- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.101
08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez
10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim
14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt
16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane
19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt
gunaydn herkese
günaydın arkadaşlar.
kızlar lütfen benim için dua edin.o kadar çaresizim ki evet hamileyim ne kadar çok istediğimi hep söylemişimdir.ve bugüne kadar ilk kez hamile kalmayı başarabildim.dün çok sevindim ama daha sevincimi yaşayamadan kanamam geldi ve bu sefer hemen özel bir hastaneye gittik çokda iyi şeyler söylemediler ama Allahdan ümit kesilmez.lütfen dua edin de hamileliğim devam etsin.pazartesiye kadar yatakdan çıkmam yasak.pazartesi tekrar kontrol edecekler.
ıyıym ablacm saolasn dun ısten erken cıktm ıı geldıGünaydın canım iyi misin bugün...:44::44::44::44:
günaydın arkadaşlar.
kızlar lütfen benim için dua edin.o kadar çaresizim ki evet hamileyim ne kadar çok istediğimi hep söylemişimdir.ve bugüne kadar ilk kez hamile kalmayı başarabildim.dün çok sevindim ama daha sevincimi yaşayamadan kanamam geldi ve bu sefer hemen özel bir hastaneye gittik çokda iyi şeyler söylemediler ama Allahdan ümit kesilmez.lütfen dua edin de hamileliğim devam etsin.pazartesiye kadar yatakdan çıkmam yasak.pazartesi tekrar kontrol edecekler.
Allahım insan canı işte bu kadar ucuz o hastane cok dandik paran yoksa fazla doğurmucan kardeşim benim annem bile zamanında 1 tane doğurmus çok üzücü olan o zavallı yavrulara oluor.
canım hastane dandik gibi durmuyorki içi dışı gayet şaşalı normalmuayenesi 30 tl çok ucuz biyer de değil
salak hemşirelerde bebeği almaya gittiğimizde arkadaşın eşi biraz sesini yükseltince demezmi;;
beyfendi ne bağırıyorsunuz biz sizden para bile talep etmiyoruz daha ne işte
a be kadın can gitmiş orda paranın ne değeri var
Arife Önal bebeğini göremedi - Marmara Haber [Nokta] Net - Bu kadar net!
Arife Önal bebeğini göremedi :: SULTANGAZİ GAZETESİ 'bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz.'
tv arşivi
stanbul Gaziosmanpaa'daki zel bir hastanede sezaryanle doum yapan Arife nal , doumdan sonra rahatszland Okmeydan Hastanesi'nde gtrlrken ambulans yolu kaybetti ve Arife nal bir salk skandalnn ardndan hayatn kaybeddi. aresiz kalan baba Sedat nal'n dram
ALLAHIM sabır istiyorum yarabbim bugun 7 sii
başşağlığı ddiliyen herkeze teşekkür edrimm
kendimi biraz toparlayınca yanınızda olucam inşalalh
08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez
10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim
14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt
16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane
19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt
merhaba kızlar , kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,
şu an gerçekten moralim çok bozuk , sporla sıkılaşıyorum , biliyorum sabretmem gerekiyor. ama tartıda bunu göremeyince artık tükeniyorum . sporda çok yoruluyorum . bacaklarımdan 2cm incelme oldu . diğer taraflarda yavaş yavaş gidecek , ama ben dayanamıyorum .
Aslıcım haklısın , her sözün çok doğru ...düzenli beslenmek çok önemli ...ben 5 gün düzenli oluyorum , 2 gün gidiyor. mübarek vücudum , düzeni saymıyor, düzensiz yediğim 2 gün için bana ödül olarak kilo gönderiyor. şevkim kırılınca da hiçbirşey yapmak istemiyorum ...
bu aralar sıkıntılar hep üst üste geldi. size de çok fazla katkım olmuyor ...okulda yazamıyorum ..bilg hep dolu , bir de meraklı gözler ....boş derslerimizde görevlendirme yaptılar. zaman kalmadı . evde spora gidip gelince hemen uyuyorum . çok yoruluyorum ....
günaydın arkadaşlar.
canım hastane dandik gibi durmuyorki içi dışı gayet şaşalı normalmuayenesi 30 tl çok ucuz biyer de değil
salak hemşirelerde bebeği almaya gittiğimizde arkadaşın eşi biraz sesini yükseltince demezmi;;
beyfendi ne bağırıyorsunuz biz sizden para bile talep etmiyoruz daha ne işte
a be kadın can gitmiş orda paranın ne değeri var
Arife Önal bebeğini göremedi - Marmara Haber [Nokta] Net - Bu kadar net!
Arife Önal bebeğini göremedi :: SULTANGAZİ GAZETESİ 'bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz.'
tv arşivi
tv arşivi
stanbul Gaziosmanpaa'daki zel bir hastanede sezaryanle doum yapan Arife nal , doumdan sonra rahatszland Okmeydan Hastanesi'nde gtrlrken ambulans yolu kaybetti ve Arife nal bir salk skandalnn ardndan hayatn kaybeddi. aresiz kalan baba Sedat nal'n dram
ALLAHIM sabır istiyorum yarabbim bugun 7 sii
başşağlığı ddiliyen herkeze teşekkür edrimm
kendimi biraz toparlayınca yanınızda olucam inşalalh
günaydın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?