Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bloguna bende bakmak isterim sakıncası yoksa.

acaip güzel bir duygu hakkaten, ben işe başlayacağım zaman aldığım t-shirtü giymek istedim ama o kadar bol geldi ki. işe başladığımdan beri 8 kilo verdim çünkü. hakkaten harika bir duygu bu.

bu arada çok sıkıntın yoktur umarım Nurcan:18:

msj22

söle bakalım sen 68 kiloya ne kadar sürede neyaparak indin ekmeği kestinmi naptın çok merakettim:)sırrını paylas benle

Hemen başlayayım o zaman.

26 Aralık 2011 de yani yaklaşık 5 ay önce başladım diyet yapmaya. Diyet demeyelim aslında sağlıklı yaşamaya.

Sonra kk ile tanıştım ve çok sevdiğim 13. takımda başladım bende.

Hayatımdan yanlış olan bütün herşeyi çıkarttım. İlk olarak ekmeği azalttım ve cinsini değiştirdim. (Tam buğday, çavdar, kepek) Sonra 3 ü bir arada neskafe içiyordum nerdeyse günde en az 3-4 fincan onu tamamen bıraktım. Şekeri hayatımdan çıkardım. Su içmeyi çok severim zaten miktarını artırdım ve yeşil çay içmeye başladım.

Eşim akşam eve iş nedeniyle geç geldiği için akşam yemeğini önceden saat 21:00 gibi yiyorduk en erken. Ben akşam yemeklerimi saat 17:00 ye çektim ve akşam saat 18:00 den sonra hiç bişey yemedim. Sonrası burda işte tam tamına 17,5 kilo verdim bu şekilde

acaip güzel bir duygu hakkaten, ben işe başlayacağım zaman aldığım t-shirtü giymek istedim ama o kadar bol geldi ki. işe başladığımdan beri 8 kilo verdim çünkü. hakkaten harika bir duygu bu.

bu arada çok sıkıntın yoktur umarım Nurcan:18:

msj24

annemle anlaşamıyorum bazen canım ona sıkkın gercı sanki bazen bütün dünya üstüme geliyor

msj 25

aynı ben gibi sende ekmek su ve yesılcay konusunda :)ama ben sen kadar cok kilo veremedim nedeni bende istikrarın tam sağlanamaması:)

Bende istikrarın haddinden fazlası var

Hatta arada bir kaçamak yapınca herkes şok oluyor

msj26

hım burcun ne senin merakettim :) her hafta veriyorsundur o zaman 1 kilo filan bak merakettim mönülerini

Burcum yay canım. Başladığım günden beri her hafta kilo verdim. Hiç + çıkmadım ve aynı kilomda kalmadım. Ama son zamanlarda tam olarak 1 kg gitmiyor mesela geçen hafta 500 gr gitti bu hafta 1,3 kg gitti. Bu hafta hastalığımda etkisiyle çok gitti ama hep gidiyor Allaha şükür

ladyline msj attım :)

Bende şimdi ona bakıyordum canım. Maşallah pek hamaratsın

Çok güzel bir blog olmuş dolu dolu.

Yanlış görmedim sanırım Hilal'cim sen Konya'dansın galiba :26:

msj28

çok iyi vermişin canım sen hep inş bu hafta bende veririm kilo

Yanlış görmedim sanırım Hilal'cim sen Konya'dansın galiba :26:

evet canım Konya'dayım ben. bu arada çokk yavaşladı internetim, zorlanıyorum sizleri okumakta.

Nurcan, alıntı yapamadım umarım annenle sıkıntınız çözülür canım, üzme kendini oluyor bazen böyle sıkıntılar

msj29

Hilal çok güzel paylaşımlarda bulunmuşun el emeklerin de harika canım ne güzel elinden bu tür güzel şeylerin gelmesi
bende börek yapmayı çok severim:)

Son düzenleme:

Bende Konya'dayım canım.

msj 30

kızlar ben uyumalıyım benim minik civciv erken uyanıyor sabahları herkeze iyi geceler tatlı uykular görüşrüz

msj39

Hilal çok güzel paylaşımlarda bulunmuşun el emeklerin de harika canım ne güzel elinden bu tür güzel şeylerin gelmesi
bende börek yapmayı çok severim:)

sağol Nurcan, beğenmene sevindim. ben böreği yemeyi de çok severim ama artık yeme kısmına sünger çektim bakalım

Bende Konya'dayım canım.

yok artık, hakkaten mi:) çok sevindim bak buna. memnun oldum tanıştığımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…