- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.381
ben yeni geldiğim için bilmiyorum,ne kadar sürede 8 kilo verdiniz?
pazartesı gunu 2 ay olcak canımcım yanı süreklı wc ye cıkmak benı tedırgın edıyor benım hızlı olsun gıbı bı cabam yok az az olsun kalıcı olsun .gercı eskı zamanlarımdanda bılıorum ben hemen bıraz yemeden kısayım kılo verırım .ama cabuk alıorum bu seferde ılk defa bu kadar duzenlı yıyıp dıet yapıorum eskıden ac kalıodum sımdı öle degıl mesela
hımm o zaman 2 ayda 8 kilo gayet normal bence.diyetisyenim bana haftada 1 kilo vermenin sağlıklı ve normal olduğunu söyledi.ben de artık 2.5-3litre su ve 2-3 bardak yeşil çay içtiğimden çok tuvalete gidiyorum. eskiden 2-3 günde bir büyük tuvaletime giderken şimdi günde 2 hatta bazen 3kez gidiyorum.bu da metabolizmanın hızalandığını gösteriyor.
canlarım kılo bıldırırmım
başlangıç 90
geçen hafta 83.400
bu hafta 81,700
giden1,7
toplam giden 8,3
ya arkadaşlar ben hızlımı kılo verıyorum acaba yesıl caydan dolayı sureklı wc ye cıkıyorum haftada en az 1 küsür kılo gıdıyor saglıksız bıseyde yapmak ıstemıyorum menülerımıde yazıyorum duzenlı genelde sıkıntı yok dıyosunuz ama:26:
hımm o zaman 2 ayda 8 kilo gayet normal bence.diyetisyenim bana haftada 1 kilo vermenin sağlıklı ve normal olduğunu söyledi.ben de artık 2.5-3litre su ve 2-3 bardak yeşil çay içtiğimden çok tuvalete gidiyorum. eskiden 2-3 günde bir büyük tuvaletime giderken şimdi günde 2 hatta bazen 3kez gidiyorum.bu da metabolizmanın hızalandığını gösteriyor.
gunaydddddıııınnn hatunlar
baslangıc : 76.6
gecen hafta :69.4
bu hafta :68.1
gıden :1.3
toplam gıden :8.5
canım vazgectım ya gıtmıcem havaada soguk haftaya gıderım belkide.hem diyetım bozulmamış olacakOlsun Ezgicim ya oğlun mutlu oluyorsa katlan canım,o da evde yanlız sıkılıyordur,akranlarıyla olmak iyi gelir....
OHH ne güzelll
sanada tatlımmm.dün yetişemedim cevaba ama bugün benden sana kocaman günaydınnn
ben güncellememi yaptım :))
maydonoz ye yeşil çay iç bol su iç aklıma gelenler bunlar tatlım
çok güzel sadece akşamki makarnayı çıkarabilirsin belki
tarçınlı çay bu bitki çaylarındanmı tatlım?canım normal siyah cayı demlerken içine cubuk tarcın atıyorum.
akşamki ekmeği yemeseymişsin de olurmuş bence tatlım
Kızlar günaydın daha yeni uyandım kahvaltımı yapayim herkes bildirimini yapsin öyle geleceğim.bir de sinava çalıştığım için bugün pek taviz veremeyeceğim son 2 gün.
canım benım üzme kendını regl cok etkılıyor.ben 2 haftadır 58 59 geliyordum regl oldum 57 oldumyaKızlar herkese merhaba. Umarım iyisinizdir. Beni sorarsanız, haftaya sınavım var ona çalışıyorum, kursuma gidiyorum. Rejim rafa kalktı biraz dikkat ediyorum ama işte istek falan kalmadı. Çok sıkıldım. 3 kilom kaldı halbuki.
Ececiğim, sınavında şimdiden başarılar. Allah yardımcın olsun stres yapma sakın. Kaptancım ben giremiyorum nete arkadaşlara ayıp oluyor sanırım bir faydam dokunmuyor sizlere. ben ayrılayım en iyisi takımdan. Bu hafta da bildirim yapayım. İşler bitince tekrar gelirim belki. Yer işgal etmeyeyim takımda. Sorun olmazsa canım. Katkılarınız çok büyük hepinizin. Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim canlar. Veda gibi oldu ama kaptanım kabul etmezse kalırım tabiki.
Geçen hafta: 67.7
Bu hafta: 68.0
Gelen: 300
Regliyim ondan mı acaba? Moralim bozuldu gerçekten.
Kızlar günaydın daha yeni uyandım kahvaltımı yapayim herkes bildirimini yapsin öyle geleceğim.bir de sinava çalıştığım için bugün pek taviz veremeyeceğim son 2 gün.
