- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.041
kızlar erkenden menumu yazayım kı yanlslık olursa duzeltın
sabah
yarım sımıt 3u1 aradanın yarısı.
ara
8 badem yesılcay
oglen
bol salata ayran
aksam
bol salata patlıcan
gunaydn cıtırlar
dun ısten cıtkdan sonra sewdıcm tuttrdu alıswerıse gıdelm dıe
halıyle dısrda yemek yemek zorunda kaldık
sabah + 0.5 dım tartıda
kofte twk karısık yedım ızgara lıgt cola 2 dılm byaz ekmek
ıns cumaya kadr gıder
dun aksm alıswersten supper seler aldm
sewdıceme alıswerıse gıttık banada aldık
bı elbıse begendm 38 beden dedım bu bna olmaz nese dedım denıyyım bı gıydm tam oldu
ben we 38 bedencoook mutlu oldm
yuksek bel pant aldm bıde gogus altına kadr gelıo
bluzlar feln cok guzl oldu hepsıde ılk defa kendımı bu kadr ıı hıssedıorum
sızlerın sayesınde ııkı warsınız
Günaydınlar herkeseeeeeee.
İlk günün şerefine çok güzel kilocuklar vermişim. \o/
Bugün eğitimlerimiz var yine verdiğimiz. O yüzden henüz kahvaltı edemedim ama hemen söyleyeyim. 200 gram yoğurt ve yulaf yiyor olacağım.
Bir nevi Dukan ile ilerlemeyi planlıyorum ama 2. evresiyle. Öyle full time protein alamam sanırım. :)
Herkes iyi miiii?
selam canım, menü güzel ama öğle ile akşam arasında birşey yok. unuttunsa hatırlatmış olayım
harika, çook sevindim HAsret, cumaya da kesin eksi göreceksin. hadi bakalım
cook sewndm bu karrları almana cok mantklı dusunmussnMesaj 35
Günaydın güzel arkadaşlarım,yeni kararlarla yeni bir güne başladım..
dün diyetisyene gitmeyi düşünürken Hasret in yazısı beni kendime getirdi,menümü hatalarıyla yazarsam,yanlışlarımı göreceğimi söyledi,gerçektende kaçamak yaptığım gün menümü yazmıyorum.Bu şekilde diyetisyene gitsem ne değişecek...Oraya vereceğim para ile kendime yeni ciciler alırım di mi ama?
Kararlara gelince
Sabah yürüyüş yaptıktan sonra eliptik bisiklete biniyorum,benim diskli olduğu için çok zorluyor,şimdilik 10 dk =100 kalori yapabiliyorum,yani toplamda 1 saat spor yapıyorum,
Her gün 2 litre su ve 2 kupa yeşil çay içilecek
Kaçamak yok,yapılırsa da kalorisi kadar spor yapılacak
Diyet listesine aynen uyulacak
MEnüler aynen buraya yazılacak,arkadaşlardan yorum istenecek
İşte böyle şekerler,bugün lapa diyeti yapıyorum,hem ödemlerden,hemde dün yediğim magnumların kalorisinden kurtulmak için..
günaydın kızlar bende kalktım 1 dilim ekmekle biraz peynır 2 dilim salam yedim sekersiz cay birazdan yesılcay zamanı mutfakla ugrastım temizledim baya mutfak dolaplarını filan neyse şimdi duş almam gerekli öğleye doğru yine uğrucam bi yere kaçmayın geldimmi
Mesaj 35
Günaydın güzel arkadaşlarım,yeni kararlarla yeni bir güne başladım..
dün diyetisyene gitmeyi düşünürken Hasret in yazısı beni kendime getirdi,menümü hatalarıyla yazarsam,yanlışlarımı göreceğimi söyledi,gerçektende kaçamak yaptığım gün menümü yazmıyorum.Bu şekilde diyetisyene gitsem ne değişecek...Oraya vereceğim para ile kendime yeni ciciler alırım di mi ama?
Kararlara gelince
Sabah yürüyüş yaptıktan sonra eliptik bisiklete biniyorum,benim diskli olduğu için çok zorluyor,şimdilik 10 dk =100 kalori yapabiliyorum,yani toplamda 1 saat spor yapıyorum,
Her gün 2 litre su ve 2 kupa yeşil çay içilecek
Kaçamak yok,yapılırsa da kalorisi kadar spor yapılacak
Diyet listesine aynen uyulacak
MEnüler aynen buraya yazılacak,arkadaşlardan yorum istenecek
İşte böyle şekerler,bugün lapa diyeti yapıyorum,hem ödemlerden,hemde dün yediğim magnumların kalorisinden kurtulmak için..
burayı dert babası yapıorum ama kusura bakmayn bısı dha anlatcm sıze
dun yemek yemeye oturduk ofısın hemen yanında yemek yedıgımz yer
bı calısan war hemn geldı aaa yemek mı yıosunz dedık eet
oturdu yanımıza bende tatlı yıyım dedı hıc bısı demedık
yedı gıttı saol mudurum dedı we gıttı
bı kere dha aynısını yapmıstı
problm olan tatlı yemesı dııl ama bu kadr yuzsuz olması
cıldırdm bende
bu ne saygısızlık terbıyeszlık basbasa yemk yıyemıcz mı dıe
haklı dıılmıyım kızlar
buyur edılmeyınce gelınır mı
kendıne bısı sıpars werılıp sonra odemedn cıkılır mı
sınırlenmekte haksızmıyım sızce
haklısın walla sonuna kadar hem de. malesef böyle densiz insanlar var bu dünyada ve biliyor musun onlara ne yapsan ne desen anlamıyorlar. sıkma canını diyeceğim ama sıkmışsın - ki haklısın da -
Mesaj 36Herkese merhaba \o/
Ben de sizinle zayıflamak üzere aranıza katılıyorum.
