- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.181
gunaydın herkese yenı gelen arkadslar hosgelmısler
dun 2 gıbı ısten cıktm memlekete gıtmk ıcın bawulumu topladım
duydum kı gelınımızn annesı vefat etmıs
gıtmek ıstemedım moralı bozuktr ıı wakt gecıremeyz dıe
cumrttesı ıs cıkısı gıtcm
sızler nasılsınız kızlar
grubunuz hareketli değil pek sanırım genelde çalışan arkadaşlar mı var?
Benim de mesai bitmek üzere ben de kaçar herkese iyi akşamlar...
maalesef diyet Pazara kaldı....hadi hayırlı olsun, umarım iyi sonuçlar elde edersin. Bu arada yarım simit ve ayran iyi fikir bence de :)
Canım senin yerine de gezdim,çay kahve de içtim geldim...arzum senin kilon fazla yokki zaten 68 mi nesin onlara ben hıc sinir olmuyorum valla ya metabolizmaları cok hızlı yada cok fesat oluorlar:)
ben çok kötü bişey yaptım:18::18::18::18::18: :18::18::18::18:
ayyy ben de ne oldu dedim,Allah iyiliğini versin emi....Ye afiyet şeker olsun arada tutuyor krizler...hoşbeş yedim bi de albeninin brownie intense benzeri olanı var ya...:18::18::18::18::18::18:..
Canım sağol eğlendim,güzel bir gün oldu,akşam da sürpriz gezi çıkınca mutlu oldum,biraz değişiklik iyi gelecek,iki kardeş bakarlar birbirlrine dedim ilk kez onlarsız bir yere gidiyorum...:44:MSJ 44
Arzucum ben de senin diyeti bir okuyayım , bu sitede var mı ?
gezmelere gitmişsin , eğlendin mi bakalım ..bugün burada çok yağmur yağdı , hava çok kötü , inş hafta sonu iyi olur ...
doğrusu da bu zaten...bence deneme surelerı olsun ececım
olsun canım benim yediklerimin yanında hiç :)
çalışıyorum canım çok yogunum
yorgunum gerginim
dün akşam eliptik yapamadım
ama 30 dk yürüyüş yaptık eşimle
bide ben akşam max düo yedim ama 100 kaloriymiş
bişey olmaz dimi
inş. canım..sabah tartıda 70.4 düm inş yarın 6 lı bi rakam görürüm
menün güzel canım.Durumunu bilmiyorum ama sabah domates peynir zeytin gibi birşeyler yeme olanağın yok mu?merhaba arkadaşlar ilk günden kaytardı falan demeyesiniz burdayım ama bugün ve yarın bizim ay içinde en yoğun olduğumuz günlerdir diğer günlerde daha rahatım.Fatura basıyoruz da.
Ne yediö ne içtim diye sorarsanız
Sabah: 1 simit 1 karper
Öğle: 1 kahve 2 tanecik kestane şekeri az şerbetli ama hasta ziyaretinde mecburen :))
saat 16:00 da hazır çorba
akşam büyük ihtimal ızgara tavuk ve salata olacak...
çok güzeell...sabah :2 dilim bugday ekmeği üzerine 1 er dilim kaşar ve domates yapıp mikrodalgada 1 dk ısıtrtım süper oldu tavsiye ederim
ara:6-7 tane erik
öğlen:tavuk ızgara,yoğurt,salata
ara:1 greyfurt
akşam :4-5 kaşık mantar sote, yogurt,salata
grubu(n)uz burada bir yabancılık sezdim canım.Hareketlensin diye üye alımı yaptık.Devamlılık sağlayabilmek için listeye hemen almıyoruz..ve sanırım eskiler de artık iyice koptu...grubunuz hareketli değil pek sanırım genelde çalışan arkadaşlar mı var?
Benim de mesai bitmek üzere ben de kaçar herkese iyi akşamlar...
canım tamda özlemi anacaktım bende...mesaj attı bana.Kayınvalidesi onlardaymış yarın allah kısmet ederse dönecek :)msj 41
unutmadan Özlem içinde başsağlığı mesajı yazayım ... henüz işlerini ayarlayamadı heralde , uğramadı ...
