- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.621
Hasret, senin tartıdan ses çıktı mı? geliyor mu bu cumaya?
gününüz güzel olsun bayanlar, umarım herkes iyidir. Hasret daha iyi olmana sevindim
Tunicim o matkap sesini hiç sevmiyorum ben. geçenlerde komşunun banyosuna 10 dk çalıştırdılar, tam iki çocuk da uyurken. mahvolduk yaa, korktular ağlayarak uyandılar
Msj 64
Olur oyle seyler canım arada, her an sürekli yapamayız diyeti zaten vücut onada alışıyor kilo vermiyor sonra, hem zayıfladıktan sonrada her an oyle devam edemeyeceğimize göre vücudun bunada alışması lazım, bence hic kafana takma, zaten anladığım kadarıyla diyet konusunda çok iradelisin, bı kereden bisey olmaz.
Hem ruh halı çok etkiler yeme içmeyi, seratonine ihtiyacın vardır, okuduklarıma öre arkadasın epey canını sıkmış onun etkisi bence
Çikolata seviyorsan sıcak çikolatalar varya nestlenin filan dün baktım ben 100 kalori bı aranda ondan iç, seratoninin dopaminin artsin biraz sende kendine gelirisin:))
hyr cnm haftya feln glır herlde
ahh gelsede tekrr eskısı gbı olsam
Msj 66
Hasretcim bak duşun simdi, tartın gelmiş bir cikmissin 65 ( gerçi kac haftadır tartilmiyormusun bilmiyorum ama ) belki daha da az, o anki mutluluğunu getir gözünün önüne hic canını sıkma:))
ahh ckulatamı dedı bırıbayılırım
ewde war bısuru sıck ckulata ama hıc ıcmedm bı kere bıle
cok bıktm cnku cnm ınan bu kılolardn
tabıkı eskısıne bakark sukur kı cok cok ıyııym
ıstedıgımı hıc ceknmedn gıyıorum
ozenmıorum kımseye
ii hıssedıorum kndımı en azından
ayyy kızzz nede guzl soluosn
Msj 67
Bencede gayet güzel kilon simdi bile, boyun kac senin?
Ya hani 100 kalori olunca eti formun 3 tane biskuviside 100 kalori hani her zaman değil tabi ama kendini iyi hissetmek için içilebilir, diye dedim:))
kızlar tartımdan sonra smdıde kolyem koptu
cok sansızım ben ya
sewdıcm yenı almıstı bna 2 3 gun taktm bı baktm koptu
dun tamırden aldık sbh kahwltı hazırlıorm baktm yne koptu
napıım bn smdı
1.68 cnm
ıı ıste sayılır yanı
hı hı cok cok hassasımMsj 69
Sen gercekten su an bence çok hassassin( olur canım benim yine yapılır niye herseye böyle tatli canını sıkıyorsun (
Msj 70
Ayniymis boylarimiz bence su an bile gayet güzel gorunuyorsundur ben 68 kilo olsam varyaa dahada vercem diye uğraşmam
Yafa dahamı gaza gelirim acaba bilemedim simdi:))
hı hı cok cok hassasım
cnm benm walla deme ole ben 73 kılo feln ıken derya 68 felndı dıodum kı ay ne guzl
bn o kıloda olsam kndımı cok kasmam dıodum
hadı bn smdı 67 kıloym yanı en son 67.1 dım smdı kacmdr acep
ama mutlu dıılm
yetnmıosun hep azını ıstıosun cnm
60 olsam baska ıstegm yok
Msj 65
Sorma Hilalcim korkunç bı ses gercekten, 10 dk ne ki sekizden beri zar zar valla(( ne zaman biter dedim belli olmaz öğleden sonraya kadar sürer herhalde dedi, ( yatak odasına tikildik kaldık, bide bunun sonrasında temizlik var heryer toz toprak olacak ( odaların kapılarının altına ıslak bez kapattim ama karsı komşuya dün girdiler yinede çok mahvolmus, bakalım neyse çilemiz çekincez artık (
ahh ckulatamı dedı bırıbayılırım
ewde war bısuru sıck ckulata ama hıc ıcmedm bı kere bıle
cok bıktm cnku cnm ınan bu kılolardn
tabıkı eskısıne bakark sukur kı cok cok ıyııym
ıstedıgımı hıc ceknmedn gıyıorum
ozenmıorum kımseye
ii hıssedıorum kndımı en azından
hayde bakayım gelsn yesılcaylar
ohhh mıs mıs
Hasret ben de az önce içtim yeşil çayımı.
yaa canım nerde herkes, kaptan bile yok ortada
msj 62
3 ay önce başlamak lazım canım, tabi ne zaman olacağı belli olmaz ama sen düşünmeye başlamadan bikaç ay önce başlamak lazım,kilo yapmaz canım ya bende hiç öyle bişey olmadı oldu diyenide duymadım, kesinlikle kullanılması lazım yapsada h,ç önemli değil. malum nöral tüp defakti riski folik asit eksikliğinde çok riskli
msj101
doktor kontrolünde hamile kalman en güzeli olacaktır zaten sen troid ile ilgili bir durum yaşadın
başka bir hormanel bir durum söz konusumu değilmi bunlara hep bakılıcaktır
zor gibi görünen ama aslında cok basit seyler kan testi filan isteniyor birde muayne
hamile kalmak bazı kadınlar için çok basit bazıları için ise tam bir sabır işi canım..
ben çok stres olmuştum mesela bu insanı gercekten olumsuz etkiliyor tüm hormonlarını filan..
hoşbuldum arzu ablaMESAJ 37
Aslıcım öncelikle hoşgeldin seni görmek güzel,özledik yani...
Ayrıca grubumuzun aadını çok beğendimMetabolizması yavaşlar grubu
ritir mi bilmem ama diz eklemlerindeki kıkırdağa zararlı olduğunu biliyorum Hilalcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?