Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

MESAJ 5
Bilgecim dikkat et kendine insan biraz ayaklanınca iyi hissediyor kendini,bugün konuşmadan dinlen inşaallah kısa sürede iyileşirsin...bakalım Ece tartı için ne diyecek...

Ben zaten tez canlıyımdır. Kendimi iyi hisseder hissetmez hoplayıp zıplamaya başlıyorum. Bugün çok dikkat edeceğim kendime. Ben de merak ediyorum açıkçası Ece'nin söyleyeceklerini. Aslında hastalık sebebiyle alınan kilolar için bazı kurallar vardı. Bakalım nasıl işleyecek. Nasılsa vücudumdaki şişlik, kilo değil. Buna eminim. Verilir de takım gerilerse diye korkuyorum ben.

msj 7

Bilgecim kendine dikkat et , ameliyat sonrası iyi bakım çok önemli biliyorsun , inş haftaya asıl kilona dönersin ..

Bence haftaya bile kalmaz. 1-2 gün içinde atarım vücudumdan bu şişliği. Umarım tabii :)

ahh be deryacm bazen dıorum bu kadr ıradelıyım nedn weremıorum dıe

MESAJ 43 kızlar bugün kilo bildiriminde yapacakmıyım yoksa hala deneme aşamasında mıyım?
eğer kilo bildiriminde bulunacaksam
geçen cuma 78.1
bu gün 77.9 geldim

yani 78.1/77.9/ 0.2 / % 0.25

kızceler bugun geceye kadr calısıorum hercuma oldugu gbı
normalde cuma gunlerı hep dısardan yerdık ama bugun ewden gtrdım agıroldu sankı bıraz menu
sabah

1 dılım cawdar ekmegı cokkucuk 1 salam peynır 5 sıyah 1 yesıl zeytın cay

ara

2 galeta yeslcay

oglen

6 yemk kasıgı makrna ayran

ara

2 galeta yeslcay

aksam

salatalık bıber gtrdm ama doymam herlde doymassm kofte yada tawk sıparısı wereblırım

nasıl sızce:26::26::26:

akşam hariç harika bir menü. akşam yemeğine tavuk/köfte +yoğurt eklemelisin bence

sizin oralar nereler oluyor?
süt içmedim ara yapmadım akşam yemegınden sonra 10 da uyudum gece

yagmuru bende bekliyorum bakalım hava cok kapalı off iyi kilo vermisin canım sen bu hafta

bence seni izinde göstermek gerekli bu hafta aslında da zaten öyleydin..

maway/ 72 / 72/ 0.0 / % 0.00

pühhh insan hiç olmadı bir iki gram verir:44:
yok arkadaş bu hafta sıkı tutunun haftaya 5.takımı sallıcam demedi demeyin

selam kızlaaar
listeye gircekmiyim girmeyecekmiyim bilmiyorum ama bend ekilo bildiriminde bulunayım
geçen haftaki kilo 78.5
bu hafta 78.2
aradaki fark 0.3
hedef kilo 70

78.5/78.2/0.3/0.38

o kadar gezmeye yine iyi mutluyum almış olmaktan çok korkmuştum:))

msj 2
hatice bu mesajını okuyunca şok üstüne şok geçirdim :) maşallah, o kadar laf ettik ekmekler, krakerler filan ama ne güzel vermişsin tebrik ederiiim

msj 9

Nurcanım , cts 1 sa step , salı 1 sa plates ve perşembe 1 sa aerobik yapıyoruz , sonra herkes aletlerle çalışıyor , kendi programına göre , program her ay değişiyor , basen varsa ayrı çalışma yazıyor , göğüs için ayrı , hoca gerçekten işinin ehli ...ah bir de boğazımı tutabilsem ...sadece sıkılaşıyorum , kilo çok az gidiyor , benim çok sıkı , unlu gıda olmayan bir diyet uygulamam gerekiyor ..

msj 10

evet canım , heralde akşam dengeledin . bu gezmeler bizi perişan ediyor inan , cts benim de günüm var bakalım , ne kadar kaçamakla atlatacağım , offfff ya ...

msj 13

Arzucum nasılsın canım , diyetisyene gitmişsin , tam uygula bakalım ne kadar vereceksin ...diyetisyenin bir faydası da görüşmeye gittiğinde, sonuçların iyi olmasını istediğin için oldukça dikkat ediyorsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…