Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Msj 65
Sorma Hilalcim korkunç bı ses gercekten, 10 dk ne ki sekizden beri zar zar valla(( ne zaman biter dedim belli olmaz öğleden sonraya kadar sürer herhalde dedi,( yatak odasına tikildik kaldık, bide bunun sonrasında temizlik var heryer toz toprak olacak( odaların kapılarının altına ıslak bez kapattim ama karsı komşuya dün girdiler yinede çok mahvolmus, bakalım neyse çilemiz çekincez artık(

ahh ckulatamı dedı bırı bayılırım
ewde war bısuru sıck ckulata ama hıc ıcmedm bı kere bıle
cok bıktm cnku cnm ınan bu kılolardn
tabıkı eskısıne bakark sukur kı cok cok ıyııym
ıstedıgımı hıc ceknmedn gıyıorum
ozenmıorum kımseye
ii hıssedıorum kndımı en azından

kızlar tartımdan sonra smdıde kolyem koptu
cok sansızım ben ya
sewdıcm yenı almıstı bna 2 3 gun taktm bı baktm koptu
dun tamırden aldık sbh kahwltı hazırlıorm baktm yne koptu
napıım bn smdı

Msj 67
Bencede gayet güzel kilon simdi bile, boyun kac senin?
Ya hani 100 kalori olunca eti formun 3 tane biskuviside 100 kalori hani her zaman değil tabi ama kendini iyi hissetmek için içilebilir, diye dedim:))

Msj 69
Sen gercekten su an bence çok hassassin( olur canım benim yine yapılır niye herseye böyle tatli canını sıkıyorsun(

Msj 69
Sen gercekten su an bence çok hassassin( olur canım benim yine yapılır niye herseye böyle tatli canını sıkıyorsun(
hı hı cok cok hassasım
Msj 70
Ayniymis boylarimiz bence su an bile gayet güzel gorunuyorsundur ben 68 kilo olsam varyaa dahada vercem diye uğraşmam
Yafa dahamı gaza gelirim acaba bilemedim simdi:))

cnm benm walla deme ole ben 73 kılo feln ıken derya 68 felndı dıodum kı ay ne guzl
bn o kıloda olsam kndımı cok kasmam dıodum
hadı bn smdı 67 kıloym yanı en son 67.1 dım smdı kacmdr acep
ama mutlu dıılm
yetnmıosun hep azını ıstıosun cnm
60 olsam baska ıstegm yok

:)! Ondan dedimya zaten sonradan acaba dahamı gaza gelirim bilemedim diye, insan zayıfladıkca, giydiklerini üzerine yakistirdikca, disardanda Ayy en güzel olmuşun sasirmalarini duyduklar eminim daha çok vermek istiyordur:))

günaydın kızlar sabah sporumu yapıyorum yine :)
benimde boyum 1.68:)
1.68 boylu kızlar gurubuna benide yazın
hadii gittim alıntı yapamıom şimdi çok işim var öğleye burdayım

kolaylıklar diliyorum, hele de çocukla daha da zor bir durum. toz toprak, umarım bir an önce iş biter düzeninize kavuşursunuz tuni

Hasret, tuniye katılıyorum. özellikle çikolatanın az ve öz şekilde yenilmesi taraftarıyım. yani tabi seviyorsan. malum serotonin de çok önemli ve diyet moralsiz olmuyor. en azından haftada bir gün ufak tefek kaçamaklar insanın moralman iyi olmasını sağlıyor.

sağol canım beni bilgilendirdiğin için

evet cnım görünmek lazımda eşim dedi gitme önce ablamla konuş ön bilgi al (ablası kadaın doğum dr u ama ayrı şehirdeyiz)
ona sormadan kadın doğumcuya gittiğini duyarsa bozulur dedi
bende bi ara arıcam konuşacağım yine giderim dra ama önce onunla konuşmalıyım galiba

hoşbuldum arzu abla
hadi yaz geldi verelim şu fazlalıkları yaww

hasret hilal nurcan ve tuni sizede tünaydınlar
hilal dn ben eliptik yapamadım gezmeye gittik eve geldiğimizde 11 di
bugün yapacağım inşallah

Günaydın herkese ben dün yediklerimi yazmayı unutmuşum sabah:dondurma
ara:yok
öğle: patates yemeği 1 tabak 1 dilim ekmek
akşam: 1 tabak erik 1 küçük bardak kola-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…