- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.021
BEGENDm hayatm oglenle aksam arasındada kucuk bı ara yaposaymıssn dha ıı olcakmıssabah:1 dilim ekmek üzerine peynir domates 2 lıght salam
ara:yarım armut 2 kayısı
öğle:4 köfte salata 1 dilim ekmek
akşam:5 yk bezelye yoğurt 1 dilim ekmek
ara:active yoğurt olabilir acıkırsam
mönüyü yazmak istedim şimdiden kızlar belki okuyup yorum yapan olur
cok duzensızBu arada menümü yazıyorum
Sabah : 1 adet ekmeksiz haşlanmış yumurta ( Sabah dediğimde saat öğlen 1)
Ara: 1 adet elma
Akşam: 1 adet tavuk 1 dilim beyaz ekmek 2 dilim pişmiş domates.
Bundan sonrada zaten boğazımı tutup bişey yemicem kendime zahmet olacak ama
spor feln yapıosun cnm ne guzldikkat dikkattt!!!!!!!!!!!!!!! günlük menüm:)
SABAH: 2 dilim light ekmek eşliğinde domates zeytin peynir yarım haşlanmış yumurta ve de şekersiz çayy
sonra spora gidiş veeeeeeee;
yarım saattempolu yürüyüş + 15 dakika bisiklet +15 dakika ekleptik derkeen
kondisyon çalışması bir başladı mekikler iç bacak dış bacak dambıllar falan 2 saat boyunca yoğun kondüsyon çalışması
hemen ardından yağsız süt bi kutu( spordan sonra süt ya da yoğurt tüketimini hocamız önerdi yağ yakımını kolaylaştırıomuş)
öğlen:bir kase çorba bir dilim ekmek
ara:bir kase sarımsaklı cacık
akşam:2 dilim buğday ekmeği+bir kaşık bulgur pilavı+1 fasla ızgara kırmızı et(yağsız)+yeşil salata(tuzsuz zeytinyağlı)
bugün bittim kızlar dün hoca ilk gün die yormamış saolsun bugün mahvetti...belki halim olursa nişanlımı kandırabilirsem yürüyüş yapıcam 10da falan bir saatlik
ama aksam hem plav hem ekmek olmaz
bızm sennle genlde saatlermz uyusmadıgı ıcın farkedemedım arzu ablaMESAJ 29
Kızlar ya oku oku bitiremedim,birazdan devam edicem,mutfağı toparlamam gerek...
BİLGEden haber aldınız mı merak ettim...
Birde yokluğumu kimse farketmemiş galiba çooook üzüldüm bilginize...
nasılsn ıımısın
cnm aslında bnde yazdm yorum ama dıkkt etmemıssndırmsj 50
evet kızlar şimdilik hepinize iyi geceler ,
Hasretcim bugün pek göremedim seni , Aslı uğramış güzel yorumlar yazmış ,tuni de gelmedi heralde ,,
artık yarın konuşuruz nasip olursa ,
cnm zaten senn kılon bıze oranla cok az yorum yaparkene bıle zorlanıorum sna acıkcasıkızlar bir derdim var,mesela her gün mönümü yazıorum siz de akşam yemeği fazla diosunuz haklısınız daben sabahları hiçbişi yiyemiorum kahvaltıyı atlamamak için zorla ağzıma bişiler tıkıorum onda sıkıntı yok..öğlen de spor çıkışı olunca zaten o hafiflemişlik hissini bozmamak için falan çok az tek kase çorbayla idare edebiliorum ama akşamları çok acıkıorum yaa (( sonra akşam yemeği sonrası 1 saatlik falan yürüyüşe çıkıoruz.bu akşam yemeği iştahımı nasıl kapatsam ben napsam ya da öğle yemeğiyle akşam yemeği arasındaki ara öğünümde hafif ve doyurucu bişi yesem iştahımı da kapasa ne önerirsiniz?
bız buraya uye almadakı sartımızdan bı tanesı uyenın 65 uzerı olmasaydı
sen bu rakamdan 10 kg azsın
tabıkıde bızım sna oranla aksamları dha haff yememız gerekıo kı yazıoruz buraya
dogl olarak sennde tuafına gıdıo bu durum
yanls anlama sakn yazdıgımı
Günaydın bayanlarrrEn erkenci benim sanırım okula doğru yol almadan önce bi göz atıyim dedim
gunaydddddn cnm