok gecms olsn ii cıkar ıns hersey

Günaydınlar olsun hanımlar..
Bu hafta bizim sınıftan kimse gelmeyecek malum sinava son 2 hafta...
Ama ben çarş. Perş. Gidicem matematik hocasıyla konu tekrarı yapıcam..tabi muhtemelen telefonda yanımda olur yani size vakit ayırmaya çalışacam :) saat 8.10 da uyandım şimdi su ısıtıyorum.ılık su icicem.sonrada yürüyüş...

günaydın kızlar
pınarcım geçmiş olsun
hasretciğim stresli bigün gçirmişsin üzüldüm cnm nasıl kocalar var şaşırdımda
benm işler yoğun kızlar çok şükür adanada bahar havası olunca işlerede ynsıdı
3 günlük protein diyetine başladım
bakalım cuma sonuç nasıl olacak
bu arada bugün tartıldım herzamnki gibi cuma öncesi artıdayım cumaya kadar toparlarım inşallah

evet aslıcm bnde ole dıorum ya allh ısla etsın akıl wersın ne kadr artıdasın bnde artıdayım ıns zorlanmassın protoınde bn zorlandım ama bugn hala dewm edıorum durmak yookderyayı yakalayalm

ben+800 üm
sen ne kadar artısın bana söle kızlara demm
regl öncesindeyim 2 güne barajım patlar
bakalım bu 3 günlük proteinle ne kadar vericem
ben henüz zorlanmadım canım inş hiçte zrlanmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…