Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben yeni geldiğim için bilmiyorum,ne kadar sürede 8 kilo verdiniz?

pazartesı gunu 2 ay olcak canımcım yanı süreklı wc ye cıkmak benı tedırgın edıyor benım hızlı olsun gıbı bı cabam yok az az olsun kalıcı olsun .gercı eskı zamanlarımdanda bılıorum ben hemen bıraz yemeden kısayım kılo verırım .ama cabuk alıorum bu seferde ılk defa bu kadar duzenlı yıyıp dıet yapıorum eskıden ac kalıodum sımdı öle degıl mesela :31:

pazartesı gunu 2 ay olcak canımcım yanı süreklı wc ye cıkmak benı tedırgın edıyor benım hızlı olsun gıbı bı cabam yok az az olsun kalıcı olsun .gercı eskı zamanlarımdanda bılıorum ben hemen bıraz yemeden kısayım kılo verırım .ama cabuk alıorum bu seferde ılk defa bu kadar duzenlı yıyıp dıet yapıorum eskıden ac kalıodum sımdı öle degıl mesela :31:

hımm o zaman 2 ayda 8 kilo gayet normal bence.diyetisyenim bana haftada 1 kilo vermenin sağlıklı ve normal olduğunu söyledi.ben de artık 2.5-3litre su ve 2-3 bardak yeşil çay içtiğimden çok tuvalete gidiyorum. eskiden 2-3 günde bir büyük tuvaletime giderken şimdi günde 2 hatta bazen 3kez gidiyorum.bu da metabolizmanın hızalandığını gösteriyor.

Kızlar günaydın daha yeni uyandım kahvaltımı yapayim herkes bildirimini yapsin öyle geleceğim.bir de sinava çalıştığım için bugün pek taviz veremeyeceğim son 2 gün.

hımm o zaman 2 ayda 8 kilo gayet normal bence.diyetisyenim bana haftada 1 kilo vermenin sağlıklı ve normal olduğunu söyledi.ben de artık 2.5-3litre su ve 2-3 bardak yeşil çay içtiğimden çok tuvalete gidiyorum. eskiden 2-3 günde bir büyük tuvaletime giderken şimdi günde 2 hatta bazen 3kez gidiyorum.bu da metabolizmanın hızalandığını gösteriyor.

tamam o zaman sorun yok demektr devam 3 bardak yesıl cay ıcıyorum gunde cok uykusuz oluyorum onu ıctıgım gunden berı sanırım fazla rahatlatıyo benı kac gundur ıse apar topar gelıyorum:1::1:

canlarım kılo bıldırırmım
başlangıç 90
geçen hafta 83.400
bu hafta 81,700
giden1,7
toplam giden 8,3
ya arkadaşlar ben hızlımı kılo verıyorum acaba yesıl caydan dolayı sureklı wc ye cıkıyorum haftada en az 1 küsür kılo gıdıyor saglıksız bıseyde yapmak ıstemıyorum menülerımıde yazıyorum duzenlı genelde sıkıntı yok dıyosunuz ama:26:

Ne güzel işte tatlım demekki metobolizman gayet güzel çalışıyo haftada 1 küsür kilo çok gibi duruyo ama toplama bakınca 2 ayda 8 kilo gayet iyi

aynen katılıyorum sana

Kızlar herkese merhaba. Umarım iyisinizdir. Beni sorarsanız, haftaya sınavım var ona çalışıyorum, kursuma gidiyorum. Rejim rafa kalktı biraz dikkat ediyorum ama işte istek falan kalmadı. Çok sıkıldım. 3 kilom kaldı halbuki.
Ececiğim, sınavında şimdiden başarılar. Allah yardımcın olsun stres yapma sakın. Kaptancım ben giremiyorum nete arkadaşlara ayıp oluyor sanırım bir faydam dokunmuyor sizlere. ben ayrılayım en iyisi takımdan. Bu hafta da bildirim yapayım. İşler bitince tekrar gelirim belki. Yer işgal etmeyeyim takımda. Sorun olmazsa canım. Katkılarınız çok büyük hepinizin. Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim canlar. Veda gibi oldu ama kaptanım kabul etmezse kalırım tabiki.

Geçen hafta: 67.7
Bu hafta: 68.0
Gelen: 300
Regliyim ondan mı acaba? Moralim bozuldu gerçekten.

