Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım kakaolu birşeyler istiyorrr
yapmayııııın :18::18:
valla canım gözümde canlandıramadım şimdi.canlandırmamam da daha hayırlı sanırım :)
canım benim kide sinbo.Bir kaç kere benimkide aynı şeyi yaptı.hemde 10 kilo kadar farklarla...Ama şimdi sorun yok.ilk çıkıyorum ya 1-2 kilo fazla yada az çıkarıyo iniyorum otomatik olarak kapanınca tekrar çıkıyorum doğruyu gösteriyor.Pili de hassas bir kontrol et istersen.C ile uyarı yapıyor mu?
Benim de canım fıstıklı çikolata istiyooooooor.
işte bunu yapmamalıydın bana bilgecim yaa..dayanamam asla :18::18::18::18::18::18::18::18:
nesquıklı suuut:)
yapmaaaaaa:18:

kızlar varya bazen birilerine bir tokat atasım geliyor ki anlatamam
canım anlatamam dediysen akan sular durur.Sanırım özel.Ama kendini de hiçbirşey için sıkma.Unutma senden daha önemli hiçbirşey yok...
kızlar siz ne yapıyorsunuz yaaaaaa
lütfen yapmayın bahsetmeyin böyle tehlikeli konulardan
böcekleri hatırlatalım.Düşünsenize o nesquikin içinden küçük küçük hamam böcekleri çıkıyor.Fıstıklı çikolatanın da akrep kolu :18::18::18::18:

hep beraber vereceğiz inş. kiloları çıtr olup salayacağız dünyayı :)

debelenip duruorum canım işte mönüleri yazdım bu hafta size ama veremedim bu hafta kilo
canım zaten metonun huyunu biliyosun.şimdiye kadar hep 1 verdin 1 aldın 2 aynı kaldın gibi bişey oldu.Geçen hafta 3 verince bu hafta dinlenmeye geçmişsindir.kilo almada varsın kalıcı olması için meton dinlensin...
canım bizler sumo falan değiliz dünyanın 8. harikaları olmaya adayız.çıtır bir geleceğe sahibiz ve kararlıyız...beim sevdiceğimde kemik torbası yahu :) öylede kötü oluyor.düşünüyorum ona kavuştuğum günleri görürsem koluna giricem ama giremiycem çünkü kemik var sadece
ben sürekli içiyorum yasemin sinirlerede iyi geliormus
tadı nasıl?
tebrik ediyorum birinci gelen arkadaşlarımızı ve de azcık kıskanıyom keşke bende her hafda birinci gelebilsem de kurtulsam şu yükümden
hayde dön artık takımada başla maratona..

canım geçmiş olsun çoook çok.Allah daha kötüsünü göstermesin inş..

tadı çiçeğe benziyor canım kokusu güzel ilk baş yadırgadım bi iki içince hoşuma gitti

Yok herhangi bir uyarı yapmıyor ama bazen bes defa çıktığım oluyor arka arkaya 200 300farkediyor bende uç defa aynı çıkanı doğru kabul ediyorum:))

ben şu an bu grupta tam olarak kaç kişi var bile bilmiyorumki bana biraz bahsedermisiniz kendinizden:)

msj 11

canım ben derya , öğretmenim , 38 yaşındayım . 2 liseli oğlum var ,

benim kilo verme sürecim iğneyle kuyu kazmak gibi ...çok zor ilerliyor ..spora gidiyorum , vücudum oldukça sıkılaştı ama kiloda bariz değişiklik yok ..

kk ne ilk üye olduğumda 5. grupta olan arkadaşları tanımak için bir defter tutmuştum , isimler , iller , yoksa insan çabuk unutuyor ..şu an sizin ismleri de aklımda tutamıyorum , paylaşım arttıkça öğreneceğim ...insana ismiyle hitap etmek daha güzel oluyor ..

msj 12

Evet hilalcim , cuma sabah başlıyor , perşembe akşam son mesajla bitiyor , mesajın başına yazarsanız kolaylık oluyor ..

