Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mesaj 56
Bence yeme artık Mesaj 57
Mesaj 58 geçmiş olsuın

Kurallarımız gereği yarın herkes yüzdesini hesaplayacak.bilmeyenler bilenlerden yardım alabilir.yarın bildirimlere mesaj sayısı da eklenecek...

Kurallarımız gereği yarın herkes yüzdesini hesaplayacak.bilmeyenler bilenlerden yardım alabilir.yarın bildirimlere mesaj sayısı da eklenecek...

Pek bi ciddi gördüm canım seni yaaaaa. Ben korktum bu mesajdan

Bugün acaip çene yapasım var ama bizim topikte kimsecikler yok

Bende buraya sarayım biraz dedim

Yüzde nasıl yapılıyoki ya ? Bu arada ben 1 bardak kola içtimm canım istiyodu içsemmi içmesemmi diye içipte düşünüp duruyodum zaten moralim bozuktu dedim kendime '' Git iç bide senin pis boğazınlamı uğraşıcam vıdı vıdı yapıp durma git iç sonrada kına yak sanki bişey olacak içince '' Ben kendi kendimle hep böyle konuşur tartışırım işte

Ama kötü olmuş sonucu. Yarın Cuma tartı günü. Keşke içmeseydin.

Yüzde hesabınıda nasıl yapacağın anlatayım ben sana.

Geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkartıyorsun. Çıkan farkı, geçen haftaki kilona bölüyorsun. Sonrada onu 100 le çarpıyosun. Bu senin yüzden oluyor.

Mesela geçen hafta 70,6 kiloydun. Bu hafta 69,8 kiloya düştün.

70,6 - 69,8

fark : 0,8

(0,8 / 70,6 ) * 100 : % 1,13 senin yüzden oluyor.

Umarım anlatabilmişimdir.

Kolaa almasınlar şu evee Zaten kolaya dayanamıyorum. Bu arada yüzde hesaplaması için teşekkür ederim anladım

Kolaa almasınlar şu evee Zaten kolaya dayanamıyorum. Bu arada yüzde hesaplaması için teşekkür ederim anladım

Ne demek canım rica ederim.

Ama evde var diye içmek zorunda değilsin ki. Şuan bizim evde neler var neler. Ama ben tutuyorum kendimi.

Ne demek canım rica ederim.

Ama evde var diye içmek zorunda değilsin ki. Şuan bizim evde neler var neler. Ama ben tutuyorum kendimi.

Bende tutuyodumda zaten notlarım kötü stres yaptım içim yanarrrrrr içim kanarr isyeaannnn dedim kolaya verdim kendimi Bu arada seni tebrikliyorum 16 kilo vermişsin maşallahhh allah nazardan saklasın

Bende tutuyodumda zaten notlarım kötü stres yaptım içim yanarrrrrr içim kanarr isyeaannnn dedim kolaya verdim kendimi Bu arada seni tebrikliyorum 16 kilo vermişsin maşallahhh allah nazardan saklasın

Amin canım çok teşekkürler. Darısı sana olur inşallah.

MESAJ 56
Canım ya gerçekten şanssız bir gün olmuş,bazen gezmeler hep üst üste gelir işkence gibi oluyor gerçekten de,umarım az yemişsindir..

MESAJ 57
Neyse akşam toparlamışsın diyecektim ki kola içmişsinBu hafta biraz bocaladın sanırım,haftaya toparlarsın...
MESAJ 58
dietisyenin dediklerine uyuyorsun hadi inş güzel sonuclar alıcan bu kez
:
Tamamen diyete uyuyorum Nurcanım bakalım 10 gün sonra sonuç ne olacak,yarına tartıda değişiklik beklemiyorum zaten...

MESAJ 59
Menü çok güzel,spor da yapılmış ne güzel...Nurcan seninki eğlenceli spor,Derya ve ben işkence çekiyoruz ...

MESAJ 60
Kızlar ben artık çıkıyorum,çok uykum geldi,Yarın sorun olmazsa erkenden girip kilo bildirimi yaparım çünkü kan tahlillerimi yaptırmak için hastaneye gidicem,umarım elektrik kesintisi falan olmaz...Tartıda güzel sonuçlar alırız inşaallah,hepinize iyi geceler....

Kurallara göre 12den önce bildirimler bitmeli kızlar ama yarın okulda olacağım için bir seferlik 1e kadar izin var..yarın yapmayacaksınız bu akşamdan yapın...

Bende şimdi uyucam yarında geç girerim şimdiden yazıyorum.
Öncelikle tartılıyimm Veee 60.2 İdare eder Ben kısaca 60 diyim zaten sabaha kadar 60 olur o
62 - 60

fark : 2

(2 / 62 ) * 100 : % 3,2 doğru hesapladımmı acaba

gunaydn kızlar
ıns tartıda herkes ıstedıgı kıloyu gorr
ama malesf ben bıldırım yapamıcm gelmedı hala tartım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…