Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okuldan gelirken çok açtım bende onları aldım almamla bitmesi 1 oldu Yeşilçaya daha başlamadım

okuldan gelirken alıcaksan en azından 2 paket yerine 1 paket almayı tercih etmelisin canım.mesela meyve alsaydın kendine.
yeşilçaya kesinlikle başlamalısın canım...

kızlar bugünde duş almayı düşünüyorum çünkü bugün spor yaparkene çok terledim.yarında sevdiceğimi görme ihtimalim var.ama çokta üşeniyorum.koku yok allahtan.Ama saçlarım 2. güne kötü duruyo

birazdan çıkarım...

Son düzenleme:
bu arada menünün altında yazmayı unuttum.
dün 2 yeşilçay 20 dk spor
bugün 1 yeşilçay 2 saat 25 dk spor

2 gündür 1,5 lt su içiyorum...

MESAJ 35
Sağol Deryacım ,doktor işlerim bitti,oğlum da iyi çok şükür,bugün diyetisyene de gittim,listedekileri yazsam şaşırırsınız:44:
MESAJ 36
Öğlen ile akşam arasında ara öğün yap canım,benim listemde 2 dilim ekmek,peynir ve meyve var ...Akşam yemekten sonra da süt ve meyve ile bir ara öğün daha var...
MESAJ 37
Ayyy Bilgecim hoşgeldin,çok geçmiş olsun,biraz sıkıntın olur ama geçecek inşaallah...

MESAJ 38
Ben o ısrarcı ev sahiplerini hiç sevmiyorum,zaten zor duruyoruz,irade sıfır,biraz ısrarla yiyim bari deyip saldırıyorum,sonuç buradayım
MESAJ 39
Nisse ilk kez menünü tam olarak anladım desem yeridir,hep böyle yaz ki yorum yapabilelim...Menün bana göre iyi,fazla olduğunu düşünmüyorum,çünkü ekmek tüketmemişsin...
MESAJ 40
Hasretim benim oyum SİYAH elbiseden yana,seni incecik göstermiş...Nasıl yaparsın bilmem ama o fermuarı kapat...Çok tatlısın ya...

MESAJ 41
ahhhh ahh darısı benim başıma,umarım iş görüşmen iyi geçer...

MESAJ 42
Hatice canım çok sağlıksız besleniyorsun,toparlanman lazım,çok fazla karbonhidrat alıyorsun,dengelemen lazım..
selamlar kimseler yok bakıyorum forumda bugun

sabah:1 dilim ekmek peynır domates
ara 2 diet bisküvi
öğle:tavuk salata ayran
ara:armut
akşam:köfte ayran 1 dilim ekmek domates
MESAJ 43

Nurcanım bu ne güzellik:nazarmmenün de süper,benim yerime de gez arkadaşım...

MESAJ 44
Merhaba kızlar bugün diyetisyene gittim,menüm bazılarınıza fazla gelebilir,ama 10 gün bu şekilde olacvak,çünkü dr kilo veremezsem metabolizma hızımı ölçtürecekmiş...:44:
SABAH yağsız tost,1 bardak süt
ARA 1 elma,2 ceviz
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,12 kaşık yeşilmercimek,2 dilim ekmek,salata
ARA 2 dilim ekmek,1 kk peynir,1 elma
AKŞAM 1 kepçe çorba,8 yk taze fasülye,1 kase cacık,1 dilim ekmek
ARA yarım muz,1 bardak süt
SPOR 1 saat yürüyüş,2 litre su,yeşilçay..

Kızlar artık çıkmalıyım,yarın görüşürüz

MESAJ 45
ECECİMİyi geceler,altta ismini görüyorum ama sanırım meşgulsün...Tabii attın göbekleri yoruldun di mi?
Yarın bize sevdiğinden güzel haberler getir,merakta bırakma bizi....

günaydın kızlar ilk günaydın benden gelsin buarada cocstar burdamısınhilalcim yazmıyorsun hiç?

Günaydın canlar...

Arzu ablacım fena yoruldum valla bi de regl oldum şimdi sırtımdan belime fena ağrıyor... Inş. Görebilirim sevdiceğımı...

