- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.981
kimsecikler yok bugün kızlar nerelerdesiniz kızlar
selam kızlar bende de diet iyi kaçamak yok devamediyoruz bakalım bu hafta neolcak
selm canımkeske bizde mangal yapabilsek aslıcım ama öle bi kaçamak yok gözüküyor iyi yapmısın tartılmamısın hadi bakalım hayırlısı protein dietin
süper canımmerhaba kızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum.
cumartesi ve pazar mönülerimi yazıyım hemen;
cumartesi sabah:2 dilim ekmek arası lor +domates salataılık
ara:1 portakal
öğlen:3 köfte+1 dilim ekmek
ara:1 kase mevyeli yoğurt
akşam:6 kaşık z.y. bakla yemeği+bol salata
ara:1 porsiyon kadar meyve
çook geç satlere kadar oturduk annemlerdeydim teyzemde vardı muhabbet falan çok güzel bir hafta sonu geçirdim kızlar
pazara gelincede
sabah:2 dilim kepekli ekmek+peynir+bol şekersiz çay+salatalık domates maydonoz
ara:3 kuru kayısı
ara:1 lokma simit gezinirken annem verdi ağzıma (epey bi yürüyüş yaptım dün mudanyada havada güzeldi süper oldu)
öğlen:1 ızgara balık bol salata
sabah 12 gibi kahvaltı yapınca pazar günü sadece sabah ve öğle yemeğim olmuş oldu.kaçamak yapmaktan iyidir diye düşünüyorum
siz ne diyosunuz?
protoın dıetımın ılk gunundeyım
sabah uyannca turk kahwesı sekersız
menum : sabah 1 yumurtadan menemen yarısını yedım 2 dılm peynır 2 dılım slam bıber domates cay
ara : 10 badem yesılcay
oglen naget zero salata
ara 10 badem yesılcay
ara:10 fındık
aksam : tawuk ızgara salata
2 lıtre su
Ayrıca yoğurt yememizi önerdi . akşam acıkırsanız yoğurdun içine elma rendeleyerek yiyebilirsiniz dedi. yoğurt da yağ yakıyormuş ..
bizim spor hocası da şekersiz Türk kahvesini önerdi. yağ yakıyormuş ...
Ne güzel tiyolar denemek lazım,türk kahvesini şekersiz içebilir miyim bilemedim zaten çık sevmem...:13:afiyet olsun sanada tatlım
yoğurdu bende duymuştum.özelllikle içine kırmızı biber katarak yemeyi bide
Canım geçmiş olsun ,stresten olmuştur belki,kötüye yorma...kızlar hepinize kocaman selamlarrr.dün sabahdan beri pek iyi değilim kolumu kıpırdatacak halim yok.dün sabah yürüyüşümü zor yaptım ve tempomuda çok arttıramadan.iş çıkışıda anneme gittim yemek yiyip yattım.bu arada dün sabah kayınvalidem gitti.Galiba bu hafta hem stresli bir hafta geçirdim kendimi çok üzüldüm ve spor da çok yaptım diye vücuda ağır geldi galiba.birkaçgün daha sakin bir spor yapmayı düşünüyorum.dün akşam çok dinlenince bu sabahda daha iyi uyandım ama gene de üzerimde o yorgunlukdan biraz var.inşallah birkaç güne geçer.geçmezse endokrin uzmanına gitmeyi düşünüyorum troid değerlerim mi değişti acaba.birkaç gün bekleyip göreceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/512523-yarisma-bas-li-yorrrrrrrrrr.html
kızlar yarışma başlamış bnm haberim yoktu yeni gördüm
Ben sayfayı açamadım,ama bitmiş zaten...Aslıcım sen bizim birincimizsin üzülme....selm canım sağolasın
yarışma başladı ve bitti güzeller seçildi
ama ne hızlı başladı bitti ben anlamadım daha bugün gördüm başladığını 13 dede bitti böle yarışmamı olur
neyse ilk 5 e giremedim
önemli olan katılmaktı
İyi haberlerini bekliyoruz....Günaydın kızlar mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim
ben hala hastayım kızlar.her bulduğum fırsatta yatıyorum.dün sporumu yaptım ama bugün işe gelmek için yatakdan bile zor kalktım.çarşamba gününe doktordan randevu aldım.troid ve şeker değerlerim bi gözden geçirilse iyi olacak.umarım bu arada bu hafta kilo almam(
Hasret merak ettim kayınvaliden geldi mi,nasıl geçti merak ettim,inşaallah herşey yolundadır,seni kabullenir artık....
