Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Grubun yükü sizin üzerinize kaldı . elinden geldiğinizce hep int başında yazıyorsunuz , fakat hepimizin katkısı olmalı ..sadece cuma günü bildirim yapmakla olmuyor.

herkesin bir sıkıntısı var , Arzu hastalarla uğraşıyor, iklima çok uğrayamıyor. öğrenciler ders çalışıyor. ....memurlar işten vakit bulamıyor ...Aslının yazla birlikte işleri yoğunlaşacak ...

Ayyyy nasıl bir araya geldik biz. Bizi atağa geçirecek yeni umutlar gerekli ..bence de yeni bir yardımcı alalım ...Eceyi çok zorlayamayız...sınava hazırlanacak ...Diğer takımlara mı yazsak

acaba ....Durumumuz çok vahim değil ama yine de daha istekli olmalıyız...o hırsı kaybettik ...

Afiyet olsun , tatlı krizi tutmuş galiba ...yarın kaçamak yok o zaman ...

Günaydın hanımlar ben bu güzel güne saat 4te başladım
aslında uyanma saatimi 4 olarak ayarlamak istiyorum..bakalım

ben şu an adapazarı kuzuluka gidiyorum...kısa bir seyahat.sizler diyet ve sınav hazırlığı hariç herşeyi 2 günlüğüne geride bırakıyorum.bayılırım otobüsle seyahat etmeye...

Bu arada evveli gün regl oldum.yani kilo durumu parlak değil...geçen hafta kaçamaklarım oldu...artık yok..neyse size yine döneceğim...

günaydın arkadaşlar.
kızlar lütfen benim için dua edin.o kadar çaresizim ki evet hamileyim ne kadar çok istediğimi hep söylemişimdir.ve bugüne kadar ilk kez hamile kalmayı başarabildim.dün çok sevindim ama daha sevincimi yaşayamadan kanamam geldi ve bu sefer hemen özel bir hastaneye gittik çokda iyi şeyler söylemediler ama Allahdan ümit kesilmez.lütfen dua edin de hamileliğim devam etsin.pazartesiye kadar yatakdan çıkmam yasak.pazartesi tekrar kontrol edecekler.

Canım korkma,inşaalah sorun çıkmaz,dikkat et sakın kalkma....Sakın olumsuz şeyler düşünme,psikolojik olarak rahat olmaya çalış...İyi düşün iyi olsun ..ayy çok sevindim,inşaallah kontrolde olumlu konuşur dr...Dualarım seninle...

Günaydın canım iyi misin bugün...:44::44::44::44:
ıyıym ablacm saolasn dun ısten erken cıktm ıı geldı

canım cok sewndm cokda uzldum gerckten allahm ıns bısı olmdn cocugnu kucagına alablıırsn cıkma sakın yataktan senn ıcnde hayrlısı nese o olsn

Allahım insan canı işte bu kadar ucuz o hastane cok dandik paran yoksa fazla doğurmucan kardeşim benim annem bile zamanında 1 tane doğurmus çok üzücü olan o zavallı yavrulara oluor.

canım hastane dandik gibi durmuyorki içi dışı gayet şaşalı normalmuayenesi 30 tl çok ucuz biyer de değil
salak hemşirelerde bebeği almaya gittiğimizde arkadaşın eşi biraz sesini yükseltince demezmi;;
beyfendi ne bağırıyorsunuz biz sizden para bile talep etmiyoruz daha ne işte
a be kadın can gitmiş orda paranın ne değeri var

Arife Önal bebeğini göremedi - Marmara Haber [Nokta] Net - Bu kadar net!
Arife Önal bebeğini göremedi :: SULTANGAZİ GAZETESİ 'bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz.'
tv arşivi
http://tvarsivi.com/player.php?i=2012030769081
stanbul Gaziosmanpaa'daki zel bir hastanede sezaryanle doum yapan Arife nal , doumdan sonra rahatszland Okmeydan Hastanesi'nde gtrlrken ambulans yolu kaybetti ve Arife nal bir salk skandalnn ardndan hayatn kaybeddi. aresiz kalan baba Sedat nal'n dram

ALLAHIM sabır istiyorum yarabbim bugun 7 sii
başşağlığı ddiliyen herkeze teşekkür edrimm
kendimi biraz toparlayınca yanınızda olucam inşalalh

Son düzenleme:

allhm ısla etsın onları dha ne denırkı smdı o haberlerı okudkca tuylerm dıken dıken oluo bu nasıl canılıktır bole

dün akşam haberlere de çıktı inşallah Allah ım hastane için kötü bir sonuc çıkar doktorlarının giçbiri yerinde yok zaten hepsi tüymüş

OFF Biraz fazla olmuş be canım

böle umutsuzluklara kapılma ama arkadaşım

ayy tatlım kıyamam,allah size bağışlasın inş bebğinizi.şansın bol olsun.allah yardımcın olsun

allah size sabır versin canım.çok üzüldüm gerçekten

inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin canım Allah kucagına almayı nasipetsin

KIZLAR BEN 3 TE İŞTEN ÇIKIP BEBEK MEVLÜDÜNE gidicem

şuan öğle yemeği olarak
3 adet tam tahıl çubuk yedim+2 bardak şekersiz çay
inş fazla olmamıştır.orda bişey yemiycem inş
dün akşamda misafirlikteydim hiç bişey yemedim akşam yemeğide yememiştim çok güzel oldu
pazartesi görüşmek üzere herkese kaçamaksız haftasonları diliyorum

menumu yazaym kızceler
sabah 1 yumurtadan omlet yarsını yedım 1 buck dılm cawdr ekmegı 4 zeytn az peynır cay
ara 10 badem cay
oglen 2 kasık bezelye salata 2 yudm lıgh cola
ara 5 fındık yesılcay
aksam corba salata yogurt bezelye
ara belkı meywe
2 lıtre su

Kızlar biraz daha yükselmeyi başardık...4. Olduk.yeni gelen arkadaşımız canım kusuruma bakma şu an adında hatırlayamadım.blreysel derecelerde 3 olarak adımızı geçirdin.hem teşekkürler hem de tebrikler...

Şimdi gelelim bana.bugün çok dengesizdi menüm

sabah bir br şekersiz çay
öğle cacık salata 1 kaşıkla taş kebabı+pilav
ara bimdeki şu dost meyveli yoğurtlardan yarım.
Akşam 1 br çorba 1 haslama yumurta azicik peynir domates

2 saat kadar yürüdüm tam hesap yapamadım ne yazık ki ...bir de kaplıca suyuyla dus aldım hem dinlendim hem sıcak su erimeye yardım eder buhar falan... Şifa niyetine anlayacağınız...saat 7.30 da en son 5 tatlı kaşığı haşlanmış mısır yedim.

He birde bugün nelere katlandığımi söylemesem daha iyi 3 marketin abur cuburları gözleme kofte vs kokulari hafiflerinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…