Son düzenleme:
gunaydddddıııınnn hatunlar:21:
baslangıc : 76.6:37::37::37::37::37:
gecen hafta :69.4:53::53::53::53::53:
bu hafta :68.1:46::46::46::46::46:
gıden :1.3:32::32::32::32:
toplam gıden :8.5:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Olsun Ezgicim ya oğlun mutlu oluyorsa katlan canım,o da evde yanlız sıkılıyordur,akranlarıyla olmak iyi gelir....:54:
canım vazgectım ya gıtmıcem havaada soguk haftaya gıderım belkide.hem diyetım bozulmamış olacak

OHH ne güzelll

sanada tatlımmm.dün yetişemedim cevaba ama bugün benden sana kocaman günaydınnn

ben güncellememi yaptım :))

maydonoz ye yeşil çay iç bol su iç aklıma gelenler bunlar tatlım

çok güzel sadece akşamki makarnayı çıkarabilirsin belki

tarçınlı çay bu bitki çaylarındanmı tatlım?canım normal siyah cayı demlerken içine cubuk tarcın atıyorum.

akşamki ekmeği yemeseymişsin de olurmuş bence tatlım

Kızlar günaydın daha yeni uyandım kahvaltımı yapayim herkes bildirimini yapsin öyle geleceğim.bir de sinava çalıştığım için bugün pek taviz veremeyeceğim son 2 gün.

Kızlar herkese merhaba. Umarım iyisinizdir. Beni sorarsanız, haftaya sınavım var ona çalışıyorum, kursuma gidiyorum. Rejim rafa kalktı biraz dikkat ediyorum ama işte istek falan kalmadı. Çok sıkıldım. 3 kilom kaldı halbuki.
Ececiğim, sınavında şimdiden başarılar. Allah yardımcın olsun stres yapma sakın. Kaptancım ben giremiyorum nete arkadaşlara ayıp oluyor sanırım bir faydam dokunmuyor sizlere. ben ayrılayım en iyisi takımdan. Bu hafta da bildirim yapayım. İşler bitince tekrar gelirim belki. Yer işgal etmeyeyim takımda. Sorun olmazsa canım. Katkılarınız çok büyük hepinizin. Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim canlar. Veda gibi oldu ama kaptanım kabul etmezse kalırım tabiki.

canım benım üzme kendını regl cok etkılıyor.ben 2 haftadır 58 59 geliyordum regl oldum 57 oldumya

selam kızlar dün akşam bir yrümüşüm hızlı hızlı yorgunluktan her yanım ağrıor bugun bugun kaçıncı olucaz acaba?

yok tatlım bugünlük dedim sana yardım etmek maksadıyla,diğer arkadaş giremediği için
saol canımcım ben hallederim.Ama ihtiyacım olursa söylerim çok teşekkür ederim
selam kızlar dün akşam bir yrümüşüm hızlı hızlı yorgunluktan her yanım ağrıor bugun bugun kaçıncı olucaz acaba?

valla ben 1.lik bile bekliyorum :)

Mrhaba kardeş takımın çıtırları nasılsınız ?
Ecec'cim listemizi kontrol eder misin ?

*** 13. Takım 250. Etap ***

dombili07 ( 82.9 / 78.8 / 4.1 / 4.95 % ) Yeni üye hedef : 70
Elmaliturta: ( 62 / 67.8 / - 0.48 / -0.7 ) 239. etapta ayrılan üye geri döndü.
Eski_bir_masal : ( 60.3 / 58.9 / 1.4 / 2.32 % )
File76 ( 77.4 / 82.7 / - 0.18 / -0.23 ) 221. etapta ayrılan üye geri döndü.
LaydLiNe: ( 73.4 / 72.7 / 0.7 / 0.95 % )
Mutedeyyin: ( 68.6 / 68 / 0.6 / 0.87 % )
Semiha ( 63.0 / 62.4 / 0.6 / 0.95 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
TadLi : ( 58.4 / 57.7 / 0.7 / 1.20 % )
UZAYIM ( 69 / 68.1 / 0.9 / 1.30 ) Yeni üye hedef : 57

