- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.001
Günaydın kızlar.geçmişi tek tek okudum ama kusura bakmayın hala yorgunum o yüzden cevap yazamadım.dün öğleden sonra işyerinde iyice fenalaşınca kendimi acile attım.şekerim düşmüş ve tansyonum yükselmiş.bu arada kesme şekerleri de yedirdiler bana gene yükselmeyince serum verdiler.akşam 6 gibi eve gidip bir uyudum bu sabah 7 ye kadar.Allah hayırlara çıkartsın inşallah.doktor randevum yarın.umarım bugün birşey olmaz.sabah yatakdan kalkabildim en azından.yarında izin alacağım için kalktım işe geldim.
hasretcim sizin şu toplantı vukaatına çok üzüldüm ya.nasıl bir adam bu da o şekilde olay çıkartabiliyor.sen içini ferah tutmaya çalış.stresli bir gün geçirmişsin.sana da geçmiş olsun
simit moda oldu gercekten ama tadımlık aldım 2 tane gezmeye gittiğim yerde buldum bir pastanede bizim evin burda yok çok güzel tadı tavsiyeederim ve tok tutuyor..seninkide süper canım
bizim topikte tahıllı simit moda oldu heee :)))
afiyet olsun mönün güzel
şu karatayı hiç bilmiyorum ama genel olarak mönü güzel.bide şu fıstığı hiç anlamıyorum :))
geçmiş olsun tatlım.stres yapma iyi düşün iyi şeyler olsun.allah kavuştursun ayrıca
Günaydın kızlar.geçmişi tek tek okudum ama kusura bakmayın hala yorgunum o yüzden cevap yazamadım.dün öğleden sonra işyerinde iyice fenalaşınca kendimi acile attım.şekerim düşmüş ve tansyonum yükselmiş.bu arada kesme şekerleri de yedirdiler bana gene yükselmeyince serum verdiler.akşam 6 gibi eve gidip bir uyudum bu sabah 7 ye kadar.Allah hayırlara çıkartsın inşallah.doktor randevum yarın.umarım bugün birşey olmaz.sabah yatakdan kalkabildim en azından.yarında izin alacağım için kalktım işe geldim.
hasretcim sizin şu toplantı vukaatına çok üzüldüm ya.nasıl bir adam bu da o şekilde olay çıkartabiliyor.sen içini ferah tutmaya çalış.stresli bir gün geçirmişsin.sana da geçmiş olsun
ece cumaya gel mutlaka ben hala hesaplamayı çözemedim yaw beni hesaplarsın :18:Günaydınlar olsun hanımlar..
Bu hafta bizim sınıftan kimse gelmeyecek malum sinava son 2 hafta...
Ama ben çarş. Perş. Gidicem matematik hocasıyla konu tekrarı yapıcam..tabi muhtemelen telefonda yanımda olur yani size vakit ayırmaya çalışacam :) saat 8.10 da uyandım şimdi su ısıtıyorum.ılık su icicem.sonrada yürüyüş...
simit moda oldu gercekten ama tadımlık aldım 2 tane gezmeye gittiğim yerde buldum bir pastanede bizim evin burda yok çok güzel tadı tavsiyeederim ve tok tutuyor..
gecmısolsun canım dinlen kendine iyi bak önce sağlık
ece cumaya gel mutlaka ben hala hesaplamayı çözemedim yaw beni hesaplarsın :18:
kızlar nasılsınız , beni yakalama çalışmaları nasıl gidiyor. korkumdan tartılmadım . bugün spor var . ben sizi yakalarsam çok kötü olur benim için , cumaya kadar dayanacakmıyım bilemiyorum .
sabah az yağlı yumurta , çay , 2 dlm ekmek ,
öğlen süt ve k fleks , azcık da menemen yedim ...
akşam
mercimek çorbası ve fasulye yemeği , yoğurt , 1 dlm ekmek ....
su artık içemiyorum ...sporda yarım lt ancak
08.00: 1 yumurtayla kırmızı biberli omlet, 2 dilim peynir,1 domates
10.30:15 tane fındık
13.00:1 şinitzel, bol salata
17.00: 1.5 dilim peynir
19.30:1 şinitzel, bol salata
21.00:2 tane ceviz
sabah:1 dilim ekmekle 2 dilim diet salam biraz beyaz peynir 3 çeri domates
ara:5 badem
öğle:kıymalı yumurta ayran salata 1 dilim ekmek
ara:şekersiz nescafe 2 form bisküvi
akşam:haşlanmış tavuk 1 dilim ekmek ayran
ara:1 armut
2 tane yeşilçay içtim gün içerisinde
günaydın kızlar neden burda kimssecikler yokki?
