- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.661
yapmayııııın :18::18:canım kakaolu birşeyler istiyorrr
valla canım gözümde canlandıramadım şimdi.canlandırmamam da daha hayırlı sanırım :)bugünkü menümüde yazayım
sabah bir simit peynir
arada 3 gü kurusu kayısı
öğlen aslında hiç acıkmamıştım ama bi arkadaşın azizliğine uğradım
elinde su böreğiyle gelince
minik parçalardan 8 tane yemiş bulundum( minik dediğim gerçekten minik bozuk para büyüklüğünde dilimlemişler)
şimdi kalorisine bakınca mideme oturdu kaldı
bir porsiyonu 900 kalori diyr kalori sepetinde
başka bi kaç yerde 650 diyor
anlamadım arada epey fark var
gerçi 650 olsada gayet çok
8 minik para büyüklüğündeki parça bir porsiyonmudur yarımmıdır bilemiyorum sizce ne kadardır(
canım benim kide sinbo.Bir kaç kere benimkide aynı şeyi yaptı.hemde 10 kilo kadar farklarla...Ama şimdi sorun yok.ilk çıkıyorum ya 1-2 kilo fazla yada az çıkarıyo iniyorum otomatik olarak kapanınca tekrar çıkıyorum doğruyu gösteriyor.Pili de hassas bir kontrol et istersen.C ile uyarı yapıyor mu?kızlar bu arada szin baskülünüz hangi marka ve memnunmusunuz
benim baskül bi garip üstüste çıktığım her değer farklı olabiliyor
çok değil ama 200 300 gr oynuyor beni deli ediyor
benimki sinbo ama değiştiricem cünkü benim için 100grmın bile önemi büyük
işte bunu yapmamalıydın bana bilgecim yaa..dayanamam asla :18::18::18::18::18::18::18::18:Benim de canım fıstıklı çikolata istiyooooooor.
yapmaaaaaa:18:nesquıklı suuut:)
canım anlatamam dediysen akan sular durur.Sanırım özel.Ama kendini de hiçbirşey için sıkma.Unutma senden daha önemli hiçbirşey yok...kızlar varya bazen birilerine bir tokat atasım geliyor kianlatamam
böcekleri hatırlatalım.Düşünsenize o nesquikin içinden küçük küçük hamam böcekleri çıkıyor.Fıstıklı çikolatanın da akrep kolu :18::18::18::18:kızlar siz ne yapıyorsunuz yaaaaaa
lütfen yapmayın bahsetmeyin böyle tehlikeli konulardan
ya benimki gerçekten biraz garip oldu, hamile kaldığımda zaten kiloluydum, 84 kiloydum, hatta drum biraz zaman geçsin eğer kilo alacak olursan diyetisyene yönlendirirm bile demişti:) ama sonra nasıl bir bulantı iştahsızlık 3 uncu ayın sonunda ben 77 kiloydum, hiç bişey yemek canım istemiyrduki ben hayatım boyunca hep iştahlıydım kendime hayret ediyrdum, annemle ryemek yerken bende böyle yiyormuydum diye bile düşünüyordum yemek yemeği unutmuştum:) 6. aydan sonra hafif geçti ama sonrada gebelik diyabeti çıktı drumda çok pimpirikliydi bana dikkat etmezseniz bebğiniz karnınızda ölür! dedi zaten sonra drumu değiştirdim
ama ben o pskolojıyle o kadar dikkat ettimki bebeğime bişey olmasın diye
velhasıl doğuma gittimde 83 kiloydum
doğumdn sonra 77 herşey çok guzledi görenler şaşıryr millet şişer kilo alır sen nasıl vermişsin diye
bende emzirikende versem hayalimdeki 6lı rakamlara bile düşerim diyrdum
ama öyle olmadııı
yedim içtim yattım derken oğluşum 5 aylıkken bir tartıldım 87 kiloyummm
kabus gibi
uzun yazdım ama maksat zaten birbirmizi tanımak değilmi:)
sonra diyetisyen kavitasyon radyofrekans hepsine gittim olmadı 3 ayda ancak 3 kilo verebildim
ama 16 nisandan beri muthiş azimliyim internnette dolaştım burayı gördüm kilo veren insanları bende başaracağım inş dedim:)
