Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 44

Nisse_46 kullanıcısından alıntı
mesaj 7
bugün k i menüm
sabah 1 çay 1 tost
öğle menüm yazmaya utanıyorum ama bugün benim doğum günüm olduğu için
bir porsiyon iskender
aralarda bir şey yemedim akşam yemeği ve sporla telafi edrim inş.
mercimek çorba (k/cal 165) yarım porsiyon
iskender (k/cal 350)
bulgur pilavı (330 kalori)

canım doğum günün kutlu olsun , mutluluklar , sağlıklı bir ömür diliyorum ..

MESAJ 30
Canım sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim,doğum günü hatırına yediklerini görmeyelim..

[/COLOR] MESAJ 31
Hatice canım bu şekilde kilo verirsin ama geri döner kilolar,öğün atlamamalısın,vücut depo yapar...
Çizi dende uzak dur....
MESAJ 32
MESAJ 33
Menü çok güzel Nurcanım,bu hafta iyi gidiyorsun..Teşekkür ederim en azından sen yokluğumu farketmişsin...
MESAJ 34
Canım akşam yemeğin fazla olmuş ekmek açısından,bulgur ve 2 dilim ekmek fazla olmuş...ama iyi spor yapmışsın bugün...

Son düzenleme:
mesaj 19

kızlar 30 derece eğimle 1 saat koşu bandında 4,5 km/saat hızla yürürsem tam 912 kalori harcıyorumm he he he

msj 45

canım epeyce kalori almışsın , şekerpare ve küp şekerler , sonra da koş koş koş , nedir bizim çilemiz ya , ben de sporda koştum ve geldim , çok yorgunum ya ..

çok fazla koşu bandında kalmak lifleri koparabilir dikkatli ol canım ...

msj 46

canım çok haklısın bazen az diye düşündüğümüz gıdaların kalorileri daha fazla oluyor..

Aslında verdikten sonra yiyeceklere saldırmayıda düşünmüyorum midem küçülsün hep böyle az yemek istiyorum pis boğazımın zararı var faydası yok

msj 47

aslında yemek yeme tarzımız Peygamber efendimizin( s.a.v .) belirttiği gibi , midemizin 3 te biri su , 3 te biri hava ve 3 te biri yemek olursa hem sağlıklı oluruz hem de kilo almayız ,,,

ama biz ipin ucunu kaçıyoruz sonra da sık kemerleri bakalım ...

msj 48

Arzucum nasılsın bugün , hastane işleri bitti mi , senin hızına yetişemiyoruz , 10 kollu robotlar gibi her işin üstesinden geliyorsun , maşallah , Allah nazarlardan korusun , sağlıklı ol ve koştur canım ..

canım çok sağlıklı olmuş , bezelyenin kalorisi yüksek ama ben de seviyorum , ben de akşam işin ucunu kaçırıyorum ,

akşam 5.00 te spora gideceğim diye yemek yedim , 1 kase yeşil fasulye yedim , yarım brd çay içtim , 1 galeta yedim ,

spordan gelince annem çayın yanına kısır yapmış 3 kaşık aldım , ama inan vicdan yapıyorum , spordan sonra yemesem daha iyi olacak , onun için veremiyorum ...

sporda da yarım lt su içtim ve toplam 1 lt oldu , daha fazla nasıl içerim diye düşünüyorum ...

msj 50

evet kızlar şimdilik hepinize iyi geceler ,

Hasretcim bugün pek göremedim seni , Aslı uğramış güzel yorumlar yazmış ,tuni de gelmedi heralde ,,

artık yarın konuşuruz nasip olursa ,

kızlar bir derdim var,mesela her gün mönümü yazıorum siz de akşam yemeği fazla diosunuz haklısınız da ben sabahları hiçbişi yiyemiorum kahvaltıyı atlamamak için zorla ağzıma bişiler tıkıorum onda sıkıntı yok..öğlen de spor çıkışı olunca zaten o hafiflemişlik hissini bozmamak için falan çok az tek kase çorbayla idare edebiliorum ama akşamları çok acıkıorum yaa(( sonra akşam yemeği sonrası 1 saatlik falan yürüyüşe çıkıoruz.bu akşam yemeği iştahımı nasıl kapatsam ben napsam ya da öğle yemeğiyle akşam yemeği arasındaki ara öğünümde hafif ve doyurucu bişi yesem iştahımı da kapasa ne önerirsiniz?