Afiyet olsun tatlım evet biraz farklı ama en azından kaçamak yada fazla bişey yok
ben burdayım tatlım günaydın herkeseeeee
günaydın canım
bu 3 günlük protein diyeti diyetisyen vermiş bi arkadaşa
sabah ekmek yok 2 yumurta beyazı 2 kk peynir domates salatalık vs var
ama ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum yumurtanın beyazını hiç bi türlü tek yiyemem onun için ble yaptım
aralarda fındık,badem ceviz var
öğlen ve akşamda balık,salata
tavuk salata şeklinde oluyor ekmk yok
3 günlük oluşu iyiymiş tatlım.çok sürünce bu tarz diyetler iyi olmuyor çünkü
haftanın 3 günü bunu yapıp
4 günü öbür diyetimle dem edeceğim
gerçi pazar hep güme gidiyor
bende dünkü mönümü yazıyım size
sabah:2 dilim ekmek arası lor peyniri+domates,salatalık+1 bardal şekersiz çay
ara:3 kuru kayısı
öğlen:2 köfte+1 dilim ekmek
ara:1 küçük elma
ara:125 gr light yoğurt
akşam:6 kaşık z.y. pirinçli kabak yemeği+bol salata
ara:1 fincan keçiboynuzu kahvesi (ama hepsini içemedim)+1 tane küçük cevizli kurabiye(
pişman oldum ama yedim
Canım çok geçmiş olsun,iyi haberlerini bekliyorum....Günaydın kızlar.geçmişi tek tek okudum ama kusura bakmayın hala yorgunum o yüzden cevap yazamadım.dün öğleden sonra işyerinde iyice fenalaşınca kendimi acile attım.şekerim düşmüş ve tansyonum yükselmiş.bu arada kesme şekerleri de yedirdiler bana gene yükselmeyince serum verdiler.akşam 6 gibi eve gidip bir uyudum bu sabah 7 ye kadar.Allah hayırlara çıkartsın inşallah.doktor randevum yarın.umarım bugün birşey olmaz.sabah yatakdan kalkabildim en azından.yarında izin alacağım için kalktım işe geldim.
Gerçekten az kaldı Ececim,ama başaracağına eminim,ilk sınav seni zorlamaz bence...Günaydınlar olsun hanımlar..
Bu hafta bizim sınıftan kimse gelmeyecek malum sinava son 2 hafta...
Ama ben çarş. Perş. Gidicem matematik hocasıyla konu tekrarı yapıcam..tabi muhtemelen telefonda yanımda olur yani size vakit ayırmaya çalışacam :) saat 8.10 da uyandım şimdi su ısıtıyorum.ılık su icicem.sonrada yürüyüş...
Aman maaşallah diyelim nazar değmesin,dükkanın dolsun taşsın inşaallah....günaydın kızlar
pınarcım geçmiş olsun
hasretciğim stresli bigün gçirmişsin üzüldüm cnm nasıl kocalar var şaşırdımda
benm işler yoğun kızlar çok şükür adanada bahar havası olunca işlerede ynsıdı
3 günlük protein diyetine başladım
bakalım cuma sonuç nasıl olacak
bu arada bugün tartıldım herzamnki gibi cuma öncesi artıdayım cumaya kadar toparlarım inşallah
Canım kötü birgün olmuş gerçekten...sen moralini bozma ,nişanlında sağsalim döner inşaallah...kızlar dun aksam toplantı wardı bı kızı ısten cıkarttılar sonra tam toplantı sırasında bırı kapıya gum dıe wurdu baktık eşi kızı nasıl cekıyo ama senn burda ne ısın war felan nasıl bagırıo kızı cekıo wuruyo felan bıde benmkısı toplantıya gıdıo ıstanbla dhada sıkıntılıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?