Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ezgicım ben bu konuda ne söylesem bilmiyorum ama seni anladığımi söylemeliyim ...

canım bırak bu estetik kaygıları önce oğlunun okul sürecini atlat bence oğlun senden ilgi alaka ve yanında güçlü bir anne istiyordur hem verdiğin kiloda çokta büyük bir kilo değil burda 100 kilonun üzerinde insanlar var zayıflamaya calısıorlar bence sen karnının durumunu biraz büyütüyor olabilirsin

dr muhtesem o konuda terddutum yok ama oğlumla ılgılenmek işte sorun yastır dıye korkuyorum.amelyat olmaktan korkmuyorum.sonrsında oğlumunla ılgılı bazı seyler korkutuyor yanı.ayy bılmıyorum bı gıtcem bakalım beynımdekı sorulara bır cevp bulmak ıstıyroum.sezeryan canım 1 tane oğlum eylul ayında anaokulna baslıcak ama hayırlısı benı nelerın bekledığını bılmıyorum

acele ediyorsun belki 2.cocuğu doğurursun tam deforme olda bari öle gidersin estetiğe:)

Ezgicım tamam sen moralini daha fazla bozma herşeyin doğru bir zamanı doru bir yeri vardır.ve o zaman geldi mi o şey kendiliğinden olur.allah büyüktür. Herşeyin hayirlisi olsun...

Anlatmak istediğin zaman da biz burdayız ıstersen özel olarak bile dinlerim...

kızlar ben oğlusu yatırcem uykusu gelmış kaçıyom kaç sattır burdayım nurcan ece yarın saat burda bulusalım kaçta musaıt olursunuz.aksam 8 den sonra uyarmı

kızlar ben 2.düşünmüyorum cok yorgun ve bıtkınım buna ınanın gucum yok.olurda kazayla olursa olur.ama bılerek ısteyrek yapcak halım ınanın yok

ben 10 dan sonra gelebiliorum canım bakarız benimde morel bozuk baya ya bakalım

ececım sanada tesekkur ederım.bana ısrar etmemenz bıle yeter.bu konu benı gerıye göturuyor ve beyın yorgunluguna sebep oluyor.belkı bırgun hazır hıssedersem.gercı ınanın hekese anlatırım hanı ama bazen ınsan sessızlık ıstıyor bu konularda anlayısınız ıcın tesekkurler

akşamüstü şoklama yaptım bünyeye yedim bişiler abarttımda biraz mahsus yaptım bu sefer sıkıldım arkadaş,bir hafta ver kilo bir hafta verme bu ne yaw metabolizma dalgamı gecıyor,adammı seçiyor,kafamı buluor ne anlamadım:99::99::99::99::99:

valla bende bıktım valla.işte bazı seylerı dusunmemek için kendımle cokk ugrasıyorum kendıme cok takıyorum sebep bu yanı.su an kendıme karnıma etıme takmış durumdayım

yok canım anlatmıcam içime atıcam ama intikamım çok acı olucak meyve veren ağaç taşlanıor anladım ben anlıcagımı kızdım yine birilerine
sen git oğlusu uyut öp ben içinde
bende yatıcam birazdan iyi geceler yoldaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…