Özlemcim Allah sizlere sağlıklı ömürler verir inşallah ..
güzl olmuş canım...msj 42
kızlar menü
sabah
süt + k flakes
ara
birkaç çubuk kraker
öğlen
1 kase mercimek çorbası , etli patates ( 3 kaşık ) 1 dlm tam tahıllı ekm ve yoğurt
akşam
17.00
salata ve yemek
ayy ne güzel bizim yerimizede gez canım oraları hatta fotoğrafta çek :) canım diyet için sakın pes etme ama...böyle tam sıkı yönetim var diyince birşey çıkıyor...Merhaba arkadaşlar,diyetime bugün başladım ama devam edemedim,öğlen sebze yemem gerekiyordu olmadı...Böyle yarım yapınca da içime sinmiyor...Ayrıca bu akşam Çanakkale ye gidiyorum şehitlik ziyaretine (Aniden gelişti)bu sebeple yarın da yapamam,cumartesi de kayınpedere gidicem orada da olmazzzzzz
Artık pazar günü başlarım o zamana kadar dikkatli yerim....
ayyy ben de ne oldu dedim,Allah iyiliğini versin emi....Ye afiyet şeker olsun arada tutuyor krizler...
DİKKAT DİKKAT
Yarın kilo bildirimi yapamayacağım için şimdi yazıyorum...Sabah tartılmıştım,reglim bugün bitti ama kilom aynı....Hazırlanmam lazım hepinizi öpüyorum ve iyi sonuçlar almanızı diliyorum.....
SAMANYOLU (68,2/68,2/0.0/%0)
Hala ofisteyim.Eğitimlerin ve toplantıların çokluğundan çıkamadım. Son toplantım az önce bitti. Tüm gün bakamadığım maillerime bakıp cevaplarımı veriyordum. Bunu yaparken de yanıma buzdolabında duran bir kutu madlen çikolatayı aldım. Oh misss bir güzel de yedim. Eve gidince de çalışmak zorunda kalacağım. Bu yüzden yediğim bu çikolataları eritemeyeceğim herhalde.
Yarınki kilo bildirimim az önce yediğim çikolatalardan dolayı sekteye uğrarsa çok üzüleceğim. Canım çok sıkkın bu yüzden.
Yarın yine tüm gün bir toplantıda olacağım. Sabah kilo bildirimimden sonra akşama kadar beni göremeyebilirsiniz.
Kalbim sizinle amaaaaaaaa o/
İyi yolculuklar canım ne zaman dönüyon fazla yalnız bırakma bizi burda arzum:)bol foto çekilDİKKAT DİKKAT
Yarın kilo bildirimi yapamayacağım için şimdi yazıyorum...Sabah tartılmıştım,reglim bugün bitti ama kilom aynı....Hazırlanmam lazım hepinizi öpüyorum ve iyi sonuçlar almanızı diliyorum.....
kolay gelsin canım çikolata dolapta durmamalı zaten aklım hep dolapta kalıor sonra o yüzden evde bulundurmuyorum :18:Hala ofisteyim.Eğitimlerin ve toplantıların çokluğundan çıkamadım. Son toplantım az önce bitti. Tüm gün bakamadığım maillerime bakıp cevaplarımı veriyordum. Bunu yaparken de yanıma buzdolabında duran bir kutu madlen çikolatayı aldım. Oh misss bir güzel de yedim. Eve gidince de çalışmak zorunda kalacağım. Bu yüzden yediğim bu çikolataları eritemeyeceğim herhalde.
Yarınki kilo bildirimim az önce yediğim çikolatalardan dolayı sekteye uğrarsa çok üzüleceğim. Canım çok sıkkın bu yüzden.
Yarın yine tüm gün bir toplantıda olacağım. Sabah kilo bildirimimden sonra akşama kadar beni göremeyebilirsiniz.
DİKKAT DİKKAT
sabah 1 dilim ekmek peynir domates
ara:2 diet bisküvi
öğlen yarım simit zero
ara:kayısı komposto
akşam:kıymalı yumurta 1 dilim ekmek salata
yarından umutluyum kızlar
Hala ofisteyim.Eğitimlerin ve toplantıların çokluğundan çıkamadım. Son toplantım az önce bitti. Tüm gün bakamadığım maillerime bakıp cevaplarımı veriyordum. Bunu yaparken de yanıma buzdolabında duran bir kutu madlen çikolatayı aldım. Oh misss bir güzel de yedim. Eve gidince de çalışmak zorunda kalacağım. Bu yüzden yediğim bu çikolataları eritemeyeceğim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?