Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin Arzucum, güzel bir gezi olmuş sevindim canım. bu arada nesfit diyeti sonrası güzel neticeler alacağını düşünüyorum. hadi bakalım kolaylıklar

hazır sende okumuşken, dün bir de ben dondurma yedim itiraf ediyorum. hıdırellez şenliklerine gidince nedense hemen kaptım dondurmayı ama o derece kalorili olduğunu da bilmiyordum doğrusu

Bu arada çağlanin kalorisini bilen varmi bu mevsimde en büyük zaafım , caglaya bayılırım:))

bana meyveler ( muz, çilek, üzüm hariç ) nedense masum gelir. hele de çağla-erik gibi olanlar.

aralar uçmuş Nurcanım
bu arada havaları ısındıkça insan enerjili hissediyor kendini öyle değil mi

Herkese iyi geceleeer
İns hepimiz yarına daha hafif uyanırız:))

Amiinnnnn

merhaba 5. takımın güzel bayanları;

umarım herkes iyidir. Hafta sonu cumartesiyi kazasız atlatsam da, itiraf etmeliyim ki pazar günü kaçamaklarım oldu. aslına bakarsanız irademe yenik düşüp yemiş değilim onları. onlar diyeceğim ki canınız çekmesin boğaz enf olmuştum hatırlarsanız onu hala atlatamadım. ne yapışkan bir hastalıkmış. uykuyu da tam alamıyorum, çok geç yatıp - 12 - çok erken kalkıyorum 5:30-6 gibi... dolayısıyla pazar günü vücudum sos vermeye başladı. kahvaltı ettim ama o bile karetmedi. elim kolum dermansız ben de bir tane yedim. kendime geldim. hastalık olduğu için de kendimi affettim bu seferlik. malum beni bekleyen iki minik olunca yatıp kalmak da namümkün...

öğleden sonra 14'de sümer ezgü konseri vardı açık havada. hıdırellez kutlamaları için gelmiş. oraya gittik. orada da bir dondurma yedim. bir önceki mesajımda bundan bahsettiğim için ne yediğimi yazıyorum işte böyle.

hayırlısı bakalım, umarım bu hafta çok güzel çook verimli geçer hepimiz için.

bu arada, cumartesi sporumu yaptım ( 30 dk eliptik - 15 dk hareket ) ama dün vücudumdaki kırgınlıktan dolayı yapamadım.

İşte böyle

günaydın arkadaşlaaarrr. nasılsınız? dün pazar günü olunca hep gezdik gezdik. buraya girmeye vaktim olmadı. sabah kahvaltımı yazayım hemen
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
4 kuru kayısı
minik peynir dilimi
3 zeytin
2 çeri domates
bir kupa yeşil çay
ve malesef bir çatal kadar nutella dayanamadımm onu yedim.

geçmiş olsun canım. ne güzel spor yapmışsın bir önceki gün. kendini üzme. hastayken olur o kadarcık kaçamak.
canım menün çok kötü değil bence. bir de dışarda yürürken yakmışındır yediklerini.
hahaha emeklerimle geldim ben bu 1.ciliğe valla en yüksek basamağa çıktım sanırım sonunda ay şimdi beklentilerde artıcak bu hafta dikkatetmem gerekli çok :18:
tebrik ederim canım.

Üzülme nasılsa sabah daha.. öğle ve aksam yemeğinin kalorisini azaltırsın biraz ,oh yediğin nutellada senin hediyen olur:))

Bende sabah dün anneannemden getirdiğimiz yufkada yedim, peynir domates ve cagla, bu çağlalar bitene kadar uç ogün yerim artık:)) bilen varmi bilmiyorum belkide garip gelir ama cagla yufkayla Cook güzel oluyor:) yufkayı yedim öğlen cok hafif geçireceğim ins:))

evet canım annem de öyle yiyor çağlayı.

Bu arada arkadaslar tartılma olayını nasil yapıyorsunuz cumaya kadar hic tartilmiyormusunuz haftada bir tartilmanın daha iyi olduğu söyleniyor ama ben dayanamıyorum ve sürekli tartılma modundayim ne dersiniz

dün paylaşımı okudum birincilik sizin püsküüt o arkadaşın hesaplamasının hatalı olduğunu söylemiş.. Geri dönen bir üye sanırım

neyse cuma olmadan paylaşımızı bekliyoruz merakla

Merhaba herkese,

Valla ben süratle kilo vermeye devam ediyorum. Halen inanamıyorum bu duruma. :)

tunituni, ben her gün tartılanlardanım. Tartı ile ortodoks evliliği yaptığım için ayrılamıyorum kendisinden. :)

Bu arada arkadaslar tartılma olayını nasil yapıyorsunuz cumaya kadar hic tartilmiyormusunuz haftada bir tartilmanın daha iyi olduğu söyleniyor ama ben dayanamıyorum ve sürekli tartılma modundayim ne dersiniz

ben hemen hemen her gün tartılıyorum. haftada bire sabretmem çok zor :))

msj 17

merhaba kızlar , yeni bir güne merhaba ..

sabah

nesfit ve süt

ara

elma 1 su brd su

öğlen

1 kase çorba ve yoğurtlu bulgur dolması , salata ..

akşam

nesfit

msj 20

ben çıkıyorum , aralarda su ve yeşil çay içmeyi düşünüyorum , birkaç tane kayısı ile birlikte ...

akşam görüşürüz ...

tebrik ederim. darısı başıma..
bende hergün tartılıyordum eskiden ama bu hafta sadece cuma tartılacağım bakalım.
msj 20

ben çıkıyorum , aralarda su ve yeşil çay içmeyi düşünüyorum , birkaç tane kayısı ile birlikte ...

akşam görüşürüz ...

afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…