- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.121
hilal sen günde kaç dilim ekmek yyorsun ve aralarda ne yiyorsunevet evet, yazdığım gibi dün gece ve bu sabah geçmişi okudum bitirdim. geçmişi okumadan yazmak adetim olmadığından gece yazmak istemedim. bu arada, 72 den bir kurtulsan gerisi gelecek bak sıkma canını
sağol cnm evet aynen öylecnm ben kacgundr meywe yemıodm kı
bugun yıcm ıns
guzl hatunmussn masllah
ama tam acılmıokı foton
son kılolar zor gıdıo cnm yaaa
msj 69
dün akşam giremedim kızlar, daha doğrusu çok geç girebildim ancak geçmişi okudum, yazamadım
gerçi dünkü menumu yazmam zaten pekte hayırlı değil
söylemiştim sabah kahvaltuya gittik arkadaşlarla ve açık büfe düşünün perişanlığımı
ama yinede açıkyüreklilikle yazıyorum
sabah
1 dilim ekmek
peynir
3 siyah zeytin
2 sigara böreği
yarım yumurta
3 minik dilim sucuk
1 kasık bal kaymak
domates salatalık
öğle
bu kahvaltının üzerine öğleyin yesem zaten yuuh derdim bişey yemedim
ara
10 yeşil erik bir bardak süt
akşam
8 zeytinyağlı bulgurlu yaprak sarması
4 bardak yeşil çay, 2.5 lt su
dünkü mönü gercekten kötü olmuş az yemiş olsanda kalorisi yüksek olan sigara böreği filan yemen hiç olmamış cnmmsj 72
ama bugünkü menüm çok güzel olacak inş
sabah
1 bardak yeşil çay
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
ara
3 gün kurusu kayısı
öğle
kabak yemeği
1 dilim bugday ekmeği ( hazırlaıdm birazdan yicem)
ara
1 bardak sütlü kahve ( buda tamamen bir plan:)))
akşam
yoğurtlu karnıbahar( karnıbaharları haşladım akşam yoğurtlayıp yemeyi planlıyorum inş)
ahaha aynen öyle,karnımız aç olunca başka ne düşünebilirizki:)hep açız hep açızzmsj 68
bize herşey yemekleeerii hatırlatıyooooorr:))
;( 1 dk durdu sadece bizim sınıfta..giydiği gömlekle çok yakışmış :) hiç yüz vermedim ama :)şimdiye kadar yolları kesiştirdiğim yeter biraz beni görmediğini farketsin...
kızlar canlar cıgerler
albumume foto ekledım :)
nıkahta hangı elbıseyı gıymem gerektıgı konusnda karrsızım destegınıze ıhtıyacm war
gonlum sıyahtan yana ama fermuar kapanmıo goreceksınz zatıen de
msj 56
canım ikisi de yakışmış ama her zaman siyah daha asil ve kilo göstermez oluyor , ben ce onun içine girmeye çalış , ne kadar kaldı ?
kısceler ben catal kasık takımı almıstım gerı werdım yne karrsız kaldm sızce hangsı guzlEki Görüntüle 419139 Eki Görüntüle 419140
2 hazıranda cnm nıkah:26::26:msj 56
canım ikisi de yakışmış ama her zaman siyah daha asil ve kilo göstermez oluyor , ben ce onun içine girmeye çalış , ne kadar kaldı ?
bitkiçayı filan olsa anlarımda
süt yani sonuçta nedne ara sayılmasın anlayamadım
sütlü kahveden kastettiğim benim baya bildiğin bir bardak sıcak sütün içine bir kaşık kahve:)
başka model yokmu biri cok sade biri cok cafcaflı
naber derya yaw:79::79::79::79:
du bende bakim hasretin profile dn bakıodum acil cıkmam gerekti
2 hazıranda cnm nıkah:26::26:
sen nasıl dersen...