Bugün itibariyle tartıldım ve 103 kilo çıktım.
Adım Bilge. 34 yaşındayım. Bir sivil toplum kuruluşunda profesyonel olarak çalışıyorum. Hem kadın hem de engelli derneklerinde de gönüllü olarak çalışıyorum.
MESAJ 37Çıktıyı alabildim.Ayrıca başvuruyu yapınca başvurunuz başarıyla tamamlanmıştır yazıyordu.Bir de ertesi günden itibaren bilgileriniz ösymye ulaşmıştır yazıyordu.Ben yine de korkuyorum...Allahın izniyle birşey olmaz gibi geliyor ama...
Bir de ben bu yaz artık kendimi aşmak istiyorum.Sürekli 1 lirayı bile harcayamamaktan bıktım.Gezmek, sinemaya tiyatroya gitmek istediğim kitabı alıp okumak istiyorum.Tek başıma bile olsam...Ve tabi ki Kurslara gitmek istiyorum.Ama bunları yapabilmek için çalışmam gerekli.Çalışmasam da evde boş boş oturucam yine üşengeçliğe devam sonra...Önümüzdeki sene bir işte çalışmıyor olursam kesin dershaneye gidicem...
Bir de şu meslek seçimi var.Bir türlü seçemedim gitti...
MESAJ 38hımm göznden kaçmıyor bişey ececim:geldim sonunda bugun saclarımı boyattım ve cıkısta annemle kapalıcarsıdan eminönüne kadar yürüdük hem spor hem acıkhava güneş süperdi :)
yeni arkadaslar gelmiş hoşgelmişler eski arkadaslarada selamlar
bı elbıse begendm 38 beden dedım bu bna olmaz nese dedım denıyyım bı gıydm tam oldu
ben we 38 bedencoook mutlu oldm
yuksek bel pant aldm bıde gogus altına kadr gelıo
bluzlar feln cok guzl oldu hepsıde ılk defa kendımı bu kadr ıı hıssedıorum
sızlerın sayesınde ııkı warsınız
kızlar, bu hafta 69,9 bile olsa 6lı rakamları görmek istiyorum, desteklerinizi ve gaz vermenizi bekliyorum
cnm yazdıklarımla gaza gelmıosan hıc bısıle gaza gelemssn
ama menulerın guzl zaten ben begenıorum yanı
gorrsun ıns
MESAJ 40problm olan tatlı yemesı dııl ama bu kadr yuzsuz olması
cıldırdm bende
bu ne saygısızlık terbıyeszlık basbasa yemk yıyemıcz mı dıe
haklı dıılmıyım kızlar
buyur edılmeyınce gelınır mı
kendıne bısı sıpars werılıp sonra odemedn cıkılır mı
sınırlenmekte haksızmıyım sızce
MESAJ 40
Çok ama çok arsızmış gerçektende,bence birgün o yemek yerken sizde masasına gidip aynını yapın....Bu tür insanlar kendini akıllı sanıyorSinir şey...
MESAJ 41
HİLALCİM
Gerçekten magnumlar çok oldu ama minilerdi yani 2 tane bütün yemiş oldumdün canım acayip tatlı istiyordu tabii mazeret değil biliyorum.Merak etme bugünden sonra toparlıyorum,bugün lapa diyeti sanırım biraz işe yarar...
cnm bnm gerckten kendne geldıysen ne mutlu bnawalla itiraf etmeliyim ki geçen hafta sonu salmışken, senin yazdıklarını okudum, kuralları ve hissettiklerini vs vs. emin ol kendime gelmemi sağladın. nasıl teşekkür etsem az şu an
MESAJ 40
Çok ama çok arsızmış gerçektende,bence birgün o yemek yerken sizde masasına gidip aynını yapın....Bu tür insanlar kendini akıllı sanıyorSinir şey...
MESAJ 41
HİLALCİM
Gerçekten magnumlar çok oldu ama minilerdi yani 2 tane bütün yemiş oldumdün canım acayip tatlı istiyordu tabii mazeret değil biliyorum.Merak etme bugünden sonra toparlıyorum,bugün lapa diyeti sanırım biraz işe yarar...
Şu arkamdaki diyetle ilgili konuşmaya çalışıp beni salak yerine koyan lafları alttan alttan sokan kizlari olmak üzereyim.. Onların geldiği yoldan ben dönüyorum haberleri yok hafta en az - 1 olmazsam bende ece değilim...sınırları zorlayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?