Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar bugun yine bol yürüyüşlü hareketli birgün olsada kaçırdım biraz adet oldum sonunda

sabah klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
öğle:tavuk döner dürüm ayran
ara:1 diet çikolata ve 2 kasık danette :) sekersız nescafe
akşam iskender ama tereyag koydurmadım üstüne

ehehe nasılım süperim adetin 2.gününde tosladımm bugun bu hafta hiç kilo veremicekmişim gibi gelior bana

Canım katılmak isteyenler bölümünde de yazdığım gibi kaptan yardımcısına ihtiyacımız var ama takımda buna uygun kimse yok.en azından bir süreliğine kabul edersen daha çok mutlu oluruz aksi takdirde bunu kabul edebilecek adaylara şans tanimamiz takım açısından daha iyi olacak...eğer kabul edersen kurallari durumlara uygun koyarız ki sen de çok zorlanma ben üni sinavlarina hazırlandığım için ani aksaklıklar olabiliyor...

kızlar bu hafta kilo bildiriminde bulunamadımm
özür dilerim herkezden derdim belli maaaaalumm
yaz geldi kızlar bizim buralara petekleri kapadım ev gayet sıcak hatta balkon kapısı bile azıcık açık
en üst katta olmak iyi değil ya kısın soğuk yazın sıcak oluyor
neyse komsum tartımı istedi verdim dahada getirmedi ama bu hafta berbat durumdayım gene
hiç dikkat edemedim öteki komsumdada pilates topum b-var
of ya hep bi aksilik çıkıyoo

tünaydın kızlar
herkese mutlu haftasonları
dün çok yogundum hiç giremedim bugünde girmişken bi slm vereyim dedim
haftasonu çok kaçtı h.içi toparlıcam
pınarcım çok sevindim bebişine inş tutunur ve seni bırkmaz

selam kızlar yaw haftasonu hiç yaramıor bize bugun sıkıcam kemerleri die niyetlendim ama bakalım valla bu hafta 1 kgr verdim die bu hafta oynama olmaz die gelior bana gecen hafta öle olmuştu neyse bizimde kombi bozuldu akşamları serinlior içerler akşam serin serin yattık valla bugun bizde dısarı cıkmak istioruz inş güzel birgün olur öpüyorum sizleri..

Aslı mangalamı yine ehehe iki çift muhabbet edemioz kızz senle artık özledim seni

iklima fazla açma sen yinede kapıları camları dikkatet istanbulun havasına birde kızlarına güven olmaz:)

ece dur bir bakalım kimmiş neymiş hesaptan anlıormu nete sürekli girebiliormu yardımcı olucak kişiye bunları soralım derim ben

pınar uğramamış arzu ablada yok ama bugun ugrar içime öyle doğuyor:) begüm sanırım işten giriyor sadece o da yok hasrett geziyordur nişanlısıyla neyse herkezi andım sanırım kimsenin hatrı kalmamıştır haydi hepinize selamlar görüşürüz fıstıklar

dün akşam haberlere de çıktı inşallah Allah ım hastane için kötü bir sonuc çıkar doktorlarının giçbiri yerinde yok zaten hepsi tüymüş

inşalaah cezalandırılsınlar,diploması alınsın böyle doktorların...Çok üzüldüm çok,Allah sabır versin ailesine sevenlerine...

selam canım
he yaw denk gelmiyoruz bende özledim sohebet etmeyi senle
hava güzel gezin tabi bende çok isterdim ama işim çok birazdan temzliğe girişecem
mangal yemedim onuda yemek isterdim ama bizim ev apt burda yapamıoz magalı k.valideler yapıyor genelde onlarda şuan şehir dışında
yine h.sonu cozuttum herzamnki gibi dün tüm gün boyu bişey yiyemedim işler çok yoğundu akşamda kebap dürüm yedim
anlayacağın yine haftalık kebabımı yedim ama dışarda
neyse h içi toparlarım
sende toparlarsıncumaya kadar
herhafta bu h.sonu cozutmıcam diyom amaolmuyor
hadin öptüm

