Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızzzzzzzzzzlar reglı oldum
ne canm tatlı ıstedı ne bısı
durun popomu kasıyımda
yanmda pette yok acıl bırıne aldrmam gerek:18::18::18::18:

msj 31

kızlar merhaba , dün hiç uğrayamadım , gündüz gezmeye gittim , akşam spora , inan çok yoruldum ...

bugün itibariyle oldukça kararlıyım ....ama bu haftada rgl haftası kesin , yine artı çıkarım , ne şanssızlık ya ..

sabah

süt ve nesfit

öğlene kadar 750 ml su içtim , sabah deneme vardı , ara elma yiyecektim , onu da yiyemedim ..

öğlen

1 kase mercmk çorba ve 3 kaşık taze fasulye yemeği , yoğurt

akşam tekrar yazarım , geçmişi okudum alıntılar akşama ...

arzum dietisyene ben gittim kadından daha bilgiliyim artık diet konusunda bence gitme canım en kolayı zaten aç kaldınmı ister istemez gidior kilolar

iyide sen cok kliolu deilsin şu liseye giden kızlar bir tuhaf oluyorlar takma sen onları onlar hep konusur

şu ana kadar yediklerimi yazayım:

sabah:

şekersiz çay içine yulaf ezmesi + mısır gevreği

ara: 1 galeta+ nescafe

öğlen:

1 yk pilav + 3 yk nohut + 2 dilim ekmek

şimdide yeşil çay içiyorum.

hoşgeldin canım
bende liseted olmayan takımın üyelerindenim

süpersin kıscem sen
yakında 36 beden olacaksın kaşı bi taralarını

benm eliptikte 10 dk da 100 kalori yakıyor ben hergün 30 dk düzenli yapacaım artık
pazardan beri düzenli yapıyorum 3 gündür devmıda hep böle olur inşallah
aldığın kararlar güzel inş bbaşarılı olursun

ayy enayi yerine koyan insanlardan nefret ederim siznirlenmekte hakılısın canım
gelip oturmasını geçtim insan yediği şeyin parasını ödemezmi
çok büyük terbiyesizlik bence

kızlar, bu hafta 69,9 bile olsa 6lı rakamları görmek istiyorum, desteklerinizi ve gaz vermenizi bekliyorum

ben 6 yı görmek istiyorum ama hilalim çizelgemdeki kilomdan fazlayım şuan
geçen cuma 71.5 dum
3 gündürde 70.9 um
gram oynamıyor
inş cuma ikimizde 6 lı rakamları görürüz
bu arada bende dün akşam 30 dk eliptik yaptım

nescafemı ıcıorum şuanda Aslı hanım hoşgeldiniz neyapmaktasınız:)

afiyet olsun nurcan hanımcım
bende dışardan tavuk istedim
yememin gelmesini bekliyorum

sabah:

öğlen:

nohutun yanında yoğurt ve salata 1 dilim ekmek olsa daha doyurucu olurmuş canım
yinede çok kötü değil
ama sizlere her ögünün yanında slatayı tavsiye ederim mideyi bağırsakları süper çalıştırıyor
yapması zor geliyordu önceden ama artık alıştım
zayıflamak için totomu kaldırmam gerekiyo çünkü

afiyet olsun canım

sabah:

öğlen:

hımm hımm 2 dilim ekmek yedinn demek 1 kasıkta pilav oy oy bu ne bolluk 1 dilim ekmek yanında yoğurt ve bir tabak nohut süper olurdu bence tabii bana göre ama senin yediklerinin kaloriside benim bu yazdıgıma eşdeger olmustur canım afiyetolsun

