Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neden sen bu kadar meyve ağırlıklı beslenmeye başladın bakim?saçlara filan vitamin olsun diemi ? meyveyi çok kilolulara vermior doktorlar ara öğünlerde diğer arkadasların bilgilerine..

evet şekerim benim resimdeki hatun

ne kadar güzel bir hava var istanbulda aman maşallah dielimde bozulmasın..
kac gündür çamasır kurumuor üste giyilcek bişi kalmadı bu havalardan
bugun bol bol yıkar asarım artık ahaha:)
kahvaltı yaptım ve yeşilçay bile içtim ay bugun cok formumdayım,
ama tartıda hala 72
bu ne yaw:18: rüyamda tartıyı saklatıyordum eşimeki tartılmıyım die işim gücüm tartı baskül oldu çıktı şu 4 kiloyu versem varyaa hiç denize girmeyen ben kendimi plaja atabilirim heran o kadar yani neyse hadi görüşürüz öğlene yazın yazında yorum yapalım

Çok ağrım var ağrı bacaklarıma falanda vuruyor...sevdiğimi görmeye (umarım) son 45 dk. Ama ben dağılmış durumdayım...
Diyette kötü bugün hanidün hatice uyardığım çubuk kraker var ya. Onu yemekle meşgulüm

evet evet, yazdığım gibi dün gece ve bu sabah geçmişi okudum bitirdim. geçmişi okumadan yazmak adetim olmadığından gece yazmak istemedim. bu arada, 72 den bir kurtulsan gerisi gelecek bak sıkma canını

Ece, hala o işle meşgulsen, hemen çubuk krakeri arkadaşlarına ikram et canım

cnm ben kacgundr meywe yemıodm kı
bugun yıcm ıns
guzl hatunmussn masllah
ama tam acılmıokı foton
son kılolar zor gıdıo cnm yaaa

msj 69
dün akşam giremedim kızlar, daha doğrusu çok geç girebildim ancak geçmişi okudum, yazamadım
gerçi dünkü menumu yazmam zaten pekte hayırlı değil
söylemiştim sabah kahvaltuya gittik arkadaşlarla ve açık büfe düşünün perişanlığımı
ama yinede açıkyüreklilikle yazıyorum
sabah
1 dilim ekmek
peynir
3 siyah zeytin
2 sigara böreği
yarım yumurta
3 minik dilim sucuk
1 kasık bal kaymak
domates salatalık
öğle
bu kahvaltının üzerine öğleyin yesem zaten yuuh derdim bişey yemedim
ara
10 yeşil erik bir bardak süt
akşam
8 zeytinyağlı bulgurlu yaprak sarması

4 bardak yeşil çay, 2.5 lt su

msj 70
hilalcim
klasik olacak ama hakkaten geçirdim aklımdan snei
profilindeki güzel kızı yazılar arasında görmeye o kadar alışmışımki, yokluğunu hakkaten fark ettim, ama niye yazmadım bilmiyorum:))
bu arada çok geçmiş olsun
öpüyorum seni

msj 70
hilalcim
klasik olacak ama hakkaten geçirdim aklımdan snei
profilindeki güzel kızı yazılar arasında görmeye o kadar alışmışımki, yokluğunu hakkaten fark ettim, ama niye yazmadım bilmiyorum:))
bu arada çok geçmiş olsun
öpüyorum seni

msj 68
bize herşey yemekleeerii hatırlatıyooooorr:))

ımmm dıyemedım bıısı

msj 72
ama bugünkü menüm çok güzel olacak inş
sabah
1 bardak yeşil çay
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
ara
3 gün kurusu kayısı
öğle
kabak yemeği
1 dilim bugday ekmeği ( hazırlaıdm birazdan yicem)
ara
1 bardak sütlü kahve ( buda tamamen bir plan:)))
akşam
yoğurtlu karnıbahar( karnıbaharları haşladım akşam yoğurtlayıp yemeyi planlıyorum inş)

cnmcım dha oncede cok soledım hala soluoyurm
--- ıceceklerden ara olmuyor ---

canım

o kız benim aslında
şaka bir yana, sağolasın. düşünülmek ne güzel.

menünü çok beğendim. karnıbahar haşlamayı hiç yemedim, güzel oluyor mu? aslında kızatmasını severim ama malum şu sıralar cıs

;( 1 dk durdu sadece bizim sınıfta..giydiği gömlekle çok yakışmış :) hiç yüz vermedim ama :)şimdiye kadar yolları kesiştirdiğim yeter biraz beni görmediğini farketsin...

yani ben normalde karnıbahar brokoli haşlardım salatalık turşusu azıcık mısır ( ama bu diyetten önceydi şimdi mısır konulmasa iyi olur tabi) ya sarımsaklı limonlu zeytinyağlı yada sarımsaklı yoğurtlu süpeer olur helede içine kekik ve fesleğende koyarsan yemede yanında yat bayılırım...bugünde niyetim oydu alsında ama dolaba bi baktım brokolim bozulmuş malesef
onun için bende sadece karnıbaharı sarımsaklı yoğrutlayıp yemeyi planladım, oda güzel olur ama ben severim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…