- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.181
canım bırak bu estetik kaygıları önce oğlunun okul sürecini atlat bence oğlun senden ilgi alaka ve yanında güçlü bir anne istiyordur hem verdiğin kiloda çokta büyük bir kilo değil burda 100 kilonun üzerinde insanlar var zayıflamaya calısıorlar bence sen karnının durumunu biraz büyütüyor olabilirsinoğlumun bana cok ıhtıyacı var tek korkum oglum zaten.kı ameleıyat falan derse ablama falan bırakırım zaten sadece ablamda kalmak istıyor.annmelerde kalmaz.ayy vallla patlıcam .amelyattan sonra oğlum sorun cıkartırmı dıyorum.ayy nebıleyım.evde zzor tuttugum için.ayy bılmıyorum.ya oglumun bır sorunu oldugu ıcın burda paylaşmak ıstemıyorum .paylasırsam dagılıyorum.oyuzden lutfen neyı var demeyın.psikolojık.okul hayatının nasıl olcagıda bellı değil.okulda sorun yasayabılırım benı eylul ayında nelerın bekledığnı bılmıyorum.hersey muhallakta yanı
dr muhtesem o konuda terddutum yok ama oğlumla ılgılenmek işte sorun yastır dıye korkuyorum.amelyat olmaktan korkmuyorum.sonrsında oğlumunla ılgılı bazı seyler korkutuyor yanı.ayy bılmıyorum bı gıtcem bakalım beynımdekı sorulara bır cevp bulmak ıstıyroum.sezeryan canım 1 tane oğlum eylul ayında anaokulna baslıcak ama hayırlısı benı nelerın bekledığını bılmıyorum
ben 10 dan sonra gelebiliorum canım bakarız benimde morel bozuk baya ya bakalım
akşamüstü şoklama yaptım bünyeye yedim bişiler abarttımda biraz mahsus yaptım bu sefer sıkıldım arkadaş,bir hafta ver kilo bir hafta verme bu ne yaw metabolizma dalgamı gecıyor,adammı seçiyor,kafamı buluor ne anlamadım:99::99::99::99::99:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?