Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de yoğurt daha iyi tutuyor sütten. Ayrıca sütten de daha sağlıklı. Ben Sütaş'ın light yoğurdunu seviyorum. Daha yenebilir geliyor. :) 200 gr.lıklardan alıyorum sabahları hooooop mideye indiriyorum. :)

Ofiste böyle yapıyorum da evde olduğumda 2 yumurta çırpıyorum. İçine yulaf ezmesini atıyorum, öyle omlet yapıyorum. O da çok güzel tutuyor.

Valla bomba gibi geliyorum da hafta sonları bozulmasından çok korkuyorum.

gunaydın herkese yenı gelen arkadslar hosgelmısler
dun 2 gıbı ısten cıktm memlekete gıtmk ıcın bawulumu topladım
duydum kı gelınımızn annesı vefat etmıs
gıtmek ıstemedım moralı bozuktr ıı wakt gecıremeyz dıe
cumrttesı ıs cıkısı gıtcm
sızler nasılsınız kızlar

menuuuuu
sabah

1 dılm karpuz

ara

3 form bıskuwı yesılcay

oglen

2 dlım cawdr ekmegının arasına bıber peynır salam ayran

ara

portakal yesılcay

aksam

corba karpuz

son gun ıns ııdır menm yarın eksı cıkarım ıns

menuuuuu
sabah

1 dılm karpuz

ara

3 form bıskuwı yesılcay

oglen

2 dlım cawdr ekmegının arasına bıber peynır salam ayran

ara

portakal yesılcay

aksam

corba karpuz

son gun ıns ııdır menm yarın eksı cıkarım ıns

Günaydın kızlar,bugün diyetime başladım da öğlen arkadaşlarla dışarıda buluşucam,lokantaya girseler sorun yok da,kafeterya olursa napıcam bilemedim,yoğurt mu alsam yanıma ne desiniz,fikri olan,bu arada kflakes diyetini yapıyorum...:44::44::44:

salata yıyeblırsın mesla

Süpersin Bilgecim,korkulur senden,bu hızla gidersen hepimizi geçersin,belki sayende biz de toparlanırız...
Aaaa başınız sağolsun,gitmek için kötü bir zaman olmuş gerçektende...
aynen öyle üniversitede daha büyük heyecanlar bekliyor beni yarın burnundan getiricem :) ben çektim o da çeksin.ne olduğunu bile anlayamayacak..

hmm yulafı nereden aldın?
He şöyle,ağırdan al,sanki dünyadak,i tek yakışıklı erkek o mu di mi ama...O yakışıklıysa sen de güzelsin...
Canım Hilalinde yazdığı gibi eti lifalif marketlerde var...Fiyatı da uygun,ben çok tüketirim,barsaklara iyi geliyor...

Yok ya Hasretim çamlıca tepesine çıkıcaz,lokantaya girmeyiz,simit,gözleme falan yeriz dediler,yanıma yoğurt mu alsam ne dersin,salata bulamam ki orada,,,

camlıcamı
ben cok sewmstım orayı aksam cıkmstık bayıldım walla
ben dun sımıt yemıstm ıstersen yarım sımıt ayran tuketeblırsın
ama yarım bak

hadi hayırlı olsun, umarım iyi sonuçlar elde edersin. Bu arada yarım simit ve ayran iyi fikir bence de :)

Hasret, başınız sağolsun sabırlar diliyorum canım

Nasıl zayıflar mı merak ettim,benim arkadaşım çok zayıf da...Böyle yiyip yiyip zayıf kalanlara gıcık oluyorum,kıskanıyorum çünkü...
arzum senin kilon fazla yokki zaten 68 mi nesin onlara ben hıc sinir olmuyorum valla ya metabolizmaları cok hızlı yada cok fesat oluorlar:)

benim tanıdıgım bir çok çift liseden sevgili olup evlendiler bence lise aşkları daha gerçekci saf ve temiz oluyor hep herzaman

çiğ börek yerine ekmek yemeliydin tatlım çiğ börek yağlı tavada yapılıor bildiğim kadarıyla
sütaşın o minik yoğurtlarını bende seviyorum ve lıght olarak sabah sabah mideye indirsem midem ağrır mideme dokunuyor biraz yoğurt ama lıght daha iyi gelior
Yok ya Hasretim çamlıca tepesine çıkıcaz,lokantaya girmeyiz,simit,gözleme falan yeriz dediler,yanıma yoğurt mu alsam ne dersin,salata bulamam ki orada,,,
çamlıca tepesine ben kahvaltıya gittiğimde açmaları çok lezzetliydi gercekten benim içinde gez arzum

selam kızlar bugun dünün aksine çok hareketli birgün sabahtan beri evi topla cocukla uğras yemek yap bittim yorgunluktan pilim bitmek üzere ama bir kahve arası zamanım geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…