- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.721
Aşkolsun Özlemcim,benim yazdıklarımı da mı görmedin...Kızlar motivasyonum iyice düştü gelip gidiyorum tek başımayım kımse olmuyo grupdabu durum beni etkiliyo geçmişe sayfalara bakasım gelmıyo eminim en son ben yazmısımdır diye canlanalım nolur
dünardı yaptığım yemeklerden yemek zorunda kaldım)
BEN KILO ALMAMA RAGMEN MOTIWASyon tawanlarda
haftaya umutluyum 1. olcam gecen haftakı gıbı hazırana kadr 62 olmak ıstıorum
Yani bu motivasyon hepimize yeter,ev işleri gerçekten zor,hele çalışınca hiç vakit kalmaz,artık haftasonu nişanlınla yapın ki gezmeye zaman kalsın...bacım sen bı ara benım ewe de gelsene
ısten gıdsıorum hemn temızlıge baslıorum hergun hergun bıktım yahu allahtan ewım kucuk
ama mutfak amerıkan oda cok zor oluyo yahuu
Ayyy darısı başımıza....Kızlar kilom 75,00
bu hafta mezun olmak istiyorum bilgilerinize.
merhaba kızlar, çarşamba günü ani gelen bi telefonla memlekete dönmem gerekti.yazamadım kaç gündür.annem rahatsızlanmış.pazara kadar burdayım.gelen giden oluyor,ev işleri oluyor ondan nete giremiyorum.bugün kilomu bildireyim dedim. gerçi burdaki tartıyla tartıldım yarın diyetisyene gidicem tartı değişikliği sıkıntı oluyor:
Selam Kızlarr ..
Ece'cim listemizi kontrol edebilir misin ?
Canım Ece yok daha ,bizim listede hazır değil ki....:44:
ya içemedim acı geliyo dur bi de muzla deyeyimBENde pek sewmem yannda mutlaka bısı yemm lazım yoksa cok acı gelıo
mesela suan yannda muz yedım
merhaba kızlar, çarşamba günü ani gelen bi telefonla memlekete dönmem gerekti.yazamadım kaç gündür.annem rahatsızlanmış.pazara kadar burdayım.gelen giden oluyor,ev işleri oluyor ondan nete giremiyorum.bugün kilomu bildireyim dedim. gerçi burdaki tartıyla tartıldım yarın diyetisyene gidicem tartı değişikliği sıkıntı oluyor:
başlangıc :100.3
gecen hafta:99.5
bu hafta:99.00
giden:0.5 kg
hedef:70
99.5/99/0.5/%0.5
Aşkolsun Özlemcim,benim yazdıklarımı da mı görmedin...Pes etmek yok,çok güzel kilo vermişsin tebrikler .
kolay gelsin inş. benim de yemek yapmam lazım acaba ne yapsamKızlar evi bir toparlayayım,gelirim şimdilik byyyyyyy
kızlar 4. olduk...
Ezgide bireysellerde 2.
Ezgiyi ve kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor ve onlara teşekkür ediyorum...
onlarda olmasa sondan 1 . olcaktık herlde hahahay
haftaya 1.yım kızlar solıım sımdıden
teşekkür ederiz hayatım Ezginin paylaşımı gayet iyi ve motivasyonu yüksek... saolsun o da olmasaKIzlar hepinizi tebrik ederim özellik Ezgi'yi maşallah bu kilona rağmen çok güzel kilo vermişsin.
by:)BEN CIKTIM SESSIZ GRUP...
gorusmek uzere
merhaba kızlarr
ben bugün itibariyle mezun olup aranızdan ayrılıyorum arada uğrararım yine tabii
kilo verme sürecim sonlanmadı çünkü
hepinize bu uzun ve yorucu yolda başarılar dilerim
kızlar özgürlüğüm son 3-4 saati olduğu için pek bakamıycam bugün...Ama olabildiğince de takip edicem :)
Hanımlar yeni bir kararla Kaptan yardımcımız Özlem değil Hasret.Takım için iyi olanı yapmaya çalışıyoruz.Özlemle ilgili hiçbir problem yok ama bir de böyle deneyelim dedik.Bilginize....
merhaba kızlarr
ben bugün itibariyle mezun olup aranızdan ayrılıyorum arada uğrararım yine tabii
kilo verme sürecim sonlanmadı çünkü
hepinize bu uzun ve yorucu yolda başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?