- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.201
Selam kızlar o/
Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yeniden birinci olmamıza çok sevindim. 3. olduğuma da inanamıyorum. Bu hafta beni mazur göreceksinizdir umarım. :)
Hastaneye ve eve gelen çikolataların, pastaların haddi hesabı yok. Anneme saklamasını ya da birilerine vermesini söyledim. Kendisinin sevip de yemek istediklerini saklamış, geri kalanını vermiş ama her eve gelenle birşeyler yeniyor ister istemez.
Çooooooook çok çok su içiyorum ki hem şu narkozu vücudumdan atabileyim hem de diyetime bir etkisi olsun. Diyetimi yazayım diyeceğim ama kaçamaklarım hep var.
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir + domates + yeşil çay
Ara Öğün:
Muz püresi (yutkunurken zorlandığım için püre :))
Öğle:
Brokoli, kereviz püreleri ve 4 adet köfte
Ara öğün:
Ananas püresi
Akşam:
1 adet enginar, pazı püresi, somon balığı
Bunlara ek olarak aralarda çikolata, kurabiye veya pasta da yedim dün. Bugün sadece 1 kere 1 minik çikolata yedim.
selam Bilge, iyi olup buraya ayzmana sevindim. umarım kısa sürede ayağa kalkarsın canım.
sewdıcm aradı smdı aksam yemege gıdelm dıo
ıskender yemek ıstıomus ama ben ıstemıorum kı
700 kalori
HAsret sen de dönerini yeseydin sadece. yani umarı möyle yapmışsındır
MESAJ 46
Merhaba kızlar yine kimsecikler yokDiyetime aynen uydum bugün de kaçamak yok,10 gün deneyip görücez bakalım sonucu...:44:Yarın kendimden çok ümitli değilim ama haftaya fark edeceğine inanıyorum,gerçi regl dönemim olacak ama..
MESAJ 47
Canım çok geçmiş olsun,benimde bilgisayarda sorun vardı,giremedim ,zehirlenme olmamasına sevindim,daha kötü olabilirdi,oğlumda oldu geçenlerde,mide barsak sistemine yerleşen bir virüs sebep olmuş,su vs den olabilir demişti dr...
MESAJ 48
Maalesef çoğumuz aynı durumdayız,sanırım şişkinlik sebep oluyor.
MESAJ 49
Bak Ece takım kaptanı olarak bunu yapmamalıydın,kesin senin kahvaltındır çubuk kraker di mi?Ya sevdiğini 1 dk mı gördün,nasıl iş böyle,kaç gündür stresini çektin,reva mı bu sana...
MESAJ 50
Tunicim ben ara öğün olduğunu düşünüyorum sonuçta 1 bardak süt içmişsin...
MESAJ 51
Yine de sade olanı fena gelmedi,en azından modası geçmez...
MESAJ 52
Ben sadece pudingi ara öğün yapsaydın diye düşündüm,gerçi kaç gündür hasta olduğun için canın çekmiştir,afiyet,şifa olsun arkadaşıma,ama kilo olmasın...
[SUP]MESAJ 53[/SUP]
Bilgecim menün çok güzel bence,1 parça çikolatanın zararı olmaz diye düşünüyorum,tekrar geçmiş olsun...
MESAJ 54
hasretim bence yemeğe git,yağ döktürme,çıkışta da yürüt nişanlın en azından bir kısmını yakarsın yediklerinin...Öf ya erkeklerin kilo derdi neden olmaz,olsa da neden takılmazlar,göbeklerine bile Türk kası der geçerle,ama bizdeki 1 kiloyu bile hemen farkederler....
Arzu, oğluna da çok geçmiş olsun canım yaa. hala ara ara mideme kramp giriyor. anlamadım gitti.
MESAJ 55
ÖZLEM yine kayıplara karıştı...
Oğlum telefon etti anne kurabiyesi istermiş,satın alsam dedim Hayır dedi,hiç yapasım yok ya...
