- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.101
merhaba boyum 1.58 kilom 76. 85 lerde gezdim bir ara sonra uzun süre 80lerde kaldım doğumsonrası fakat tiroid rahatsızlığım olduğu için çok çabuk kilo veremiyorum son 4 aydır kavitasyon sıcak lipoliz falan derken ancak onların yardımı ile 74 e kadar indim sonra firma kapandı(güzellik merkezi) ben gene kendimi 2 kilo almış buldum ama bir haftadır kesin kararlı bir biçimde tek başıma ve hırsla bu olaya girişmek istiyorum...
yaş 32 ismim burçin devlet memuruyum, 16 aylık bir kızım var :)
Hoş geldin Nisse_46 :)
Ay ne güzel kalabalıklaşıyoruz sanki
hoşgeldin canım...kendini tanıtır mısın biraz...
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
canım aşırı aşırı hatta abartının da abartısı şeklinde şerbetli tatlı istiyo..yok yok sütlü tatlı..
ya yok işte yaa hepsinden istiyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:
kısacası çalışıyorum 3 senelik evliyim kilo vermem lazım eskiden olduğu gibi zayıf olmak istiyorum
Hoş geldin Nisse_46 :)
Ay ne güzel kalabalıklaşıyoruz sanki
Canım ya haklısın,kaç gündür çocuklar yiyor karşımda,artık dayanamadım biliyorum yememem gerekirdi,iradesizim ben ...arzu abla benm ewıme bır gelsen buzlkta kac cest dondurma sewdıcemn dolabı war ıcı bıldıgn market
benm cnm ıstemıo mu tatlı tuzlu dondrma feln
ıstıo tabıkı ama yememeyı ogrendm
yıyesm gelınce koca bır bardak su ıcıorum tıkıyo
yada cok mu yıyesm war bı gunsonra sabh azcık yıorum
mecbruz bole yapmaya
Hoşgeldin Burçin,Ben Arzu...merhaba boyum 1.58 kilom 76. 85 lerde gezdim bir ara sonra uzun süre 80lerde kaldım doğumsonrası fakat tiroid rahatsızlığım olduğu için çok çabuk kilo veremiyorum son 4 aydır kavitasyon sıcak lipoliz falan derken ancak onların yardımı ile 74 e kadar indim sonra firma kapandı(güzellik merkezi) ben gene kendimi 2 kilo almış buldum ama bir haftadır kesin kararlı bir biçimde tek başıma ve hırsla bu olaya girişmek istiyorum...
yaş 32 ismim burçin devlet memuruyum, 16 aylık bir kızım var :)
etkili bir yöntem düşününce iğrenç geldi,aslında herşey kafada bitiyor...tatlıların üzerine sinekler konduğunda hatta karıncaların tatlının içlerine girdiğini hayal et bak bakalım canın çekecek mi
Ayyy hadi konuş artık açıkla duygularını,sende rahatla bizde rahatlayalım...off 1 hafta sonra öleceğimi bilsem ilk işim kazanlarla tatlıar , yaprak sarması(anneminkinden ) mantı(kaynanamın yaptığından hoş hiç yemedim ama..) yerim....ve tabi ki hiç şüphe etmem aşkımı ilan etmekten ayy. yarın aşkımı görücem çok mutluyum...
MESAJ 43msj 34
ececim lütfen ya zaten zor duruyorum , gözüm tatlılarda , bu hafta yemezsem çok iyi olacak ..beni yoldan çıkarma bak ...neyse şaka , yeterince tatlı yedim önceden , ne oldu , ama haziranın sonunda yiyeceğim inş ..
MESAJ 45
Aranızda k flakes diyetini yapan var mı,denemek istiyorum ben...yarına başlarım diye düşündüm,sabah akşam gevrek yenecek,öğlen sebze veya et,,yoğurt,salata,aralar da meyve olacak...Fena gözükmüyor,denemem lazım....Fikri olaaaaan,yine mi yalnızım...yalnızım dostlarım yanlıuzım yanlız....
sabah:2 dilim tam buğday ekmeğinden tost, 1 domates, 1 salatalık 1 kırmızı biber
ara: 10 badem
öğlen:tavuk ızgara, salata
ara:10 fındık
akşam:1 kse çorba,yoğurt, salata
hoşgeldin aramızaiyi akşamlar kızlar seng adlı kullanıcı grubunuza davet etti ben de hemen geldim.
MESAJ 44
Bu günkü menümü yazayım
SABAH pirinç lapası,2 kaşık yoğurt
ARA 1 elma
ÖĞLEN pirinç lapası,2 kaşık yoğurt,salata
ARA puding,yeşilçay..
aKŞAM pirinç lapası ,yoğurt,salata
Su tamamlanır,1 litreyi geçti
SPOR 1 saat yürüyüş,10 dk eliptik giderek artırıcam...Yaparken çok zorlanıyorum ayakta yapılıyor,selesi de yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?