Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ıste gaytte guzl yazılmıs menu
ahh sıgara boregımı okudum ben neeeee

akılsız başıma neler geldi a dostlar(( günlerdr tuvalete çıkamıodum gece yatmadan bi tane form çayı içip yattım..sabah inanılmaz bi ağrıyla uyandım.saatlerce ishal sancısı çektim mahvoldum resmen((( sabaha karşı bir iki saat uyuyabildim anck..şimdi biraz düzeldi kahvaltıda şekersiz çay içtim bi de bi tane haşlanmış patates yedim iyi gelir diye ama hiç iyi deilim ((( neyse son kilom 52.8 en azından 1.2 kilo vermişim buna sevinçliyim iş görüşmem de pazartesiye alınmış pazartesiye kadar 1 kilo daha yeter bana( çok öpüorum s,izleri

afiyet olsun ark.ım ama bana biraz çok geldi

kızlar kusura bakmayın ilgilenemedim bugün.Ama göbek atmakla meşgulüm :) akşam telafi edicem :)
çektim abiyeyi üstüme göbek atıyorum ...aralarda da leslie yapıyprum.kararlıyım ben girecem bu elbisenin içine :)(arkası tam kapanmıyorda)

nerelerdesiniz ama bugün kimseyi göremedim.bende çıkayım biraz dinleneyim bari..akşam gelirim yine..

Bugünkü menüm
Sabah : Ayran
Ara : Yok
Öğlen : 2 paket çubuk kraker,1 paket çikolatalı süt ,, 1 haşlanmış yumurta,2-3 dilim beyaz ekmek
Çubuk krakerde resimdekinden.

Ara ( Öğlen 3 gibi ) : 1 tane ızgara tavuk 1 dilim ekmek
Akşam ( 6 gibi ): 1 dilim ekmek patates kavurması 3-4 kaşık. Sonrada bişey yemedim. Aslında daha demin dondurma almaya gidiyodum tam parayı aldım sonra dedim neyseee yemiyim bişey zaten çok yedim. Ama birazdan kola içebilirim

canım dengesiz olmuş bayağı.2 paket çubuk kraker üstüne çikolatalı süt onunda üstüne 2 3 dl. ekmek...yeşilçay içiyo musun bakıyım sen

selamlar kimseler yok bakıyorum forumda bugun

sabah:1 dilim ekmek peynır domates
ara 2 diet bisküvi
öğle:tavuk salata ayran
ara:armut
akşam:köfte ayran 1 dilim ekmek domates

menüleR:

kahvaltı:1 kk peynir 5 zeytin(tuzsuz) yr. dl tam tahıl ekmeği 1 çb süt
ara:5 fındık 100 ml süt
öğle:çorba 1 etimek
ara:1 salatalık
akşam:1 kase çorba yr. tabak semizotu 2 yk. yoğurt 0,25 dl. tam tahıl ekmeği.

2 gündür baştan aşağı aynı menüm :)

selamlar kimseler yok bakıyorum forumda bugun

sabah:1 dilim ekmek peynır domates
ara 2 diet bisküvi
öğle:tavuk salata ayran
ara:armut
akşam:köfte ayran 1 dilim ekmek domates

köfteyi kararında yediğini umuyorum ve menüyü beğendiğimi söylüyorum :)

öğle biraz fazla olmuş canım ya... üstüne arada da sigara böreği yemişsin.akşam için yazdıkların umarım doyurucu olur..

canım 1 biber dolması gayette güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…