MENÜMÜ Yazayım,her yediğimi diyetisyene yazacağım için utançtan kaçamak falan yapmıyorum...
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,domates
ARA 1 elma,2 ceviz,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,tavuk,domates,salatalık,2 dilim ekmek
ARA 2 dilim ekmek,1 kk peynir,elma
AKŞAM 1 kepçe çorba,8 kaşık kabak ,yoğurt ve 2 dilim ekmek yicem
ARA meyve,1 bardak süt
2 litre su içtim şimdiden,2 kupa yeşil çayı da içtim
SPORA gelince,1 saat koşu bandında yürüyüş,10 dk eliptik,120 mekik yaptım
aaa, o kadar pratik bir kurabiye tarifim var ki, yapması pişmesi herşey 15 dk sürüyor. o kadar yani:)
bloğumda tarifi var aslında buraya kopyalamak isterdim ama malum diyet camiasının canı çekmesin şimdi
İyi akşamlar kızlaar
Bebek görmekten geldik
Bir dilim sade kek bir biber dolması yedim
Aksamda yoğurt yedim karnibaharim yarına kaldı artık
Vee gercekten saka yapmıyorum ama aksam yine oturmaya gidiyoruz, gercekten saka gibi dımı
Ya ben evimde oturmak istiyorum artık yaaaa(
tuniii, sen leyleği havada gördün anlaşılan
olsun olsun, gezebiliyorken gez toz, boşver. sadece çok kaçırma yediklerini gerisini takma
Bugünkü mönü= Sabah: Ayran
Ara=yok
Öğlen= Okulda kermez vardı 1'5 tl ye bi kutuda içinde biraz patates salatası bi tane börek 3-4 tanede sarma vardı ondan alıp yedim.
Ara=yok
Akşam=1 tabak türlü 2 dilim beyaz ekmek. 2-3 yudumda kola
Hatice, yani bu menüye yorum yapamayacağım güzelim. sabah sadece ayran mı içtin. bu arada, BMI 20 görünüyor, sen hala zayıflamaya mı çalışıyorsun. eminim şu anda bile oldukça zayıfsındır.
öpüldün
sabah:1 dilim ekmeğime peynirimi sürdüm 2 macar salam1 domates
ara:2 diet bisküvi
öğle:1 tabak bezelye 1 lıght yoğurt
akşam:3 kepçe yoğurt çorbası 1 porsiyon fırın biftek,yağsız salata,yarım dilim ekmek
ara:süt olcak yada olmucak
2 fincan yesılcay 3 litre su
1 saat oynayıp zıpladım müzik eşliğinde dans ettim deliler gibi ahaha
menüyü çok beğendim.
akşam süt içtim ben ara olarak. acaip tok tutuyor bir iyi yönü de o
güzelmiş canım bamya corbası hiç hayatımda duymamıstım
bence yememelisin pasta çikolata harekette şuan edemiyorsundur fazla verdiklerini geri almayasın
birde neden mönünde yoğurt yok sanırım sütte yok yasak değildir herhalde sen severdin yoğurt hayrola neoldu
700 kalorimii delimisin yaw yenirmi yediysende tereyağ koydurmamışındır inş
Bamya çorbası bizim buraların en ünlü yemeklerindendir. çook severiz biz
Bende şimdi uyucam yarında geç girerim şimdiden yazıyorum.
Öncelikle tartılıyimmVeee 60.2 İdare eder Ben kısaca 60 diyim zaten sabaha kadar 60 olur o
62 - 60
fark : 2
(2 / 62 ) * 100 : % 3,2 doğru hesapladımmı acaba
tebrikleeerrr
gunaydn kızlar
ıns tartıda herkes ıstedıgı kıloyu gorr
ama malesf ben bıldırım yapamıcm gelmedı hala tartım
aa, HAsret ne oldu tartına, bozuldu mu yoksa:26: