Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 75
ayyy Allahıım çığlıklar atmak istiyorumm
annem aradı şimdi öğleden sonra bi akrabaya bebek görmeye hayırlı olsuna gidicez diye
ya bebek olmuş zaten 10 aylıkgörmeye gitmenin manası varmı zaten çok kez bi yerlerde görmüşümdür:)) ama tabi hediyesini vermek lazım:)
buda benim bugünümünde zorlu geçeceğine dair bi işaret malesef

evet evet, yazdığım gibi dün gece ve bu sabah geçmişi okudum bitirdim. geçmişi okumadan yazmak adetim olmadığından gece yazmak istemedim. bu arada, 72 den bir kurtulsan gerisi gelecek bak sıkma canını
hilal sen günde kaç dilim ekmek yyorsun ve aralarda ne yiyorsun
cnm ben kacgundr meywe yemıodm kı
bugun yıcm ıns
guzl hatunmussn masllah
ama tam acılmıokı foton

son kılolar zor gıdıo cnm yaaa
sağol cnm evet aynen öyle

dünkü mönü gercekten kötü olmuş az yemiş olsanda kalorisi yüksek olan sigara böreği filan yemen hiç olmamış cnm
bugunkü yazdığın mönüyü umarım gerçekleştirebilirsin

msj 68
bize herşey yemekleeerii hatırlatıyooooorr:))
ahaha aynen öyle,karnımız aç olunca başka ne düşünebilirizki:)hep açız hep açızz
;( 1 dk durdu sadece bizim sınıfta..giydiği gömlekle çok yakışmış :) hiç yüz vermedim ama :)şimdiye kadar yolları kesiştirdiğim yeter biraz beni görmediğini farketsin...

nasıl bir gömlek giymişki okulda herkez aynı gömlekten giymiyormu:44:
yüz vermicem bu erkek milletine yoksa astarını isterler
ama çokta serin gitmemek gereklidir

msj 56

canım ikisi de yakışmış ama her zaman siyah daha asil ve kilo göstermez oluyor , ben ce onun içine girmeye çalış , ne kadar kaldı ?

msj 56

canım ikisi de yakışmış ama her zaman siyah daha asil ve kilo göstermez oluyor , ben ce onun içine girmeye çalış , ne kadar kaldı ?

naber derya yaw:79::79::79::79:

du bende bakim hasretin profile dn bakıodum acil cıkmam gerekti

msj 56

2 hazıranda cnm nıkah:26::26:
bitkiçayı filan olsa anlarımda
süt yani sonuçta nedne ara sayılmasın anlayamadım
sütlü kahveden kastettiğim benim baya bildiğin bir bardak sıcak sütün içine bir kaşık kahve:)

sen nasıl dersen...

bakın kısceler bakın
fotolarda kurklu yelegımle cektrdıgım fotoda war
dıodum ya cok kılolu gosterıo dıe o

naber derya yaw:79::79::79::79:

du bende bakim hasretin profile dn bakıodum acil cıkmam gerekti

msj 57

iyiyim canım , dün çok yorgundum erkenden koltuğun üstünde uyuklamışım , sabah bile zor uyandım .onun için akşam bakamadım size ,,,

Nurcanım bu resimdeki sen misin , çok tatlı çıkmışşın ya ...oldukça zayıf gözüküyorsun ...

msj 59

kızlar yine okul zamanı , ay sizinle kalıp sohbet etsem ne güzel olur , ama gidiyorum

gelince nasip olursa yazarım , akşam spor var , hocamızın babası vefat etmiş , yoktur , o olmayınca da olmuyor ....kendimiz yapıyoruz ...

msj 61

bu resimlerin yeri değişiyor , sen ne demek istediğimi anlamışsındır , çizgili olanı beğendim ...

Son düzenleme:
15 güne ne kadar kilo verebilirsin ona bağlı yoksa pembeyi giyinirsin ...
artık ole yapcm yada yenısını alcm
deryacm sabhtan gırsen bıraz okula gıtmeden olmaz mı
msj 60

sağ taraftaki daha spor gözüküyor .... biraz sade ama hoş duruyor ...

bnde onu aldm cnm
ıcıme dha cok sındı

emsandan aldm cnm sadce bunları begendm
bıde tabaklarımdada sarılık war oyuzden bnlar dan bırı olmak zorunda
o zaman desenli olan güzeldir diğeri cok sade

bakın kısceler bakın
fotolarda kurklu yelegımle cektrdıgım fotoda war
dıodum ya cok kılolu gosterıo dıe o
daha bakamadım sımdık bakıorum hemen

sağol deryacım zayıf duruom dimi ay sağol valla hoşuma gitti yaw ben zayıfım zaten ne işim var burda bilmiyorum:111:

aletli jimlastiğemi gidiyorsun acaba derya sen step filanmı

nurcanm alemsın sen
ya desenlı olanı gerı werdm ben
cok bole bırazdaha yaslı ısıne kacıyo gbı geldı

bitkiçayı filan olsa anlarımda
süt yani sonuçta nedne ara sayılmasın anlayamadım
sütlü kahveden kastettiğim benim baya bildiğin bir bardak sıcak sütün içine bir kaşık kahve:)

süt bence de ara sayılabilir, ben özellikle geceleri ara öğünde süt içmeye çalışıyorum.

güzel tarifmiş, kaydediyorum denemek üzere. sağolasın

yok artı kdemek istiyorum
üzülme, sen dengelersin, abartmadan yiyeceğine eminim.

msj 76
hilalcim bu arada blogunu merak ettim ne üzerine, adresini verirsen ziyaret etmek isterim:))

özelden msj atayım sanırım buradan yazmak sorun olur yönetim açısından. bloğum yemek, el emeklerim ve annelik üzerine yazılarımdan oluşuyor genel itibariyle.

Nurcan bazen hiç ekmek yemediğim oluyor bazen de 3-4 dilim yiyorum. benim oldum olası ekmekle aram yoktur kahvaltı dışında. kahvaltı da da son zamanlar süt+mısır gevr. yediğimden ekmek yiyemiyorum haftasonları hariç. ama mesela az önce 3 dilim ekmek yedim öğlen ekmeksiz yiyemeyeceğim bir yemek vardı çünkü - menemen -.

Aralarda da akşamları genelde süt veya elma, kuşluk arasında genelde galeta yiyorum. ikindi arası genelde kaynıyor tam eve gitme zamanıma denk geldiğinden

Allah rahmet eylesin, artık öğrenmişsinizdir çoğu şeyi Deryacım kendiniz de uygularsınız sanırım

iyi dersler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…