Msj 53
Menün bencede çok güzel olmus tebrikler
Msj 54
Ayy sorma sorma bende yedim bugun İskender hemde dogum gunüm bile degildi, en azından senin mazeretin var:)) bu arada İskender'e baktım maalesef 800 kalori diyor üzgünüm 350 yazmışsın ama
Menün gercekten güzel olmus, aksam olayına katılıyorum, gün icinde o kadar uğraşıyoruz iki dk için nefsimize yenilmeyelim ins
ah ah bu diyet işine girince alisveriside güzelce yapmak lazım dımı, benimde genelde bişeyim olmaz, olmayincada mutlaka doymak için istemediğimiz seyleri yiyoruz
mesaj 19

kızlar 30 derece eğimle 1 saat koşu bandında 4,5 km/saat hızla yürürsem tam 912 kalori harcıyorumm he he he
msj 57
Ya bende yuruyus bandında yürüyorum 30 eğim ve 5,5 ta 45 dakikada 300 kalori yazıyor, 912 çok geldi bana, yuruyus bandindani oyle gösteriyor bı yerdenmi baktın
mesaj 20
kendime yeşil çay yapayım barii :126:
msj 58
Yeşilçaya sonunda alistim şükür gündüz icememistim bende simdi iki kupa ictim

msj 59
Bence çok güzel olmus canim

msj 50

evet kızlar şimdilik hepinize iyi geceler ,

Hasretcim bugün pek göremedim seni , Aslı uğramış güzel yorumlar yazmış ,tuni de gelmedi heralde ,,

artık yarın konuşuruz nasip olursa ,

Msj 60
İyi geceler canım evet gündüz gelemedim, baya güzelde yazmışsınız oku oku zor bitirdim, yetişemedim sana yarın görüşürüz ins

Msj 61
Bence cokta uzme kendini, 3 kasik kisir çok değil aksam yemeğine eklemiş say kendini, saat beste yemiştin, spora gitmissin, aksama acıkırsın tabi normal bence

Msj 62
Kesinlikle katılıyorum sana canım, zaten Doymadigimiz için değil gözümüz doymadigindan gereğinden fazla yediğimizden almiyormuyuz bu kiloları

Msj 63
Yazılanları okudum yorumlarımı yaptım geleyim benim günüme
Müthiş hareketli bı gundu
Sabah nesfit yedim
Arada iki eti form limonu bisküvi
Öğleyin bı arkadasla yemeğe çıktık orda bir İskender ve ayran ictim
Sonra epey dolaştık
Öğleden sonra bı arkadas ev almıştı hayırlı olsuna gittik aman allahım nerdeyse 10 çeşit şey yapmış, birde dağılsın çok çok ısrarcı biridir
Ordada 3 kasik kisir, 1 sarma ve bir dilim kek yedim
Evet saka gibi ama aksam başka bı arkadasa gittik
Bebeği olmuştu hayırlı olsuna
Allahım gün bitmiyor ve ben geziyorum
Ordada dünya kadar şe vardı 2 kasik makarna salatasi yedim
Aksamda 10 cagla
Eve o kadar gec gelmeme rağmen b yediklerimden sonra yurumesem olmazdı
45 dk yuruyus yaptım
Sonra gün icinde yesil çay icemedigim icin iki kupa tarcinli yesil cay ictim
Yani biliyorum kaçamaklar cok ama gercekten olabilecek en az en az seyleri yedim
Ama öğleni İskender olmasaydı çok daa iyi olurdu
Ne yazıkki demem lazım sanırım yarın Sabah'ta arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim
Hepinize iyi geceleet

kızlae cehaletimi seviyim ben akşam yemeğinden sonra yatana kadar bi ara öğünümüz olduğunu bilmiodum aç aç oturuodum öle saatlerce:)))

bir de daha önce sordum da kimse demediydi bu kilo çizelgemizde kilomuz değiştikçe nasıl çizelgede gösterioruz???? biri yardım etsin lütfeeeeeyynn

Ben deniyorum ama olmuyor

Yeni bi çizelge yapıyorsun hani çizelge yaparken soruyordu şu anki kilonuz kaç diye oraya şu an ki kilonu yazacaksın.Başlama kilosunada başlama kilosunu yazacaksın.Sonra çizelge bölümüne yapıştıracaksın linki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…