- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.081
bilmiyorum ki canım ya...Elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım ama...süper olur gerekirse yogun olursa persembeden filan bildiri yaparız :)) sende kontroledersin. sen ne zaman tamamen katılcan aramıza ece?
zayıflama işi kafada bitiyor
birde üzerine spor ekleyebilirseniz ekleyebilirsek :)
bilmiyorum ki canım ya...Elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım ama...
canım pardon ama çıkaramadım.herhangi bir takıma kayıtlımısın?
iyide onu nereden bulacağım gerçi betül ayrıldı onun yerine bir yardımcı bulalım...Aslıcım betül ayrıldığı için şimdili seni yardımcı yazdırıyorum.Korkma kötü birşey değil.yazıda:) ama istersen kalıcı da olabilir...
kızlar ben burda olursam yardımcı olurumsüper olur gerekirse yogun olursa persembeden filan bildiri yaparız :)) sende kontroledersin. sen ne zaman tamamen katılcan aramıza ece?
kızlar şu yardımcı bizim takımdan çıkmayacağına göre bizde mecburen takıma alacağımız kişiyi bu şartla alacağız..(kim gelir acaba)
birde ya kuralları tartışalım ortak koyalım ya da artık birşeyleri göze alalım.Ayrı bir fikriniz varsa ben kaptanlık görevini şu sıralar tam olarak yapamadığımı kabulleniyorum.kaptanlığı da bırakabilirim sorun yok...
ben öğrendim 1 kgr peki üye yarım kilo verdiyse nası hesaplıcaz?
ya peki 500 gr aldıysa nasıl yapıyoz yani kilo aldıysa
kızlar şu yardımcı bizim takımdan çıkmayacağına göre bizde mecburen takıma alacağımız kişiyi bu şartla alacağız..(kim gelir acaba)
birde ya kuralları tartışalım ortak koyalım ya da artık birşeyleri göze alalım.Ayrı bir fikriniz varsa ben kaptanlık görevini şu sıralar tam olarak yapamadığımı kabulleniyorum.kaptanlığı da bırakabilirim sorun yok...
iklimacım allah rahmet eylesin arkadaşına üzüldüm canm
deryacığım menülerin daha düzeni olsa eminim kilo verebilirsin kilo veremiyorum diye bişey yok ben buna inanmıyorum düzenli beslenirsen mutlaka zayıflarsın
darılmak kırılmak yok açık konuştum
pınarcım yanlış anlama olmuş canım sen kafana takmainş hamilesindir canım benm çok istediğinizi biliyorum
nurcan, tebrik ederim 1 kg süper
lalecim sende 1.8 vermişsin senide tbrik ederim
begüm ve aklıma şuanda gelmeyen kilo veren tüm kızları tebrik ediyorum
veremeyenlerde inş haftaya diyorum
listeyi elimden geldiğince yapmaya çalıştım yanlışlarım olabilir ece kontrol edecekmiş zaten
hadin gelin toparlanalım kızlar bahar geldi bile
incecik şeylerde göbecikler daha fazla çıkacak
zayıflamak için bilgisayarın basından kalkmak lazım
KIZLAR cok gergınm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?