Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun canım...
günaydııııııııııııııııınnnnnnnn kardeş takımın çıtırlarıııııııı :103::103::119::119:
herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyoruuuum :82::82:
günaydın :)
iyi bari sevindim :) :)

canım ben sen dinlen diye izne ayırdım...sen ver kilonu gel tamam mı...benim söylediklerimi sil ver kiloyu...bişey olmaz hatta çok iyi olur unut söylediklerimi :) :)
Maşallah arkadaşlar ya hep liste başısınız:) ya grup olarak ilk 3 yada bireysel ilk 3! maşallah:)

valla canım o kadar yerlerde süründük ki :) daha doymadık derecelere :) :)

şu an elimde olan 257. etap mesaj sayısı listesi...

nisse_46 41 mesaj
tuni tuni 76
seng 100+
tgdg 61

Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor? Bizim topik bomboş bende kardeş takımları ziyarete çıktım

Menümü yazayım

Sabah = Yok
Ara=Yok
Öğle= 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek

Ara= Yok

Akşam= 1 tabak türlü 1 dilim ekmek.

Çanakkale kahramanlarının yemek listesi gibi menüm var ha sabah yok ara yok Akşam yemeğinede üzüm hoşafı yazaydım tam olacaktı

Ayağımı sürüdüm galiba burasıda kalabalıklaşmaya başladı

Az olmuş ama sanırım sabah geç uyandığın için, ama yinede güzel olmuş, afiyet olsun.

oylama yapalım...

nisse ve tuni listeeye alınsın mı, alınmasın mı?kardeş takımdan gelenlerde oykamaya katılabilir...

lütfen listenin üzerine ekleyerek belirtin fikrinizi...

msj 17

oylama konusunu geç gördüm , akşam misafirim vardı , gündüz de çok yoğundum ..

benim fikrim , her ikisi de ( öellikle tuni ) paylaşım iyiydi. belki henüz sıkı bir diyete başlamamış olabilirler ama oldukça kararlılar , bugüne kadar takıma alınan arkadaşların en istikrarlısı çıktılar diyebilirim ...bilge de gün içerisinde dışarıda yemek zorunda olduğunda diyetini bozabiliyor , ama bizimle birlikte kararlı gözüküyor ..bence takıma alınsınlar , yoksa kala kala 5 kişi kalacağı , takıma canlılık geldi ...

msj 18

canım yemek listeni tersine çevirip , sabah çok akşam az yemelisin , bu konuda kendini zorlamalısın , yavaş yavaş kahvaltı yapmaya alış bence ..hayatın düzene girsin ...

Son düzenleme:
msj 20

ben de bugün yediklerimi yazayım

sabah 11.00

şekersiz çay , az yağlı mısır kuymağı , peynir , domates , salatalık , 2 dlm tam tahıllı ekm

akşam 16.30

1 kase çorba , bulgur dolması ve fırında tavuk ....( gezmeye gittim ama gerçekten az yedim ..pilav , börek hiç yemedim ...ama halen midem şiş gibi ..)

akşam yeşil çay içerim , su artık yarına kalır ..bugün spora gidemiyeceğim , eşim hasta yanında kalayım ...bu ara sporu oldukça ektim , ama Allah nasip ederse bu 1 ay çok sıkı çalışacağım ..

mesaj 16

selam kızlar bugun dışarıdaydım işlerim vardı koşturdum durdum yine ve alışveriş yaptım bu hafta 2. aldıgım pantalon oldu ama dayanmadım bugun yine aldım insan zayıflayınca kıyafetler bol gelior ve çok salaş duruor üstünde herşey dar paça kot aldım yine ahaha hamilelikte hasret kalmıstım dogumdan sonrada giyememiştim bir süre..neyse bugun aslında cok sıkıcı gectı bazı nedenlerden dolayı

misafirlere hizmet etmekten oturamadım bile yerime. beklediğimden daha daha daha çok geldiler

tuni beğenmene çok sevindim sağolasın. ben çok seviniyorum bu tür işlerle uğraşmayı. azıcık bir vakit bulsam değerlendirmeye çalışıyorum sevdiğim için bu işleri.

msj 17
bulgur dolmasından az yemişindir umarım bu arada nasıl bişey bu bulgur dolması canım

Ayağımı sürüdüm galiba burasıda kalabalıklaşmaya başladı
msj18
ayağın ugurlu geldi o zaman:) sen hep gel

msj19
tatlım çok az yemişin olmazki böle çok sağlıksız nerde meyve

Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor? Bizim topik bomboş bende kardeş takımları ziyarete çıktım

msj20

haftasonları çok ıssız oluyor topikler hoşgeldin canım

msj 21

sabah 1 dilim ekmek üstüne peynır domates
öğle:bir kase kepekli makarna üstne dardanel ton
akşamide döner (dısardaydım)

bugun çok dolaştım yine cok ayakta kaldım yorgunum yüzümede yansıdı yorgunluk pek sağlıklı olmadı mönüm bugun yarın telafiederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…