ben de 65 kilo ile hamile kaldım. normalde 56-58 arası gidip geliyordum ama 65e çıkmıştım o aralar. doğuma gittiğimde 74 kilo idim. doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda 69u gördüm ama sonra aynen dediğin gibi bir yemek bir içmek :)) ben aynı zamanda çikolataya çok çok çok ama çok düşkünüm. tüm hayatımda böyle oldum yeni birşey değil. gece gündüz saate bakmaksızın yedim işte sonunda 76 oldum:)) aklım başıma geldi kıyafetlerin hiçbiri olmayınca. işe başlayacağımda mecbur gittim birkaç kıyafet aldım. ya gardropu değiştireceğim ya kiloyu dedim. kilo vermek daha cazip geldi
işte böyle
canım zaten metonun huyunu biliyosun.şimdiye kadar hep 1 verdin 1 aldın 2 aynı kaldın gibi bişey oldu.Geçen hafta 3 verince bu hafta dinlenmeye geçmişsindir.kilo almada varsın kalıcı olması için meton dinlensin...debelenip duruorum canım işte mönüleri yazdım bu hafta size ama veremedim bu hafta kilo
canım bizler sumo falan değiliz dünyanın 8. harikaları olmaya adayız.çıtır bir geleceğe sahibiz ve kararlıyız...ben geldümmmm kismeee yokmuuuuuuuuuu
ayyyyy sız olmazsanız ben anladımkı zayıflamam imkansızzzz homili gırtlak yiyom yaa hastaydım ki halaa iyi değilim vitamınlerdenmı neden anlamadım doymak bilmiyorum sinirden ağladım yaa artık nolur tokatlayın tekmeleyın bişeyler yapın kendime getişrin benii
yine başa döndüm döt döbek aldı başını gitti nasıl ericem ben ya ne pis boğazım ne iradesizim ben ya tühh yazıklar olsun bana boğazıma sahip çıkamıyorum sumocular gibi oldum
akvaryumum var içinde bi çok balık en tombuluna benim adımı verdi eşimm ayyy kendime de itiraf etmiş oldum burada sinir oldum akşamdan beri eşimi boğmak istiyorum kendi de kemik torbası
ohhhh içimi döktüm be
tadı nasıl?ben sürekli içiyorum yasemin sinirlerede iyi geliormus
hayde dön artık takımada başla maratona..tebrik ediyorum birinci gelen arkadaşlarımızı ve de azcık kıskanıyom keşke bende her hafda birinci gelebilsem de kurtulsam şu yükümden
Merhaba arkadaşlar,iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler,oğlum ameliyat oldu,iyiydi eve geldim malum öbür oğlum evde..Aklım onda ama emin bir yerde diye takmıyorum,sabah çıkışı yapılacak zaten..Terör estirdi valla çok yorgunum,yemeği beğenmez,tampondan sıkılır,valla kaçarcasına çıktım hastaneden...yarına enerji toplamam lazım...Allah acısını göstermesin çok yoruyor beni...hastaneden biraz önce geldim,yemek yerken size bakayım dedim.1.olmuşuz çok sevindim,BİLGECİM seni özellikle kutluyorum..
tadı çiçeğe benziyor canım kokusu güzel ilk baş yadırgadım bi iki içince hoşuma gitti
yapmayııııın :18::18:
valla canım gözümde canlandıramadım şimdi.canlandırmamam da daha hayırlı sanırım :)
canım benim kide sinbo.Bir kaç kere benimkide aynı şeyi yaptı.hemde 10 kilo kadar farklarla...Ama şimdi sorun yok.ilk çıkıyorum ya 1-2 kilo fazla yada az çıkarıyo iniyorum otomatik olarak kapanınca tekrar çıkıyorum doğruyu gösteriyor.Pili de hassas bir kontrol et istersen.C ile uyarı yapıyor mu?
işte bunu yapmamalıydın bana bilgecim yaa..dayanamam asla :18::18::18::18::18::18::18::18:
yapmaaaaaa:18:
ben şu an bu grupta tam olarak kaç kişi var bile bilmiyorumkibana biraz bahsedermisiniz kendinizden:)
msj sayma işi bugünden mi başlıyor. yani cumadan cumaya mı?
