Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alooooooooooooooooooooo noluyoz 1.oldun dıye saldın kendıne dövcem bakkkkkkkkkkkkk....

dowulmeyı hak edıorum ben bı arkadsım dogum gunumu kuylamayı unutmustu hafta sonu yaspastalar ckulatalr almısda gelmıs yedım de yedım suan yemıorum ama yedım ıste

31 mart 58.2
2 nisan 56.9
3 nisan 56.4 tam gaz devam
bugunde 500 gr gıtmişşşşşşş
kimse tebrık etmıyor yaaa hıç sımartmmıyosunuz yaaaaaaaaaaaa nasıl destek bu

güzel canım

kahvaltı yapmadan olmuyor canım yok illa kahvaltı yapıcam bu sabah öle dedi bünye

sen öylemi yazıyorsun hasret hiç farketmedim cnm

bulantı için bize bi ilaç verdi dr. kusma bulantı bitti süper bişey 3 yaşındakine iyi geldiyse senin oğlana da iyi gelir yazayımmı özeline adını?
senın bahsettiğin ilaç ne bana mesaj atarmısın canım ya lütfen

Angaradayım tatlım :)

hem mesaj sayımı toparlamış olayım dedim.
Birde 20 dk göbek attım onu yazmayı unutmuşum :)
ohhhhh yandan yanndannnn

bomba bomba tajm gaz devam ee bugunde 56.4 geldımmmm

hiç şansın yok bu sabah tartıldım 2,1 kg vermişim :))))))) öpüyorum senii :)))))

benım dıyetım cok kotu gıdıo üüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

olsun canım üzme kendini :) zararın neresinden dönsek kar artık :)

alooooooooooooooooooooo noluyoz 1.oldun dıye saldın kendıne dövcem bakkkkkkkkkkkkk....

aboooooooooo :))))))))))

31 mart 58.2
2 nisan 56.9

yok sana destek mestek alalalal yaaa alalalalalallal alalallalal desteksiz ne kaaadaaa kilo vermiş bi de destekleyelimde 50 ol demi pışıkkkkk :)))))

canlarım benim nasılsınız?

yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum.bende bu grupdaydım ama hamile kaldım ve doğum iznine çıktım

kızlar dün doktordaydım gene.bebeğimin kesesini ilk kez dün gördüm.çok farklı bir duygu.hala düşük tehlikem var.o yüzden bugün işide bırakmak zorunda kaldım.bebeşimi riske atmak istemiyorum.evde ıstirahata devam ediyorum.sanırım bu ilk üç ay böyle devam edecek.allahım bebeşimi korusun da ben yatarım ne yapayım.

diyetler nasıl gidiyor bakalım.kaçak yapmak yok.ben dönene kadar hepiniz diploma alın inşallah.

daha sık uğramaya çalışacağım hepinizi öpüyorum kızlar

özlem abla nıye oyle dıyon yaaaaaa .sende bak neguzel vermışşın .1.likte gözum yok valla vereyımde sunları dert oldu valla.

canım umarım evladını sağ salim elıne alırsın.sen bebegın sağlıklı olsun yeter

kızlar sunu unutmayın.dıyet yaparken enazından diyet dışı kalorılı bişeey yemek sizi 1 hafta gerıye göturur.sil bastan yapar.lutfen gerıye gıtmektense ilerisine bakın.sız düşünün 1 hafta gerımı gitmek 1 hafta ilerımı gitmek istersizniz.canınız kalorılı bıseymı istedı.aklınızda su olsun ben bunu yersem kilo vermede 1 hafta gerıye gıdıcem deyın.bunu coook ıyı bılıyorum.ınanın bana bunlar tecrubelerım ve uzmanların dedikelrı seyler.

menum
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek kk peynır
1 soda içine limon dilimlerıyle
öğlen tavuk sote 1 dilim kepek ekmeği mor lahana
1 kahve 1 cay
3 lt su içtım
öğünlerım az bılıyorum.buaralar oğluşumla dısarda vakıt gecırdıgımızden duzensiz oldu .daha dikkat etmeye calışcam

canlarım iyi akşamlar nasılsınız yazdıklarınızı okuyamıyorum 10 gun ızın aldım ara ara gırebılıyorum bulndugum yerde net yok dıete devam hersey guzel gıdıyor fakat dınlenemıyorum süreklı ders calısıyorum.su 10 gunu ıyı degerlendırmem gerekıyo malum canlarım kpss ye 90 gn kaldı yıne ara ara gırmeye calısıcam sızlerı sevıyorumkendınıze ıyı bakın ben yıne derse döner

Son düzenleme:
canım iyi haberlerine nasıl seviniyorum bilemezsin,riskli bir durumdasın,işi bırakman iyi olmuş bence...Fırsat buldukça uğra,özletme kendini...
benım dıyetım cok kotu gıdıo üüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Bende seninle ağlamak istiyorum...
31 mart 58.2
2 nisan 56.9
Canım tebrikler nasıl başarıyorsun dicem,boğazını tut dicen biliyorum ama tutamıyorum....

bak eger bı kaçır senı dövucem.sana suprızım var desem kızarmısın ben bugun 56.9 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Döv beni,cezalandır ama bir yol göster ne yapayım.....

Canım özelden mesaj attım...

Adım Hilal, bloğum bak profil resmimin yanında yazıyor:)

Ezgi, bundan böyle gözüm üzerinde :) 26 kilo ne demek, hayran kaldım MaşaAllah diyorum sana koskocaman. ha bu arada, protein diyeti ile mi verdin tüm bu kiloları. yeni geldim ya bana biraz anlatırsan nasıl sevinirim bilemezsin :)

ben de talibim

tamamdır Özlem'cim, rekabet her zaman iyidir. insana hız ve hırs verir :)
güzel dileklerin için teşekkür ederim.

sabah:1 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara:nescafe sekersiz 2 form bisküvi
öğle:yarım tamtahıllı simit kalper peynir
akşam:fırında biftek salata 1 dilim ekmek

bol hareket ve yeşilçay bol su

selam maway, yeşilçay detayını atlamıştım. hatırlattığın için sağol

31 mart 58.2
2 nisan 56.9

tebrikler

merhaba, hayırla sağlıkla gelsin yavrun korkma, umarım bir sıkıntı çıkmaz. benim de ilk bebeğimde öyle bir risk olmuştu ama sağlıkla dünyaya geldi. iyi haberlerini bekliyoruz

Canım kolay gelsin...

aaaaaaaaaaaa sende toplan kendıne gel ama saldın aaaaaa koclugunu bırakacam baslamadan

merhabalar;

bu aralar evde 2 minikle uğraştığımdan her gün gelip yazamıyorum kusuruma bakmayın. pazartesi işe başlıyorum, sonrasında çok daha sık yazabileceğim. hemen menümü yazayım:

Sabah: nesfit+süt
ara: yarım armut
öğlen: 2 kaşık fırında tavuk+patates
ara: 1 kase nesfit+süt, 1/4 elma
nescafe
akşam: 2 kaşık pilav, 3 kaşık nohut
ara: 1 minik havuç, soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…