Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yarından itibaren listelerimle vs. sizinle olacam...Ve elimden geldiğince zaman ayıracağım.Bir de haklısınız artık bir yardımcı bulmalıyım.Ama nasıl?

süper olur gerekirse yogun olursa persembeden filan bildiri yaparız :)) sende kontroledersin. sen ne zaman tamamen katılcan aramıza ece?
bilmiyorum ki canım ya...Elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım ama...
zayıflama işi kafada bitiyor

birde üzerine spor ekleyebilirseniz ekleyebilirsek :)

canım pardon ama çıkaramadım.herhangi bir takıma kayıtlımısın?

kızlar şu yardımcı bizim takımdan çıkmayacağına göre bizde mecburen takıma alacağımız kişiyi bu şartla alacağız..(kim gelir acaba)
birde ya kuralları tartışalım ortak koyalım ya da artık birşeyleri göze alalım.Ayrı bir fikriniz varsa ben kaptanlık görevini şu sıralar tam olarak yapamadığımı kabulleniyorum.kaptanlığı da bırakabilirim sorun yok...

bilmiyorum ki canım ya...Elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım ama...

canım pardon ama çıkaramadım.herhangi bir takıma kayıtlımısın?

:))ehehe bende anlamadım içinden geldi yazıyor sanırım spor şart bencede:)

süper olur gerekirse yogun olursa persembeden filan bildiri yaparız :)) sende kontroledersin. sen ne zaman tamamen katılcan aramıza ece?
kızlar ben burda olursam yardımcı olurum
ama yardımcı olarak yazılmak istemiyorum
ben böyleyim sorumluğum varsa sürekli yapmam gerekir belki bazen perşembede giremem
aslında çokta zor değil hesap işi herkes yapabilse süper olur ama olmuyor işte

mesela bu hafta 1 kg verdiyseniz
1*100
diyorsunuz
geçen haftaki kilonuzada bölüyorsunuz
ben 1 kilo verdim diyelim
1*100/69
sonucu heaplamadım ama işlem bu..

yaw sen çok süper bir kaptansın yazdan biliorum ben..
bidaha hesaplama konusunda açıklama yapsana ece daha basit bir dille bize

ececim niye bırakacan alla alla
sen güzel yapıyorsun bu işi
biz sana gelemedin falan demiyoruz
derslerin var biliyoruz

ne bilim cuma paylaşım alanına yazsan bize yardımcı kaptan lazım falan diye olmazmı?

kızlar çok gerginim ben
başımada ağrı girdi sert bişey yazmamışımdır inşallah(gerçi yazdığımı sanmıyorumda yinede belirteyim dedim)
ece senn kilo ne durumda?

08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez

10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim

14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt

16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane

19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt

Ececim biz senden memnunuz,seni bırakmayız...Sadece yardımcı lazım bize..Sen zaten sınavlar bitince bizimle olacaksın...

tesekkur ederım canımcım.kızlar bı konuda sızden ozur dılemek ıstıyorum sımdı bazen burası bana cok karısık gelıyo ondan dolayı nasıl yapılcagını unutuyorum.bıde sınava hazırlandıgım ıcın ısyerındekıler bıraz dedıkodu yapmıs lale hep ders calısıo ısle ılgılenmıo dıye bıraz problem yasadım o yuzden okuyup cıkmak zorunda kaldım ara ara kusuruma bakmayın olurmu evdekı netımde baglantı gıdıodu sımdı duzeldı duzenlı yazarım artık ısyerınden yazamasamda mazur görün olurmu benı bu haftalık

merhaba kızlar , kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,

şu an gerçekten moralim çok bozuk , sporla sıkılaşıyorum , biliyorum sabretmem gerekiyor. ama tartıda bunu göremeyince artık tükeniyorum . sporda çok yoruluyorum . bacaklarımdan 2cm incelme oldu . diğer taraflarda yavaş yavaş gidecek , ama ben dayanamıyorum .

Aslıcım haklısın , her sözün çok doğru ...düzenli beslenmek çok önemli ...ben 5 gün düzenli oluyorum , 2 gün gidiyor. mübarek vücudum , düzeni saymıyor, düzensiz yediğim 2 gün için bana ödül olarak kilo gönderiyor. şevkim kırılınca da hiçbirşey yapmak istemiyorum ...

bu aralar sıkıntılar hep üst üste geldi. size de çok fazla katkım olmuyor ...okulda yazamıyorum ..bilg hep dolu , bir de meraklı gözler ....boş derslerimizde görevlendirme yaptılar. zaman kalmadı . evde spora gidip gelince hemen uyuyorum . çok yoruluyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…