- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.161
sewdıcm aradı smdı aksam yemege gıdelm dıo
ıskender yemek ıstıomus ama ben ıstemıorum kı
700 kalori
O zaman sen de sadece döner ye. Yanına salata falan. Kırma sevdiceğini :)
O zaman sen de sadece döner ye. Yanına salata falan. Kırma sevdiceğini :)
ama dayanamam kı yemedn
dun bızım ıcın cok onemlı bır gundu
onu kutlamak ıstıo
Çok önemli bir gün? Güzel bir gün demek.
O zaman sen de daha dünya mutfağı olan bir yer seç ve oraya gitmek istediğini söyle. Böylece seçeneğin daha çok olur.
Aklıma da başka bişi gelmiyor.
MESAJ 47ahh ah, sitem mi etsem napsam
2 gündür yokum beni merak eden olmamış :2:
pazartesi akşam tavuk yemiştim, akşam yemeğinde. neyse gece sürekli uyandım durdum nasıl bir ağrı midemde, anlatılmaz. aralarda uyuyorum ama ağrının şiddetinden uyanıp duruyorum. sandım ki midem bozuldu, yok o da değil
saonuçlar geldi tavuktan değilmiş. hafif bir enf. var dedi doktor ama enf mideye neden böyle sancı yapıyor bunu sormak aklıma gelmemiş. ilaç vs verdi eve gittik. 2 gün de rapor verdi işte şükür toparlandım bakalım şimdi. yeniden aranızdayım
MESAJ 48mesaj 40
kızlar ya 3 gündür her sabah tartılıyorum her seferinde başka bir şey çıkıyor bir iniyorumbir çıkıyorum neden acaba ?:44:
MESAJ 49Çok ağrım var ağrı bacaklarıma falanda vuruyor...sevdiğimi görmeye (umarım) son 45 dk. Ama ben dağılmış durumdayım...
Diyette kötü bugünhanidün hatice uyardığım çubuk kraker var ya. Onu yemekle meşgulüm
MESAJ 50bitkiçayı filan olsa anlarımda
süt yani sonuçta nedne ara sayılmasın anlayamadım
sütlü kahveden kastettiğim benim baya bildiğin bir bardak sıcak sütün içine bir kaşık kahve:)
MESAJ 51başka model yokmu biri cok sade biri cok cafcaflı
MESAJ 52öğlen yemeğinde acaip şeyler yedim. sanırım iki-üç gündür sancı çekince baya halsiz düşmüşüm, acaip içim istedi. yediklerimi yazıp utanmak istiyorum:
1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
1 kase puding:18:
yoğurt
[SUP]MESAJ 53[/SUP]Selam kızlar o/
Çooooooook çok çok su içiyorum ki hem şu narkozu vücudumdan atabileyim hem de diyetime bir etkisi olsun. Diyetimi yazayım diyeceğim ama kaçamaklarım hep var.
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir + domates + yeşil çay
Ara Öğün:
Muz püresi (yutkunurken zorlandığım için püre :))
Öğle:
Brokoli, kereviz püreleri ve 4 adet köfte
Ara öğün:
Ananas püresi
Akşam:
1 adet enginar, pazı püresi, somon balığı
Bunlara ek olarak aralarda çikolata, kurabiye veya pasta da yedim dün. Bugün sadece 1 kere 1 minik çikolata yedim.
MESAJ 54ama dayanamam kı yemedn
dun bızım ıcın cok onemlı bır gundu
onu kutlamak ıstıo
dietisyenin dediklerine uyuyorsun hadi inş güzel sonuclar alıcan bu kezMESAJ 55
ÖZLEM yine kayıplara karıştı...
Oğlum telefon etti anne kurabiyesi istermiş,satın alsam dedim Hayır dedi,hiç yapasım yok ya...
MENÜMÜ Yazayım,her yediğimi diyetisyene yazacağım için utançtan kaçamak falan yapmıyorum...
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,domates
ARA 1 elma,2 ceviz,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,tavuk,domates,salatalık,2 dilim ekmek
ARA 2 dilim ekmek,1 kk peynir,elma
AKŞAM 1 kepçe çorba,8 kaşık kabak ,yoğurt ve 2 dilim ekmek yicem
ARA meyve,1 bardak süt
2 litre su içtim şimdiden,2 kupa yeşil çayı da içtim
SPORA gelince,1 saat koşu bandında yürüyüş,10 dk eliptik,120 mekik yaptım
nedesemki akşamı kurtarmısın dicemde kızz o beyaz ekmekler ne cıss onlar cıssBugünkü mönü= Sabah: Ayran
Ara=yok
Öğlen= Okulda kermez vardı 1'5 tl ye bi kutuda içinde biraz patates salatası bi tane börek 3-4 tanede sarma vardı ondan alıp yedim.
Ara=yok
Akşam=1 tabak türlü 2 dilim beyaz ekmek. 2-3 yudumda kola
güzelmiş canım bamya corbası hiç hayatımda duymamıstımsabah:
süt+yulaf+mısır gevreği + 2 ceviz
ara: süt
öğlen:
1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
1 kase puding
yoğurt
akşam:
bamya çorbası / salata / bol yoğurt ... planlıyorum
ara: elma ... bunu da planlıyorum
her an planlarım değişebilir
bence yememelisin pasta çikolata harekette şuan edemiyorsundur fazla verdiklerini geri almayasınSelam kızlar o/
Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yeniden birinci olmamıza çok sevindim. 3. olduğuma da inanamıyorum. Bu hafta beni mazur göreceksinizdir umarım. :)
Hastaneye ve eve gelen çikolataların, pastaların haddi hesabı yok. Anneme saklamasını ya da birilerine vermesini söyledim. Kendisinin sevip de yemek istediklerini saklamış, geri kalanını vermiş ama her eve gelenle birşeyler yeniyor ister istemez.
Çooooooook çok çok su içiyorum ki hem şu narkozu vücudumdan atabileyim hem de diyetime bir etkisi olsun. Diyetimi yazayım diyeceğim ama kaçamaklarım hep var.
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir + domates + yeşil çay
Ara Öğün:
Muz püresi (yutkunurken zorlandığım için püre :))
Öğle:
Brokoli, kereviz püreleri ve 4 adet köfte
Ara öğün:
Ananas püresi
Akşam:
1 adet enginar, pazı püresi, somon balığı
Bunlara ek olarak aralarda çikolata, kurabiye veya pasta da yedim dün. Bugün sadece 1 kere 1 minik çikolata yedim.
700 kalorimii delimisin yaw yenirmi yediysende tereyağ koydurmamışındır inşsewdıcm aradı smdı aksam yemege gıdelm dıo
ıskender yemek ıstıomus ama ben ıstemıorum kı
700 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?