- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.381
Canlarım günaydın,cuma gecesi 11 de döndük geziden,çok güzel geçti,ama benim ayaklarım çok şişti öyleki bileklerimi hala göremiyorum.Bugün ayaklarımı uzatıp dinlenicem inşaallah...Dün bilgiayarımı açayım dedim açılmıyor,çocuklar da evde yoktu,meğer virüs girmiş,gece 12 de halletti oğlum sağolsun...İşte artık buradayım,bugün Nesfit diyetine de başladım,bu hafta çok dikkat etmeliyim,geçmişi bir okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş...
Merhaba kızlar bugun çok yogun bir gundu sabah kahvaltıyı dışlarda yaptık bir simit üçgen peynir ve salatalık domates yedim sonra sehir dısına ananeme gittik. Orada hidrellez diye pikniğe ordada ızgara kofte ve ayran ictim ama maalesef biraz ekmekle( ama bugun için en büyük pişmanlığım yediğim dondurma ( yok kararlıyim o anki haz için sonraki bu vicdan azabını çekmeyeceğim bir daha ins:) yorgunluktan oluyorum ama bı yarım saat yürüyebilirsiniz bir nebze icim rahatlar olgusum bana bir jest yapıp erken uyursa tabi:))
Bu arada çağlanin kalorisini bilen varmi bu mevsimde en büyük zaafım , caglaya bayılırım:))
selam kızlar bugun ne yoruldum ne hareket ettim insan hareketedip birr güzel terleyince güzel kilo verir yediklerim bugun pekte hoş deildi ama sizle paylasmam gerekli
sabah 1dilim ekmekeg peynır sürdüm yedim
öğle:tost
akşam:edirne ciğeri salata(ilk defa yedim )
bu kadar bol su ve gn icinde 1 fincan cay içtim dısardaydım ne meyve ne st rünü tükettim işte böyle gecti gün havalar iyice ısındı istanbulda bu çok hoşuma gidiyor nede olsa yaz çocuguyuz
Herkese iyi geceleeer
İns hepimiz yarına daha hafif uyanırız:))
geçmiş olsun canım. ne güzel spor yapmışsın bir önceki gün. kendini üzme. hastayken olur o kadarcık kaçamak.merhaba 5. takımın güzel bayanları;
umarım herkes iyidir. Hafta sonu cumartesiyi kazasız atlatsam da, itiraf etmeliyim ki pazar günü kaçamaklarım oldu. aslına bakarsanız irademe yenik düşüp yemiş değilim onları. onlar diyeceğim ki canınız çekmesinboğaz enf olmuştum hatırlarsanız onu hala atlatamadım. ne yapışkan bir hastalıkmış. uykuyu da tam alamıyorum, çok geç yatıp - 12 - çok erken kalkıyorum 5:30-6 gibi... dolayısıyla pazar günü vücudum sos vermeye başladı. kahvaltı ettim ama o bile karetmedi. elim kolum dermansız ben de bir tane yedim. kendime geldim. hastalık olduğu için de kendimi affettim bu seferlik. malum beni bekleyen iki minik olunca yatıp kalmak da namümkün...
öğleden sonra 14'de sümer ezgü konseri vardı açık havada. hıdırellez kutlamaları için gelmiş. oraya gittik. orada da bir dondurma yedim. bir önceki mesajımda bundan bahsettiğim için ne yediğimi yazıyorumişte böyle.
hayırlısı bakalım, umarım bu hafta çok güzel çook verimli geçer hepimiz için.
bu arada, cumartesi sporumu yaptım ( 30 dk eliptik - 15 dk hareket ) ama dün vücudumdaki kırgınlıktan dolayı yapamadım.
İşte böyle
canım menün çok kötü değil bence. bir de dışarda yürürken yakmışındır yediklerini.selam kızlar bugun ne yoruldum ne hareket ettim insan hareketedip birr güzel terleyince güzel kilo verir yediklerim bugun pekte hoş deildi ama sizle paylasmam gerekli
sabah 1dilim ekmekeg peynır sürdüm yedim
öğle:tost
akşam:edirne ciğeri salata(ilk defa yedim )
bu kadar bol su ve gn icinde 1 fincan cay içtim dısardaydım ne meyve ne st rünü tükettim işte böyle gecti gün havalar iyice ısındı istanbulda bu çok hoşuma gidiyor nede olsa yaz çocuguyuz
tebrik ederim canım.hahaha emeklerimle geldim ben bu 1.ciliğe valla en yüksek basamağa çıktım sanırım sonunda ay şimdi beklentilerde artıcak bu hafta dikkatetmem gerekli çok :18:
günaydın arkadaşlaaarrr. nasılsınız? dün pazar günü olunca hep gezdik gezdik. buraya girmeye vaktim olmadı. sabah kahvaltımı yazayım hemen
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
4 kuru kayısı
minik peynir dilimi
3 zeytin
2 çeri domates
bir kupa yeşil çay
ve malesef bir çatal kadar nutelladayanamadımm onu yedim.
Bende sabah dün anneannemden getirdiğimiz yufkada yedim, peynir domates ve cagla, bu çağlalar bitene kadar uç ogün yerim artık:)) bilen varmi bilmiyorum belkide garip gelir ama cagla yufkayla Cook güzel oluyor:) yufkayı yedim öğlen cok hafif geçireceğim ins:))
Nurcancım 13. takımdaki arkadaşın hesaplamasında bir yanlışlık varmış.Dolayısıyla 1. sensin..Lütfen paylaşım alanına bu hafta veya genelde neler yaptığını vs. anlatıver...Bu aslında bir kural sayılır...Tebrikler canım tekrar...
ya da 13. takımada bir sorayım sonra yaz :) yanlışlık olmasın :)
Bu arada arkadaslar tartılma olayını nasil yapıyorsunuz cumaya kadar hic tartilmiyormusunuz haftada bir tartilmanın daha iyi olduğu söyleniyor ama ben dayanamıyorum ve sürekli tartılma modundayim ne dersiniz
Merhaba herkese,
Valla ben süratle kilo vermeye devam ediyorum. Halen inanamıyorum bu duruma. :)
tunituni, ben her gün tartılanlardanım. Tartı ile ortodoks evliliği yaptığım için ayrılamıyorum kendisinden. :)
ben hemen hemen her gün tartılıyorum. haftada bire sabretmem çok zor :))
Merhaba herkese,
tunituni, ben her gün tartılanlardanım. Tartı ile ortodoks evliliği yaptığım için ayrılamıyorum kendisinden. :)
tebrik ederim. darısı başıma..Merhaba herkese,
bende hergün tartılıyordum eskiden ama bu hafta sadece cuma tartılacağım bakalım.Bu arada arkadaslar tartılma olayını nasil yapıyorsunuz cumaya kadar hic tartilmiyormusunuz haftada bir tartilmanın daha iyi olduğu söyleniyor ama ben dayanamıyorum ve sürekli tartılma modundayim ne dersiniz
msj 20
ben çıkıyorum , aralarda su ve yeşil çay içmeyi düşünüyorum , birkaç tane kayısı ile birlikte ...
akşam görüşürüz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?