Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bana sorarsan patates olmamlıydı .bıde pilav var gercı 2 kasık demişşsn genelde kasıklara uyulmazda ondan dedım.havuc sabah maydonuzlu ye lımonlu.havucu pek önermıyorlar dıyette.bır cok yerdde okudum sende arastır bak .aklıma gelmıyor suan ama havuc için iyidemiyorlar .

havuç çok şekerli olduğundan önerilmiyor bildiğim kadarıyla. ben aslına bakarsan patates vs yemezdim ama bebeğimi emziriyorum. sütümün azaldığını hissedersem takviye birkaç şey yiyorum açıkçası. ha bu arada senin hikayeni çok merak ettim. sen neden kilo almıştın? vermeye nasıl karar verdin? nasıl böyle azimle devam ettin? böyle şeyleri duyarak benim de daha iyi motive olmam şart :)

akşam yemeği nerde yaw yokmı:)

oyy oyyy oyyy 5.takimin bebişi geliyo desene rabbim saglıkla kucağına almanı nasip etsin
maydanoz ve tere yeme olurmu canım sancı yapıyor

herkese koç olurum nedemk arkadaslar
nazara gelmekten korkuyom yafff

maşallah canımm :))))

sabah
1 tane rafadan yumurrta,2 domates,2 salata,bol maydanoz,3 zeytin, 1dilim çavdar ekmeği

ara
1 elma,1 fincan sütlü ve şekersiz nescafe

öğlen
(kendim için özel hazırladım) 1 patlıcan,1 kızmızı biber,3 siviri biber közledim :) ve afiyetle limonlayıp yedim tabi accık da z.yağı,yarım dilik çavdar ekmeği,bir bardak ayran

ara
1 elma,yarım muz,1galeta

akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası

ara
yarım muz

Kızlar kusura bakmayın dersler sinavlar lys derken birden tempoya girdim ama telafi edeceğim...

herkese hayırlı sabahlar,nasılsınız bakalım? hemen dünün menüsünü vereyim:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,peynir,zeytin,şekersiz çay
ara: 1bitki çayı
öğlen:1 kase çorba,yoğurt,az turşu
ara: 1 gofret
akşam: tavuk ızgara,salata,ayran
3litre su,spor pek yapamadım sadece markete gidip gelirken arabayı uzağı park edip yarım saat yürüdük

merhaba kardeşlerr

geçen sene 77 kilodan 60 kiloya inerek 5.takımdan mezun olmuştum, bir dönem de kaptan yardımcısıydım

tekrar 70li kiloları görünce geri döndüm kürkçü dükkanına

eski takımıma geri gelmek istiyorum ama yeriniz var mı kısçelerrr

canım ben 83 kiloydum.esim zayıftı zayıflamamı cok istıyordu.depresyon ilaçları ve sınır stres kilo almama sebebp oldu.kolestrol seker cıktı.herseyden önce kendım ıcın sonra esım için vermeye karar verdım.83 kılodn kendı evde cabalarla 76 düştüm.ve spora basladım.3 ayda spor artı proteın dıyetıyle 15 kilo verdım.sporu bıraktım 58 kıloyla.sonra evde kendım yedıklerıme dıkkat ederek işte bugun de 500 gr vereek 55.9 oldum.

valla dısarda dolaşmaktan ögün falan kalmıyor.buaralar canımda yemek yemek istemıyor .havadanmı ne
muz yemen dogru değil.metobolızmayı durdurup kabızlığa sebep olur.muz yerıne bence metobolızmayı artıran armut ye

Kızlar kusura bakmayın dersler sinavlar lys derken birden tempoya girdim ama telafi edeceğim...
valla iyıce özledık.aaaaaaaaaa olmuyor
canım sen zaten dıyetısyen kontrolunde yapıgın için dıcek bıseyım olamz sanırım.umarın istedıgın kiloya dusersın

herkese günaydınnnnn
sanada ablacım gunaydın .bımbamı vereyımmı .500 gr giderek 55.9 oldummmm

Doktorumda cumartesi itibariyle 76,00 geldim tatlım
inş haftaya mezun olurum gelirirm tabii müsai oldukça buralarda olucam çünkü kilo verme serüvenimi sonlandırmıycam henüz

merhaba tatlım nasılsın bak bende burdayım :))

kızlar 2 gündür hastaydım raporluydum giremedim foruma ne var ne yok
diyetten yana bir sıkıntı yok bende çok şükür

doktorda 76 çıktım en son iyiyidi yanii

aaa begümmm burda :)

iyiyim canım sen nasılsın, ben nası çıtır olmuştummm kilo aldımmm şimdii bisürüüü
seng de burdaymışşş, başka varmı kimse bizim dönemden

kaptan kim, takımda yer var mıııı

aaa begümmm burda :)

iyiyim canım sen nasılsın, ben nası çıtır olmuştummm kilo aldımmm şimdii bisürüüü
seng de burdaymışşş, başka varmı kimse bizim dönemden

kaptan kim, takımda yer var mıııı

kızlar merhaba ,

kusura bakmayın bu ara çok doluyum , hiç yazamıyorum ...

eşim geldi ve tekrar gitti , şimdi de ankara dan misafirlerimiz var . heralde yarın akşam rahat yazarım ,

daha kuralları bile okuyamadım , bu hafta pek bir değişiklik yok . spora bile gidemedim . yarın görüşürüz inş ....

Kaptan seng
takımda yer varmı bilmiyorum da
bizden başka kimse yok tatlım

dün yediklerimi yazım

sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek 2 ceri domates 1 kk kutusu peynir 2 lıght salam
ara:sekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:bir biftek ve 1 dilim tt ekmek 1 bardak ayran salata yağsız
akşam:ızgara köfte 1 dilim kepek ekmegı (dısardaydım böle beslendim akşam)

kaçgündr kabızım wc ye cıkmak ıcın ılac ıctım yinehiç kilo gitmemiş gibi cıktım tartıda üzüldm baya neoldu buaralar bilmiorum ama pantalonlarım popomdan kayıyor seviniorum tabi buduruma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…