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,hava çok güzel ama benim işim çooook...Yine de fırsat yaratıp bir alışveriş merkezini annemle dolaştım geldim,artık temizliğe devam edebilirim,rahatladımdün alt katı temizlemiştim,şimdi yukarı çıkıcam....Hiç temizleyesim yok ama mecburen...
Pınar girmemiş merak ediyorum,yarın inşaallah iyi haberle gelir...
Aslıcım da benim gibi temizlik modunda....
Ece bu kısa tatil sana iyi gelmiştir umarım...Sınav haftaya çok az kaldı....İnşaallah iyi geçecek....
Nurcan,takipte,kim girmiş,kim girmemişAdet olmana sevindim bu hafta daha çok gidecek bence...

ay ağzınızdan bal damlıor valla cumaya kadar inş gitmiş olur hepimizden kilolar yağlar,insan umutsuzlaşıor böle kaçırdımı biraz daha cıkamadık bizde dısarı dün ben temizlik yaptım şükr bitti çok yoruluor insan temizlikte valla bizde amma titiz hatunuz yaa illa yapıcaz her hafta temizlik:)

Nurcanım beni unuttun ama
Tabii düzenli giremediğim için artık normal sanırım. Bende dün bugün gezenlerdenim. Çok yoruldum 2 gündür. Ama çocuklar ne yaparsan yap yorulmuyorlar yaaa.
Bizim pestilimiz çıktı onlar hala azmaya devam. Dışarda yemek zorunda kaldım kaçırdım maalesef. Yarın toparlarım inşallah. Öpüyorum hepiciğinizi kızlar.

eğer kaptan yardımcısı olarak yapmam gereken şeyleri söyleyebilirseniz yapıp yapamayacağım konusunda yardımcı olabilirim. ben foruma yeni katıldım bu yüzden özel mesaj gönderemiyorum. şöyle bir durum var ben cuma günleri akşam 5ten sonra ancak nete girebiliyorum baştan söyliyim eğer sıkıntı yaratacaksa başka bir arkadaşımızı alın
ama perşembe geceleri de nete girebilirim. umarım size yardımcı olabilirim :)

Canım üzgünüm ama cuma günleri girebilsen daha iyi olurdu.kusura bakma canım. Takım için bu olumsuz birşey.sen bir 13. Takıma danıs.

Merhaba kızlar bir bakıp yatayım dedim,malum pazar fazla giren yok...Herkes yorgun,kimi gezmekten kimi temizlikten...
Menümü yazıp kaçayım bende...
SABAH 2 yumurta,domates,peynir,zeytin,maydanoz,fıstık,biraz hurma
ÖĞLEN karalahana yemeği,yoğurt,3 köfte
AKŞAM çorba,pırasa,2 kaşık yoğurt,meyve
Bol su, 45 dk yürüyüş
Yarın görüşürüz,iyi geceler hepinize canlarım...:79::79::79:....

inşalaah cezalandırılsınlar,diploması alınsın böyle doktorların...Çok üzüldüm çok,Allah sabır versin ailesine sevenlerine...
amin canım inşallah herşey dualarımızdaki gibi olur
ama hastane eğeer çok para koyarsa otopsi rapurunu bile değiştirebiliryormus inan bana bilmediğimiz o kadar çok sey varmışki bu işleyişe yazıklar olsun ne idiyim
avukat bursadan geldi ama bn yapamam diyo bnden daha bilgili ve sözü gecen birini bulun dedi
zira tüm raporlar güçlülerin elinde imiş
canım arkadaşım din kardeşim kara toprakta ebedi kalacak

iklima fazla açma sen yinede kapıları camları dikkatet istanbulun havasına birde kızlarına güven olmaz:)

canım ya o kışın güneşine erkeğin gülüşüne güven olmaz diye değilmiydi şimdi durduk yere niye bizi cadı ettin arkadaşımm

kızlar eşim yarın işe başlıyor arkadaşı için 1 hafta izin almıstı çünkü
hadi hayırlısı bakalım
bnde gop tarafına gecicem sabahtan kızımın 1 yaş aşısı var hemde annemlere uğrayacam
şimdidednn öptümm herkezii

günaydın kızlar
dün temizliğim yarım kaldı en sevemediğim şey yaım kalması ama napim akşamları yaparım
arkadaşlar mangala çağırdı oraya gittik
nurcannn yine yedim mangal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…