13. Takım Ortalaması : 1. 29 %

günaydın kızlar, ben kilo bildirimimde bi hata olmuş sanırım 100.3 ile başladım ben bugün 99.5 olmuşum işyerindeki tartıyla tartıldım bu sabah.sanırım sonuç şöyle oluyor.yüzdeyi doğru hesapladım mı bilmiyorum gerçi:
akrep-86 100.3/99.5/0.8/ %0. 79
yuvarlamayı yapmamışsın canım yüzden 0,80 olacak :) teşekkürler
günaydın canlarrrrr günaydın günaydın günaydın:16::16::16::16::16::16:
güaydınnn..
muz yeme bence kabızlık yapar.metobolızmayı durdurur.ben iyetım boyunca sadece ödül günlerimde herseyı yedım .
tamam canım uyarı için teşekkürler
canlar herkese gunaydın ben kaçarım.bugun oğlumun işleri var.aksamda ablamlara gidebiliriz.gercı ınan bıyere gıtmek istemıyorum .yeme düzenım bozuluyor.ama oğlum için mecbur gıdıyorum.orda yegenlerım var.komsu cocukları dolu olunca buara teyze dıye tutturdu.gıtmesem 1 hafta kakamı yer.gıtsem orda yeme duzenım bozuluyor.ayy nebıleyım valla neyse gıdersem pazar burda olurum öptum simdiden benım hayatım belli olmaz
tamam canım sen bebişle ilgilen gerekeni yap..
kızlar stajer werdıler yanıma gıremıorum kusura bakmayan:37::37::37::37:
eheh geçmiş olsun :)
gunaydddddıııınnn hatunlar:21:
baslangıc : 76.6:37::37::37::37::37:
gecen hafta :69.4:53::53::53::53::53:
bu hafta :68.1:46::46::46::46::46:
gıden :1.3:32::32::32::32:
toplam gıden :8.5:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım bravvoo
ben güncellememi yaptım :))

maydonoz ye yeşil çay iç bol su iç aklıma gelenler bunlar tatlım

akşamki ekmeği yemeseymişsin de olurmuş bence tatlım
güncelleme öneri ve uyarılar için teşekkürler hayatım.Evet olurdu da bamyayı ekmeksiz yiyemiyorum :)
canlarım kılo bıldırırmım
başlangıç 90
geçen hafta 83.400
bu hafta 81,700
giden1,7
toplam giden 8,3
ya arkadaşlar ben hızlımı kılo verıyorum acaba yesıl caydan dolayı sureklı wc ye cıkıyorum haftada en az 1 küsür kılo gıdıyor saglıksız bıseyde yapmak ıstemıyorum menülerımıde yazıyorum duzenlı genelde sıkıntı yok dıyosunuz ama:26:
canım bu soruya cevap verenlere katılıyorum :)
bu arada bravo..

canım sana özelden ulaşacam..
canım ben vermiştım zaten dün aksam yanlışmı olduki.yınemı verecem
yok hayatım vermeyenler vardı..
aslı gelmemıs:26::26::26::26:
o iizili hayatım akşamdan bildirim yaptı..
Mrhaba kardeş takımın çıtırları nasılsınız ?
Ecec'cim listemizi kontrol eder misin ?

*** 13. Takım 250. Etap ***

dombili07 ( 82.9 / 78.8 / 4.1 / 4.95 % ) Yeni üye hedef : 70
Elmaliturta: ( 62 / 67.8 / - 0.48 / -0.7 ) 239. etapta ayrılan üye geri döndü.
Eski_bir_masal : ( 60.3 / 58.9 / 1.4 / 2.32 % )
File76 ( 77.4 / 82.7 / - 0.18 / -0.23 ) 221. etapta ayrılan üye geri döndü.
LaydLiNe: ( 73.4 / 72.7 / 0.7 / 0.95 % )
Mutedeyyin: ( 68.6 / 68 / 0.6 / 0.87 % )
Semiha ( 63.0 / 62.4 / 0.6 / 0.95 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
TadLi : ( 58.4 / 57.7 / 0.7 / 1.20 % )
UZAYIM ( 69 / 68.1 / 0.9 / 1.30 ) Yeni üye hedef : 57

13. Takım Ortalaması : 1. 29 %

hemen ediyorum hilalim..

kızlar verilen kilolar iyi de alınanlar ve listedeki isim fazlalığı nedeniyle oralamamız düştü 0,85..

üstelik özlem bildirimde bulunmadığı için bu haftalık listeye almadım.

Back
X