- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.181
Ekmeksiz yapamıyorum ne kadar yersem yiyim karnım bomboşmuş gibi geliyor ekmeksiz :26::26::26:nedesemki akşamı kurtarmısın dicemde kızz o beyaz ekmekler ne cıss onlar cıss
12 ye geri sayım başlasınKızlar bu gece sifirdan başlıcaz mesajlara saat 12den sonra
MESAJ 55
ÖZLEM yine kayıplara karıştı...
Oğlum telefon etti anne kurabiyesi istermiş,satın alsam dedim Hayır dedi,hiç yapasım yok ya...
MENÜMÜ Yazayım,her yediğimi diyetisyene yazacağım için utançtan kaçamak falan yapmıyorum...
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,domates
ARA 1 elma,2 ceviz,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,tavuk,domates,salatalık,2 dilim ekmek
ARA 2 dilim ekmek,1 kk peynir,elma
AKŞAM 1 kepçe çorba,8 kaşık kabak ,yoğurt ve 2 dilim ekmek yicem
ARA meyve,1 bardak süt
2 litre su içtim şimdiden,2 kupa yeşil çayı da içtim
SPORA gelince,1 saat koşu bandında yürüyüş,10 dk eliptik,120 mekik yaptım
Bence yeme artık Mesaj 57İyi akşamlar kızlaar
Bebek görmekten geldik
Bir dilim sade kek bir biber dolması yedim
Aksamda yoğurt yedim karnibaharim yarına kaldı artık
Vee gercekten saka yapmıyorum ama aksam yine oturmaya gidiyoruz, gercekten saka gibi dımı
Ya ben evimde oturmak istiyorum artık yaaaa(
Mesaj 58 geçmiş olsuınSelam kızlar o/
Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yeniden birinci olmamıza çok sevindim. 3. olduğuma da inanamıyorum. Bu hafta beni mazur göreceksinizdir umarım. :)
Hastaneye ve eve gelen çikolataların, pastaların haddi hesabı yok. Anneme saklamasını ya da birilerine vermesini söyledim. Kendisinin sevip de yemek istediklerini saklamış, geri kalanını vermiş ama her eve gelenle birşeyler yeniyor ister istemez.
Çooooooook çok çok su içiyorum ki hem şu narkozu vücudumdan atabileyim hem de diyetime bir etkisi olsun. Diyetimi yazayım diyeceğim ama kaçamaklarım hep var.
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir + domates + yeşil çay
Ara Öğün:
Muz püresi (yutkunurken zorlandığım için püre :))
Öğle:
Brokoli, kereviz püreleri ve 4 adet köfte
Ara öğün:
Ananas püresi
Akşam:
1 adet enginar, pazı püresi, somon balığı
Bunlara ek olarak aralarda çikolata, kurabiye veya pasta da yedim dün. Bugün sadece 1 kere 1 minik çikolata yedim.
Kurallarımız gereği yarın herkes yüzdesini hesaplayacak.bilmeyenler bilenlerden yardım alabilir.yarın bildirimlere mesaj sayısı da eklenecek...
Yüzde nasıl yapılıyoki ya ? Bu arada ben 1 bardak kola içtimm canım istiyodu içsemmi içmesemmi diye içipte düşünüp duruyodum zaten moralim bozuktu dedim kendime '' Git iç bide senin pis boğazınlamı uğraşıcam vıdı vıdı yapıp durma git iç sonrada kına yak sanki bişey olacak içince ''Ben kendi kendimle hep böyle konuşur tartışırım işte
Kolaa almasınlar şu eveeAma kötü olmuş sonucu. Yarın Cuma tartı günü. Keşke içmeseydin.
Yüzde hesabınıda nasıl yapacağın anlatayım ben sana.
Geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkartıyorsun. Çıkan farkı, geçen haftaki kilona bölüyorsun. Sonrada onu 100 le çarpıyosun. Bu senin yüzden oluyor.
Mesela geçen hafta 70,6 kiloydun. Bu hafta 69,8 kiloya düştün.
70,6 - 69,8
fark : 0,8
(0,8 / 70,6 ) * 100 : % 1,13 senin yüzden oluyor.
Umarım anlatabilmişimdir.
Kolaa almasınlar şu eveeZaten kolaya dayanamıyorum. Bu arada yüzde hesaplaması için teşekkür ederim anladım
Bende tutuyodumda zaten notlarım kötü stres yaptım içim yanarrrrrr içim kanarr isyeaannnn dedim kolaya verdim kendimiNe demek canım rica ederim.
Ama evde var diye içmek zorunda değilsin ki. Şuan bizim evde neler var neler. Ama ben tutuyorum kendimi.
Bende tutuyodumda zaten notlarım kötü stres yaptım içim yanarrrrrr içim kanarr isyeaannnn dedim kolaya verdim kendimiBu arada seni tebrikliyorum 16 kilo vermişsin maşallahhh allah nazardan saklasın
MESAJ 56İyi akşamlar kızlaar
Bebek görmekten geldik
Bir dilim sade kek bir biber dolması yedim
Aksamda yoğurt yedim karnibaharim yarına kaldı artık
Vee gercekten saka yapmıyorum ama aksam yine oturmaya gidiyoruz, gercekten saka gibi dımı
Ya ben evimde oturmak istiyorum artık yaaaa(
MESAJ 57Bugünkü mönü= Sabah: Ayran
Ara=yok
Öğlen= Okulda kermez vardı 1'5 tl ye bi kutuda içinde biraz patates salatası bi tane börek 3-4 tanede sarma vardı ondan alıp yedim.
Ara=yok
Akşam=1 tabak türlü 2 dilim beyaz ekmek. 2-3 yudumda kola
Tamamen diyete uyuyorum Nurcanım bakalım 10 gün sonra sonuç ne olacak,yarına tartıda değişiklik beklemiyorum zaten...dietisyenin dediklerine uyuyorsun hadi inş güzel sonuclar alıcan bu kez
:
sabah:1 dilim ekmeğime peynirimi sürdüm 2 macar salam1 domates
ara:2 diet bisküvi
öğle:1 tabak bezelye 1 lıght yoğurt
akşam:3 kepçe yoğurt çorbası 1 porsiyon fırın biftek,yağsız salata,yarım dilim ekmek
ara:süt olcak yada olmucak
2 fincan yesılcay 3 litre su
1 saat oynayıp zıpladım müzik eşliğinde dans ettim deliler gibi ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?