uyanınca:2 kayısı,1ceviz
sabah: 1 tane tahıllı simit, 2kk peynir,domates
ara:1 türk kahvesi
öğlen:tavuk ızgara, salata
ara:10 tane fındık
akşam:brokoli haşlama ve yoğurt
sabah:tahıllı simit
ara:nescafe forn bisküvi
öğle:kepekli tost ayran
ara:muz
akşam:kıymalı yumurta ayran 1 dilim ekmek
yeşilçay içtim 1 tane gün içinde
Merhaba canlar,dün giremedim annemdeydim,gelen giden çok oldu,bugünde spor,pazar ,dr ,ev derken yoruldum....yatmadan bir bakayım dedim,böyle koşturunca acıkmayı unutuyorum,bir bakıma iyi geliyor bana...Menüme gelince Karatay ı uyguluyorum ....
SABAH 1 bardak kefir içip spora gittim
SAAT 11 de 2 yumurta,peynir,domates,maydanoz ve fıstık la kahvaltımı yaptım,klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLEN saat 4 mercimek yemeği,yoğurt,salata,şekersiz neskafe ve biraz hurma
AKŞAM mercimek yemeği ve salata
Bol su içtim,1 saat step,1 saat de yürüyüş yaptım...2 kupa yeşilçay içtim...Aslıcığıma duyurulur
kızlar dun aksam toplantı wardı bı kızı ısten cıkarttılar sonra tam toplantı sırasında bırı kapıya gum dıe wurdu baktık eşi kızı nasıl cekıyo ama senn burda ne ısın war felan nasıl bagırıo kızı cekıo wuruyo felan sonra hemn calısnlar noluo feln demeye basladı tabı ben o sırada korkudan baylcaktm bnmkısıde hemn gıdıo noluo feln dıe o an aklımdan hersey gectı adamda bıcak olsa saplasa ayy allah gostermesın nese gıttıler onlar ole bz toplantıya dewam yıne bı calısan basladı aglamaya duyduk dedesı ölmüş okadr etkılendım kı olanlardan ewe geldıgmızde hala soktayım kı hala onun etkısı war sanırım ustumde mutsuzum ıcımde sıkıntı war bıde benmkısı toplantıya gıdıo ıstanbla dhada sıkıntılıym
Günaydın kızlar.geçmişi tek tek okudum ama kusura bakmayın hala yorgunum o yüzden cevap yazamadım.dün öğleden sonra işyerinde iyice fenalaşınca kendimi acile attım.şekerim düşmüş ve tansyonum yükselmiş.bu arada kesme şekerleri de yedirdiler bana gene yükselmeyince serum verdiler.akşam 6 gibi eve gidip bir uyudum bu sabah 7 ye kadar.Allah hayırlara çıkartsın inşallah.doktor randevum yarın.umarım bugün birşey olmaz.sabah yatakdan kalkabildim en azından.yarında izin alacağım için kalktım işe geldim.
hasretcim sizin şu toplantı vukaatına çok üzüldüm ya.nasıl bir adam bu da o şekilde olay çıkartabiliyor.sen içini ferah tutmaya çalış.stresli bir gün geçirmişsin.sana da geçmiş olsun
geçmiş olsun tatlım.stres yapma iyi düşün iyi şeyler olsun.allah kavuştursun ayrıca
günaydın kızlar
pınarcım geçmiş olsun
hasretciğim stresli bigün gçirmişsin üzüldüm cnm nasıl kocalar var şaşırdımda
benm işler yoğun kızlar çok şükür adanada bahar havası olunca işlerede ynsıdı
3 günlük protein diyetine başladım
bakalım cuma sonuç nasıl olacak
bu arada bugün tartıldım herzamnki gibi cuma öncesi artıdayım cumaya kadar toparlarım inşallah
evet aslıcm bnde ole dıorum ya allh ısla etsın akıl wersın ne kadr artıdasın bnde artıdayım ıns zorlanmassın protoınde bn zorlandım ama bugn hala dewm edıorum durmak yookderyayı yakalayalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?