Nurcancım seni bu kadar erken görmeye alışık değilim hayırdır bebiş mi uyutmadı :)

ahh ah, sitem mi etsem napsam

2 gündür yokum beni merak eden olmamış :2:

pazartesi akşam tavuk yemiştim, akşam yemeğinde. neyse gece sürekli uyandım durdum nasıl bir ağrı midemde, anlatılmaz. aralarda uyuyorum ama ağrının şiddetinden uyanıp duruyorum. sandım ki midem bozuldu, yok o da değil

saabh işe gidemedim, anneme çocukları verdim vurdum kafayı yattım ama hiç uyanmıyorum, annem sonunda dayanamayıp uyandırdı beni hadi kalk doktora gidelim diye.

doktor zehirlenme sandı birsürü tahlil istedi 2 saate yakın hastanede kaldım, gözlem odasına aldılar işte. bişeyim yok ama mideme ağrı gelip gidiyor.

neyse sonuçlar geldi tavuktan değilmiş. hafif bir enf. var dedi doktor ama enf mideye neden böyle sancı yapıyor bunu sormak aklıma gelmemiş. ilaç vs verdi eve gittik. 2 gün de rapor verdi işte şükür toparlandım bakalım şimdi. yeniden aranızdayım

selamlar kimseler yok bakıyorum forumda bugun

sabah:1 dilim ekmek peynır domates
ara 2 diet bisküvi
öğle:tavuk salata ayran
ara:armut
akşam:köfte ayran 1 dilim ekmek domates
cnm menn de hıc sebze yok aksm sebze yeseymssn masllh dıcktım
ama kotude dııl yanı
bu arada fotodakı sen mısın
coook tsk ederm ablacm
ıns bu sefr gıder kılolar
günaydın kızlar ilk günaydın benden gelsin buarada cocstar burdamısınhilalcim yazmıyorsun hiç?

gunaydn kızlar
cnm bızım topık cok duzensız oldugu ıcın kımn gelıp kımn gelmedıgını sasırıyorz artık
ama eet sen haklısın bn gbıb hep buralardsın
senı farketmemkle ayıp ettık
gecms olsn cnm bu arada

geçmişi dün gece ve bu sabah okudum tamamen ama bilerek alıntı yapmadım malum iki günlük alıntılarımı yapsam Bilge'nin benden beklediği rekoru kırabilirdim Öncelikle Bilge, çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim.

dün diyetime sadık kaldım ama o güzümü açamadığım gün diyet yapmadığımı, yapamadığımı itiraf etmek durumundayım.

yok be Hasret'im, latife ediyorum ama tabi hatırlanmak güzel şeydir. Üstelik dediğin gibi her gün buradayım, çoğu kez açılışı yapıyorum.

bir sorum var tüm arkadaşlara:

maden suyunun diyette etkisi nedir? ben çok severim, sanırım aşağı yukarı günde 3 tane içiyorum. ama hastalandığım sürede içmedim ve sanki sabah uyandığımdaki hafif şişkinliğim yoktu bu sürede. acaba içindeki sodyumdan dolayı şişlik yapıyor olabilir mi?

mesaj 40
kızlar ya 3 gündür her sabah tartılıyorum her seferinde başka bir şey çıkıyor bir iniyorum bir çıkıyorum neden acaba ?:44:

CNM GECEN DOKTR DA SOLEDI TW DE GUNDE 2 TANE ICIN SADE SOda dıye demekkı faydalı bısı
mesaj 39 günaydın kızlar nasılsınız

mesaj 40
kızlar ya 3 gündür her sabah tartılıyorum her seferinde başka bir şey çıkıyor bir iniyorum bir çıkıyorum neden acaba ?:44:

gunaydn cnm
hergun tartlmak ıı dııl zaten
haftada 1 gun tartıl
en ıısı bu

Hilalcım haklısın valla yüzüm yok bir şey demeye.geçmiş olsun...

Soda hakkında tek bildiğim yediğin şeyin yanında ya da hemen sonra içeren glisemik indeksi düşürüyor çabuk acıktırıyor.

Nissecım hatırlatsam iyi olacak sanırım menü ve yorum takibini sen yapıyordun bu hafta...yarın cuma...listeyi yetiştiremezsen cmt de verebilirsin.

bugun kı menum

sabah

1 yumurtadan yapılmıs menemenın yarısı // 4 sıyah 1 yesıl zaytın // domates salatalık bıber // 1 kucuk dılım kasar 1 kucuk dılım salam // azcık byazpeynır // cay

ara

1 kıvı yesılcay

oglen

1 kucuk bıber dolması
bol salala
belkı ayran

ara

yesılcay portakal

aksam

salata karpuz yogurt

ara

nektarı

yok bu sefer ben erken uyandım oğlum uyanmadı bende hemen bi günaydın msj yazım dedim de ece şaşırsın ehehe
ben seni merakettim dünmüydü neydi dedim gelmıs hilal okuyor şimdi yazar baktım yazmamısın

mesaj 40

ben alıştım artık bu durumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…