Bu arada ececim tickerindan anladığım kadarıyla 16 kilo vermissin ne super bisey bu, ne kadar sürede verdin bu kiloları ve 56 kilo gayet iyi inceciksindir zaten sen 48 kiloda çok az degilmi:)), boyunu merak ettim birde profilindekide senin foton olmalı degilmi:))

msj 13

Bilgecim geçmiş olsun canım , inş ameliyatın çok iyi geçer ve kısa sürede iyileşip aramıza dönersin ..

Çok memnun oldum deryacim, 38 yasında ve liseli cocuklar maşallah genc anne olmussun, şanslılar olgusların:) bu arada benimde bir oğlum var:))

msj 14

Özlemcim hoşgeldin , bir gelip bir kaçıyorsun arkadaşım nerelerdesin , öyle bizi terkedersen kilo alırsın , başsağlığı mesajı yazmıştık ...sonra meşgulsün diye soramadık ...

Eşin seni hırslandırmak istemiş , hadi bakalım eşlerden daha zayıf olmalıyız , yan yana olmuyor yoksa

Çok memnun oldum deryacim, 38 yasında ve liseli cocuklar maşallah genc anne olmussun, şanslılar olgusların:) bu arada benimde bir oğlum var:))

msj 15

evet canım , ünv bitince evlendim , 2 oğlum arası 1 yaş , ikiz gibi büyüdüler ...sağolsun annem yardım etti , hep o baktı diyebilirim , ben de zaten doğumdan sonra çalışmaya başladım ..

Allah çocuklarımıza sağlıklı ömürler versin ...küçüklükleri en tatlı dönemleri canım , kıymetini bilin ..

msj 16

burası çok farklı bir mekan , hiç kimse birbirini tanımıyor , ama bütün dertlerimizi paylaşıyoruz , birbirimizi anlıyoruz , mutluluklarına ortak oluyoruz , 5. takım sizi çooook seviyorum kızlar ...

çok çıtır olacağız , merak etmeyin ..

Msj 16
Aımın ins cumlemizinkine:)) benimki 9 aylik dediğin gibi Cook tatli, ama bı o kadarda hareketli saniye yerinde durmayan, bı sincap:))

Msj 17
Listede 6 kisi vardı sanırım ama başka girenlerde var degilmi yoksa hep 6 kisimiydiniz

msj 17

5. Takım 256. Etap etap birincisi

hasretttt 67,1/67,1/0,0/%0,00
tgdg 68.2/67.8/0.4/%0.59
Samanyolu 68,2/67,8/0.4/%0.58
maway 72/72/0,0/%0,00
Cocostar 69,7/68,2/1,5/%2,15
seng 56/54,5/1,5/%2,68
CarpeNoctem 99,6/96,8/2,8/%2,81

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%1,26)

arkadaşlar 1. olmuşuz , tebrikler ...bu hafta kilo alan olmamış çok sevindim , gelecek hafta diğer arkadaşlarımızda listeye girince daha da iyi olacağız inş ...
nisse -46 ve tuni , paylaşımlarınız oldukça iyi başladı bugün ...inş haftaya sizi de liste de göreceğiz kızlar ....hadi bakalım bu hafta kaçamak olmadan bir yarışalım ...

öyle çikolatalardan falan bahstmeyelim lütfen , beni yoldan çıkarıyorsunuz bak ,zaten tatlıya dayanamıyorum ...

Msj 17
Listede 6 kisi vardı sanırım ama başka girenlerde var degilmi yoksa hep 6 kisimiydiniz

msj 18

listedeki 6 kişi uzun süredir burada olanlar , diğerleri hep 1-2 haftada bıraktığı için tam bir liste oluşturamıyoruz ..bir de Aslımız var , o yazın çok meşgul oluyor , güzellik salonu var , onun için listeden ayrıldı ama ara ara uğrayıp yaptıklarını anlatıyor ve kilosunu bildiriyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…