kısceler ben catal kasık takımı almıstım gerı werdım yne karrsız kaldm sızce hangsı guzlEki Görüntüle 419139 Eki Görüntüle 419140
artık ole yapcm yada yenısını alcm15 güne ne kadar kilo verebilirsin ona bağlı yoksa pembeyi giyinirsin ...
deryacm sabhtan gırsen bıraz okula gıtmeden olmaz mımsj 59
kızlar yine okul zamanı , ay sizinle kalıp sohbet etsem ne güzel olur , ama gidiyorum
gelince nasip olursa yazarım , akşam spor var , hocamızın babası vefat etmiş , yoktur , o olmayınca da olmuyor ....kendimiz yapıyoruz ...
msj 60
sağ taraftaki daha spor gözüküyor .... biraz sade ama hoş duruyor ...
o zaman desenli olan güzeldir diğeri cok sadeemsandan aldm cnm sadce bunları begendm
bıde tabaklarımdada sarılık war oyuzden bnlar dan bırı olmak zorunda
daha bakamadım sımdık bakıorum hemenbakın kısceler bakın
fotolarda kurklu yelegımle cektrdıgım fotoda war
dıodum ya cok kılolu gosterıo dıe o
msj 57
iyiyim canım , dün çok yorgundum erkenden koltuğun üstünde uyuklamışım , sabah bile zor uyandım .onun için akşam bakamadım size ,,,
Nurcanım bu resimdeki sen misin , çok tatlı çıkmışşın ya ...oldukça zayıf gözüküyorsun ...
sağol deryacım zayıf duruom dimi ay sağol valla hoşuma gitti yaw ben zayıfım zaten ne işim var burda bilmiyorum:111:msj 59
kızlar yine okul zamanı , ay sizinle kalıp sohbet etsem ne güzel olur , ama gidiyorum
gelince nasip olursa yazarım , akşam spor var , hocamızın babası vefat etmiş , yoktur , o olmayınca da olmuyor ....kendimiz yapıyoruz ...
o zaman desenli olan güzeldir diğeri cok sade
daha bakamadım sımdık bakıorum hemen
sağol deryacım zayıf duruom dimi ay sağol valla hoşuma gitti yaw ben zayıfım zaten ne işim var burda bilmiyorum:111:
aletli jimlastiğemi gidiyorsun acaba derya sen step filanmı
bitkiçayı filan olsa anlarımda
süt yani sonuçta nedne ara sayılmasın anlayamadım
sütlü kahveden kastettiğim benim baya bildiğin bir bardak sıcak sütün içine bir kaşık kahve:)
yani ben normalde karnıbahar brokoli haşlardım salatalık turşusu azıcık mısır ( ama bu diyetten önceydi şimdi mısır konulmasa iyi olur tabi) ya sarımsaklı limonlu zeytinyağlı yada sarımsaklı yoğurtlu süpeer olur helede içine kekik ve fesleğende koyarsan yemede yanında yat bayılırım...bugünde niyetim oydu alsında ama dolaba bi baktım brokolim bozulmuş malesef
onun için bende sadece karnıbaharı sarımsaklı yoğrutlayıp yemeyi planladım, oda güzel olur ama ben severim yani
msj 75
ayyy Allahıım çığlıklar atmak istiyorumm
annem aradı şimdi öğleden sonra bi akrabaya bebek görmeye hayırlı olsuna gidicez diye
ya bebek olmuş zaten 10 aylıkgörmeye gitmenin manası varmı zaten çok kez bi yerlerde görmüşümdür:)) ama tabi hediyesini vermek lazım:)
buda benim bugünümünde zorlu geçeceğine dair bi işaret malesef
msj 76
hilalcim bu arada blogunu merak ettim ne üzerine, adresini verirsen ziyaret etmek isterim:))
hilal sen günde kaç dilim ekmek yyorsun ve aralarda ne yiyorsun
sağol cnm evet aynen öyle
dünkü mönü gercekten kötü olmuş az yemiş olsanda kalorisi yüksek olan sigara böreği filan yemen hiç olmamış cnm
bugunkü yazdığın mönüyü umarım gerçekleştirebilirsin
msj 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?