Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ok anladım eskiden kişi sınırlaması vardı o yüzden sordum canım eee neler yapıyorsunuz sizler nerden nerelere geldiniz nasıl geldiniz

menüm:

sabah 1 kk peynir yr. dl. tam tahıl ekmeği 1 küçük domates

ara 5 badem

öğle (kendim yaptım) yoğurt çorbası(yağsız tuzsuz) 1 dl. tam tahıl ekmeğini ikiye bölüp onla tost yaptım.peynirli.1 tane de domates

ara kayfe yapıp içicem şimdi :) canım istedi...1 de elma yiyorum

akşam 1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt 1 dl. kepekli ekmek

2,5 lt. su 2 br. yeşilçay 1 saat spor.

ok anladım eskiden kişi sınırlaması vardı o yüzden sordum canım eee neler yapıyorsunuz sizler nerden nerelere geldiniz nasıl geldiniz

temmuzdan beri buradayım
kilo versemde burayı bırakmayacağım çünkü buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum...

farkettim de :) ben kaptan olduğumdan beri hasret 4. kaptan yardımcısı :) özlemle beraber...

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

canım aşırı aşırı hatta abartının da abartısı şeklinde şerbetli tatlı istiyo..yok yok sütlü tatlı..

ya yok işte yaa hepsinden istiyorum :18::18::18::18::18::18::18::18:

tatlıların üzerine sinekler konduğunda hatta karıncaların tatlının içlerine girdiğini hayal et bak bakalım canın çekecek mi

Gün ortasından merhabaaaaa

Bugün o kadar uzun bir toplantı yaptım ki öğle yemeğimi az önce yiyebildim.
Benim en büyük sıkıntım öğle yemeği saatlerimin düzenli olmaması. Sabah kahvaltısını ve akşam yemeğini güzel, düzgün saatlerde yiyebiliyorum ama öğle yemeklerim maalesef çok sık kayıyor.

Dukan'ımsı bir diyet uyguladığım için öğle yemeğinde ızgara tavuk ve salata yedim. Dukan diyetini yapınca çok sıvı tüketmem gerektiğinden suya abanıyorum. Bitki çaylarını da mümkün olduğunca tüketmeye çalışıyorum ama mesela ofiste rezene çayı içtiğim zaman bana bir rehavet çöküyor. O yüzden akşamları içmeye gayret ediyorum.

Yeni gelen arkadaşlara da merhaba diyoruuuuuum. Hoş geldiniz gruba. Ben de dün katıldım ama sanki aylardır buradaymışım gibi hissediyorum. :)

Haydi hep birlikte çoooook çok çoooooooooook kilo verelim. \o/

9 ayda 13 kilo vermişsin ve bence çok dengeli bir kilo verme şekli kalıcı olacağı kesin darısı başıma
inş. canım darısı tüm isteyenlerin başına (o bizim sınıftaki benle uğraşanların değil ama inş daha beter olurlar)
tatlıların üzerine sinekler konduğunda hatta karıncaların tatlının içlerine girdiğini hayal et bak bakalım canın çekecek mi
saol yaa.. valla nasıl oldu anlamadım ama cidden bi tiksinti geldi...

merhaba canım...

eheheh bende hepsinden isterim ama olmazz yassakk

öğle yemegı 1 sosis 1 salatalık biraz b.peyn,r 1 dlim ekmek zero üstüne yeşilçay

eheheh bende hepsinden isterim ama olmazz yassakk

off 1 hafta sonra öleceğimi bilsem ilk işim kazanlarla tatlıar , yaprak sarması(anneminkinden) mantı(kaynanamın yaptığından hoş hiç yemedim ama..) yerim....ve tabi ki hiç şüphe etmem aşkımı ilan etmekten ayy. yarın aşkımı görücem çok mutluyum...

haydi bakalım yarın aşkınla sana bol muhabbetler:)

beni mesai bitti bitecek, müsade istiyorum. akşama uğramaya çalışacağım. öpüldünüz. yeni gelen arkadaşlara da merhabaaaa

haydi bakalım yarın aşkınla sana bol muhabbetler:)
hee ne bol muhabbet ederik ya bizde...Allahın çıtkırıldımı hüff desem uçacak beli kırılcak nerdeyse yürürken merdivenleri bir dönüşü var görücen nurcan abla ayaktan önce bel dönebiliyor :)
beni mesai bitti bitecek, müsade istiyorum. akşama uğramaya çalışacağım. öpüldünüz. yeni gelen arkadaşlara da merhabaaaa

tamam canım iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…