Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aşkolsun Özlemcim,benim yazdıklarımı da mı görmedin...Pes etmek yok,çok güzel kilo vermişsin tebrikler
BEN KILO ALMAMA RAGMEN MOTIWASyon tawanlarda
haftaya umutluyum 1. olcam gecen haftakı gıbı hazırana kadr 62 olmak ıstıorum

bacım sen bı ara benım ewe de gelsene
ısten gıdsıorum hemn temızlıge baslıorum hergun hergun bıktım yahu allahtan ewım kucuk
ama mutfak amerıkan oda cok zor oluyo yahuu
Yani bu motivasyon hepimize yeter,ev işleri gerçekten zor,hele çalışınca hiç vakit kalmaz,artık haftasonu nişanlınla yapın ki gezmeye zaman kalsın...
Kızlar kilom 75,00
bu hafta mezun olmak istiyorum bilgilerinize.
Ayyy darısı başımıza....

Canım geçmiş olsun...

canlarım kılo bıldırırmım
başlangıç 90
geçen hafta 81.700
bu hafta 81,700
giden 0
toplam giden 8,3
b hafta bende hıc gıden yok kızlar sanırım tatıldeyım bırazda ders calıstım ıcın veremedım anca koruyabıldım
ders calısmaktan cok bunaldım kılo bıldırımımı yapmak ıcın net kafadeyım umarım gec kalmamısımdır pazartesıden ıtıbaren duzenlı sızlerleyim öperim

kızlarrrrrrrrrrr başımdan feci bi ağrı var ne yaptıysam geçmiyo açlıkdanmı oldu denir :s

BENde pek sewmem yannda mutlaka bısı yemm lazım yoksa cok acı gelıo
mesela suan yannda muz yedım
ya içemedim acı geliyo dur bi de muzla deyeyim

rabbim acil şifa versin umarım herşey yoluna girer

Aşkolsun Özlemcim,benim yazdıklarımı da mı görmedin...Pes etmek yok,çok güzel kilo vermişsin tebrikler.

:))) sağol canımmmm gördüm görmezmiyim de benim anlatmaya calıştığım canlansak daha ıyıı olacagı

Kızlar evi bir toparlayayım,gelirim şimdilik byyyyyyy
kolay gelsin inş. benim de yemek yapmam lazım acaba ne yapsam

kızlar özgürlüğüm son 3-4 saati olduğu için pek bakamıycam bugün...Ama olabildiğince de takip edicem :)

Hanımlar yeni bir kararla Kaptan yardımcımız Özlem değil Hasret.Takım için iyi olanı yapmaya çalışıyoruz.Özlemle ilgili hiçbir problem yok ama bir de böyle deneyelim dedik.Bilginize....

kızlar 4. olduk...
Ezgide bireysellerde 2.

Ezgiyi ve kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor ve onlara teşekkür ediyorum...

merhaba kızlarr
ben bugün itibariyle mezun olup aranızdan ayrılıyorum arada uğrararım yine tabii
kilo verme sürecim sonlanmadı çünkü
hepinize bu uzun ve yorucu yolda başarılar dilerim

onlarda olmasa sondan 1 . olcaktık herlde hahahay
haftaya 1.yım kızlar solıım sımdıden

KIzlar hepinizi tebrik ederim özellik Ezgi'yi maşallah bu kilona rağmen çok güzel kilo vermişsin.
teşekkür ederiz hayatım Ezginin paylaşımı gayet iyi ve motivasyonu yüksek... saolsun o da olmasa
BEN CIKTIM SESSIZ GRUP...
gorusmek uzere
by:)
merhaba kızlarr
ben bugün itibariyle mezun olup aranızdan ayrılıyorum arada uğrararım yine tabii

tebrikler canım...

Haklısın takım için hangisi iyiyse o olsun..Bende kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...

Günaydın kızlar ,

nasılsınız , 4. olmuşuz , sonunculuktan iyidir. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ..

ben de spora devam , kilo veremiyorum , moralim çok bozuk . eşim 1.5 aydır istanbulda . pazar akşam geldi ve salı tekrar gitti. sonra ankaradan misafirler geldi , bu hafta onun için pek uğrayamadım .

takım kurallarını bile okumadım . neler var , geçmişi okumaya çalıştım .yine pek kimse uğramıyor. Ece izine mi ayrıldı .

Hasretcim kaptan yardımcılığı hayırlı olsun ....

bugün yine gün var . yemek yapacaklar , hamur işinden iyidir heralde , çok yememeye gayret edicem . az yiyince kilo muhabbeti açılıyor . canımı sıkıyorlar , yok evinde diyet yap ...

bıktım bu lafları duymaktan ....ne kadar inatçı bir vücudum var ,

dün ender saraç bir kanalda konuşuyordu. tarçın kan şekerini dengeliyor ama yediğiniz öğünle birlikte tüketin dedi. yemekten sonra alınca kan şekerini iyice düşürüyormuş.detoks için tarif verdi , ama onun söylediklerinin tazesini burada bulmama imkan yok . enginar kürüydü galiba ...

merhaba kızlarr

Begüm tebrik ederim , arada sırada uğra, bizi haberdar et , inş ben de 58 i görüp mezun olurum ama hiç umutlu değilim . 11 kilo vermek bu kadar zor olur mu yaaaaaaa....

neredeyse 6 ay oldu ve ben 69.6 ile başladığım maceramda 68.4 le devam ediyorum . ne kadar utanç verici . ayda 200 gr , offffff offffff , açlık grevine başlamam gerekiyor . ya da yemin edeceğim .... gel de moralini bozma ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…