Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amanınnnn az sabredersen regli sonrası erimiş olucan daha da erirsin. adı neydi çikolatamı ne böööğğkk onlarrr :)

Çikolata,kurabiye,sütlü tatlılar herşeyyy böööööğğğk di mi arkadaşım...
Günaydın canlar...

Dünkü stresi atlattım sayılır.herkes türkçeye lanet ediyor ben tam tersi türkçenin full olma ihtimaliyle karşı karşıyayım :):):)

Geçen teneffüs doyurdum karnımı
menüyü akşam yazarım...

Veee coğrafyada 2 sınıfın en yüksek notunu almışım çok mutluyum siniftakiler bi fena oldu.

:)
Ececim bunlar çok güzel haberler,evet kimsenin yanında türkçe full olabilir falan deme,can güvenliğin olmaz..Çevremde de herkes yakınıyor...Senin adına çok seviniyorum...İnşaallah lys de de seviniriz hep beraber...

Ne güzel eşofmanlar alınmış,spora da başlanıyor,yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyorsun arkadaşım...

Canım her neyse sıkma canını valla kimse için kendini üzdüğüne değmiyor,zaten üzüldüğünü bile anlamıyorlar...Fare dağa küsmüş misali

Canım bizde de aynı durum var,gerçi benim oğlum 16 yaşında ama kusma ve ishal yüzünden kafası kalkmadı yavrumun...Bugün iyi,bulantı devam,ama ishal yok şimdilik,

muz,ayran,haşlanmış pirinç ve makarna,havuç verebilirsin,tabii bol bol su içilmeli....Fla....diye bir ilaç kullanıyorum,daha önce aynı durumdan hastanelik olduğumuz için evde bulunduruyorum...

Neyse kızlar gidip tatlımı da halledip mutfağı toparlayayım,akşama uğramaya çalışırım....

canım benım bence sunu aklında tur cantanda herzaman 1 meyva yada 1 kuru kayısı al duruma göre kraker yıcegıne annene söyle meyva atsın

canım benım 1 gun simit yemekle bişey olmaz.yıceksende bunu öğle öğününde yekı depo olmasın

kızalr ben cooooooooooookkkkkkkkk mutluyum hafta sonu korkunc yıyp pazar gunu dengeleyınce busabah korkuyla tartıya cıktım ve ne gordummmmmmmmmmmmm 56.9
menumu yazayımmı gurula
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek yarım armut
1 acık cay
aksam tavuk sote yogurt 1 kepek ekmek
3 lt su içtımmmmm..

Ececim sınavının iyi geçmesine sevindim . Geçmişi henüz okuyamadım , akşam bakarım , hafta sonu biraz meşguldüm . akşam yazarım , şimdilik byyyy
iyi demeyelim de sınavdan çıktıım da bu kadar bile iyi olduğunu düşünmüyordum :)
hadi bakalımm hayırlısı olsun
ben sana dedim dimi pozitif düşün die :))
dedin hayatım :)
tebrik ederim canım :))

Canım kk açar açmaz uyarı veriyo kısa bi süre bakım çalışmamız var diye
teşekkür ederim..
oluyo bazen öyle
canım sen nerede oturuyorsun?
çalışkan hatun
:) bende öyle düşündüm can güvenliğim konusunda :)
inş. canım ben bugün edebiyatla giriş yaptım lys maratonuna :)
canım ne olur ne olmaz ilaç ismini bir daha özelden yaz..ceza almanı istemem.olmaz olmaz bize denk gelir allah korusun :)
canım benım bence sunu aklında tur cantanda herzaman 1 meyva yada 1 kuru kayısı al duruma göre kraker yıcegıne annene söyle meyva atsın
tamam canım :) bundan sonra en azından kuru kayısı bulundurucam :)

ohh oh maşallah yavrum benim :)menünde öğün eksikliği var gibi geldi sanki ama hastanedeydin di mi?3 lt su maşallah darısı başıma :)

sabah yarım paket çubuk kraker, ayran
öğle 1 tb. kabak yemeği(yağsız tuzsuz) 125 gr. yoğurt
ara avucumun çeyreği kadar ceviz içi, 75 ml. kefir
akşam 1 tb. çorba 1 tb. patlıcan yemeği(yağsız tuzsuz ve bol sarımsaklı:44:)1 kase dereotlu cacık.