selam tuni
ismini bilemedim canım yazdıysan da ben balık burcu olarak biraz balık hafızalıyımdır. ahmete mehmet demişliğim de olmuştur hatta
ben sana kendimi tanıtayım, 2 çocuğum var ve 2 numaradan bana hediye kalan kilolardan kurtulmak için buradayım. çalışıyorum, ismim Hilal. sen de ismini bir daha yazarsan çok sevinirim
Unutmadıııııııııııııııııııııııııııııııııım geldim.
Kızlar kusura bakmayın. Ben Pazartesi günü tiroid ameliyatı olacağım. Dolayısıyla bu sabah anestezi uzmanını görmek, kan tahlilleri, ekg falan için hastanedeydim. Biraz da kalabalık olunca ofise zor attım kendimi.
Gecikme için özür diliyorum.
Bu sabahki kilom 96.8 maalesef.Geçen haftaki kadar çok verememişim ne yazık ki.
Bir soru: Böyle ameliyat olunduğu durumlarda falan bir özel durum söz konusu oluyor mu? Beni çok zorlayacak bir ameliyat olmayacak muhtemelen. Ben diyetime devam etmeyi planlıyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için sonuçları hakkında da en ufak bir fikrim bile yok. Diyetim sekteye uğrarsa falan ne olacak?
msj 11
canım ben derya , öğretmenim , 38 yaşındayım . 2 liseli oğlum var ,
benim kilo verme sürecim iğneyle kuyu kazmak gibi ...çok zor ilerliyor ..spora gidiyorum , vücudum oldukça sıkılaştı ama kiloda bariz değişiklik yok ..
kk ne ilk üye olduğumda 5. grupta olan arkadaşları tanımak için bir defter tutmuştum , isimler , iller , yoksa insan çabuk unutuyor ..şu an sizin ismleri de aklımda tutamıyorum , paylaşım arttıkça öğreneceğim ...insana ismiyle hitap etmek daha güzel oluyor ..
ben geldümmmm kismeee yokmuuuuuuuuuu
ayyyyy sız olmazsanız ben anladımkı zayıflamam imkansızzzz homili gırtlak yiyom yaa hastaydım ki halaa iyi değilim vitamınlerdenmı neden anlamadım doymak bilmiyorum sinirden ağladım yaa artık nolur tokatlayın tekmeleyın bişeyler yapın kendime getişrin benii
yine başa döndüm döt döbek aldı başını gitti nasıl ericem ben ya ne pis boğazım ne iradesizim ben ya tühh yazıklar olsun bana boğazıma sahip çıkamıyorum sumocular gibi oldum
akvaryumum var içinde bi çok balık en tombuluna benim adımı verdi eşimm ayyy kendime de itiraf etmiş oldum burada sinir oldum akşamdan beri eşimi boğmak istiyorum kendi de kemik torbası
ohhhh içimi döktüm be
tadı çiçeğe benziyor canım kokusu güzel ilk baş yadırgadım bi iki içince hoşuma gitti
Çok memnun oldum deryacim, 38 yasında ve liseli cocuklar maşallah genc anne olmussun, şanslılar olgusların:) bu arada benimde bir oğlum var:))
msj 15
evet canım , ünv bitince evlendim , 2 oğlum arası 1 yaş , ikiz gibi büyüdüler ...sağolsun annem yardım etti , hep o baktı diyebilirim , ben de zaten doğumdan sonra çalışmaya başladım ..
Allah çocuklarımıza sağlıklı ömürler versin ...küçüklükleri en tatlı dönemleri canım , kıymetini bilin ..
msj 16
burası çok farklı bir mekan , hiç kimse birbirini tanımıyor , ama bütün dertlerimizi paylaşıyoruz , birbirimizi anlıyoruz , mutluluklarına ortak oluyoruz , 5. takım sizi çooook seviyorum kızlar ...
çok çıtır olacağız , merak etmeyin ..
Msj 17
Listede 6 kisi vardı sanırım ama başka girenlerde var degilmi yoksa hep 6 kisimiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?