Benim canım yardımcımi gören var mi bugün?
ben yardımcı olayım istersen canım
canım ben bir bilgisayara geceyim sana döneceğim bu arada sürekli yardımcılık teklifi miydi bu?
saol canımcım ben hallederim.Ama ihtiyacım olursa söylerim çok teşekkür ederimyok tatlım bugünlük dedim sana yardım etmek maksadıyla,diğer arkadaş giremediği için
selam kızlar dün akşam bir yrümüşüm hızlı hızlı yorgunluktan her yanım ağrıor bugun bugun kaçıncı olucaz acaba?
yuvarlamayı yapmamışsın canım yüzden 0,80 olacak :) teşekkürlergünaydın kızlar, ben kilo bildirimimde bi hata olmuş sanırım 100.3 ile başladım ben bugün 99.5 olmuşum işyerindeki tartıyla tartıldım bu sabah.sanırım sonuç şöyle oluyor.yüzdeyi doğru hesapladım mı bilmiyorum gerçi:
akrep-86 100.3/99.5/0.8/ %0. 79
güaydınnn..günaydın canlarrrrr günaydın günaydın günaydın
tamam canım uyarı için teşekkürlermuz yeme bence kabızlık yapar.metobolızmayı durdurur.ben iyetım boyunca sadece ödül günlerimde herseyı yedım .
tamam canım sen bebişle ilgilen gerekeni yap..canlar herkese gunaydın ben kaçarım.bugun oğlumun işleri var.aksamda ablamlara gidebiliriz.gercı ınan bıyere gıtmek istemıyorum .yeme düzenım bozuluyor.ama oğlum için mecbur gıdıyorum.orda yegenlerım var.komsu cocukları dolu olunca buara teyze dıye tutturdu.gıtmesem 1 hafta kakamı yer.gıtsem orda yeme duzenım bozuluyor.ayy nebıleyım valla neyse gıdersem pazar burda olurum öptum simdiden benım hayatım belli olmaz
eheh geçmiş olsun :)kızlar stajer werdıler yanıma gıremıorum kusura bakmayan
canım bravvoogunaydddddıııınnn hatunlar
baslangıc : 76.6
gecen hafta :69.4
bu hafta :68.1
gıden :1.3
toplam gıden :8.5
güncelleme öneri ve uyarılar için teşekkürler hayatım.Evet olurdu da bamyayı ekmeksiz yiyemiyorum :)ben güncellememi yaptım :))
maydonoz ye yeşil çay iç bol su iç aklıma gelenler bunlar tatlım
akşamki ekmeği yemeseymişsin de olurmuş bence tatlım
canım bu soruya cevap verenlere katılıyorum :)canlarım kılo bıldırırmım
başlangıç 90
geçen hafta 83.400
bu hafta 81,700
giden1,7
toplam giden 8,3
ya arkadaşlar ben hızlımı kılo verıyorum acaba yesıl caydan dolayı sureklı wc ye cıkıyorum haftada en az 1 küsür kılo gıdıyor saglıksız bıseyde yapmak ıstemıyorum menülerımıde yazıyorum duzenlı genelde sıkıntı yok dıyosunuz ama:26:
canım sana özelden ulaşacam..Kızlar herkese merhaba. Umarım iyisinizdir. Beni sorarsanız, haftaya sınavım var ona çalışıyorum, kursuma gidiyorum. Rejim rafa kalktı biraz dikkat ediyorum ama işte istek falan kalmadı. Çok sıkıldım. 3 kilom kaldı halbuki.
Ececiğim, sınavında şimdiden başarılar. Allah yardımcın olsun stres yapma sakın. Kaptancım ben giremiyorum nete arkadaşlara ayıp oluyor sanırım bir faydam dokunmuyor sizlere. ben ayrılayım en iyisi takımdan. Bu hafta da bildirim yapayım. İşler bitince tekrar gelirim belki. Yer işgal etmeyeyim takımda. Sorun olmazsa canım. Katkılarınız çok büyük hepinizin. Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim canlar. Veda gibi oldu ama kaptanım kabul etmezse kalırım tabiki.
Geçen hafta: 67.7
Bu hafta: 68.0
Gelen: 300
Regliyim ondan mı acaba? Moralim bozuldu gerçekten.
yok hayatım vermeyenler vardı..canım ben vermiştım zaten dün aksam yanlışmı olduki.yınemı verecem
o iizili hayatım akşamdan bildirim yaptı..aslı gelmemıs:26::26::26::26:
Mrhaba kardeş takımın çıtırları nasılsınız ?
Ecec'cim listemizi kontrol eder misin ?
*** 13. Takım 250. Etap ***
dombili07 ( 82.9 / 78.8 / 4.1 / 4.95 % ) Yeni üye hedef : 70
Elmaliturta: ( 62 / 67.8 / - 0.48 / -0.7 ) 239. etapta ayrılan üye geri döndü.
Eski_bir_masal : ( 60.3 / 58.9 / 1.4 / 2.32 % )
File76 ( 77.4 / 82.7 / - 0.18 / -0.23 ) 221. etapta ayrılan üye geri döndü.
LaydLiNe: ( 73.4 / 72.7 / 0.7 / 0.95 % )
Mutedeyyin: ( 68.6 / 68 / 0.6 / 0.87 % )
Semiha ( 63.0 / 62.4 / 0.6 / 0.95 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
TadLi : ( 58.4 / 57.7 / 0.7 / 1.20 % )
UZAYIM ( 69 / 68.1 / 0.9 / 1.30 ) Yeni üye hedef : 57
13. Takım Ortalaması : 1. 29 %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?