1 lt. su 2 yeşilçay yürüyüş yapamadım ama her teneffüs tuvalete gittiğimden :) yine bi 10 dk yürüdüm sayılır bir de 20 dk okula geliş gidiş...
yürümüş olayım diye alt kattaki tuvalete gidiyorum :)

hem mesaj sayımı toparlamış olayım dedim.
Birde 20 dk göbek attım onu yazmayı unutmuşum :)

menun guzel canım.yuruyüşler cok kız bıraz azalt ece ne hastanesı kuzum hastaede değildim

geçmiş olsun canım,diyetisyenim bana kahvaltıda simit yada poğaça yiyebilirsin demişti.hem bazı diyetlerde ben öğlen öğünü olarak da simiti görüyorum.sen sıkma canını akşama daha az yersin

benim dietisyende simit ayran vermişti canım bu sefer tam tahıllı aldım smitimi :)
hırs mırs yok işte evi süpürmek gerekior işte napalım öyle vakit geçiyor..pirinç yedirebilirsin canım patateste sanırım iyi geliordu haslama gecmıs olsun bebişine
hım hamarat kadınsın valla günmü var yarın bak beni çağırmamışın yine:)sakın kaçamak yapma yarın yapsanda dibe vurma:)kolay gelsin

öğle yemeği yokmu güzelim az ve öz yemişin güzel

kahvaltı yok çok sağlıksız buldum açıkcası bana köt örnek oluyorsun şuanda kahvaltı hazırlamak zor gelior bana yarın bende kahvaltıyı gecıstırırsem kızmaca olmasın ehehe

sabah:1 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara:nescafe sekersiz 2 form bisküvi
öğle:yarım tamtahıllı simit kalper peynir
akşam:fırında biftek salata 1 dilim ekmek

bol hareket ve yeşilçay bol su

gunaydın hatunlar

gecen hafta 1.ydım bu hafta sondan 1. olcm bu gıdısle

canm menn genel olarak guzl ama menuler bu sekılde yazılmamalıu mesla klasık kahwaltı deme acarak yaz onu yemeklerı kac kasık yedıgını felan da de ok

günaydın kuzucuklar.kimsecikler yok galiba.sabah toplantı vardı geç girdim nete.
hemen dünkü öğünlerimi yazayım:
sabah:müsli ve süt
ara:1 kayısılı forn çayı
öğlen:çorba,salata,tavuklu patatesli yemek
ara:1 portakal,bitki çayı
akşam: mevsim salata,yoğurt
ara:sütlü nescafe(şekersiz)
dün akşam 7-8 arası 1 saat yürüyüş ve koşu yaptım.eve geldikten sonra da 10 dk.eliptikbisiklette çalıştım.

kahvaltı yapmaya benim gibi üşenenlerdenseniz müsli veye nesfitle süt yiyerek sağlıklı bir kahvaltı yapabilirsiniz.kahvaltı yapanların yapmayanlara göre daha çabuk zayıfladığı kanıtlanmıştır.diyetisyenimin de bana ilk söylediği mutlaka öğün atlamam,özellikle kahvaltı yapmam gerektiğiydi.

canım benım sen calışıyormusun tam bılmıyorum ama menude guzel ya ekmeklerı kes sımıt ye yada akmek varsa ogun simit yeme

canım sen dıyetısyenle verıyosun sanırım tam bılmyorum ama.öğlen pateteslerı yememişşsındır umarım nısasta sonuçta .

benım dıyetım cok kotu gıdıo üüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…