Son düzenleme:

canım yaa bir zaman geliyor ki vücut direniyor, biz daha çok direnirsek kilolara elveda :) emin ol her gün 30 dk eliptik bisiklet etkisini er-geç gösterecek. hadi umarım cuma ikimize de 6lı rakamları göstersin

yoğurt olmasını ben de isterdim yoğurt yeyince daha çabuk doyuyorum çünkü, ama malesef organize sanayisinde işyerinde ne çıkarsa onu yemek durumunda kalıyorum. bir de acaip ekmek istedi bugün canım, 2 dilimle iyi kurtardım gibi

canım haklısın walla ne diyeyim. işte yukarıya da yazdım ya yoklukta ne bulursa ne yerde canı istiyor insanın

Merhaba arkadaşlar seng in daveti üzerine aranıza katılmak istiyorum müsade var mı?

hoşgeldin, kendini bize tanıtır mısın biraz? Kaç kilosun, hedef kilon nedir? avatarından yanlış anlamadı isem doğum kilolarını mı vermeye çalışıyorsun benim gibi

hoşgeldin, kendini bize tanıtır mısın biraz? Kaç kilosun, hedef kilon nedir? avatarından yanlış anlamadı isem doğum kilolarını mı vermeye çalışıyorsun benim gibi

merhaba boyum 1.58 kilom 76. 85 lerde gezdim bir ara sonra uzun süre 80lerde kaldım doğumsonrası fakat tiroid rahatsızlığım olduğu için çok çabuk kilo veremiyorum son 4 aydır kavitasyon sıcak lipoliz falan derken ancak onların yardımı ile 74 e kadar indim sonra firma kapandı(güzellik merkezi) ben gene kendimi 2 kilo almış buldum ama bir haftadır kesin kararlı bir biçimde tek başıma ve hırsla bu olaya girişmek istiyorum...

yaş 32 ismim burçin devlet memuruyum, 16 aylık bir kızım var :)

Son düzenleme:

bende tanıtayım sana kendimi adım ece takımın kaptanıyım 18 yaşındayım lisenin son çırpınışlarını yaşıyorum :) yani inş. artık üniversite aşaması var önümde.Ama ben bu yıl tercih yapmayacağım...

en güzel yaşındasın yani kıymetini bil bence evet hayat o kadar çabuk geçiyor ki en güzel çağlarında kendini sıkmaya gerek yok bencede seneye rahat rahat hazırlanırsın sınava, bu sene istemediğin bir bölüm kazanacağına seneye istediğin bir yere gidersin ki bu senin hayatına yön verecek bir karar.Neyse konumuz başka aslında fazla uzatmıyayım memnun oldum kızlar.Grup sayınız dolumu yarışma için??

kişi sayımızı soruyorsun sanırım 11 kişi sayılırız 10-12 olabilir :) biri geldi ama pek sesi çıkmadı sanırım.1 kişide çağrı aldı ama henüz ses yok...

cuma yarışmasına katılacak kişi sayısını soruyorum aslında motivasyon için yarış şart :)

canım biz takımda olan üyelerden(listeye alınmış olanlar) oluşan bir liste hazırlıyoruz ve herkesin bildirimini oraya yazıyoruz.yüzdeleri hesaplıyoruz falan...toplam yüzdeyide hesaplayıp paylaşım alanına bildiriyoruz.takımların listelerinde istisnai durumlar haricinde en fazla 12 kişi oluyor.sanırım 10 takım falan var...:)epeydir bakmıyorum sanırım allahım nasıl kaptanım ben :)yani takımda 10 kişi kadar rakibin var.genelde 120+ kadardır herhalde :)

off diyetisyen dedin yine aklıma o kızlar geldi.Sonradan bi dedim müzik dinliyim şöyle edebi bir metin oluşturayım arkamdaki yırttı kendini ece diye bir dk. diyorum dönecem.yok döndüm sorduğu şey de sınavdaki şu sorunun doğru cevabı şuydu onu mu yaptın yanlış mı yoksa diyo.
ben de sonraki seslendiğinde tersledim.diyo ne artislik yapıyon döv yaa.. :)
nescafemı ıcıorum şuanda Aslı hanım hoşgeldiniz neyapmaktasınız:)

ayy canım kayfe çekti şimdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…